Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj všichni,tak sem zabrousila na diskuzi,abych zjistila,co je nového.Alda má asi to období,co jsme my tři zbývající prožívali někdy v zimě.Já marně vzpomínám,jak ten ošklivý stav popsat,myslím,že je to u každého stejně jiné,to podstatné,ale máme všichni stejné a to pocitprázdna,vztek,lítost,č erné myšlenky a pod...Rozdíl je momentálně jen v tom,že my tři už jsme ušli kousek cesty a Alda se na ní teprve pomalu chystá.Nespěchej,přibrzdi,když je ti blbě,tak zkus spát,vyspi se z toho.Když máš chuť něco dělat,tak dělej.Jen se tomu nepodávej.Ten Neurol zkus probrat s doktorkou,myslím,že ti navrhne změnu.Já osobně sem na začátku léčby Citalecem byla opravdu nějakou dobu ještě v horším stavu,ale pak se to postupně lepšilo a jsmem momentálně v pohodě.Moone,ty nestraš s tím navrácením,nic se už nevrátí:-)))Budeme doufat.Iciku,taky se dej do kupy a piš raději positivní zprávičky,jak jsme zvyklí,jasný?Co máš za papoucha?Nějakého velkého?Včera jsme s holkou koukaly u nás ve Zverimexu na Žaka-nádhernej.I jsme si s ním pokecaly.Byl skvělej.Já se zotavuji s tím mým krkem dobře,dnes sem byla odnést papíry z Liberce an neurologii.Doktorka mi vesele sdělila,že jsem "zchátralá",ale schránka prý vypadá dobře.Raději bych to někdy vyměnila naopak.Jo,prosím,napište mi Vaše jména,jediná jsem tu pod správným jménem.Díky a mějte se fajn.Pozdrav z lázní Teplice posílá Marťa
Přidat nový komentář