Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Dájo,nejprve přeji hodně sil v tomto boji.Jelikož jsem několik pracovala v nemocnici,vím jak je těžké zvládnout bezvládného člověka.Tatínek vám zřejmě nechce být na obtíž,tak se vás snaži odehnat i když ví,že se o něj staráte s láskou.Je strašné toto prožívat,člověk si říká,kde je spravedlnost,proč my?My zatím čekáme na výsledky.Sestra je 14 dní po operaci a je zatím relativně zdravá.Nedává to na sobě znát,ale já vím jaký má strach.Doktor sice řekl,že operace se povedla a je spokojený,ale,že nebude dělat žádné závěry dokud to nebude černé na bílém.Podle zprávy je tam II.-III.stupeň.Takže nám nezbývá než čekat a doufat.Zítra snad budu vědět víc,jelikož tam budeme volat.Sestra jde na kontrolu až 8.12.a neví jestli to chce vědět dříve.Jelikož si vše přečetla na netu,tak se bojí.Já se už 14 dní snažím hledat,abych věděla co nejvíce,kdyby to náhodou nedopadlo.Doufáme a doufáme.Nedávno dávali na čt1 pořad o glioblastomuIV.Byl o ženě,která už je po operaci a následné léčbě 4.roky.Lékaři o ní mluvili jako o vyléčené i když nádor nebyl zcela odstraněn.Tak vám nevím.Když čtu tady ty smutné příběhy,tak mi to připadá jako pohádka,ale naděje umírá poslední.Proto se nevzdávejte(i když je to velmi těžké).Chtěla bych vás podpořit jak nejlépe to půjde.Vím jak se člověk musí držet před rodinou,ale někde vypustit musí.Tady aspoň člověk ví,že v tom není sám a je tu spousta lidí,kteří mají stejný problém.Držím tedy palce ať MR dopadne dobře a ať je tatínkovi lépe. Vendy
Přidat nový komentář