Vlasti, určitě jsme na tom všichni stejně s tou tloušťkou. Vydrž to, tolik dní už máš a teď by jsi to vzdala. Dám ti příklad: vloni jsem začala nekouřit se CH a protože jsem začala šíleně přibírat (a to se mi samozřejmě nelíbilo, jsem 30 let zvyklá mít vel. 36) tak jsem si pomaličku dala jednou šluka a pak půlku cigárka a postupně jsem začla do 3 měsíců kouřit znovu. Podotýkám, že jsem měla pouze 2 balení a byla jsem přesvědčená, jak to určitě zvládnu (vždyť je to přeci "brnkačka") Jo, houby .. stala jsem se zase kuřačkou. Jenže letos (vlastně vloni v srpnu) jsem se naštvala a šla jsem do toho znovu. Výsledek: 8.1. budu mít 5 měsíců a 6 kilo. Jsem z toho taky rozhozená, ale už neustoupím, vím, že bych byla sice štíhlá, ale kuřačka, která smrdí a je závislá na každé chvilce, kterou vyšetřím, aby si letěla rychle někam zapálit. Byly jsme otroci, otroci své vlastní závislosti. Takže prosím, vydrž a zkus si se mnou třeba vyměňovat písmenka o dietě. V úterý začínám držet dělenou stravu, kdysi dávno jsem ji držela. Vím, že mi pomáhá a že nemám hlad. Můžu jíst kdykoli chci (třeba i večer u televize), ale samozřejmě jenom to, co máš ten den na jídelníčku. Fakt, mně to pomáhá, ale musíš chtít a vydržet. Takže, co když to zkusíme?Jo a chce to cvičit. Alespoň minimálně 30 minut denně. Je to určitě individuální. Tak se držte všichni ostatní, i ty Tomáši M. a nenech se rozhodit, i když jsou problémy (asi to není jednoduchý, je mi to jasný). Nejsme na to sami, jsme tady dobrá parta!!!!
Přidat nový komentář