Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Friduča
1x

Ahojky, i já se přidávám ke gratulaci !! konče také gratuluji, Ivče, Irence a prostě všem taky !!!! Sunny nekouříš, že ne ??? Tady už se to vybralo a je docela hezky, byť tedy teplo vypadá jinak, ale už není takové to pošmourno ...

Konča

Megane dík za mail, řehtám se ještě teď:-DDD Dnes to mám za 308. Sraz spolužáků jsem zrušila - večer je hokej. Kouřit nemíním a vy taky nekuřtééé! Je to hnus smradlavej!!!

Friduča

DObré ránko, tak se konečně udělalo hezky a zase jsem mohla odložit těžkou bundu..Tak doufám, že to vydrží i na vékend... Jedu se podívat na vnoučátka našeho hafáka, tak se těším :) Už půjdou do světa... Na hokej taky půjdeme KOnčí, tak hezky fandit :) :) Všem gratulačka a držme se !!!

Konča

co to jééé - 3 měsíce a 6dní...... to je snad překlep né??? Neubírej si a hned celý měsíc. Fandit budu, ale doma. Já moc křičím a nadávám a v hospodě bych řvala a nadávala ještě víc - nechala bych se strhnout ostatními. Samo budu fandit našim, ale když vyhrají Slováci, tak to pro mne nebude žádná tragédie - jsem poloviční Slovenka:-)

Ivča

gratuluju všem ke každému dalšímu dni bez cigár. Už jedu domůůůů, jen se stavím u mamky popřát ke dni matek a pádím na sluníčko. Bude o víkendu určitě nádherně, tak si to všichni užijte a nekuřte. Jo a fandit budu taky. Určitě vyhrajem.

Konča

co je s tebou - co nic nepíšeš??? A Pepa taky nedává o sobě žádné zprávy.

Sunny

Ne nekourim, ale ty abstaky :-( Jinak gratuluji, mas uz take pekne cislo :-)

Konča

Při pondělku zdravím všechny bojovníky. Co je s vámi? Nikdo nepíše! Všichni asi jenom ČTOU:-(

Ivča

a taky všechny zdravím. Počasí je super, beru si půlku dovči, páč přijede návštěva a já nemám co hodit na gril, tak musím na nákup a domů něnajkou flákotu naložit. A taky je hezky a vpráci mě to nebaví:-)) Končo, je nás tady pár stálic "dopisovatelů", taky mám někdy dojem, že si budu psát sama se sebou. Tak všichni ostatní, nováčci a ti skalní pište, pište, pište. Ať vidíme, jak vám to nekouření jde. Já bych teda někdy kouřila, až bych brečela, ale musím být na sebe tvrdá. Mějte se všichni krásně a pište.

Konča

tak takhle mne to nekouření (až bych brečela) naštěstí už nedrtí. Občas si vzpomenu že bych to zkusila, ale pak si uvědomím že budou následovat hrozné výčitky, opět to neudržím na nějakých třech denně a spadnu zpět na dvě krabky za den a opět by mne čekal krutý začátek atd......tak tohle fakt už nechci prožít. Raději se vyhýbám kuřákům a zakouřeného prostředí a je mi takto dobře.

Ema

Nemám chuť na cigaretu a ak sa o mňa pokúša nostalgia tak sa zhlboka nadýchnem a vychutnávam si pocit že to ide, že sa nezakuckám ako kedysi. A mám radosť že ty v tak nemožných podmienkach odolávaš. Konči mala som pokazený počítač a po jeho oprave si musím všetky položky hľadať, niektoré som už našla ale niektoré mi nejdú, medzi tými sú aj fifinky, neviem si spomenúť ako to mám vyhľadať. Ďakujem Ti za radu.

Standa

Zdravím. diskuze.fifinky.eu

Konča

Moc zdravím Emu i Standu. Emi skvěle se držíš, koncem června budeš slavit 2 roky. Jsi hvězda!!! Však sis též "užila" svoje!

