Zaráží mě, že všichni po Citalecu popisujeme, jak se naše potíže zhoršily a jak nám z něj bylo zpočátku špatně. Je fakt, že většina z vás u něho zůstala a pak se to upravilo. Přitom doktorka, když mi ho na začátku psala, říkala, že se vedlejší účinky projevují málo, že je spíš lidem špatně od žaludku,Ale pamatujete všichni, jak to s náma zacloumalo. Je ale fakt, že znám kamaráda, kterýmu pomohl bez toho, že by si jeho nástupu nějak všiml. Když mi Citalec vysadili, dali mi Efektin, a po tom jsem se složila za několik hodin. Teď mám od listopadu Esprital, kromě toho, že přibírám mi nic jiného není, ale shodli jsme se s doktorkou, že mi tu dopresi jen lehce překryl, abych mohla fungovat, ale nevyléčil. Přidala mi tedy ještě Zoloft, zatím jsem ho nebrala, byla jsem nachlazená, tak jsem nechtěla začít když mi nebylo dobře a teď čekám, až se vrátí muž ze služebky, aby mi kryl v případě potřeby záda. Raději ani nehledám, jaké má vedlejší účinky, abych si to nevsugerovala. Děti, manžel a rodina jsou ti, kteří mě drží a kvůli nimž se každý den přemlouvám, že zase bude dobře. Hrozně obdivuju lidi, kteří zázemí nemají a perou se s tím. Já už začínám být i pro koktorku záhadou, proč se to u mne tak dlouho vleče - říkají tomu rezistentní deorese, tvrdí, že to musím mít někde v genech. Ale říkala, že v současné době to není možné nevyléčit. Jen to chce asi víc času, tak čekám, doufám, věřím.
Iciku, ať se ti v Istanbulu líbí. Byla jsem tam s manželem v únoru. Píchli jsme do mapy, že se tam poletíme na víkend ohřát. Byly tam dva stupně, padal sníh a byla taková fujavice, že to způsobilo dopravní kalamitu. Naštěstí ale letadla startovala, takže jsme se v neděli vrátili jen s dvouhodinovým zpožděním. Překvapilo mne, jak je Istanbul šedivý. Teď už to bude možná jiné, protože tam bude víc zeleně a stromy už určitě budou kvést. Tak si to moc užijte, klidně zajděte i do místních lázní, ale kupte si jen základní balíček. Polévat se vodou a mýt mýdlem zvládnete sami, nejpříjemnější bylo ležet na tom teplém mramoru a hezky se ohřívat. Všechny vás moc zdravím a držím palce. Marcela
Přidat nový komentář