Jani, díky.. to ještě proberu s doktorkou ( musím jí něco zanést - nikoliv úplatek, ale poděkování...věnuje se mi i ve svém volném čase a je fakt skvělá ) a zeptám se jí na to, ať mě tam pošle... Jen nevím jestli má ráda sladké, nebo ne :) Ale je silnější tak asi jo... Tak nějakou ňakmku, nebo lahvinku kvalitního vínka...
Jo,jo normálka výlet v Egyptě na čtyřkolkách.. Tvrdej písek a 20km rychlé jízdy...Hrozný drncání..ztahovala sem páteř a ( svaly ) a myslela, že nedojedu... Hnali nás jak magoři... no a od té doby mě bolí záda ( od poloviny zad dolu ke kříži ) - lítám po doktorech bez výsledku..Tomu poslednímu říkám, o.k. chápu, že to taky může být věkem ,ale já sem si na 100% jistá, že to je po těch čtyřkolkách a chci znát příčinu.. když mi řeknete je to proto a proto a už se to nezmění, hrůza, ale o.k. Ale nemůžu to nechat být, když absolutně nevím proč to tak je... Ta bolest je fakt veliká,když se ukloním, když se nadechnu a prostě furt... ale člověk si tak nějak zvykne.. ale je to krajně nepohodlné.. i manža už mi říkal, že se furt kroutím a hledám polohy ( já to až tak nevnímám )..Dneska mi říkal ( ten chlapík není doktor, ale rehabilitátior ), že jeho bývalá přítelkyně to měla z koně.. a obešli 7 lékařů a nic..musel je na to upozornit... Fak hustý.. no tak snad mi tou Dornovou metodou neublíží...Ale je to k tomu určené.. koukala sem na to na netu... Plotýnka snad ne.. to už mi řekli všichni tři doktoři, že by to střílelo na 100% do nohy...A to tedy zatím ne... Hele už to trvá dva roky, tak to ještě nějakou dobu vydržím.. ale třeba mi pomůže...Byla by to úleva.
Přidat nový komentář