Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Karel

omlouvám se za poslední odstavec. Chybně jsme přečetl rok rozvodu. Ano, nekouříte 25 let ! Gratuluji.

Zapomněl jsem Vám říci ,že jsem byl ve své práci skromně /profík / Jednací číslo na ministerstvu nemám u sebe. Ale jsem skromný a nechlubím se s tím. Ano ve ˇ´Svýcarsku se mi líbilo je to čistá země a jak jsem poznal lidi -všechno jinak úroven životní a chování lidí ,dlouho bude trvat než se k nim aspon přiblížíme. Jinak nechci sem už psát zklamal jsem se .Jak se s nekouřením vypořádáte zaleží na Vás přeji každému bez rozdílu úspěch ale vždy jsem preferoval psychoterapii ,posezení anebo odvykací semináře .Nic z toho tady není .

Kopeček

Tak bych řekl ,že čekáte u počítače a jenom se tam něco objeví ode mne tak rychle výmaz aby si to druzí nepřečetli. Je to ubohost když se bojíte aby na Vás něco nevyplulo. Nekouřil jsem od roku 1983 do dnešní doby a bude tak pořád .Nepotřeboval jsem masírování ,champixy a ani kopečky kam se bláhově šplháte .Z basy mi zústali akorát obroušené zuby .bezmocí skřípání . To vy nuly nikdy nepochopíte . Už mě laskavě nepište nejste kvalitní lidi jenom urážíte schopné .

Na něco se ptáte ale hned mě mažete odpověd aby se druzí nedozvěděli co jste o nich psal a to hezké o mě

Vy a kvalitní? Co blázníte nevíte co je kvalita . TOTO je přístupný server takže mohu psát co chci.

Vážený pane Adreas byl jsem natolik slušný ,že jsem si přečetl Váš vzkaz čekal jsem ,ž etaké budete mít tu slušnost a přijmete můj. Dříve jste psal a také jsem si Vás poslechl ,když mě učíte tolik slušnosti měli by jste ji mít také ,že . Všichni jste takoví solidní a vonavoučký radost pohledět .Jsem zvědav jak Vám to dlouho vydrží. Já dělám chyby ve slohu ale vy v těch svých slibech o nekouření atd . A také v komunikaci .Forum je navykové zjistil jsem ,že někteří jsou tam časově pořád

nováček

myslím, že ten kdo je tady nejvíc jste vy, akorát, že nemáte ani tolik odvahy, abyste se hlásil pod jedním jménem, i když by bylo podle vás anonymní. Táhněte k čertu. Neschopný přijmout pravdu jste tady jenom vy, kolik času musíte věnovat tomu, abyste si vymyslel vždy nové jméno atd. A dlouholetý nekuřák si myslím, že nejste ani omylem.

lubica

Pomoc, čo je to tu za smrad smradlavý ??

Karel

Vážený dlouholetý ......, já jsem Vaše jméno nekomili jako Vy moje. Poté, co jste mně na této diskusi napadnul a pomluvil, jsem Vám oznámil, že Vaše jméno mažu a zprávy budou blokovány. Od té doby mi žádná Vaše zpráva nemůže dojít a je vracena zpět. Nechtějte po mně, abych Vaše urážky vystavil na mé webové stránce. Váš tatík byl komunista, sám jste to přiznal, i to, že okradl drobné rolníky o jejich majetek. Komunista, zůstane vždy komunistou. Vy máte svojí pravdu, ale to není pravda, která zvítězí. Vás Havel z vězení pustil, mně do něho zavřel. Na svých webových stránkách uvádíte některá data z Vašeho života. Můžete mi vysvětlit, jak se mávnutím kouzelného proutku stane ze stavebního dělníka poradce ve Švýcarsku a mezinárodně uznávaný obchodník s porcelánem? Zřejmě restitucí majetku, ale jakého, když jste psal, že jste byli chudí? Vaše čeština a SLOH je przněním krásného českého jazyka. Raději už nepište, věnujte se svému obchodu a přítelkyni na chatě a mně nechte na pokoji. Nenuťte mně k razantním krokům, které podnikne můj syn. Toto je moje poslední slovo, protože tato diskuse není o Vás a na soukromou odpověď nedostanete !

