Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Apolenka

Vynikající...:-))už letím jen nevím jestli to stíhám do konce šichty...:-))

nováček

myslím, že když se podíváš zpátky, tak 50 je málo

Apolenka

Ahoj a opatruj se,hlavně nepodlehni to že lehneš při gaučinku..:-))to je povoleno,ale bez cigár.Určitě se ozvi opatruj se u těch oken,přeci jenom kdo vysoko létá(12.patérko)nízko padá.....jauuuuvejs...:-))

nováček

Dano, hlavní je, že ti věří lidi tady a podpoří tě, jsi dobrá a určitě budeš už pořád.

Dana

To víš, já se nedám. Když kvůli nikomu, tak kvůli sobě to hlavně dělám. I když ty prachy, co jsem vrážela do cigaret dost ukusovaly z rodinného rozpočtu, to uznávám.

Mona

Dmu se pýchou,ale zvěstuju vám,že dnes je to přesně půl roku,co nekouřím.A fávu bych si ted teda dala,ale nejraději ledovou. Pa a držím palce.

Robin

Máš úplnou pravdu, když se podívám líp, je nás den ode dne víc a víc, nějak si s tím poradím, nebojte. Čím víc vás přijde, tím líp, alespoň ukážeme nevěřícím, že to myslíme doopravdy, a že chceme vonět a budou z nás OPRAVDOVÍ NEKUŘÁCI.

Mona

Samozřejmě bych si dala kávu a ne fávu. Už mi to horko leze na palici.

Robin

Přátelé, před večerním výstupem do dalšího tábora se doporučuje dobrá, silná Brazilská káva. Kdo má zájem, ten ať pospíchá do kavárny Aroma, která je tu jenom pro vás, aby se vám zlepšila náladička, a aby jste z toho odvykání taky něco hezkého zažili. Tak prosím, jakou kávu mohu nabídnout?

Xandra

Můžu taky kávu ? jestli ano tak pro mě frapééé, ale radši do skla, nějak je mi poslední dobou porcelán protivnej :o))

xandra

Tak se mi dnes v noci zdálo, že jsem začala kouřit. A byl to tak živej sen až jsem se z toho opotila. Nebo , že by to bylo vedrem? No fuj tajbl - přímo noční můra. znáte to , vzbudila jsem se a nevěděla, jestli je to pravda nebo není. Naštěstí nebyla huráááááááá. Oni se ty receptory mrchy jedny malinký asi jen tak lehko nevzdaj - Karleeeeee já chci radši taky erotický sny !

Karel

:-))) Xandro, tys mi dala. Alespoň mám zase čistý monitor, když ho musím několikrát denně čistit od prskanců. Erotické sny jsou za odměnu a pro pány. Ty jsi přece normální žena, snad nechceš, aby tě v noci naháněla sexy osmnáctka. Ono se prý zdá to, po čem člověk nejvíc touží. Tak už na ty cigarety zapomeň a nech si zdát o naší partě a kopci Nekuřák.

Lenka č.2

Kájo, nebuď lakomej, nás by zase mohl ve snu nahánět nějaký sexi nekuřák, né???

Lenka č.2

Třeba by nás mohl honit do toho kopce...????? chichi

Apolenka

do kopce néééééé,proboha smilování s námi méně hubenými..:-))

Lenka č.2

Apolenko, to Kája chtěl, aby nám zdálo o kopci, tak jsem tam jen dosadila toho sexi chlapa, když on tam bude mít tu osmnáctku..... Jinak mě by se úprk do kopce taky nedařil, neboj....

xandra

Já si taky zaloužím za odměnu erotickej sen - nekouřím už téměř 1/4 roku . 6.7. mám čtvrtletní výročí - chci sen se sexy třicátníkem -nekuřákem. Místo toho se mi zdá jak tahám vajgla na terase. No fuj!

Apolenka

holkýýý počkejte na mě...:-))já taky sexíkem nepohrdnu..ojojoj...:-))Ty Robine nemohla by to být kavárna "SEN"..?

Robin

Dejme hlasovat, nejsem proti. A co takhle spojit obě slova jako např. VOŇAVÝ SEN

Apolenka

No to se nadouvej a pořádně,jelikož máš na co...GRATULUJI ..!! Možná to bude znít blbě,ale takovéhle příspěvky hodně moc pomáhají.Pro ostatní je to opravdu hodně moc motivující.

nováček

Robine nachystej kafe na odpoledne, protože ještě čeká nějaká práce a povinnosti, pro mně prosím Alžír a ceduli, NEKUŘÁCKÁ kavárna. Ahojte večer. A dík depka je menší, dík všem

Robin

Nemusíte mít přátelé strach, kávu podáváme výhradně do nezdobených skleniček různých tvarů a velikostí. Porcelán jsme ráno vyhodili do popelnice a už byl odvežen na skládku.

Lenka č.2

Robine,já bych si taky dala,ale nevím, jestli druhý den nekouření ještě nebudu cítit cigárem, abych vám nezkazila vzduch....

Robin

Jestliže máš za sebou den D, a dodrženou podmínku 24 bez (cigarety), tak tě rádi uvidíme mezi námi v kavárně a večer na expedici.

Lenka č.2

Hurá, už se těším!!!!

Robin

A vy, kteří ještě váháte se svým dnem D, tak nebojte, i vy k nám můžete, jinak by jsme vám nemohli ukázat, jak je to fajn, když se nekouří. Ale v době, ve které budete v kavárně a nebo zrovna na pochodu, prosím bez dýmu, ano? Tak fajn a hurá, voda už se vaří, pressovar hučí, mrazák brouká, drtič ledu brumlá, a já? Já na vás všechny tady čekám.

Lenka č.2

Danuško,věřím ti, jsi pro mě takovej můj osobní tahoun a vyřiď tomu svýmu, že by tě měl obdivovat!!!

Dana

To mně těší, Leni, že jsem Tvůj tahoun. Donedávna jsem na tom byla jako Ty a vůbec jsem si nevěřila. Takže věz, že Tě ráda vezmu za ruku a hurá na ten kopec za ostatními.

Lenka č.2

Tak tak Xandro, máš pravdu, oni by si užívali s osmnáctkama a my bychom zatím funěly do kopce i ve snu-to jsou celí chlapi.... chichi

Karel

Lenko, to jsem nevěděl, že CHx má i takové vedlejší účinky. Honící chlap :-))) ...no to je představa. Co s ním až ho uženete, vždyť vám usne.... a bude chrápat a skřípat zubama. Sen a realita jsou dvě ošidně odlišné věci.

Karel

co to máš doma za morouse? Místo, aby byl rád, že doma je voňavo, tak se to pánovi nelíbí? Nejmenuje on se Cimprlich nebo tak podobně? :-))) Neber mně vážně, to byl jen hloupý vtip. Někteří muži dokáží ocenit svojí ženu až když jí ztratí. Mohl bych vyprávět, také jsem byl takový. Nejhorší léta u chlapa jsou mezi 40-50. Zdá se mu, že už mu ujel vlak a ještě by si chtěl dokázat, že je statný jinoch. Někdo tomu říká 2.míza, my starší to nazýváme zatmění mozku. Když Tě doma nikdo nepochválí, udělej to sama nebo přijď mezi nás, my to dokážeme ocenit, protože víme, co to bylo námahy, potu a odříkání. Páček nekuřáček.

Dana

Kájo, můj morous má 47 let, tak to tak asi nějak bude. A víš co si myslím ?? Že jsem ho vlastně tím, že nekouřím, zklamala, protože proti mně nemá navrch ! Už nemůže říkat....já to věděl, že to stejně nevydržíš. Ale já to vydržím, pak zhubnu a budu holka jako lusk, že bude ještě prstíčkem škrabat. Néééé, dělám si srandu. On už je prostě takový, neumí dávat cit najevo slovy, ale činy a to je pro mně podstatnější. A k vám si pro to slůvko pochopení a podpory ráda přijdu, protože mi to dělá moc dobře.

Lenka č.2

Danuško, můj morous má o dva roky víc, ale doufám, že chválit bude. Hrozně moc by mě to povzbudilo.Za týden uvidím a 10. srpna se vracím,tak ti napíšu, jak jsem na tom byla já.

Mona

Tak jsem to psychycky nevydržela,sedla do auta a jele si k Mekáči pro ledový kafe. A když už jsem tam byla,tak jsem si koupila i zmrzlinu s lentilkama. Zase kilo navrch,fuj.

Lenka č.2

Robine, pro mě tam židli tahat nemusíš,vzhledem k mému spálenému pozadí postojím. Ale už se strááášně těšííím.

Lenka č.2

Teda Kájo, tak teď jsem poprskala monitor já, ty jsi ale číslo, až se dcera přišla podívat,co se mi stalo.... A co ta osmnáctka, to není vedlejší účinek...???? To by to pak všichni začali brát CH, jen k vůli těm VEDLEJŠÁKůM......

Karel

On to sice vedlejšák je, ale trvá to jen 14 nocí po začátku užívání CHx. Jak křičeli na pouti kolotočáři: "Nic netrvá věčně, ani láska k jedné slečně." Není nad realitu.

Lenka č.2

Tak to mám smůlu, zobu už 17 den,mám tedy po sezoně..

Apolenka

Právě,že by to mělo trvat věčně,ta láska k jedné slečně..:-)bohužel realita v tomhle ohledu je jiná.Ale mít doživotně erotické sníky to by bylo bááájo Kááájo...:-)))

Karel

Když já raději tu realitu. Já jsem takový tulivý a romantický typ. No prostě RAK.

Eliška D

Jste všichni báječní. Dlouho jsem tady nepsala, byla jsem pryč a na dovolené a ted se nestačím divit co se tu děje a kolik nováčků tu je. Já jsem měla včera tři měsíce bez cigarety a asi měsíc bez chmp.Začínala jsem zhruba s Pavčou a Xandrou.Nováčkům radím všechno přejde, deprese jsem měla , už jsou pryč . trochu jsem přibrala s čímš ted bojuju ,ale doufám ,že to vyřeším. Ale NEJKRÁSNĚJŠÍ POCIT jsem zažila na dovolené.Absolutní svoboda . Žádný otrok té hnusné cigaretě. Bylo to nádherné.A ještě jsem si všimla že těch pár kuřáků , co tam s mámi bylo se tak nějak izolovalo. Mějte se všichni krásně a nováčci věřte že všechno to odříkání stojí za to.

Lenka č.2

I JC by si zobnul....

Apolenka

Eliško to je změna viď..:-))je nás mrak je nám fajn a je nám veselo.Jdeme k Robinovi na kávičku a pak se suneme s Karlem na kopec "NEKUŘÁK"Teda jen někteří se sunou pozvolna s přibývajícími kilíčky..:-))

Eliška D

Právě že cigarety jsem už doufám jednou provždy vyřešila , tak ty kila řeším ted a jde to ztuha. Do toho kopce budu funět , ale zase polezu s čistými plícemi. Pa,pa.

Apolenka

Nemáš po...nebojky, já ho zobu od 28.5. a co se děje v noci to je nepublikovatelné...:-))A taky to začalo nějak jakože se zpožděním.

Lenka č.2

Apolenko, ty jsi anděl....!!!! S ďáblem v těle.

Apolenka

ne ne nééé s Champixem v těle....:-))

Lenka č.2

Apolenko, jestli on se Kája nebojí, že bychom s sebou vláčely nějaké svalnaté třicátníky??? On neví, že je pro nás nenahraditelný????

Pavča

Ahoj Eliško,už jsem měla strach ,že jsi někde zabloudila.Xandra se tu taky občas objevuje tak o ní vím.Já taky do kopce funím,mám jen 2 kg nahoře,ale budu muset je pomalu řešit.......

Eliška D

Vím o Vás děvčata, a ptám se jak po třech měsících.Ještě jsem neměla čas to všechno pozpátku přečíst. Je toho hodně.Napište jestli v poho nebo nějaké problémy.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

80%
20%
Zatím hlasovalo 137 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce