Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Robin

Krásná hra, taky si na ni vzpomínám. Určitě si jimusíme zahrát i na naši pouti, jen jde o to, jestli bude koho vyšetřovat, hihihi... Ale byla by to švanda, kdyby jsme si doopravdy společně vyšlápli na nějaký výletík, třeba na horu Říp, toje taky symbol a na pár hodin by jsme ho mohli přejmenovat na Nekuřák. Teď už jen zbývá určit termín a můžeme se na to chystat. Tak co vy na to, pardálové nekuřáci?

Apolenka

Chlapi a když si přinesu od svého lékařskou zprávu,tak nemusím že né se podrobovat důkladné prohlídce že néééééé....:-))a na kopec se s Vámi drásat na jakýkoliv.

Robin

Apolenko, je mi líto, nebo spíš není, ale vstupní prohlídkou musí projít každý.

Apolenka

potvůrko...:-))jste pěkně vykutálení chlapi jedni...:-))

Robin

To víš Apolenko, to jsme my chlapi, my už jiní nebudem. Ale jestli Ti to vadí, tak za malý poplatek (ne úplatek) bys mohla být osvobozena od této povinnosti.

Apolenka

óóóó jaká to čest,poplatky zase jenom poplatky...chjóóó a nešlo by to jako že úplně bez?...ti třeba jako podržím kolík....:-)))samozřejmě až prdne struna(poz.autora)...:-)))))

Robin

Tak já to tedy beru, šéfe, tedy šéfová... :-)

Lenka......

Tak to by chtělo sehnat urologa.....................

Honza

Tak pane Karel mám tady otisklou zprávu jak mi píšete o ostatních a také kde mě prosíte at .Tímto slibuji ,že Vaše jméno nepoužiji na diskuzi ani jeho iniciály,na Vaše příspěvky nebudu reagovat .Navrhuji vykouřit dýmku míru .To vlastně nejde ,když oba nekouříme .Tak alespon,zde je moje ruka na usmíření. S přáním krásného víkendu Karel Andreas .Tak milí pane mám všechny zprávy otisklé a i o ostatních účastnících jak jste se o nich vyjadřoval .Asi nevíte co píšete. A ted vám řeknu ,že zde není nikdo koho bych jmenoval jménem a způsobil mu újmu .Vesměs polovina je úplných anonymů a další Pepek ,Lojza ,Robert není nikde adresa dotyčného kde by se jednalo o tu samou osobu a pobyt a tím mu způsobil újmu.Ale je dost vzkazů sprostých na mé jméno ale bohužel ty nuly se v rámci anonym. schovávají. Takže být Vámi nevyhrožuji je to trestné ,jedte na výlet kupte si špekáčky chytte se za ruce a udělejte kolo kolo mlýnský. Ostatní věci o účastnících nečtu nebudu zhoršovat Váš zdravotní stav,Vaše výhružky nemají oporu v zákonech. Nynější právní stav není nakloněn anonymům .

Xandra

milý administrátore, zase se tu válí nějaká špína, chtělo by to uklidit :-)) Děkujeme

Apolenka

xxxx Važte slova,opravdu zacházíte do krajností!!!!

Xandra

Apolenko, nenech se naštvat, to už má klasický příznaky stalkingu - a ten bude brzo konečně i u nás trestný. Je to nemocnej člověk - chce to na něj nereagovat.

Honza

cituji slova jednoho pána on se tam v dopise pozná .Všimněte si ,že útoky na Vás byly především ze strany žen,hýčkaných svými manželi,a mnohdy jejich výpady hraničily s histerií. Jim ta pevná vůle a odvaha k nekouření chybí atd. Již minulý rok vydal státní úřad pro kontrolu léčiv varování ,že v USA přibývá u uživatelů champixu sebevražedných pokusů. To jenom aby jste věděli co zobete a před čím jsem Vás chtěl chránit. Asi pokusy na lidech?

Apolenka

Nutíte mě svým počínám,abych se úchýlila k radikálnímu řešení.Takže ještě chvíli pokračujte a začnu jednat.Mohu Vás ujistit,že se nejdená o žádné vyhrožování ,ale o podání informace jak hodlám postupovat pane Cidrych. Jedna z možných obran je upozornit několik institucí na počínání pana Cidrycha např.: a) živnostenský úřad Liberec b) finanční úřad Liberec c) Městský úřad Liberec, odbor sociálních věcí d) obchodní partnery J.C. , např. Porcelán Stará Role

Apolenka

počínáním

Ano oznamte jim jak mě nadáváte .Také jim oznamte ,že žalujete Pan Jana Cidrycha 25 letého nekuřáka já 25 denní nekuřačka Victorka nebo jak se jmenujete.A laskavě mi dejte pokoj a neberte si do úst mé jméno

Apolenka

Pane Cidrych chovám se k Vám zdvořile,tak prosím chovejte se jako muž.Jen jsem Vám slušně oznámila co hodlám podniknout nedáte-li slušným lidem pokoj.Mějte krásný den a hodně spokojených zákazníků.

Tedy ted jste mě dostala inu ženská trochu slušnosti a cidrýšek je jak beránek .A já vždycky říkal ,že se slušností se nejdál dojde .Také Vám přeji krásný den a vonavý jak vy říkáte .Možná ,že nejste až tak špatná no ale nasadila jste na mě ostrý ton. Znalci by Vám řekli ,že na typ jako jsem já s přezdívkou šumavský medvěd jedině po dobrém . Ale paní Apolenko já právě jsem tak trochu buran to víte dlouho jsem žil na samotě a moje jedinná zábava byla kniha a drsná šumavská příroda která mě utvářela . Doufám ,že se Vám bez mojich rad bude dobře dařit .Holka zlatá ne aby jste začala hulit .Do tedka jsem Vás držel na uzdě a známe to . Jinak kdyby jste potřebovala něco v porcelánce tak bude mít celozávodní dovolenou /mě zakázku dodělávají na slovensku/ S panem Karlem si všichni vyražte na výlet a užijte si to

Robin

Prosím ještě moderovat příspěvky pod jménem "Honza", "Veselý" a "všichni". Děkuji a přji klidný den.

Xandra

Všichni jsem byla já, to SBOHEM mělo být pro JC od všech - žádný nashladanou. Pardón asi to omylem vyznělo jinak, ale bylo to myšleno dobře.

Xandro ted jste zabodovala tohle jsem čekal ane neustálé urážky a navážení se do mého jména že to ale trvalo .Poslední otázka ,že neberte champix -proč? že dokážete totiž myslet /nemáte vedlejší účinky /

Robin

Kamarádi, umíte si představit tu nádheru, až budeme stát na samém vrcholu hory Nekuřák? Teď, když na chvíli opustím realitu a zasním se, jsem natěšen, že to přijde, že to dokážeme. Víte, jsem rád, že vás tu mám, že si s vámi můžu popovídat, že mne někdo vyslechne. Tak nám všem přeji, aby jsme šli dál a nezaváhali, aby jsme se navzájem podpořili, pomohli si slovem, radou, pochopením. JDEME VŠICHNI SPOLEČNĚ ZA SPOLEČNÝM CÍLEM - NEKOUŘÍME.

Robin

Admine, děkuji. Tím, že držíte tuto diskusi průběžně čistou, tím nám všem pomáháte v našem boji. Jenom by mne zajímalo jestli jste kuřák, nebo nekuřák. Jestli jste kuřák, tak hurá k nám. A ještě jednou dík.

Modrookaty

Myslím, že je úplně jedno jestli je admin kuřák či nekuřák v každém případě je to sqělý člověk. Zda přestat kouřit či ne musí každý přijít sám ;-) a domnívám se, že kdo se dostal na tyto stránky tak má ohromné pokušení s kouřením přestat. Hezký den

Modrookaty

TAK VÁŽENÍ DOVOLENÉ JSOU TADY A TO JE TEN SPRÁVNÝ ČAS NA TO ZATOČIT S KOUŘENÍM NA VĚKY A JE ÚPLNĚ JEDNO JAK TO PROVEDETE. TAKŽE HRRRR NA TO !!!

Honza

Je to tak! V létě mívám méně stresu, ideální doba pro ukončení tohoto zlozvyku. Po 8 dnech užívání CH jsem s tim seknul. Těch 8 dní mne cigarety chutnaly čím dál míň. Teď jsem druhý den bez cigaret... Vůli nemám, jsem slaboch, přestával jsem už několikrát, pomocí náplastí. Bojím se, že zase zklamu, ale pravda je, že tentokrát to jde trochu líp než dříve.

Michal

Přestal jsem kouřit 3.března.Už se držím i bez Champixu. Zbyly mi 2 balení (á 56x1mg).Nechce je ode mne někdo koupit. 1.000,- za 1 bal. ?

michal

PRODÁNO !!!!!

nováček

Ahoj, tak sleduji diskuzi a mám pocit, že všichni už odešli na kopec Nekuřák, jenom já jsem tu nějak zůstala sama. Nikdo nehlásil, kdy se odchází, jdu Vás tedy hledat.

Karel

Nováčku, kudy ses sem dostala? Vždyť je to jednoduché. Jak vstoupíš do té řeky a přeplaveš na druhý břeh (den D), je tam velká cedule a na ní je napsáno "KUŘÁKŮM VSTUP ZAKÁZÁN". Vedle ní je směrová cedule "NA KOPEC NEKUŘÁKŮ". Je tam jediná cestička plná různých nástrah a když po ní půjdeš stále vzhůru, musíš potkat další nekuřáky. Tak přidej, nejsme daleko. Když nás bude víc, nebudem se bát cigarety nic. Stačí poslouchat a uslyšíš jak Robin ladí kytaru. Tak jen pojď, jsme tady.

Marja

Xandro, ty jsi mě vzpomněla, nehodila jsem flintu do žita, ale ještě ani ne cigaretu. Vím, že nechci začít odvýkání teď když se může kouřit hodně venku.Dělalo by mi to velké problémy. Já i když jsem šla do Champixu, chtěla jsem až na podzim, ale tahle diskuze mě tak naladila, že jsem do toho šla dříve. A také to nevyšlo. Jinak vás tady pravidelně pročítám a teď za ty dva dny, hledím,co se to tady děje. Já když jsem viděla dříve příspěvek od J.C., tak jsem ho ani nečetla a přeskočila ho.Tak vlastně pořádně nevím, o co se pak jednalo, jenom vidím, že je tady plno smazaného. Jinak vám všem držím palce. Zdenko, já se ti určitě ozvu, nezapomněla jsem, jenom mám v tom psaní skluzy.Mějte se dobře a řeknu vám, že cigarety, když se na to zaměřite, ani nechutnají, je to štiplavé svinstvo. Už se zase začínám těšit, až se k vám přidám.Já dočetla tu světovou knihu o odvykání a možná do toho půjdu bez Champ. anebo jjenom na začátku, mám ještě hodně tablet. Jedna rada z té knihy. Když vás přepadne chuť na cigaretu, neříkejte si,,, já bych si zapálil", ale právě opak,,, to je dobře, že nekouřím,nemusím si zapálit".

Karel

Marjo, my na Tebe myslíme stále. Máš chuť se s tím proudem řeky poprat a to je hlavní. Je jedno jak se dostaneš na náš břeh, jestli přeplaveš sama nebo na lodičce CHx. Podstatné bude, že Ty chceš a také to dokážeš. Na podzim ještě zdaleka nebudeme na kopci, teprve v polovině a jistě najdeš další, kteří půjdou s Tebou. My všem budeme nechávat cestou zprávy a jednou se na kopci NEKUŘÁK sejdeme všichni. Budeme Ti držet pěsti a piš nám i když jsi ještě na druhém břehu, patříš mezi nás.

Xandra

To jsem ráda, že jsi se nám ozvala děvče naše. Neboj my tady počkáme do podzimu a pak tě povedeme za ruku ještě jednou a to by v tom byl čert aby si nevyhrála. Tak zatím ahoj a zkus alespoň trošku snižovat pak to půjde líp.♥♥

lubica

Ahoj, všetci členovia medzinárodnej expedície !!! No radosť čítať! Kolko energie a chuti do výstupu dokáže jeden nemenovaný "človek" dodať. No nie je úžasný ?? Tak vdychujme zhlboka ten kyslík a ten smrad pod kopcom si nevšímajme.

Nováček

teda to je tak prima s tolika lidmi někam jít, sednout si, dát si kafe a paipo a říct, můžu za ceduli kuřákům vstup zakázán. myslím, že to byl včera Karel, kdo takhle naladil tu debatu, ale některým lidem asi trochu zklaplo, místo aby něco rozbili, tak se tady lidi bezvadně stmelili. takže všem držím palce, aby došli až nahoru, protože když půjdeme všichni tak to určitě zvládnem. Akorát prosím vás, není náhodou toto fórum návykové???????

lubica

Návykové nie je, len ťažko sa odtialto odchádza, lebo je tu strašne vela KVALITNÝCH ĽUDÍ !!!!

nováček

Kvalita a síla lidí se myslím projevila včera a dneska. navíc se ukázalo, že tady jde všem opravdu o jedinou společnou věc. Je to prostě paráda a hlavně, když máš pocit, že někoho potřebuješ, vždycky tu někdo je, kdo tě nenechá padnout. Moc díky.

Jaký padnout závislost je nemoc každého jedince a také věc psychická nikdo za Vás nebude dýchat a ani se nezbaví kouření. První A nic víc .A to jste dospělí lidé?

Karel

Pamatujte si, ht tp://diskuse.doktorka.cz/jan -cidrych///

Pane Karle máte na doktorce ode mne vzkaz .Budu vždy existovat

Xandra

ano máte pravdu blbost je vážně věčná.

Karel

"Pane Karle máte na doktorce ode mne vzkaz .Budu vždy existovat" Nic tam nemám, jen vy od nějaké Alžběty. Tak spěchejte, čeká na vaše rady. Vy se tam asi neumíte dostat a tady to zvládají všechna děvčata. Jste počítačová NULA !

nováček

Karle já myslím, že tam byl jako Alžběta, druhej takovej magor existovat nemůže

Xandra

ba né , to nepsal janko hrneček, není tam žádná hrubka a dává to smysl i když ty nuly v textu jsou podezřelý. Třeba si to nechal od někoho opravit.

nováček

kdo ještě se tam byl podívat?????

lubica

To písal on. Teraz je Alžbeta, pred tým bol Marcela a neviem kto ešte. Jeho slovná zásoba obsahuje pár výrazov, to sú jedny z nich.

Karel

Nepsal to on. Díval jsem se na IP adresu a bylo to posláno z Prahy5, přes poskytovatele O2, z počítače v síti 145. Kdo to je, by nám řekl admin O2, ale na to je potřeba soudní příkaz.

Karel

Já za celý život znal jen jednu Alžbětu, ale to nebyla žena. To byl časový automat. Když jsem vytočil její telefonní číslo, tak se ozvalo: "Je přesně 23 hodin, 8 minut a 50 sekund - píp - je přesně 23 hodin, 9 minut - píp - ...." Jako ten pán, stále dokola. :-)))

Pravda

Dobrý den . Dopředu se omlouvám za chyby a jméno /chci aby jste o sobě věděli pohledem člověka ,který nepotřebuje ubohé masáže / Dnes se s vámi loučím .Nejste vyspělá komunita a je ztráta času Vám pomáhat. Hrajete si na výlety a jinou šaškárnu ,pomlouváte mě ,jste sprostí a i jiným způsobem se negativně projevujete na tomto foru. Moje slovo nula byla asi jedinná vědomá /říkejme urážka / kterou jsem Vás tituloval. Vaše vyjadřovací schopnosti o mě pako ,hajzl svědčí o vaši špatné morálce. Určitě čtou tyto stránky lidé ,kteří mají problém cigaret vyřešen a i lidé kteří problém řeší ale ne způsobem jako vy když sprostě napadáte druhého. Pane Karle nejsem špatný a mám zde články od Vás vytištěny ,kde píšete mi píšete úplně něco jiného než zde . Když je čtu tak např. Všimněte si ,že útoky na Vás byly především ze strany žen,hýčkaných svými manželi ,a mnohdy jejich výpady hraničily s histerií /že paní lubico / Je to bez chyb je to od Vás akorát před a se nepíše čárka ,že . A druhá věta " Mnoho lidí by takový osud zlomil ,ale Vaše energie Vám dala sílu přežít a prožít život těžký,ale jistě i chvílemi krásný . Pane Karle opsal jsem jenom ty dvě věty ,které jste mi poslal. A ptám se jednou mě píšete takhle a pak mě prezentujete jinak . Jak si stojíte za svým slovem . Místo vyhrožování by jste měl stát za tím co mi píšete . Ano a takový jste všichni. Vzhůru na kopec čeká Vás tam moře slávy . Vám PRAHO 5 děkuji totiž ještě je spousta slušných lidí ,kterým se Vaše ataky a nadávky nelíbí . Přestal jsem sám bez nějakého urážení ,sám bez toho Vašeho vysněného kopce. Dříve nebyli žádná šidítka ale měli k sobě lidé blíže . Jsem strašně rád ,že nejsem sám ,že jsou lidé kteří čtou i ty Vaše nadávky a obrázek si každý udělá sám . Proč se nepodepisuji -chci aby si to přečetlo více lidí a nechci to výmaz o pravdě usnadnovat . Jenom jsem Vám chtěl ukázat cestu jak z kuřáctví ven .-čtvrtstoletí krásného nekuřáckého života byl fajn a ještě bude. Záleží na Vás ,žádný kopec a masírování Vám nepomůže ,musíte si pomoci sami a pracovat na sobě .Ale ne způsobem jak to děláte -urážkami a napadáním .Nejste kvalitní lidi aspon ne ty co zde se prezentují. Možná vám to někdy dojde ,možná ne . Jedno je jiste pevnou vůli má člověk nezkažený a upřimný a to Vy nejste .Posledí pozdrav Krásný nekuřácký den .Jan Cidrych

Karel

Můžete mi odpovědět, jak mám rozumět vaší větě: "Budu si brát za čest když mi napíšeš jak jsi to nekuřáctví zabalil ." Já jsem zabalil kuřáctví jak všem neustále opakujete, proč chcete, abych opět kouřil?...... Co jste zač, jste vyjádřil přesně: "Jelikož jak jsem vstoupil do ksč vzor otec /koncentrák tak když jsem vystoupil tak po mě šli .Po návratu prace ale už se o mě začínala zajímat prokurátorka když jsem se v Praze rozešel s firmou .Při tom začali pracovat ksč atd a prokurátorce jsem řekl ,že je kurva komunistická .já pri Vás do kriminalu dostanu.Ta hořkost když jsem dělal brigády zdarma a vůbec pro republiku akce zet. Bývaý úsekový důvěrní roh si šel sednout.".......Ještě bych očekával vaší odpověď na mojí otázku, jak chudý člověk, z chudých poměrů se po propuštění z vězení stal poradcem ve Švýcarsku a mezinárodně uznávaným obchodníkem s porcelánem....... Tvrdíte, že nekouříte 25 let, ale to nepočítáte dobře. "Ale kouřit jsem přestal v roce 1983 po rozvodu kdy jsem si řekl ,že pro sebe něco udělám .A hulil jsem 40 až 60 denně a šmytec." Jestli jsem dával ve škole dobrý pozor, tak 2008-1993 je 15 let. Čemu lze z vašich slov věřit, když obelháváte sám sebe.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 144 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce