Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Robin

Dobrou noc a zítra se zase ukaž, rádi tě uvidíme.

Nováček

lenko, Apolenko a všichni ostatní samozřejmě o vás je to taky, pokud jsem na někoho zapomněla vím o vás

Lenka č.2

Klucí, tak co je s tím prasátkem??? My to s holkama zítra shodíme, tak sem s tím, už tu voní!!!

nováček

Lenko kafe nám nabídli, ale jak jde o kus žvance, radši se ztratili.

Robin

Kdo peče? Co peče? S kým peče? Bude jídlo? Jooooooooo, já mám hlad, prosím, kousííííííííííneeeeečeeeeeeek búčečku, stačí tak kilíčko, kilíčko a půl.

Elišk D

Ježiši, nepište pořád o tom jídle ,kdo to má vydržet.

Robin

To je děsný, já začínám normálně slintat, a to jsem po večeři.

Pavča

Jdu do leťáku s váma,určitě tam bude stánek s buřtama a točenou limonádou a pivem jako za mého mládí.......

Apolenka

To je jasný pivák do voskového kelímku s pořádnou pěnou...:-))a výkřikem přicházejích "tak kde je ten prďola,co tady čepuje to pivo" A v zákulisí pane Karfík Vy nás ale zásobujete (JC)....:-)))))

Pavča

Hlavně si vzít deku,večery jsou chladné.Budeme se tulit a nikdo nebudeme smrdět cígama.Dnes jsem byla v trafice pro křížovky a čuměla jsem jak cigarety podražily.Přestali jsme kouřit včas.Už teď jsme prokouřili pár dovolených a bude to ještě horší.....

Pavča

Bylo by to horší,kdyby jsme kouřili.To by jsme k dovolené prokouřili i auto

Karel

Zaskočíme do Pošťáku, ten nemá chybu. Hudba, tanec, opečené klobásky a pivo. Nebude zítra šátečková? Vedle letňák a festival v plném proudu. To bude večer.

Apolenka

Karle tak v tom případě řekni Robinovi,ať si vezme místo kytáry BALALAJKU.....:-)))))

Karel

Ti tam nelezou, jsou zalezlí ve svém a zítra bude dechovka.

Apolenka

Jo nelezou,pcháááá lezou jako rusi na pívo...:-))jakmile zazní Váňo Váňo Ivanééé už jich tam je celá Moskva...:-)))

Karel

Děvčata, zamlouvám si všechny polčíky. Na šlapání po nohách jsem přeborník.

Robin

TASS saabščajet: sivodňa budět vystupať grupa bítls. Pervaja balalajka Džon Lenon, ftaraja balalajka Georgij Charisn, basujet Poľ mek Kartnij i na kastroli bambardirujet Ringo Zvězda.

Apolenka

Týýýý brďo to jsi dobrý já si tak pamatuji leda kataťsja na sáňkách a pak ještě čamadán a frrrrnk na vaksál....:-))a sabaka hafinky haf.A pak tu co jsem zpívala včera jednomu pánovi-pif..paf...oj oj oj uběgájeť zájčik moj...:-))

Robin

Jak tak koukám, tak moc horolezců dnes do dalšího výškového tábora nemíří. Že by menší kyslíková krize? Nevadí, znovu zvolníme, počkáme. Jen se nebojte a šlapejte. Do kroku vám zazpívám třeba: "Přes spáleniště, přes krvavé řeky..." No to radši ne, tak jinou: Jdu s děravou patou, mám horečku zlatou..." To taky ne, a co : Až nás budou miliony..."

nováček

Robine, bacha aby to někdo nevztáhl na sebe tu poslední písničku, třeba někdo z porcelánu, já bych volila jiné téma, pro nás se to hodí, ale pro tu druhou stranu no katastrofa.

Apolenka

A co třeba papání,papání všechny chmurky zahání....že jóó holkýýýý :-))

Robin

To vůbec není špatný. Mohlo by být třeba i "Statistika nuda je, a když nemá údaje, neklesejme na mysli, on je někdo vymyslí..."

