Zdravím Vás, konečeně trochu pohybu zde :) Poslušně hlásím 95 dní a manža 8 den na elektronické cigeretě, z čehož mám radsot obrovskou... CHMP neberu, vyzobala jsem půlku prvního balení a jedu dál... Chuť pochopitelně občas je, ale řekla jsem si, že si to musím obhájit.. Je to mé rozhodnutí a jsem rozhodnutá mu dostát... Pokud manžel bude na elektronické cigeretě, pak myslím, že je vyhráno :))) Ale nebudu předbíhat... Všichni víme, že jsem už dala dělší čas...
Holky já tady mám ( kromě Otylky ) všechny uvedené čaje - už jsme tu o nich psali.. A pokud se nepletu tak Konča je pije... Pozor, téměř všechny se mají ráno max. v dopolodních hodinách, neb nakopávají a nejde po nich spát... A jelikož to zrychluje metabolizmus, tak je dobré i hodně pít, aby se toxické látky lépe vyločil... Ale jsem si víceméně jistá, že ,, pouze,, na těch čajích to nestojí :)))
Denis - stojí to za to !!! Nesmrdíš, šetříš, budeš zdravej.. .Dívej se na to z té pozitivní stránky, protože nekouřit má jen samá pozitiva... Myslím si, že tu změnu osobnosti vytváří ten smutek po té cigeretě, to prázdno, které neumíme naplnit...A v momentě, kdy opravdu pochopíme, že to nechceme a v momentě kdy opravdu budeme šťastní za to, že to v té hubě nemáme a v momentě kdy sem přestaneme chodit každý den, pak ten smutek zmizí... Je to vidět třeba na Meganovi - toho si zapálit prostě ani nenapadne a je v naprosté pohodě a žádná změna se nekoná... Cigereta pro něj přestala být jeho pravou rukou, kterou mu někdo usekl... A o tom to je... Není to naše součást, je to hnus, který jsem si hlupáci zapálili a zlstal nám ,ale není náš ! je to jed, který nás tráví a máme ho navíc.. my ho přece k životu nepotřebujeme !!! Uvidíš, že to bude dobré... Sanž se na to myslet pozitivně a nech to odplout... Ale klidně zobej.. pokud se necítíš, určitě je to lepší.. A co doma ? Ty jsi tu psal, že to bylo na prd, pokud se nepletu ? Urovnalo se to ?
Držte se všichni a nehulte !!! Stojí to za to a časem se ta pupeční šňůra prostě překouše... Pokud budeme chtít a snažit se :)
Přidat nový komentář