Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Chcem sem dať do pozornosti článok,ktorý vyšiel v týždenníku Život č. 36/2019. Článok sa týka Veroniky Vlčákovej a jej nádoru na mozgu. Diagnostikovali jej difúzny astrocytóm, gliómového typu, 7 cm, veľmi agresívny,metastázuje a veľmi často sa vracia aj po liečbe. Život po diagnóze sa ráta na mesiace.Operovali ju v marci 2016.Prvý článok o nej vyšiel v roku 2017 práve keď ochorel môj manžel. Veronika podstúpila operáciu a len jej potvrdili,že si nemá robiť plány. Všetky alternatívy liečby jej zamietli.Mala krátko po svadbe a stavali dom.Zažila všetky útrapy spojené s liečbou. Veľmi opuchla, nevládala chodiť, dostala 30 ožiarov a 70 chemoterapií. A stal sa zázrak liečba zabrala a nádory sa doteraz neobjavili. Dokonca sa jej pred pol rokom narodilo zdravé dievčatko.Ona tam píše,že v tej veľkej beznádeji a zúfalstve keď plakala ,zrazu nejak pocítila,že sa vylieči a tak sa aj stalo. Ja som na ňu často myslela ako sa má,pretože manžel boj prehral ale on už mal svoj vek a chcela som vedieť ako sa jej darí. Možno, niekomu kto tu bude hľadať nádej, pomôže jej príbeh je to veľmi povzbudivé,že sa takéto zázraky dejú.
Přidat nový komentář