Ahojte všichni.Miloš je stále stejný šprýmař.Vždy nás rozesmál.A věří mi, to je hezké.Jestli já dokáži nekouřit, tak potom to musí zvládnout každý.
Ještě k tomu včerejšku.Myslím si, že ten pán doktor kouří.Aspoň mi to řekli řidiči od sanitek z práce. Jeho táta byl primář na plicním a ten kouřil hodně.Pan doktor neměl se mnou moc práce, informací mám dost, tak jsme jen rozebírali možnosti.A řekl mi, že nemám číst žádné diskuze, že někdy jsou příspěvky schválně napsané, tak, jak jsou.Když jsem mu řekla, že se známe i osobně, tak byl překvapený.
Ivčo, e-cigaretu schválil, já od ní upustila,z finančních důvodů.Řekl, že vydrží dlouho.Ale u nás obchod nemáme a objednávat přes net, nevím, jestli by se mi pořád chtělo.A asi bych na nich zůstala pořád a to já nechci.Teď vydám hodně peněz za Champix, pak už bude klid s financemi. Ještě mi řekl, že já ho budu muset brát dlouho, nejméně půl roku.Spirometrie nedopadla dobře, už tak první stupeň té plícní nedostatečnosti. A ještě dvě vyšetření, také nedobré výsledky.Kontrolu mám za šest týdnů a mezitím ještě na RTG plic a srdce. Jo, poslouchal mě a srdce je prý také dost zatíženo. Váhou se prý nemám zatím zabývat, napřed jedno a pak řešit druhé.Za úspěch v nekouření se mám vždy nějak odměnit, nejlépe prý nějakou vhodnou sportovní činnosti, která mě bude bavit.To bude problém.
Moc nevím s těmi žvýkačkami. Říkal, že si je mám brát, když budu mít chuť na cigaretu.Ale u Champixu mi pak přestanou chutnat, tak to i ty žvýkačky budou ještě hnusnější. A kdybych je začala žvýkat až později,až nebudu kouřit, to zase dodám tělu nikotin a tak by to šlo pořád dokola, ne.
Ještě jsem se ptala, Champix, že potom třeba berete půlku jen občas, jestli to nevadí.Prý ne. A ještě jsem se ptala, jak jste kdysi některé psaly, že po dlouhé době se vám zdá, že se vám změnila osobnost. To prý nemůže být Champixem, ten v těle nezůstává.
Končo a další, které jste přibraly, dýchá se vám opravdu lépe i přes zvýšenou váhu?
Tak dnes odpoledne mě čeká vyšetření a uvidím, jak dopadnu.Držte palce, ať to není nic vážného.Sama nevím, co mám čekat. Jsou to ženské problémy, no uvidím.
Přidat nový komentář