Zdravím,pročítala jsem vaše problémy a přemýšlela jestli se mám přidat.Můj případ je takový: loni na jaře mi dost než jindy vypadaly vlasy a měla jsem bolesti hlavy,jako když vás bolí krční páteř.Zrovna jsem vysadila antikoncepci,už tak jem brala léky na vysoký kr.tlak.Dávala jsem vinu vysazení antik.,šla jsem na kožní brala kortikoidy na léčbu vlasů. V.kr.tlak mi zůstal po porodu 4/05. Kožní lékařka mě poslala na gynekologii,ta mě vyslechla co mám za problémy.Byly to i návaly a nadměrné pocení.Můj obvodní lékař mě jen změnil medikaci na VKT,ale bolesti hlavy neustoupily.Už jsem k němu nechtěla jít,věděla jsem,že je to zbytečné. Gynek.mě poslala na interní vyšetření. Po všech vyšetřeních s mými problémy jsem se dostala na neurologii.To už blesti hlavy byly nesnesitelné,jakoby mě někdo svíral obručí ze zádu havy,proto jsem si do poslední chvíle myslela,že je to od krční páteře,bloklý nerv a tak.Také tlak a tepavé bolesti do havy při zvednutí se ze sedu, ze vstání z postele nebo prudkého otočení.Byl prosinec a poslední vyšetření bylo CT,říkala jsem si co by tam našli,jedině ucpanou cévu přece nemůžu mít nádor v 33 letech.Po vyšetření CT mi Dr.říká: urychleně volejte své Dr. něco tam máte.Ještě ten den jsem zašla ke své neuroložce,ta mi řekla,že mě nepotěší.Že je to nezhoubný nádor zapouzdrovaný 4,5 x 5,5 cm,ale že mě nepošle nikam k řezníkům ať se nebojím.Obvolala Dr.na Homolce,čekalo mě vyšetření na MR.Tam jsem se dohodla s Dr.který mě i operoval,že je to potřeba odoperovat co nejdříve,žádné čekání.Nádor se tlačil na mozkom.cévy,které by mohly prasnout a doma by mi nikdo nepomohl.Čtyři dny jsem čekala pod dozorem na operaci.Takový strach jsem nikdy z ničeho neměla jako si nechat sáhnout do hlavy.Byl v zadní jámě lební.Operace proběhla 20.12.07,Vánoce jsem strávila v nemocnici.Přítel s dětma u babiček.Byla jsem na sále 6 hodin 14 min. Osmý den jsem šla domů,prý na to,jak to byla komplikovaná operace jsem byla brzy fit. 25.3.jsem byla na kontrole.Jsem vyléčená a moc ráda,že mě to nijak nepoznamenalo,prý to tak vždy nebývá.Další kontrola za rok na neuroch. s vyšetřenám na MR. Vlastně jsem se zbavila i těch návalů pocení a hlavně VKT.Všechno prý spolu souviselo.Jo ten můj obvodní lékař nabyl pro vysazení léků na tlak,ale to už jsem vyřešila s internistkou.Léčit se jen u něj by pro mě znamenalo,že bych už tento příspěvek nenapsala,kdo ví jak by vše dopadlo.Bylo mě také líto té 16ti leté slečny,kterou její lékařka léčila na bulimii.Bylo to v lednu ve zprávách,nemusela zemřít stačilo poslat na neurologii a tam by si věděli rady.Asi ráda léčí vše sama jako můj ob.lékař. Zatím nashle
Přidat nový komentář