Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním

Již potřetí se léčím z depresí. Poprvé to bylo před pěti lety. Potom byl čtyři roky klid. Bohužel se situace tentokrát opakovala znova již po roce. Pokaždé (a vypadá to, že i tentokrát) pomůže léčka Citalecem v kombinaci s Neurolem. Neurol postupně není potřeba a Citalec jsme brával vždy přibližně asi 5 měsíců. Tentokrát to vypadá, že u Citalecu zůstanu déle, aby se nemoc nevrátila. Chtěl bys se podělit o zkušenosti s léčbou i problémy samostnými. Mějte se a kdo má chuť tak napiště. Díky.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Janina

Moc bych potřebovala si popovidat

Jana

Ahoj jsem tu pro tebe dlouho jsem tu nebyla co potřebuješ nebo jen si pokecat klidně nápis budu tu i večer J

Helena

Psala jsem sem před 5 lety s moc mi to pomohlo. Doteď střídavě oblačno,ale teď nějak horší,mám i různé fyzické problémy,bez.nejake příčiny

Janina

Jste tady někdo

Janina

Jano budu koukat až tady.budeš,potřebuji tvoje rady

Janina

Ahoj

Janina

Vracím se sem pro rsdu

Janina

Jsem tu znovu

Jana

Ahoj jsem tady byla jsem mimo internet zítra tu budu večer okolo 7 hod tak napiš.kdyz ti nikdo není tak nechodím.

Lida

Mne bylo taky tak strašné, musela jsem jej vysadit.

Jana

Umírá mi otec mám hrozně deprese začínám brát citalex pomůže mi?

Dada

Jak se daří

Jana

Ahoj

Jana

Ahoj jsem opět zde .po dlouhé době jsem k dispozici kdyby někdo potřeboval

Jana

Ahoj

Just Já

Je mi 44, již dva roky mě trápí psychika, prošel jsem řadou vyšetření, od srdce přes vnitřní orgány až po hlavu a všechno je v pořádku. Doktor mi napsal neurol 0,25mg, ten mi pomohl. Před třemi dny mě po 23letech opustila partnerka, sesypal jsem se, nejím, nespím s pořád brečím. Dneska mi doktor napsal Citalec 20mg ráno, ale jen půlku, za dva týdny zvýšit na celých 20. V životě jsem nic nebral, max. někdy brufen nebo paralen. Jsem zvědav co to se mnou udělá. Život se mi zhoršil o 80%

Kristýna

Ahoj. Jsem se chtěla zeptat, co cítíte když přijde ataka, já mám pa není na prsou, tlak v hlavě, vezmu neurol a pomalu to odezniva, teď beru i citalec, již měsíc, ale nepociťují, žádnou úlevu.

Kristýna

Ahoj. Beru teď měsíc citalec 10.mg 2. tabletky ráno.a stává se, že mívám pálení na prsou, zad a nohou,tlak v hlavě. Když si vezmu neurol, postupně to odezniva. Nevím, zda to může být z těchto léků citalec. Nebo je to silnější ataka. Jsem z toho už asi debil.

Darina

Jste tu ještě

Lalu

Funguje to jeste tady? Uz nekolik let bojuju s uzkostnou poruchou, chodim na terapie, ale nyni se mi zacal skladat zivot mam k tomu asi deprese z niceho nic nezvladam zit, nevim pro co mam zit, nevim vlastne napln zivota. A to jsem podnikatel a mam stastnou rodinu nechybi me nic. Ale jsem jak chodici mrtvola:-( je to sileny…sama nedojdu ani do obchodu, nevydrzim doma sama proste nic. Uz jsem se nakonec objednals k psych a napsala mi citalec 10, kazdopadne mam strasny strach to zacit brat, ze se to zhorsi…z leku si vezmu paralen mam z leku strasny strach. Ridim kazdy den takze nejake dalsi oblbovaky bych si nedokazala vzit mam pak strach, ze se neco stane a ja nebudu moct nekam jet. Nemuzu se odhodlat polknout prvni tabletu vim, ze budu uplne sedet a cekat co nastane.

