Vážený dlouholetý ......, já jsem Vaše jméno nekomili jako Vy moje. Poté, co jste mně na této diskusi napadnul a pomluvil, jsem Vám oznámil, že Vaše jméno mažu a zprávy budou blokovány. Od té doby mi žádná Vaše zpráva nemůže dojít a je vracena zpět. Nechtějte po mně, abych Vaše urážky vystavil na mé webové stránce. Váš tatík byl komunista, sám jste to přiznal, i to, že okradl drobné rolníky o jejich majetek. Komunista, zůstane vždy komunistou. Vy máte svojí pravdu, ale to není pravda, která zvítězí. Vás Havel z vězení pustil, mně do něho zavřel. Na svých webových stránkách uvádíte některá data z Vašeho života. Můžete mi vysvětlit, jak se mávnutím kouzelného proutku stane ze stavebního dělníka poradce ve Švýcarsku a mezinárodně uznávaný obchodník s porcelánem? Zřejmě restitucí majetku, ale jakého, když jste psal, že jste byli chudí? Vaše čeština a SLOH je przněním krásného českého jazyka. Raději už nepište, věnujte se svému obchodu a přítelkyni na chatě a mně nechte na pokoji. Nenuťte mně k razantním krokům, které podnikne můj syn. Toto je moje poslední slovo, protože tato diskuse není o Vás a na soukromou odpověď nedostanete !
Přidat nový komentář