Eliška D

Kávičku jsem si s vámi dala ,bylo mě příjemně a rozloučím se s vámi.Zítra mám náročný den, ale doufám že si večer )) jak říká Apolenka )) ,popísinkujeme.Pa,pa

Karel

Eliško, krásnou a voňavou noc a erotické sny. Élišku mám nejradší, blblblblbl.

Robin

Tak přátelé, další den naši náročné expedice je u konce. Já se s vámi pro dnešek loučím, jdu se sprchnout a do hajan, abych se zítra zas na vás mohl usmát a popřát vám voňavé ráno. Tak dobrou a klidnou voňavou noc.

Apolenka

Tak se opatruj,ať to všechno dobře zítra zmákneš a večer se budeme těšit...páčko nekuřačko..:-))

Apolenka

Tak přátelé přeji Vám též krásnou dobrou noc a zítra pohodový den.Večer nashledanou v kině GLORIA....:-)))

Pavča

Mazáci,nemáte trohu problém? Já teď skoro po 3 měsících nekouření začínám kašlat-suchý,dráždivý kašel.Jak jste na tom??

Karel

Pavčo, to je ten horký a suchý vzduch. To chce něčím dobrým spláchnout.

lubica

Pavčo, ja mám ten istý problém, asi týždeň.

Karel

Všem krásnou a voňavou noc, děvčatům krásné sny se spanilými muži a zítra načtenou. Páček nekuřáček.

Lenka č.2

Tak to vidíš,Apolenko, všechno to jde do peřin a prasátko nikde.Kluci se zdekovali, aby se nemuseli dělit...

Lenka č.2

Všem dobrou a tobě Kájo přejem do snů tu osmnáctku, že jo ,holky?

Pavča

Jdu to tedy něčím studeným splachnout a do hajan........dobrou noc

Xandra

Dobré ránko, tak jak se vám po mochitu vstávolo?

Dana

Ahoj a dobré ráno i celý den všem ! Já jsem sice včera na párty nebyla, ale se zájmem jsem si dnes přečetla, co se dělo. Já osobně bych si dala pivko, ale momentálně se snažím udržet si váhu, ne-li zhubnout, tak se všem těmto dobrůtkám snažím vyhýbat.

Sralbotka

Ahoj všichni nekuřáčtí turisti, hlásím že 17 dní nekouřím, beru jen CH ráno a jsem v pohodě. Je to neuvěřitelné jak to funguje. Jsem po dovče zase v práci a jediný kouřící kolega který tady zůstal mě podrobuje výslechu :o) Tak doufám, že ho to také zlomí a přidá se k nám. Všechny zdravím a jdu makat. Ahooooooooooj

Xandra

No Srelbotko to je super vítám tě z dovči. A mimochodem , co se už konečně přejmenovat ?

Karel

Sralbotko (vážně si ten nick změň), vítám Tě zpátky mezi námi a je super, že se držíš. Kolegovi to pravdivě vylič, ať si přečte diskusi, kolik je za poslední rok nových nekuřáků a ať jde do toho. Bát se nemusí a získá jen výhody. Je fajn, že si o tom může popovídat přímo s tebou a má reálný vzor. Pro tebe to bude další bod, abys vydržela.

Modrookaty

Tak Ti tedy přeju bezproblémové zařazení do procesu. Vypadá to, že bys mohla udělat i dobrý skutek s kolegou kuřákem. Co takhle si dát už opravdu nový nick? Třeba ve stylu indiánů "Ta co nekouří" je snad skoro jedno co to bude, ale sralbotka mi k Tobě vůbec nepasuje. Hezký provoněný den

Mona

Sakra,tak mi včera utekl mejdan s vámi. A já v tu dobu zalévala zahradu a neměla ani jedno Mojito. Tak příště.... Sigrid,jsem moc ráda,žes napsala. O tom metabolizmu jsem to taky slyšela a dodala jsi mi novou štávu do života,že snad taky začnu hubnout. Já ted měla akorát půl roku,tak uvidíme. Jestlipak by sis před rokem pomyslila,že to dokážeš a nebudeš kouřit? Já teda rozhodně ne. A máme kus za sebou,tak ti přeju,aby už to tak zůstalo. Zdena je myslím na Slovensku,psala to a Martina,se kterou jsi bojovala na začátku,tak ta se mnou byla letos na dovče v Itálii. To jen abys byla v obraze,vím,že nemáš čas číst celou diskuzi. A pro všechny ostatní-víte,že prý zase zdražili cigára?

