Miš - zatím se držím , pocity jsou jednou nahoru a jednou dolů. 3 dny jsem hrdinka a proti cigaretám imunní další den mě nahlodává červíček a mám nutkání. Dnes mám 2 týden bez a stále věřím , ale už nejsem tak optimistická jako na začátku. Champix je opravdu min 50% pomoc a jsem ráda, že je tak drahý ....když mě přepadne chuť si představím kolik peněz, nabraných špeků , horkých chvilek a odříkání by mě stála ta "jedna jediná" a hned je vůle zpět. V úterý se jdu zvážit na bodystatu - jak jsem na tom s přibíráním. Cítím, že min 4 kila mám nahoře, méně se hýbu a jím jak prokopnutá ...Už jsem zjistila ve kterých situacích mě přepadá chuť na cigárka -tak si je pomalu eliminuju a dokonce už dokážu dopředu určit rizikové situace tak se více hlídám a předem dělám opatření abych nesešla z cesty. Včera se mi vybila baterka u auta když jsem byla ve fitku - já spocená hupsnu do auta a nenastartovala jsem. Manžel nebral telefon - spal já ve 21 h na parkovišti bez peněz ...bez startovacích káblů - už jsem si volala taxi - no celé to trvalo asi hodinu - byla jsem ve stresu a ikdyž jsem měla půl krabičky cigaret v autě v přihrádce - nedala jsem se a vydržela. Ikdyž mi jednou proběhla myšlenka , že jedna mě nezabije - pak jsem si ale řekla, že bych byla pěkná srákora a myšlenku jsem zahnala. Jako nebudu dělat hrdinku - ty chvilky s cigárem mi občas chybí - ale tentokrát jsem si řekla, že zvolím jinou strategii a místo smutku s lítosti nad jejich ztrátou si říkám opak - jak jsem svobodná a mohu se rozhodnout . Četla jsem na netu, že v zahraničí už je dostupný lék, který nejen pomáhá při odvykání kouření, ale zároveň je na hubnutí / speciálně vyvinut kvůli přibírání na váze počas abstinence/ a dokonce je tak vychytaný, že hubnou jen ti co to potřebují, štíhlí více nezhubnou ....no to je je sen .... ale až se to dostane k nám to bude príma. Zdravím všechny a přeji všem krásný advent !
Přidat nový komentář