Dobrý den, jaký slaný roztok se prosím používá do konvičky na výplach nosu? Kupuje se nebo ho můžu vytvořit doma? Děkuji za odpověď
No teda Stenláku musím oponovat že centra jsou k ničemu , hulit neodnaučí , za penzíe jsou usměvaví ,nezáleží jím na člověku....DyŤ to není vůbec pravda , Já byla v olomouckým centru primář Loss to dělá ve svém volném čase , sice se neusmívá , asi to neumí ale , dokáže povzbudit , rozmluvit depky , sestřičky mi fandily jak puberťačky , ke každému týdnu mi blahopřáli , ten přístup byl úplně stejnej jak tady na ordinaci, cizí lidi a stáli za tebou. Mě pomohla taky nejvíc ordinace , tam to všechno začalo , jenže já potřebovala nad sebou konkrétní bič a pravidelnou kontrolu a to jsem měla tam . A fakt je ten , že když bylo nejhůř tak jsem si nezapálila ,proto , aby to primář nepoznal z měření . Jestli ty máš zkušenosti jiné , je mi líto , ale v Olmíku to funguje takto. Ivko tu polívku mám už za sebou , Miloš zhubl za týden 3 kg, já nic . Ale klidně to ber dohromady s psýliem to se nevylučuje . Držím palce pejskovi ,dyť je to takovej miláček.Jani ty si vedeš krásně , jen tak dál .Fridu a tobě pozdě ale přece velká gratulace ke 100!!!Ještě vítám Martina a musím končit ,už se mi tady tvoří fronty.
Přidat nový komentář