Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Díky za podporu v tak těžké době, pomáhá mi vědomí že v tom nejsme sami. Nikdy bych nevěřila kolik lidí touto nemocí trpí. Bohužel i velice mladých. Více se píše o nádorech prsu, plic, tl.střeva.Tato nemoc probíhá v podstatě u všech pacientů hodně podobně. Někdo podlehne do roka, kdo přežije rok nastane u něho recidiva dříve nebo později.Také jsem moc věřila v zázrak, že můj manžel bude výjimka a nad nádorem zvítězí, ale prohráváme. Vidím jak jeho tělo slábne,oproti konci srpna je o 2O kg lehčí, už nejsem schopna ho dostat do auta, pro příště už jedině sanitka Chůze (spíše droboučké krůčky za velké dopomoci)mu dělá stále větší potíže, neudrží balanc, naklání se na stranu, kde je nádor, drží se v míném předklonu a nedokáže se úplně vzpřímit i nohy má pokrčené a natočené na stranu, hlavu drží dopředu.Chtěla bych vědět zda u všech pacientů v pokročilém stadiu dochází k poruše hybnosti? Myslím že ano. Nebylo mi řečeno alespoň přibližně co a kdy nás teď může potkat a neznám ani lékařský odhad manželova trápení. Jsem laik- lebkou je dám prostor, nádor uvnitř opět roste, nemá se kam vejít, operace ani ozařování již není možné, chemo nezabírá, stav se zhoršuje. Co zbývá ? Jen beznaděj a strach! Probíhalo to u Vašich blízkých také tak?Šíleně se bojím, že už moc času nemáme. Kolik ale? Připadají mi tu ty příběhy hrozně stejné - krutě stejné.
Přidat nový komentář