Anonym

Můj otec byl zavřen v koncentráku a vy mu nesaháte ani po paty . Cpěte se tím svým champixem a jak tak vidím stejně hulíte a kdy ne ted tak to nebude dlouho trvat .Protože nuly zůstanou nulama i kdyby se sebevíce snažili . A doklad toho je 2% úspěšnost al eani jeden z Vás tam není a nebude protože jste pionýrský tábor a nejste schopný sami nekouřit Vás udržuje jenom to celodenní masírování nebýt toho tak jste všichni v prdeli. Píši to jiným jménem aby jste si to uvědomili ,děláte źe sebe kingy ale opak je pravdou. Vy nedokážete ani jeden jako já sám přestat .Tak kdo je nula? A čas ukáže a i ukázal kolik mluvků Vás vydrželo . 20% od té doby co to sleduji. A nesvádějte to na mě .Umíte akorát špinit druhého .Nula nulou zůstane a nepomůží Vám žádné petice ,Tady jde totiž o pevnou vůli a tu nemá nikdo z Vás .Tím s vámi končím jak psalo už více dopisovatelů tato diskuze je o ničem

nováček

Je hezké, že jste konečně uznal, že nula nulou zůstane a nic z Vás nikdy nebude. Diskutoval jste tady sám se sebou, takže konečně, nulo naneshledanou.

Karel

Nulo, mého dědu zastřelili fašisti, druhý děda se oběsil když mu soudruzi ze Státního statku vzali polnosti a dobytek, otce mi zastřelili 23.8.1968 okupanti, které sem pozvali soudruzi jako váš otec, titíž soudruzi mně v roce 1969 zavřeli pro kolportaci letáků proti okupaci a vyhodili z vysoké školy a v roce 1977 mně opět zavřeli za Chartu 77. StB mně udal ten Havel, který vám dal svobodu. Tak se tady moc nenaparujte a táhněte za svými soudruhy, dnes oranžovými a modrými. Špinil jste lidi celý život a nic jiného neumíte. FUJ !!!

Otce v 69 vyhodili ze strany když byl proti vpádu rusům není to tak jak říkáte . Jo a také přijeli šestestrojky a vyhodili ho z práce . Po mě rusáci stříleli a já po nich mám v tu dobu svazarm ale to vy hrdino nevíte .Bylo nás spoustu co jsme se bránili.a nemluvím o tom .

nováček

Pokud potřebujete hovořit o sobě, napište nám to všechno najednou a zkuste nám napsat opravdu naposledy. Co vy na to????

lubica

Strielali a netrafili? Alebo trafili a preto ste na tom tak ako ste?

lubica

Takže takisto, ako včera: pomodliť a šup do postele, lebo prešvihnete účinok liekov od psychiatra !!! Na dnes masírovanie sebavedomia stačilo, milá NULO! Šup, šup ...!

Vážený pane píšete sice bez chyb ale jedna by se našla .Já se byl podívat na pozvání v tom Mathausenu v Rakousku zrovna tam byla velvyslankyně paní Vašaryová.Do plynu šli první němečtí komunisté takže jste ve škole v dějepisu nedával pozor. Je fakt ,že každý neví vše ale aspon když máte mezeru v dějinách tak nemluvte o druhém .Měl jsem Vás za solidnějšího ale otevřel jste mi oči .Nebojte nebudu psát negativně o champixu jak jste mě žádal .Ti tady taky neví jak mi tajně píšete a vyhrožujete ,že máte známou ve skladu v porcelánce. VY nejste skutečná parta vy si na ni jenom hrajete .Tak jsem napsal vše co jsem chtěl a tímto skutečně s vámi končím /Velké V je pro solidní lidi /

Karel

Vaše chyba je ta, že nejen neumíte česky psát, ale ani číst. Kdepak jsem psal něco o Mauthausenu (vy to neumíte ani správně napsat)? Trpíte vidinami. Já vám tajně nepíši, ale jestli chcete, klidně sem ten e-mail zkopíruji. Jen jsem tím nechtěl otravovat další. Nevyhrožuji, informuji ! Žádnou známou ve skladu porceláky nemám, ale svojí tchyni a na oddělení odbytu, pokud víte co to je. Pro další diskusi navrhuji vaší vlastní diskusi na diskuse.doktorka.cz/jan-cidryc h/.

lubica

Karle, toto vôbec nerieš, presne to on chce. Všetci vieme, že je to pako.

Já jsem vaše jméno nekomili co to je?

Xandra

My vás taky nekomilíme

nováček

už jste přebral, že je Vás víc?????

nula

Pane "dokonalý"......... již dříve jste zmiňoval svou žádost o vymazání ze Seznamu atd. Díval jste se také na Atlas, Centrum a také Google? Nejste zase taková hvězda, ale zjistila jsem, že jste takový magor, že vám na doktorce.cz udělali diskuzní stránku!!!! (admin promine...) ht tp://diskuse.doktorka.cz/jan -cidrych/ Tam se prosím odeberte a dále piště své slinty, když si už někdo dal tu práci a stránku vám založil. V opačném případě doufám, že opravdu někdo podá na vaši osobu trestní oznámení - ano, my na vás, ne vy na nás!!! Podepsala bych se pod něj stejně jako vy pod tu stupidní petici o zákazu kouření v restauracích (i jako nekuřák ji považuji za diskriminaci).

Karel

:-))) obávám se, že on to nenajde. Seznam na JEHO diskusi neodkazuje a ta je založená již od 21.6.2008. Jeho schopnosti jsou vyčerpány urážkami zde.

Já Vás neurážím ,máte chybu pane Karel v dopise trochu slohu ,že . Urážíte vy mě v době kdy jsem založil V6 měsíci tak polovina z Vás hulila jak cikáni za bukem pardon romové

Pavča

Když nebudeme na toho pošuka reagovat,tak dá pokoj a najde si jiný diskuzák.Vůbec si nevšímejte jeho příspěvků,i když je s ním sranda......

Robin

Dobrý večer všem. Sluníčko nám pomaloučku mizí za obzorem a to znamená, že budeme chystat další postupný tábor. Uvědomujete si, že nám to nějak začalo utíkat? Ani jsem se nestačil zorientovat v nově příchozích, a už je tady další den na konci. Jsem rád, že si můžu opět říct: DALŠÍ DEN, CO NEKOUŘÍM. Tak se hlaste, jak pokračujete? Sice už jsem Champix vysadil před 10ti dny, ale stále ho mám v pohotovosti připravený na poličce v koupelně. A klidně mi můžete věřit, že jestliže se objeví větší krize, tak po něm sáhnu, protože nekouření s berličkou je pro mne důležitější než kouření bez ní.

lubica

Ahoj, ja budem mať za 4 dni 3 mesiace, champix ešte beriem, aj ho ešte nejaký čas budem brať. Myslím, že keď si vysadil pred 10 dňami a si v poriadku, že už to bude v pohode. Veď uvidíš, každopádne je dobre, že ho máš v pohotovosti.

nováček

Další den uběhl, a i když zatím začátečník, tak si říkám, že další den bez cigarety je fajna jsem ráda, že jsem to dokázala za pomoci berličky a vás všech, protože dřív to nešlo, až budu moct napsat nekouřím tři měsíce, tak si dám i panáka. Myslím, že já budu s těch co chmx budou užívat hodnš dlouho, ale dneska už vím, že se nechci vracet zpátky ke kouření, prostě chci na druhou stranu, ale tam mám ještě velký kus cesty, ale zase lidé, kteří začínají nebo nekouří den dva, mají určitě horší pocity než já, takže hurá na kopec a až nahoru.

Robin

Karle, Apolenko, Lenko, Nováčku, Lubica, Pavčo, Xandro, atd. hola hej, kde jste kdo? Nebo jste znaveni náročným výstupem? Tak si na chvíli sedneme, odpočineme si a pak zase vyrazíme dál.

nováček

poseďme, odpočiňme, rozhlédněme se. dřív jsme toho rpo ten kouř moc neviděli, nadechněme se a potom půjdeme pomalu dál, dívejme se jestli za námi taky někdo neklopýtá a nepotřebuje pomoc,

Karel

Ahoj Robine. Já jsem dnes přiotrávený, hlava jako střep, oči jako angorák. Do bytu mi vtrhli lakýrníci natírat okna a ten smrad se nedá čichat. Odešli v půl deváté. Asi se půjdu před spaním nadýchat čerstvého vzduchu. Takhle nesmrdí ani zakouřená hospoda. Do toho ten pan podnikatel a je toho dost. Mějte se tady krásně, zítra se ozvu. Pěknou a voňavou noc všem.

Xandra

Šlape se mi do toho kopce krásně, krásně se mi dýchá, všude voní příroda a nesmrdí kouř, jen ty kila mě nějak táhnou zpátky dolů pod kopec. Abych se vám neskutálela dolů jako zralá hruška.Budu si muset odříct toho buřta a co je ještě horší asi i toho lahváče. Co měsíc to kilo, ach jo, kdypak se to zastaví ?

Apolenka

Kdo to tady křičí..........:-))volal jsi mě..:-)) Ahojky lidičky mě drazí,tak jak se Vám vedlo dnes,doufám,že jste všichni v pohodičce.Koukám diskuze v plném proudu a to je fajn.

Apolenka

Ahoj parťáku podnikatele neřeš a prdni na něj.Jdi se špacírnout před spaním ven,než-li se pak vysápeš těch 12.patérek zpět domůbudeš rád,že dýcháš a žádný smrad neucítíš...:-))

Karel

Apolenko, máš pravdu jako vždy :-))) jenže se mi zlepšuje čich, že se někdy nemohu ani cítit :-))) vypínám a běžím. Páček nekuřáček.

Honza

Karle vem si baterku aby jsi nezakopl o světlušku

Robin

Karle, projdi se, vydýchej se, odpočiň si a zítra vyrazíme do dalšího tábora. Apolenko, ahojky, dnes se tady diskutuje rychlostí blesku. Jak zvládáš tempo výstupu?

nováček

Karlovi přeji, aby se zbavil smradu z oken i toho druhého, vám všem dobrou a voňavou noc a zítra při výstupu o další kus nashledanou.

Donedávna jste hulili dětem kouřili jste na nemoc a mě budete vykládat o rozumu .O jakém jestli se můžu zeptat. Kouřili jste dětem pod nos utráceli peníze okrádali jste o ně děti místo aby jste jim koupili ovoce a vitamíny tak jste peníze prokuřovali. Ted nekouříte pár dní měsíců a hle jak jste silní a vonaví. To si ještě tak pět let počkáte než dostanete ten smrad z těla .Tak a tím s vámi nuly končím definitivně. Mám rád silné jedince a ne mateřskou školu tam jsem chodil jako děcko .

Apolenka

Zdravím Robine,děkuji za optání zvládám to docela v poklidu.Lhala bych,kdydybych řekla že stále.To jistě znáte všichni,když je nějaká vypjatá situace,tak mi ta potvora smradlavá prolítne myšlenkou.Ale nedám se a NEBUDU(kouřit) a NEKOUPÍM(cíga).A po dnešku zvláště oficielní zdroje uvádí zdražení cigate o 8kaček a to je zkrátka na můj vkus nadstandart prohulit za rok tolika peněz.

Robin

Máš recht, utratíme je za lepší zboží. Nenapadá Tě něco, ale opravdu něco hodně kvalitního?

Apolenka

Ahojky hele ona taková pěkná zralá hruštička taková ta k nakousnutí......:-))pchááá to bys čučela kolik chlapisek by se jen olízlo....:-))Prosím tě neřeš váhu,ono se to později začne vracet do normálu věř mi mám svou zkušenost v oblasti rozpínání.

Karel

Xandro, já už se olizuji, ale co na to manžel? Apolenko, vstupní prohlídce se nevyhneš! U mně je bezplatná. :-)))

Robin

Karle, nešplhej a nedávej žádné úlevy. Buď kolegiální, takto by šly na vyšetření všechny k tobě a co já, snad bych musel vrátit diplom.

Apolenka

jen ho nechej Karla..:-))jen ať šplhá,budeš dělat prvního asistenta neboj..:-))budeš vybírat těch třicetkaček...:-))

Xandra

Dík za kompliment, manžel spí jak dřevo.

Robin

Teď neřeš váhu, hlavně nekuř. Až všichni vyběhneme na kopeček Nekuřák, tak potom společně začneme řešit váhu. Třeba začneme užívat jinou berličku, která nám pomůže.

nováček

Robine nedá se ten smrad pod tím kopcem někam odfouknout. To je na nás tak závislej, že nemůže bez nás žít????

Xandra

Jó někdo je holt nováčku závislej na urážení slušnejch lidí. Na to asi zatím žádný prášky nejsou , potřeboval by asi dobře mířenou.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 144 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce