Dobrý den,už dlouho navštivuji tyhle stránky a musim taky napsat svuj příběh.
Moje maminka má zhoubný nador mozku 4.stupně,nezapouzdřen.Nádor ji zjistili 23.unora a od té doby je stále v nemocnici.Nejprve čekala jestli ji budou operovat,má slabé srdce,které pracuje už jen na 30%,dále se ji ředí krev,takže ji nemocnice nedokazala připravit dříve,než za 3týdny na operaci.
Musím zduraznit,že ty poslední týdny tak zeslábla,už nejedla,ani neměla sílu se postavit na nohy.Operace se povedla,celý nádor nebyl odstraněn.Bylo provedeno pouze ct,Mag.rezonance nebyla možná.kvuli budiku.
Druhý den po operaci už jsme se trochu radovali,byla už z jipky na pokoji,najedla se i hýbala všemi končetinami.
Další den už opět na ipce,zhoršila se,nehýbala se.Dodnes nevíme proč,ochrnula na pravou stranu,na levé byla operována.Taky mozek je značně poškozen.
Takže jenom leží,otočí se sama na jeden bok,pozdraví vnímá,někdy mluví trochu srozumitelně,ale spíše věty nedávají smysl.Jediné zlepšení, má velkou chut k jídlu.
Nedokážu si to stále připustit,prognozy nejsou dobré.Nejhorší je,že si nemohla užívat života i předtím naplno,jak už jsem psala,měla spoustu dalších nemocí.
Nikdy mě nenapadlo,že ji ta mrcha dostane,ale mají rakovinu v rodině.Maminka a dva bratři taky podlehli.
Ještě jsem nenapsala,maminka v unoru oslavila66 let.
Takže stále bojujeme,já mám pořád jiskřičku naděje,i když co tady čtu nevim,nevím.Brzy se tady zase vrátím.Ještě musím vyjádřit všem upřimnou soustrast.
Přidat nový komentář