Prognóza pacientů s rakovinou plic závisí především na tom, v jakém stadiu je nádor odhalen. Díky moderní diagnostice a personalizované léčbě mají pacienti s časným nálezem výrazně vyšší šanci na uzdravení.
Ahojte všici. Vidím, že už máme mezinárodní obsazení. To asi Moon nečekal. Účinky Citalecu jaké Maroš popisuje neznám. na mne Citalec ze začátku účinkoval spíše opačně a i dnes se mi zdá, že tak po třech hodinách od zobnutí se úzkost zvýší. Ranní problémy jsem míval spíše na začátku braní, potom už rána byla ok. Ono to dost souvisí s biorytmy, proto u mne ráno ok, odpoledne horší, večer ok. Podle sebe můžu doporučit, vydržet zobat AD minimálně 5 měsíců, protože třeba u mne až po 5 měsících můžu říci, že Citalec mne léčí nikoli "ubližuje". Všichni mi tady radili vydržet a ono to tak opravdu je. Chtěl bych vám všem od srdce poděkovat, zvláště Moonovi, že to tady koučuje od začátku. Zbytku bandy posílám zimní pozdrav ze Severní Moravy. Sice zima to není, dnes je u nás sluníčko ale ráno pršelo. U mne asi počasí nemá vliv na PP a podobné "srandy". Chodím normálně do práce, víkend byl nabitý, byl jsem se kouknout na futsal, pak návštěva u našich, nálada dobrá, úzkost minimální. Neurol neberu a doufám, že už nebudu muset. Tak nejak jsem klidnější a nenervuju se tolik. Snad to vydrží co nejdéle. Dnes se musím objednat u psychložky, nějak jsem na poslední návštěvu zapoměl a prošvihl jsem termín schůzky. Bude mít radost:) U Martiny jenom nevím, jestli to vysazení AD je v pořádku. Mám svou zkušenost a na netu jsem taky četl o lidech co byly v poho, ale vydrželo jim to chvíli. Nechci malovat čerta na zeď, ale doktora bych se na to jistě zeptal, zda to je správné. Icik, asi nakupuje dárky, ale když nepíše je v poho a to je dobře. Levanko a Marcelko, věřím že jste taky dobré když nepíšete. Mějte se fajn Alda
Přidat nový komentář