Ahojte všichni a dobrý večer.Vy jste toho hodně napsaly. Ivčo, ne já tam fotku nemám, já napsala, že chci hlasovat Konči.To by nemělo cenu, aby tam měly dvě fotku, to by z toho neměla žádná nic.Já jsem teď 14 dní skoro pořád na počítači, no soutěžím takovou klikačku na jiném serveru.Ale to musím sama.Jinak, až budu potřebovat někde hlasy, to se určitě přihlásím.
Friduš, dej fotku na fifinky, už tam také jsem.Já vlastně nevím, co děláš, tak jsem zvědavá. Nehty nebo kosmetiku?
Končo, hlasy pěkně přibývají,ale kočka jich má také hodně.Musíme být pořád v náskoku..
Tu dietu, držely ty mé virtuální babky, ale málokterá vydržela. Já musím začít snižovat porce už teď, no se pak z toho nevyhrabu.hrozně se přežírám.Hlavně, když jsem na sanitách, to sedím u telefónu a pořád něco jím. dnes jsem po sanitách už nešla na úklid, mám toho od rána dost, půjdu zítra.Chodím uklízet k zubařkám, tak to mám takovou dobrou práci. Petro, tvé zuby jsou fakt výstavní, to by mě zajímalo, jaké jsi měla předtím.A za co ji tolik platíš?
No a trochu ke mě. Dnes jsem vzala první tabletu .Je mi nějak divně,ale to určitě není z té jedné tablety.Hned ráno ve čtyři, když jsem vstávala, jsem cítila, že nejsem dospána, tak to bude asi tím. Pevně doufám, že mi nebude ze silnějších tablet špatně, když tak budu půlit.
Moc vám všem přeji ty nekuřácké dny.
Přidat nový komentář