Friduča

Ahojky všem, to víte je nádherně a všichni asi lítají po venku :) :) Sunny, tak to je dobře..Měla jsem takové podezření, když se ani nerozepisuješ o svých pocitech...Ale jsi šikulka, velká gratulace ! Stejně jako všem ostatním..chválit se musíme furt a dokolečka.. :) Doma moc chváleníčka nenajdu :) Zítra zase brzo ráno do Plzně a po obědě do salonu, tak se sem nedostanu - tudíž na vás budu jen myslet :) Nevím jestli jsem to psala, ale Kaka na srazík nemůže -neb kráká...Jinak se nám to pěkně blíží...

Megan

Ahojky. Tak jak píše Fridu, tak se nám srazík pěkně blíží. No, už se těším. To že nemůže Kakamila je škoda, páč by nám mohla večer u ohně pěkně zabékat. A co Luban? Doufám že přijedeš draku od Kolína:-) Jinak všechny moc zdravím. I mě někdy příjdou chutě na tu blbost, ale hned je to pryč. Já raději ten betelné škopek :-) Valím na stavbu, aby mohla být ta příští slezina u nás na Vysočině

Megan

Ládíku, co si myslíš o polystyrenových stropech. Myslím samo sebou nalepenej polyš s perlinkou na hotový betonový strop Není problém co se týče světel a tak? Myslím hlavně o vzniklé teplo pří svícení. Děkuji

Konča

Fridu chválení žádné nekoná. Mě by spíš pochválil, kdybych si zase zapálila a začala opět kouřit. To mám asi stejné jako ty. Škoda že ta Kaka nemůže, muziku bychom potřebovali, já to tam s těmi lžícemi nevytrhnu:-( ale co, hlavně že se uvidíme a pokecáme.

Konča

nechci se hoši motat do stavební diskuse, bo jsem nic nikdy nepostavila, ale jenom taková malá poznámka - nebudou v tom polystyrénovým stropě dělat špunty od šampíčka důlky????

pepa

Zdravím, týden jsem nebyl v Praze, jsem u počítače na skok jen, cigára nebyly. Napíši zítra nebo ve středu. Pepa

Konča

Skvělá zpráva. Posílám velikou GRATULACI. JSI BOREC!!!

irena

... já už jsem v normálním procesu,tak už tady taky budu. Jsem ráda, že to mám všechno za sebou. Ještě do čtvrtka antibiotika a budu zdravá (cha, cha). blahopřeju všem co měli nějaké výročí a zasklila jsem to, vlastně i všem ostatním ,protože hvězdy jsme všichni. Na sraz se těšíme oba, doufám, že to vyjde ,zatím to vypadá pozitivně,počítáme s Ifkou.

Konča

sláva, bylo tu bez tebe smutno. Do čtvrtka to už vydržíš. Též počítám, že vám dvěma budu dělat křena.

irena

....budou.....

Ládík

od 1/4na2 lámu hlavu s tím, co odpovím Meganovi na jeho technický problém. Pak přijde praktik Konči a srazí mě do kolen. Že já blbec se tak dobře učil. Na špunty od šampíku není žádná norma.Tak nevím. Co takhle nějaký vinař ? Megan, já tedy vůbec nevím nebo nevidím důvod toho polystyrenu ne strop. Někdy za Inčučunů se dělaly obklady, jako interiérové vylepšení, ale to dnes určitě není "in". Teplo od svítidel by tomu nemělo nic udělat (polyst je nehořlavý, nejvýše se rozteče....leda jsetli nedáváš nějaký barokní 12ti ramenný lustříček. Tak snad takto. Já dnes toho ze sebe mnoho nedostanu. Padl na mě smutek. Umřel pan Pešák. Před měsícem jsme spolu seděli v čekárně na CT. Ach jo. Jinak já mám dnes 393 o čtyřce/den. Jen jeden výkyv na 5, ale to se snad omluví. Jinak ještě stále v ilegalitě, ikdyž jsem již byl viděn, ale tomu by jste neuvěřili , to se může stát jen mě. Tak zatím. Jinak , neporušujte, jako já, fakt to asi nestojí za to. Sám si kolikrát říkám, stálo ti to ty vole vůbec za to ? Bohužel ráno si již zase říkám...stálo. Ale jinak se snad držím , né ??? Čauky kamarádi, přátelé.

Konča

:-D jsi mne opět pobavil:-D já už viděla ve stropě důlek od špuntu a to ten strop byl klasický. Píšeš byl jsem viděn.... ovšem i tak jsem zůstal v ilegalitě. Jsi tedy zastánce hesla "zatloukat, zatloukat a stále zatloukat"? Nebo je to jinak? To by opravdu chtělo bližší vysvětlení. Čtyřka denně je pěkná, ale Irenka to spočítala dobře a to celkové číslo je vskutku obludné až děsivé. Tady opravdu nejde o peníze..... Ty víš v prvé řadě o co tady jde.... už jednou jsi z té lopaty dokázal utéct.... panu Pešákovi se ten útěk již bohužel nepodařil. Tak co Ty na to???

irena

a všechny ostatní. Takže Ládíku ty máš vykouřeno 1572+1cigaretu,což je 78 krabek , 4 cíga a tři prásky,ale i tak je to to po 70 Kč skoro 5 půl tisíce, ale prachy nejsou všechno Pešák si za ně taky nic nekoupí. Jo, život je svině ,ale manža říká , že na světě je krásně i když je škaredě..... Ifko, náhodou už se těšíme jak se spolu budem křenit navzájem. Teď je v práci trochu volno, proto ty počtu. Začala jsem včera jiné odčítaní . Mám to dnes za 916.

irena

Ládík by měl vysvětlit tu pochybnou ilegalitu.

pepa

Tak se mi zdá, že svět se v capa obraca. První Fukušima, pak Lybie, Bin Ladin a nakonec nebezpečné špunty. Poklona před správně tušeným nebezpečím od Megana, pak precizní diagnoza Konči a nakonec přiznání naprosté neschopnosti odborníka Ládika odhadnout možnou katastrofu dopředu. Asi se špunty nejsou žádné hrátky. Tak mějte oči otevřené, nepřítel my mohl využít sníženou pozornost obyvatelstava a montovat špunty, které by zvýšily materiálovou průraznost a Megan by měl po novostavbě. Pepa. / Je to celé pitomost, co jsem napsal, ale aspoň diskutuji, aby Konča neremcala/

Megan

Ládíku, že to je polystyrén nepůjde vůbec vidět, páč to bude překryté omítkou. Chci to tam dát kvůli zateplení podlah a hlavně to vyjde velmi levně. Udělám si to sám. Mám možnost koupit 5 cm tlustý polyš o povrchu 140 m2 i z dopravou za 8000 kč. Když bych ty stropy nahazoval, tak musím zaplatit zedníka a je to strašná práce. Kdybych je dělal ze sádrošu, tak to i z rastrami vyjde na 60 000 kč. Sádroše neumím, museli by mi to udělat. Už tak mě ta ratejna stála přes 3 000 000 kč a už mi docházejí prachy:-(

Konča

já už neremcám:-DDDD já se řehtám:-DDDD Jinak všechny moc zdravím.

Konča

jaké jiné odčítání? Si asi zase sedím na vedení, prosím o vysvětlení.

irena

přeci konečně důchod§

Konča

ahá. Já chci už taky do důchodůůůů, nejlépe ještě letos neb až mi to bude milostivě povoleno, tak už důchod nebude žádnej:-((( to si pak za ušetřený mrzký peníz z penzijňáku koupím kamion cigaret a budu hulit až do své smrti, abych nebyla nikomu naobtíž.

