Prognóza pacientů s rakovinou plic závisí především na tom, v jakém stadiu je nádor odhalen. Díky moderní diagnostice a personalizované léčbě mají pacienti s časným nálezem výrazně vyšší šanci na uzdravení.
Dobré ráno všem. Marcelce bych chtěl vzkázat, že zlepšení příjde, uvidíš. Jak píše Marťa, ty vitamíny jsou dobré. Já beru normální B-komplex, dvě tablety denně + k tomu ten hořčík. Nejsou to šumáky, ale obyčejné tablety, tuším za 20 kč a je jich 50. Beru si dvě až tři denně, jak si vzpomenu. Všechny tyhle věci + banánový koktejl obsahují pro nás neurotiky to pravé. Takže kromě Citalecu a Miabene na noc, si taky pomáhám vitamínama, prostě snažím se dělat maximum pro to, aych byl zdravý. Mi docela pomáhalo a pomáhá vytvořit i jakoby rituály během dne, na které myslím a ke který se jakoby dostanu. Tak třeba ráno, jsou vitamíny a Citalec, dopoledne něco udělat pro domácnost /u mne teď práce/, odpoledne rodina /procházky, bazén/, večer /většinou je mi nejlépe/ koupel, noční dávka vitamínů a Miabene, relax, spánek.... musíš prostě vydržet. Z jídlem si nelam hlavu, já jsem zhodil 6 kg a ted uz mám 9 kg zpět. Četl jsem, že po AD se přibírá a asi je to fakt. Pravda je, že jsem moc nesportoval a moc se nehýbal, tak teď to snad doženu. Víkend byl vcelku fajn, jako na houpačce, sobota měnší krize, neděle taky, ale nějak jsem to ustál bez Neurolu, ale je fakt že to je boj vzít/nevzít. Držte se všici a mějte se fajn.Alda
Přidat nový komentář