Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Přeji všem krásný den. Chtěla bych se zeptat, jaké příznaky vykazovali vaši blízcí po ozařování. My ozařování skončili před týdnem. Připadá mi, že je manžel víc unavený než před tím. Po temodalu mu nebylo nevolno a naopak mu jíst docela chutná. Do nemocnice jsme mu se synem ještě nosili dobrůtky, protože mu jídlo nestačilo. Stále měl hlad. To bylo ale asi po fortekortinu. Teď nám ho po ozářce vysadili. Také mu kupuji extrakt aloe do vody. Já nevím, co bych měla ještě jako doplněk použít. Člověk má fakticky výčitky, zda dělá, co může. Nechci se upínat na alternativní léčbu a nebo narazit na nějaké šarlatány. Pro manžela je také vzpruha náš dvouletý německý ovčák. Tráví s ním čas doma (já stále pracuji). Je to docela paradox, že na manžela dohlíží 90-ti letá babička, která je celkem fit. Přeji všem hodně sil a sluníčko v duši. Každému, kdo se stále na muže vyptává odpovídám: "Jsme připraveni mít se líp"
Přidat nový komentář