Ládík

Příběh dopadení. To takhle "zabukovaný" kuřák-nekuřák musí do Prahy na kontrolu. Když to skončí a jede dom, projede celou Prahu a před sebou má jen dálnici, tak si ve 2odpo řekne, že tedy by mohla být první ranní. Venku slunce, 25°, paráda. Okénko dolů, nastavit tempomat, zážeh, dlouhý kouř, no idylka. Najednou telefon a ona moja dcérka. A co že taťko ? Paráda, klídek, cigárko co ? Představte si , že v této době zasekaných silnic, mě někde , ještě daleko od domova předjela služebákem. No prostě člověk musí být stále v pozoru. Ani chvilka oddychu a soukromí.

Ládík

Důchod. Konči , netěš se. Popravdě, takhle jsem si ten důchod nepředstavoval. Když nejsem u doktora nebo nečekám pošťačku, tak je odvez mě do práce, vyzvedni, já nevím co, ono prší nebo je zima, přijeď. A tak pořád dokola. První ranní film na Nově , jsem neviděl již skoro 2měsíce.

Ládík

Irenko, i ty ? Na čísla jsem tu měl být já. Bohužel, máš to skoro správně. Tím, že jsi nekuřačka, tak prostě nevíš, že dlouhé Sparty pod 73/krabku neseženeš. Ale jinak jsou to fakt obludária

Konča

tak to se dceři (Petře?) hodně povedlo:-D To víš, dnes už ani v tom autě si jeden není jist - pomalu v každé dědině je kamera s foťákem a najednou jsi vyfocen ani nevíš jak a kdy a s čím i s kým.... Megan by mohl jistě povyprávět.... Vidíš, já ani nevím, že na Nově jsou nějaké ranní filmy? Běhat stále po doktorech musí být na palici, s tím souhlasím a to Tě velmi lituji. A stejně bych do toho důchodu klidně šla. Třeba hned zítra.

Patrik
1x

Dobrý večer ve spolek, tahle stránka mě maximálně pomohla začal jsem víc přemýšlet zašel k doktorce a do lékárny koupil CHAMPIX. Mám ho druhý den odhodlaný jsem na 100% hned jsem stlumil a to výrazně v sobotu 20 a dnes jen dvě cigára.Takže velké díky Vám všem jinak založil jsem nám Champixákům i stránku na Facebook tak klidně přijďte k nám skupina se jmenuje STOP SMOKING NOW ! I am on CHAMPIX® And I feel GOOD Všem přeji pevnou vůli ! Patrik http://www.facebook.com/home.php?sk=group_128454147232392&ap=1

Ivča

to je dobře. Ládíku, to byl fakt pech s přistižením na dálnici za volantem. To se hned tak nevidí. Kdyby byly Bakaláři, tak bych to tam napsala být tebou:-)) Irenko, já asi budu ještě chvíli počítat jak dlouho nekouřím neb do důchodu to mám jak jsem to teď hodila na kalkulátor za 2 890!!! Příšerný!!! K dírám od špuntů, to my máme téměř v každé místonosti, to je nahned. Vítám nováčka Patrika a fandím a držím palce. Champix je fakt zázrak. Nevím, jak dlouho kouříš, ale mít útlum už druhý den, to je super. Na FB nejsem a nechci, takže zůstanu věrná těmto stránkám a všem lidičkám tady. Mějte krááásný den. Za 10 dnů to mám rok a půl:-)))) Jen ten důchod je v nedohlednu.

irena

vidíš Ládíku , já už dnes nemám ani šajna kolik stojí cigára.A s tou dcerou , to je teda síla ,špioni na dálnici ,člověk si už není jistej nikde. Ale k dobru má to , že tě nepráskla. Já si myslím , že ona k nám na diskuzi stejně chodí na návštěvy. Tenkrát nás přece zkontaktovala, když jsi nám zmizel,byla to ona ,ne? Škoda těch bakalářů, měl bys první cenu. Též vítám Patrika,aŤ se ti daří ,no, ono je vidět ,že už ti to jde krásně ,to omezováni.Tak se drž. Ivčo , to číslo je hrozný , ale zase buď ráda , že jsi ještě mlaďučká.A stejně máme psát o nekouření a ne o důchodě.Taky mně to občas chytne, že bych vylizovala popelníky ,ale už je to pořád míň a míň. Ale až budu úplně stará a budu mít na kahánku tak si určitě zapálím . Bez toho bych neodešla , Jenom abych poznala ten spránej čas.

Konča

To aby mi udělali radost a já přestala remcat. Dřív byla mou největší kamarádkou v práci cigareta, nyní co nekouřím dnes již 313 den, tak jste moji kamarádi vy všichni bojovníci tady na této diskusi. Vítám mezi námi Patrika Velkého a přeji mu, aby mu to hned napoprvé vyšlo. Champix je zázrak, ale není všemocný. Takže ti přeji kopec pevné vůle neb ji budeš kromě šampíku potřebovat taky. Já na FB jsem - již jsem i nakoukla, ovšem fanoušek FB se ze mne ještě nestal. Ivčo, tak já to mám ještě za víc než ty - to ani spočítat nejde. Jestli se toho dožiji a opět to neprodlouží, tak na Silvestra 2020 budu slavit nejenom konec roku, ale hlavně nástup do DŮCHODU. Pěkný den přeji všem a hlavně BEZ CIGARET! RŮŽI, CO JE S TEBOU?????????

Konča

už není pravda:-((( Zrovna jsem koukala na net a mám to najednou v tichosti o 3 měsíce prodloužené:-((( se na to vys... si asi půjdu koupit cígo. Tady nic není jistý, jistá je pouze smrt

Ivča

já bych dodala, že taky je jisté, že se ožereš po kořalce. Já jdu 4/2019 neb mám 2 děti. Pokud vím, tak to zatím nezměnili. Na dny jsem to dnes počítala poprvné, Irenka mě k tomu donutila. Neměla jsem to ani dělat. Taky bych kouřila:-((((

Irena

jsem pěkná potvora, ale holky neberte si to tak , vždyť píšu jste ještě mlaďučký! Ifčo 3977(?)

Konča

já bych se to dozvěděla stejně, ale asi později. A spočítat dny je nad moje matematický síly. Ivčo, raději se podívej do tabulek:-( já možná koukám na nějaký jiný tabulky co máš ty.

Ivča

Pozdější termín nepřipouštím. Pokud mě to budou chtít prodloužit ...(nechci být sprostá), jdu raději do předčasného.

pepa

Ženské neremcejte, všechno má svoje, i kdyby jste dělaly všechno proto, abyste důchodového věku nedosáhly, stejně se Vám to nepodaří, každý rok budete o rok starší, až jednou budete nejstarší. . Ale vidím, že partnerství s cigaretou je i po delší době odluky nezapomenuto a když se něčeho nedostává, ihned se ozývá volání /vokace/ té potvory hnusné. A s cigarem se stejně do důchodu dříve nedostanete. Tak asi svedla Eva Adama, a kdo ví, jestli na stromě bylo jablko nebo to byla červená Marlborka. /je také ženského rodu/ Pepa

Konča

kdybych byla už v důchodu jako někteří, tak ani nepípnu. Nikotinové volání je opravdu velmi silné hlavně když jsi ve stresu. Proto musíš být neustále ve střehu.

Ivča

teď mě Konča zjistila, že mě to taky posunuli, to se na to můžu vykašlat. Si plánuju, jak si v důchodu užiju, takhle se ho ani nedožiju. Ještě že jsem dnes změnila životní pojistku. Ta paní věděla, proč mě ji dává do 85 let. Ráno jsem se divila, teď už mě to je jasný. To ještě v 85 v důchodu nebudu:-(( Jedu se domů ožrat. Konči, večer si to užij. To já už budu namol.

LUBAN

Nekouřím Všechny Vás zdravím a gratuluji ke krásným číslům v nekouření!!!!!!!JÁgr je BOREC!!!!! Česko do TOHO!!!! Irčo pivo je prostě lék!!!! Když budu živ a zdráv tak mě na srazík doveze syn.Megane ať ti stavba roste!!! Koukni na rajče / vnučka/. Čus

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce