Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Ahoj jsem tu pro tebe dlouho jsem tu nebyla co potřebuješ nebo jen si pokecat klidně nápis budu tu i večer J
Již potřetí se léčím z depresí. Poprvé to bylo před pěti lety. Potom byl čtyři roky klid. Bohužel se situace tentokrát opakovala znova již po roce. Pokaždé (a vypadá to, že i tentokrát) pomůže léčka Citalecem v kombinaci s Neurolem. Neurol postupně není potřeba a Citalec jsme brával vždy přibližně asi 5 měsíců. Tentokrát to vypadá, že u Citalecu zůstanu déle, aby se nemoc nevrátila. Chtěl bys se podělit o zkušenosti s léčbou i problémy samostnými. Mějte se a kdo má chuť tak napiště. Díky.
Ahoj jsem tu pro tebe dlouho jsem tu nebyla co potřebuješ nebo jen si pokecat klidně nápis budu tu i večer J
Psala jsem sem před 5 lety s moc mi to pomohlo. Doteď střídavě oblačno,ale teď nějak horší,mám i různé fyzické problémy,bez.nejake příčiny
Ahoj jsem tady byla jsem mimo internet zítra tu budu večer okolo 7 hod tak napiš.kdyz ti nikdo není tak nechodím.
Je mi 44, již dva roky mě trápí psychika, prošel jsem řadou vyšetření, od srdce přes vnitřní orgány až po hlavu a všechno je v pořádku. Doktor mi napsal neurol 0,25mg, ten mi pomohl. Před třemi dny mě po 23letech opustila partnerka, sesypal jsem se, nejím, nespím s pořád brečím. Dneska mi doktor napsal Citalec 20mg ráno, ale jen půlku, za dva týdny zvýšit na celých 20. V životě jsem nic nebral, max. někdy brufen nebo paralen. Jsem zvědav co to se mnou udělá. Život se mi zhoršil o 80%
Přidat nový komentář