Eliško, nejen že to půjde dolů, ono to MUSÍ jít. Když se to tam jednou dostalo, tak to musí i ven. Tak to je pěkný dvojsmysl, mám samozřejmě na mysli ten tuk. To jsou ty erotické sny po CHx. Jako jste musela mít při odvykání kouření dostatek vlastní vůle (CHx by to sám nesvedl), tak jí určitě budete mít i při hubnutí. Meridia není právě nejlepší, je to psychofarmakum jako CHx a ty dva léky společně nebo hned za sebou nejsou nejlepším řešením. Stejně tak nejsou řešením žádné přísné diety, ty způsobí jen jojo efekt a výsledek je ještě horší. A vůbec nejhorší je hladovění. Podívejte se výše na můj příspěvek. 15 let jsem se snažil sundat váhu dietami, za pomoci dietologů. Každý rok jsem jezdil do lázní a tam mi nasazovali různé diety. Ano, za 3 týdny jsem shodil 2kg a za týden doma přibral 4kg. Podstata je jednoduchá. Pravidelná (ve stejné časy) strava 5x denně, ale v polovičních dávkách (takové dětské) než dosud a vybírat si ta správná jídla, málo kalorická a netučná. Skutečně lze sestavit velmi chutný a málo kalorický jídelníček. Mnohdy slyším, já nesnídám, pak mám v závodní jídelně oběd a večer si u televize jen zobnu. To je chyba. Snídaně má být rozměrná co do vlákniny (jogurt, nízkotučné sýry, kvalitní šunka a vždy zelenina). K svačině jablko nebo jiné ovoce (ovoce obsahuje dost cukru, tak s mírou). Oběd v závodní jídelně, jen hlavní jídlo (knedlíky, vepřové a smažené vynechat) v polovičním množství příloh, polévku do sklenice, tu si přihřejeme doma k večeři. Odpolední svačina zelenina (strohaná mrkev, kedluben, ředkev, rajče...). Večeříme nejpozději v 19 hodin (4 hodiny před spánkem). K tomu přidáme procházky a trochu cvičení a výsledek se MUSÍ dostavit. Nepodléhat panice, jestli kila hned nepůjdou dolů. Je to jako s nekouřením. Chce to čas, vůli a trpělivost a Vy to dokážete.
Přidat nový komentář