Ahojky Friduš! Na CT mi zjistili posunutý celý obratel s vyhřezlou plotýnkou v bederní páteři. Taky jsem dostala 10 kapaček, předtím jsem využívala několik léků na uvolnění svalstva, na noc, abych mohla vůbec spát, 12 injekcí, ale na operaci bych nešla. Po zkušenostech mnoha pacientů, vrací se vyhřeznutí, to mi potvrdila i sestřička na neurologii. Taky to mám posunuté o 8mm. Co budu povídat, jsem trochu tvďák a mám vyšší práh bolesti, tak mě tak hned něco nerozhodí. Nechala jsem si dokonce ambulantně nechat rozřezat zhnisanou mandli, nechtěla jsem do špitálu, protože tam udělají to samé a pak tam jeno m ležíš a denně to čistí a to jsem absolvovala i v místě bydliště. Navíc doktor je spolužák mé dcery tak jsem ho ukecala. Ty korunky odkládat není špatný nápad, ale já je teď utrácím za zeleninu a dietní potraviny, což není žádná láce. A můžu vám říct, že už z té různé ,, t r á v y,, budu snad bučet nebo mečet! Cha, cha! Ale krávy po žrádle leží a přežvykují, ne? To mě ale nehrozí! Miruš, nedej se ovlivnit kuřáckým prostředím a nenech se navést k cigárku. Jak zase začneš s jednou, začne se to postupně zvyšovat a budeš tam jako dřív! Dneska mi jeden kamarád doporučil dietu s akupunkturou. Shodil za 4 měsíce 20 kg!!!!!!!! A že to funguje, samozřejmě se musí taky omezit jídlo, dokonce jeden doktor dodá i jídelníček, který je hodně drsný, a když při další kontrole pacient nezhubne předepsané kg, tak s ním ukončí spolupráci. U nás je tady lékařka ve Zlíně a Slavičíně, tak na ně teď juknu a budu informovat! Mějte se !
Přidat nový komentář