Karel

Mono, kupoval jsem časopis a koukal, že zdražili. Ty moje bývalé o 9 Kč. Dobře jim tak, kuřákům. Měli to zvýšit ještě víc, to by tady přibývalo nováčků. Na tom metabolismu něco opravdu je. Psal jsem tady o svém nekouření v roce 1988. Je pravda, že za prvních 14 dní jsem přibral 16kg a pak se to zastavilo. Teď si uvědomuji, že po půl roce šla váha dolů nejméně o 12kg. Nepřičítal jsem to přirozené změně metabolismu, protože ten následující půlrok po ztloustnutí byl velmi fyzicky a psychicky náročný. Přítelkyně z daleka - cestování - rozvod - problémy s bydlením po rozvodu - svatba. Jak jsem potom zase začal klidný rodinný život, opět se váha zvyšovala až na těch 125kg. Možná na to přechodné hubnutí měly vliv všechny faktory, možná to byla změna metabolismu. To uvidím teď, co se za půl roku začně měnit, nekouřím teprve 26.den.

Marja

Tedy, lidi, to nesmíte tolik psát. Já pak sedím a čtu a čtu a nemám ani čas si jít zakouřit, protože kouřím jenom na balkóně.A mochito bych si dala také a kávu Latte nebo alžírskou. Ještě k vám nemohu do kavárničky, musela bych odskakovat ven a pak bych vám stejně smrděla. To mám těžký život kuřáka. Ještě poznatek z té knihy. Jak píšete o tom kašli, to je dobře, vykašlávate svinstvo. Horší je na tom prý ten, kdo nekašle, tím to všechno vstřebává. Ani do kina s vámi nemohu, myslela bych jenom na cigo.Jo, jo babo trp!

Modrookaty

Marjo, holka jedna zlobivá, vždyť Ty pořád jen hledáš nějakou záminku k tomu, abys mohla ještě chvilku hulit a smrdět si. §;o) ... to opravdu nechceš trochu omezit? vždyť, když omezíš na polovinu už v létě tak na podzim už budeš mnohem lépe omezovat ten zbytek. Proč si tak komplikuješ život ??? Myslím, že za pokus to stojí a že Ti to na podzim půjde lépěji a radostněji. Hezké dny a v hlavince myšlenku na omezení kouření.

Lenka č.2

Ahoj všichni, je mi po včerejšku bezva ani hlava nebolí,hlásím na Vysočině zatím klid,bouřky nikde. Marjo,četla jsem, že podle měsíce a našich babiček je dnes ten pravý čas-novoluní- se do něčeho nového pustit!!?? Co ty na to, nevíš o něčem? Jde to prý daleko líp.....:-)

Dana

Ahoj Leni, tak nejen že jsme začátečnice, ale taky obě z Vysočiny :-). A jak to jde bez cigárka ? Máš dnes tuším 3 den ??

Robin

Tak holky, jestli tedy dovolíte, tak bych se taky přihlásil k té naši Vysočině.

Dana

Dovolíme a moc rády :-))). Tedy mluvím za sebe, ale věřím že i Lenča nebude nic namítat. I když je to tady bez hranic, to je jasnačka !!!

Karel

Sbohem a kdybychom se nepotkali, bylo to překrásné a bylo toho dost. Sbohem a kdybychom si příště schůzku dali, možná, že nepřijdem, že přijde jiný host....Šátečkem mávám a přeji vám všem krásný a voňavý život. Páček, nekuřáček Karel.

Robin

Ahoj Karle, ty se stěhuješ někam, kde není signál, nebo je to vtip?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

80%
20%
Zatím hlasovalo 137 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce