Hani - ty jsi to vzdala ??? A hned na začátku ???
Megane, no to je dost... Konča má pravdu, když budou všichni jen číst, pak nebudou mít co číst :) Jo,jo jaro je tu..TAk jen makej, a´t můžeme konečně dorazit na tu kolaudaci... :)
Jo,jo Ládík taky určitě čte a nic... :( Chjo... Já měla takovou radost, když dorazil na ty hory....
No Tomáš nám teda dává.. Taky asi nebudu stíhat :)))
Lesi - o Madeiře sme taky už několikrát uvažovali.. ZAtím jsme dali jen kousek Portugalska, ale pevniny... A bylo to fajn.. Ale Madeira to je úplně jinej svět...An jekrásnější je prý na jaře - když tam ta bohatá fauna a flora :) kvete a probouzí se... Ale pozor stejně jako v celém Portugalsku tam šíleně, ale šíleně fučí... Určitě to není vhodná dovolená na válení a děti.. .ale výletování a tak luxusní !!! Takže to ti moc schvaluju !!! A kdy letíš ? Já uvažuju buď o MAroku - jsem prostě ujetá na tyhle země... Letenku z německa asi tentokrát do Fezu a půjčit si auto a pak projet část, kde sme nebyli...Jinak fotky z mejch toulek jsou nějaké tady : , kdyby se někdo chtěl juknout..http://cestovatele.orbion.cz/frida/ .Pak mě taky láká vzít auto a jet do Bulharska.. pomalu projet a zastavovat dle chutě a pak pokračovat do Turecka, které sem si taky velice zamilovala..Ale to, aby bylo v pohodě by bylo potřeba 3 týdny a to nevím zda v momentálním pracovním vytížení dáme... :( A to samé na Sicílii... Nu, ale já vždy končím úplně jinde, než si plánuju... :) Tak uvidíme kde to bude letos.. jediné co vím na 100% je chalupa v Jižních čechách na týden v srpnu, ta je už zabukovaná a zaplacená a jede nás tam dvacet příbuznejch.. Rodinná tradice... Kdo může a chce, tak se nahlásí, zaplatí a razíme.. :)Jiank kdo si pamatuje nekuřačku čičinu, tak ta stále nekouří a porodila krásného synka, sice předčasně a docela složitě a bolestně, ale oba jsou zdraví a v pořádku.. A pochopitelně nekouří :)
Když sem byla u Apolináře za kámoškou a ty matky po porodu tamstáli v té zahradě.. no nic moc pohled... :( Je to děs ta závislost.. Sem tak ráda, že sem s tím dokázala seknout !!! A i na Vás všechny sem moc, moc pyšná !!! Držte se.. někdy to není snadná cesta, ale opravdu za to stojí !!!
Končo tak si dej opravdu každý den to cos prokouřila do kasičky.. Nebo si to spočti za týden a dej tam papírovou.. Já bych tam taky měla mít podstatně víc..min. 15tis...Ale dávám jak mi to zrovna vyjde :)
Přidat nový komentář