Hezké odpoledne,
Ivčo, tak podávej hlášení jak se držíte a zda se elektrika chytila :) Včera sme kupovali náplně a pán by lkuřák, docela sme se zasmáli :) Ale můžu vám říct, že ten obdivnej pohled, když cizím kuřákům řekenete, že nekouříte je opravdu k nezaplacení !!! Jnak Míra se drží řekla bych docela v pohodě... Já je hodně motivuju, chválím a chválím a ono to tedy dost funguje... Ale nejdřív sem musela dlouhooo hudrovat a hudrovat :))))) No je to ještě krátká doba.. nechvalme dne před večerem, pamatujeme si mě a mé selhání ( několikrát ) a ti jsem byla opravdu rozhodnutá.. Ale jsem za to fakt ráda...Já myslím, že by ti to cígo ani moc nechutnalo Ivčo... Už jsi jinde a on to zase takovej zázrak není... Ale je pravda, že kuřáci, kteří to testovali od manži si to vychvalovali... Včera pán opět potvrdil ( už po několikáté ), že je to nejlepší značka na trhu.. Já jsem o tom hodně četal a zjišťovala.. Ostatní jsou spíš taková hračky... Nevydrží to nabité, netáhne to pořádně apd... ( tahle má silnou baterku a tak ten výkon je diametrálně odlišný )..Tady se asi nevypaltí šetřit...
Ivčo i já ti opožděně gratuluji a závidím !! Krásné číslílko - jsi frajerka !!!!
Končo na horách potkáš hulkařů strašně moc... Ono, když jdeš nějaký kus, tak je to obrovská pomůcka a úleva a to bez rozdílu věku... Taky tě chválím !!! Jsi šikulka :) Mě to chození po horách v zimě nic neříká... V létě jo... to mám ráda...
A určitě jsi tam něco nechala, musela jsi... to je jasný !
Marjo, jsem moc ráda, že jsi se konečně odhodlala a strašně ti fandím a přeju ti, abys nad tím jedem konečně vyhrála !!! Ale neustále měj na paměti, že je to o hlavě a to především.. Nesmutni za tou cigeretou, buď na sebe a své rozhodnutí patřičně hrdá ! Máš totiž být na co hrdá !!!K té operaci ti nepovím, ale dle mě by to nemělo ničemu vadit...To je jen mů laický názor.. ale odbornice v poradně ti jistě poradí :)
Tak se drž a podávej hlášení !!!
Tu knížku jsem si ztáhla, ale ještě ani nenakoukla... Nicméně jsem někde četla, že jak člověk nejí bílkoviny ( a to je nutné ), tak při této dietě ubejvá především voda v těle a nikoliv tuk... Ale to sem jen řčetla nemůžu posuzovat, neb ani nevím co se jí a co ne... Jako detox fajn, ale trvalé řešení to určitě není... Nocméně Ivčo ty seš držák, takže proč se na to nevrhnout :) Já volím cestu menšího zla... Pro začátek vyřazuji přílohy a mám za sebou trenink - tento týden 4x - každý trenink 30min.pás, břicho a apříslušná partie... A lidi - mám dole kilo ??? Takže uvidím :) Ráda bych,aby mi to tempo vydrželo, neb mě to baví a odpočinu si tam...TAk zase nesmím vypadnout z rytmu... :) K obídku dneska losos na bylinkách a zeleninovej salátek a jdu vařit polévku ( pochopitelně zeleninovou - tukožrouta :) ). Vítám Mirku a držím palec - báječné rozhodnutí to nám věř !! Drž se a podávej nám hlášení !!!
Přidat nový komentář