Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?
Po delší odmlce se hlásím. Mám za sebou týdení dovolenou na jachtě v Chorvatsku, docela dobrý, žádná panika, žádný Neurol, na lodi bylo skvěle, počasí nádherné, prostě jsem neměl čas na úzkosti a podobné speciality :) Minulý týden služebka do německa, docela fajn, zvládl jsem i zápas německa z portugalskem v jední hospodě plné něměckých fanoušků, zpívali chorály, celkem šrumec a na úzkosti taky čas nebyl. Beru stále svých klasických 40mg Citalecu, občas sáhnu po Neurolu, ale ne moc, zejména v práci, když je toho hodně. Doktorka říkala, že to je normální, ví, že Neurol beru občas a nezneužívám jej. Prostě dobrý pomocník, zlý pán. To znáte. Řekl bych, že čím déle Citalec beru tím je to lepší. Sice všude píšou po třech měsících max. účinek, ale já bych podle sebe spíš řekl, po 3 měsících nějaký účinek. Radím všem tady, vydržte zobat a ono se to pomalinku zpraví. Je to už rok co mě to chytlo, minulá dovolená už to nebylo ono a ejhle po roce léčby to snad nabralo správný směr. Sice to ještě není 100% ale už to není ten blázinec jako zkraje. Hraju zase volejbal, občas turnaje, spousta lidí a je to dobrý. Počasí nám přeje, tak hurá ven bando! Mějte se moc fajn. Alda
Přidat nový komentář