Martina

Ahoj,tak já to mám s léky úplně stejně,nic neberu má'm z nich strach.Mám Citalec 10 jeden ráno a k tomu Neurol.První týden byl naprosté peklo a opravdu jsem myslela,že mi v té hlavě přeskočí a skončím v blázinci,2x jsem byla na pohotovosti.Ale přestala jsem se léku bát a vezmu když je teď nejhůř Neurol a opravdu pomůže.Citalec beru teď čtvrtý týden,malé zlepšení cítím,tak počkám jak to bude pokračovat,lékařka mi řekla ať zkusím přidat půlku,ale upřímně,nechci aby to zvýšení bylo stejně hrozné jako začátky,tak zkusím vydržet s tím jedním.Já i po třech týdnech užívání mám dny kdy nevydrží z postele,ale pak zase je den,kdy odvezu děti do školky,něco doma udělám atd.Je to proste boj

Dana

Beru pregabalin Teva na bolest zad 3r nyní jsem se dostala do deprese dostala jsem Itaken 10 mg a Lexaurin je mi z toho zlé řekla bych že ještě horší zvracim, průjem někdy třes navečer už to jde.Nevim jak z toho ven Dr.řekl ať to zkusím vydržet.

Jan

Ahoj napiszmi svůj email Vlasti.

Gantufa

Zdravím,beru měsíc Citalec 20 každé ráno,dříve jsem nemohla spát nebo tak spát ano,ale nemohla jsem ležet,když jsem si lehla,brala mě panika,nemohla jsem jakoby dýchat,bilo mi srdce tak rychle,že jsem si myslela ,že mi vyskočí z hrudi.Stávalo se mi že jsem 14 hodin nemohla ležet,dobře mi bylo ve stoje,takže jsem uklízela.Zkusila jsem Rivotril půlku z 0,5 bylo mi po něm hůř,halucinace a vysoký tlak,pak mi Dr,dal Frontin,vůbec nezabral a nakonec jse dostala Citalec a jako super,konečně dokážu ležet v posteli a spím dobře, tak uvidím jak se to bude vyvíjet do budoucna.

Jana

Ahoj

Jana

Jsem opět tady asi po roce.Jsem tu pro vás kdyby někdo potřeboval.Na ad jsem už několik let teď ok.Piste.

Lalu

Ahoj, dnes jsem 5.den na citalecu 10, ale beru jen ctvrtku a i presto pocituju zhorseni. Zvladala jsem nektere uzkostne situace uz celkem dobre, ale nyni se jich vubec nemuzu zbavit, nevydrzim asi 10 min sama doma uplne me to svazuje :-( Je to normalni? Zlepsi se to? Jsem z toho nestastna vubec nevim jak budu fungovat v zivote dal :-(

Martina

Neboj se toho,já začínala s půlkou a vím jak ti je,mám to úplně stejně,vezmi si Neurol pomůže opravdu,taky jsem se ho bála,ale pomáhá

Lalu

Jak vam je? Ja jsem dneska 20.den na 3/4 citalecu 10…dneska jsem mela obrovsky propad :-( Co jsem teda nezazila ani pred leky…silenej stav :-( snad to bude dobry, achjo

Martina

Ahoj,no dnes teda mam taky propad ,nechces mi poslat email,muzeme psat i tam ☺️

Lalu

Ahoj, tak ja jsem 3 dny na plne davce, a musim zaklepat mam uz nektere dny o dost lepsi…citim obcas i radost, kterou jsem do ted uz tak pul roku necitila…jen povrchove, aby se nereklo. Ale ted je opravdu realna! Za to jsem strasne rada. A nektere dny uz nemam ty silene myslenky co se svym zivotem, je to osvobozujici. Jsem fakt rada, ze jsem do toho sla.

Martina

Tak super ☺️ klidne mi napiš na email martule.k@post.cz

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Jíte vejce každý den?

11%
89%
Zatím hlasovalo 9 lidí

Mohlo by vás zajímat

Antikoncepce pro novopečené maminky

Mnoho žen se domnívá, že kojení je dostatečnou ochranou, ale pravda je taková, že ovulace může přijít dříve, než se nadějete. Jak tedy vybrat bezpečnou a šetrnou metodu ochrany, která nebude mít vliv na mateřské mléko a bude vám vyhovovat?

Řečové vady u dětí znamenají často odklad školní docházky

Narůstá počet dětí, které trpí vadou řeči. Následkem může být nepřijetí a odklad docházky. Podle odborníků je potřeba vady řeči podchytit včas, a nezbytné je i zapojení rodičů.

Moderní metody v odstranění pocení

Pocení je normální reakcí na zvýšenou teplotu, při tělesné aktivitě nebo při úzkosti. Část populace se však potí nadměrně a v nepřiměřených situacích, přičemž tato dysfunkce se objevuje zejména v oblasti, kde je vyšší koncentrace potních žláz jako dlaně, chodidla nebo podpaží.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce