Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
nováček

Myslíš mezi rohy????? nebo parohy

Robin

Je to prostě tak jak to je. Někdo má rád vdolky a někdo zas holky. Někdo získal kamarády a jiný nepřátele, někdo je normální pohodový člověk a někdo zase zamindrákované prase v lidské kůži. Nemůžeš se divit, protože i to prase je nakonec člověk, který by potřeboval nějakou berličku. Někdo potřebuje k nekouření berličku, někdo nepotřebuje nic, protože je buď nekuřák, nebo silný jedinec a nebo nic, protože je kuřák, který chce být kuřákem.

Apolenka

to je těžké břemeno na odfouknutí..:-))jediné co jde a funguje to je přehlet jako družstevní lány...:-))takže já navrhuji hlavu vzhůru až na vrcholky hor. Karle prosím...co jsme si říkali..mazej na vzduch a šupky dupky zhluboka dýchej....:-))

Apolenka

přehlížet

Xandra
1x

Tak teď se mi rozsvítilo. Nikdy jsem si nedokázala představit jak asi vypadá a co dělá počítačovej virus. Bylo to pro mě imaginární zlo. Teď vím, že vypadá jako Rajko Doleček, bydlí v Liberci a neumí češtinu.

nováček

Jenže i trojskýho koně vymažeš antivirákem, kdežto tento nový typ viru nejde smazat, odstranit, prostě nic, jak píše Apolenka, možná ignorovat, ale když on si odpovídá sám, tak je to těžký

lubica

Tento typ viru sa odstráni sám, tieto výkriky do tmy znamenajú, že nemôže zniesť sám seba.

Apolenka

nováčku to nevadí samomluva je horší,ještě že jde jen o samosoběpísmenkování....:- )))nová diagnóza..

Xandra

Doufám, že Nekuřák není Ještěd, tam bych někoho mohla vzít porcelánovým kýčem po palici.(Jé určitě mě admin asi smaže tak vážně už radši ani nepípnu)

Apolenka

...:-))))hele ty už nech ty piváky na pokoji necthěla jsi spíše říct Janko hrneček......:-))než Rajko Doleček

Xandra

No ty dostaneš OSKARA to je krásný, všichni pozor promluvil JANKO HRNEČEK !

Pav-lik

pěkný večer, či už vlastně noc. tak si vas tady čtu ještě z toho břehu kuřaků, a koukám jak mi ujíždíte, je tady taky někdo kdo teprv začíná??? s kým bych mohl za čas jet za vami??? Vy už budete na kopci a já doufám pod: CH.beru 5 den a pořád kouřím-(((

Apolenka

Pavlíku neboj neutečeme,počkáme teď právě je vrcholné rozdílení OSKARU a to si určitě nenecháme ujít...:-))teda já určitě NE. Teď trošku vážně vůbec nic se neděje,že ještě kouříš neboj se ono se to bude zmírňovat a den ode dne budeš kouřit míň a míň.Držím ti palce a pojď sem k nám ostatní ti potvrdí má slova.

lubica

Nič sa neboj, ono to príde, ešte je skoro. Keď to príde, pripojíš sa do expedície.

nováček

Kouřila jsem ještě 20 den a teď už 9 dní nic a přišlo to samo, takže na tom kopci nás ještě stihneš, taky zatím jenom klopýtám

Robin

Tak přátelé, dnes se s vámi rozloučím o něco dříve. Odcházím do sprchy a poté do postýlky, abych mohl ráno vstát a vychutnat si další voňavý den bez cigaret. Jednou bych chtěl prožít den, abych nepotkal žádného debila, to by byla paráda. Tak dobrou a voňavou. A přátelé, hlavu vzhůru, vypnout prsa, serte na něj, je to vosa. Umí jenom dobře štípat, plácněme ho, ať jde lítat. V širém světě ať se honem ztratí, než nakopne jej někdo z nás do gatí. Tak volám vzhůru na něj, na vosáka, dejte mu ránu do sosáka. Ať pokoj dá nám všem tady a ať zhebne třeba hlady.

Robin

Admine promiň, ale musel jsem.

lubica

Dlho som sa tolko nenasmiala :-)))

Apolenka

Lubico to mi chvíli povídej/smích) já se tady řehtám až mi slzy tečou...:-))fakt mě to tady začíná obrovsky moc bavit.

Honza

Co je to za člověka ten Cidrych??? Panebože proč sem takoví lidi lezou ... Jsem zděšený, z takových lidí mně běhá mráz po zádech

Apolenka

Honzíku to neřeš to je takový(ne)kulturní jedinec ostatní jsme naprosto normální...:-))vážně

Apolenka

Pif...paf...oj oj oj uběgájet zajček moj......:-)))pozor Ještědský snajpr zacílil....:-))spas kdo můžeš....:-)))

nováček

mně to připadá spíš jako FANTOMAS

Dobrou noc Majlenko .A hezky se všichni vyspěte zítra se už neuslyšíme .To si oddechnu. děti moje . Jste taková velká rodina .

Apolenka

Bože nestrašte mě....chichi ještě to tak abych Vás slyšela,to by mi tak scházelo!!!

lubica

Apolenko, už prestaň, už ma bolí bránica :-))

Nováček

Apolenko, Karle, Robine, Lubico a další přeji dobrou noc a zítra nashledanou, myslím, že náš provokatér se konečně stěhuje na svou stránku, tak tady bude konečně pokoj. A zítra jsme o kus dál a výš.

Apolenka

Dobrou noc přeji a zítra napísmenkovanou,budeme se těšit..páčko nekuřačko :-))

Pavča

Určitě nás Pavlíku doženeš.Nejsme tak daleko před tebou......Já přestala 9 den na CH,bylo to 11.dubna.Za pár dnů to budou 3 měsíce........Na kopci se všichni sejdeme,budeme tam na sebe čekat. Nereagujte na J.C. nebo se ho nezbavíme!!!!!!!!!!!!!Je jako průjem,otravuje nás a smrdí........

Na tohle jsme si hráli jako děti . Bylo to príma abylo nám krásných pět let .

nováček

Škoda, že jste vyrostl, ale rozum nějak nestačil. Následky jsou vidět.

Pavča

Kdo si hraje nezlobí-nekouří............ ......

Pav-lik

klidne budu jak 5 letý, nebo třeba 100 letý, budu si hrat na školku, jen když mi to pomůže přestat kouřit, já totiž přestat musím, jinak končím!

Xandra

Tak šampíci jsem zvědavá co z toho tady zejtra zbude, admin se bude divit a mazat a mazat a mazat a my jsme se nasmáli a nasmáli a nasmáli. Tak dobrou nekuřáckou ♥

Apolenka

Když to nejde,tak si to přesdtav On za trnkovým keřem....:-))bum prásk.......:-))))))))

Apolenka

představ

Xandra

a hrneček je na cimpr campr !

lubica

...alebo na cindr candr...

Apolenka

Telenovela hodna OSKARA Trefený Janko za trnkovým keřem.....:-)))))

nováček

Ano je to návykové, protože se opravdu nedá odejít spát, bouchnout by si chtěl asi každý.

Xandra

ale děvčata, styďme se takhle si dělat legraci z postiženejch lidí no fuj to se přece nedělá !!!!!

Apolenka

Lidičkové jdu do hajanova,přeji všem krásnou dobrou noc s úsměvem na rtech.Mějte zítra prímový den a hlavně nepodlehněte a držte se....!!!

nováček

Pavliku prosímtě s tím rozumem to bylo pro pana JC ne pro tebe

Apolenka

Jen aby Karel byl Karlem?! Je také možné,že u Janka graduje samomluva...:-)No nic jdu spinkat,tak ještě jednou dobrou noc přeji všem.

Karel

Apolenkóóóóóó, tos nemyslela vážně !! Což nepoznáš můj pěkný sloch :-))) Páček nekuřáček a pěkné sny, klíště :-)))

Apolenka

Znáš to néééé...:-))sloch nebo stoch,jelito nebo kopyto,vemeno nebo semeno....:-))holinky-hodinky co na tom sejde obojí se natahuje.....:-))))dobrou beru zpět děvčata byl to Karel...páčko

Lenka č.2

Celý můj první nekuřácký den D vás průběžně sleduji a musím napsat, že to byla fakt úroda, a hodně jsem se nasmála- Dík!!!!...., Pořád jsem se nechtěla hlásit,abych to nezakřikla, teď už mě čeká jen peřina, tak že HURÁ !! Vydržela jsem!! Neuvěřitelnééé!!! Krásnou dobrou noc a hrabu se jako ta nejposlednější a nejohrabanější za vámi!!

Karel

Lenko, blahopřeji ke zvládnutí dne D, je to SUPER !!! Jen se neboj a bojuj statečně dál. Nožičky se Ti rozpletou a pomažeš s námi až na vrcholek. Krásnou noc a pěkné sny. Páček nekuřáček.

Dana

Ahojky všem. Leni !!! To je super !! Máš to za sebou a bude to lepší a lepší !! Já mám dnes 9. den bez cigára a cítím se skvěle, hlavně proto, že jsem si vůbec nedokázala představiit, že se mi to po tolika letech podaří. No a když jsem včera v televizi viděla o kolik kaček jdou ty hřebíky nahoru, tak jsem ráda, že je nebudu muset kupovat. A doufám, že to bude už napořád.Nováčkům i mazákům hodně pevné vůle a hodně sil ve stoupání na kopec. Já s písničkou jdu jako ptáček tralala tralala tralalalala :-)))))

lubica

Ahoj, Lenko, tak si to dokázala, si úžasná!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 144 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce