Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Konča

no snad už si to nepokazím. Nerada bych se opičila po Fridučce. Ale jeden nikdy není sám sobě prorokem, takže musím být pořád ve střehu. Děkuji za přáníčko. Co budeš slavit? Ty máš narozky? Já odjedu v sobotu na chatu ať je jakékoliv počasí neb soused dělá zděné jádro. V práci rekonstrukce domu již pátý měsíc a doma začal taky kravál. Ještě že máme ten srub na samotě bo bych si už asi šla hodit mašli. Tam si užiju alespoň 2 dny ticha - vlastně 2 dny ptačího zpěvu:-) A dnes večer po práci si konečně otevřu fernetkááá:-))))

Megan

Čistění oken je opruz. Já chci jenom vidět moji manžu, jak bude umývat těch našich 33 oken:-)

Sunny
1x

Konči gratuluji, 280 je krasne cislo :-))) Ja jsem vcera malem podlehla:-( ...

Ivča

Hlásím oslava narozenin proběhla v klidu, sice mě bylo druhý den trochu blbě, ale šlo to, okna jsou vyčištěný, auto přezutý (teda to ne já, ale polovička.) Dnes byl nádherný den, tak jsem si ho užívala venku taky za zpěvu ptactva. Nádhera. Opálená a dopálená, že je zítra zas pondělí. Tak se mějte a pohodový večer a nástup do nového týdne. PS. Těch 33 oken bych v žádným případě nečistila. Radím včas zazdít:-))

irena
1x

V pátek jsem měla volno tak jsem nemohla Ifce popřát : seš bomba ...vzhůru do třístovky To bude oslava, doufám že sis užila ferdíka i ticha na chatečce . My bli v to Maďarsku máčet se v teplé vodě a ješrě že foukal ten studený vítr. Bylo to moc fajn ale příště tam pojedem až v zimě.Kombinace horká voda a slunko moc nesedí. Ale nechali jsme tam část bolestí opravdu třeba na moje zlomené obratle to bylo moc príma.. vV neděli jsem taky umyla těch mých 7 malých okýnek na chatě ,ještě mně čekají 3 doma. Megane co ti manželka udělala žes ji nadělil 33 oken . Tomu by se dalo říkat domácí násilí. Užívejte si pěkně pracovní den a hlavně nekuřte.

Konča

Už jsem taky v procesu. Nekouřím dnes 283 den. Při páteční oslavě 280 byl půlčík pro dva málo. Jestli dožiju 300, tak musím zajistit rovnou litřík, abych nemusela než zavřou běžet opět do večerky. 33 oken bych taky nedělala. Pouhá představa umytí 2x ročně = 66 kusů + nevím kolik k tomu dveří a ostatní prostory = jdou na mne mrákoty. Já mám problém se svými 4 okny doma a 10 okýnky na chatě. Já okna zatím nedělala. Musela se pořezat olše - motorovou pilou - taky kravál. Ticho a klid najdu až v hrobě.

Friduča

Dobré ránko kamarádi, tak jsem se konečně dostala k tomu napsat :) nekouřím, jsem za to ráda :) Manža vesele vyhuluje - pořád trvá stav, že před mou maličkostí nikoliv...Občaas zobne CHMP, takže trocha snahy je..ale né dost... Megane - co,co,co tojééé ???? 30 oken ???? Probohááá co jste to naprojektovali ???Nicméně já bych je teda taky zazdila.. To už je na úklidovou firmu :) :) Nějak si ten váš hrad nedokážu představit... Já okna nemeju - občas je umeje manža, ale jinak na těch pár okének prdím :) A sousedi,ať mi thnou :)

Ivča

co se týká lásky k jarnímu úklidu, mytí oken ap. Určitě znám též lepší činnosti. Ale práce s motorovou pilou to teda není. To bych asi nezvládla, hlavně by mě to manža vůbec nepůjčil. Co se týká těchto prací, tak mě dost podceňuje. Ale mě to neva, já se k tomu v žádným případě nehrnu. Jinak nekouřím, piju, žeru. Včera už bych se byla bývala slíkla do plavek, ale co s tou cejchou? Kam ji mám schovat???Se stydím sama před sebou. Dnes jsem se domluvila s kolegyní, že budem chodit 3x týdně do posilovny. Máme ji tady na chodbě a v poledne jsme tam sami, tak jsou ideální podmínky. Ale ta lenost, to je šílený. Vacu shape jsem ani nedochodila, už se mě nechce, ještě jsem měla jít 3 x. Výsledek není moc valný. Nějaký kilčo možná je dole, ale bude to asi rychle zpět. No, tak jsem si zase postěžovala a jdu makat. Krásný den.

Pavluš

..úklid dobrý...mytí oken bleee blleeee Končo super ;)))...Sunny nepodléhej..je to šíleně těžké ve společnosti kuřáku u piva i pro mě....a jěště bude..akort teď v létě....mé plus je to že nemůžu, nebo se mi vrátí zpět to mé dýchání a jsem v ř..i :))) Hezký den přeji Všem... Mjerdo jestlipak ty jsem jěště nakoukneš...blíží se hokeje..pátek a sobota...nééé ;))))))

Megan

Ahojky nekuřáci. Já si z těch 33 oken dělal srandu. Není jich 33, ale 34. Až bude trochu více času, tak hodím fotky naší vilky na Rajče. Valím na stavbu, rumím nachystán, pivo vychlazeno. Mějte se

Ivča

Tak tos mě uklidnil. 34, to už je v poho:-))

pepa

Jestli jste mě odepsali jako nekuřáka, tak jste chybovali. Dnes začínám 8 týden, mám za sebou 42 dní. Pro někoho je to nic, pro mě neuvěřitelně moc. Jinak mám servis těla odložen, taky jsem dostal zánět dutin. Asi je to tím, že dutiny nemají dostatek nikotinu a trucujou. A oprava bude, až nebude žádný zánět v těle. A Megan že měl 33 nebo 34 oken? Já měl v mládí jedno a to mi stačilo. Neměl by to přehánět. Pepa

irena

..teď jde o to jestli už nepiješ , nebo okna dělá manželka,tolik k těm oknům ale hlavně blahopřání k osmému týdnu , však ono to je neuvěřitelné,takovej malej prášek a co dokáže v tom mozku udělat..Teď se ještě uzdrav ať se můžeš dát do pucu a případně se ukázat na srazu. Mjerda od toho hroznýho zážitku nepíše. Ozvi se , snad nekouříš. Pavluš ty jenom perlíš jak v nekouření tak v práci a moc ti přeju abys šla do tý školy a udělala ji , ty máš na to cit a povahu. tak zatím čauky a nekuřte!

pepa

Zatraceně, to já jsem tak dobrý, prášek trochu pomáhá, přiznávám. Pepa

Konča
1x

podávala a postrkovala silnější větve po koze - ne mojí, ale stavební. Jméno Ivana tomu napovídá, ale ruská žena nejsem. Pílil manža. Pepo jsi frajer a za chviličku první 50. Posílám gratulaci. Jsem ty dutiny na tebe přes počítač asi prskla. Já už jsem bez antibiotik, ale kortikosteroidní kapky Nasofan do nosu mám stále kapat. Jsem dnes opět byla na kontrole. Šampík máš pořád půl ráno a půl večer? Megane, pozor na toho rumíka, ať těch oken nemáš ještě víc:-)

pepa

Když jsem měl teploty a ležel a smrkal a měl teplotu, tak jsem bral jen půl ráno, neb do trafiky je daleko, ale nyní ráno půl, večer půl. Ty dutiny mám od Tebe, jelikož jsem bral antibiotika a nyní beru také kortikosteroidní kapky. Je asi lépe držet se od Tebe raději dál. Pepa

Ivča
1x

jasně, že je to neuvěřitelně moc. Já tomu první dny a měsíc taky nemohla uvěřit, že nekouřím. Po tolika letech hulení je to neuvěřitelný a každý další den je jako zázrak. Tak fandím, vydrž, stojí to za to! Nepřijedeš na sraz? Popřemýšlej. Já jedu domů, přijedou další gratulanti , tak musím něco připravit. Flákota už je naložená, ale aspoň nějaký hubky nebo něco. Čauky

Konča

Ivčo, jestli máš narozky tak Ti přeji všecičko nejlepší. Děcka ani já nemohu uvěřit, že po 36 letech dokážu nekouřit. Občas přijde trošku chuť, ale když si uvědomím, že do půl roku budu zase chrchlat, dusit se kašlem, všechny prachy strčím do kuřiva a navíc začnu kupovat léky na snížení krevního tlaku a budu opět otrokem nikotinu a budu páchnout na 100 honů - ne, toto již nechci vrátit. Bez nikotinu je mi dobře. Že já s tím jako puboš začínala, bych si nalískala. Už nikdy nechci - stačilo. Dneska mám v práci nezvyklé fofry - a to mne čeká ještě 1 hodina než budu moci zavřít. Doma to vidím na fernetka.

Sunny

Ahoj decka, mam ted nejaky deprese, proste nejsem nejak v pohode....dalsi chlap me zklamal...Porad myslim na cigarety...nevim co mam delat :-( Driv kdyz sem mela depky tak jsem se nekam "schovala" a kourila a uklidnila se, ted jen koukam z okna a jsem nervni.

Friduča

Cigereta ti hodnýho chlapa nenahradí...Takže si oloupej mrkev a koukej z vesela chrupat ! Cigereta tě uklidní na pár vteřin a to sama víš... Začneš znovu a pak třeba potkáš fajn chlapa a zrovna bude nekuřák a prošvihneš ho :) :) Neblázni !!! Jsi mladá.. chlapů po světě běhá... Přijde jinej a lepší... Láska přemůže všechny bolesti, ale taky je jejím strůjcem.Myšlenka je síla,mocná jako víla,rychlejší než světlo,realita její zrcadlo - tam jsi ty, koukej !! Nekouřící, krásná, mladá na še Sunny !!! Takže hlavu nahoru a šup do nového dne - bude líp !!! Věř mi, že bude líp :) :)

Ïvča

ze mě je. Ale neva. Někde jsem četla, že alkoholik se léčí lépe, než kuřák:-) A je to zadarmo!!! Včera byla trojkombinace slivovice-rum-griotka. Radím nezkoušet. Konči, díky za gratulaci. Mám to takhle blbě , 4 dny po svátku narozky. Všichni mě odbydou jedním dárkem:-) Sunny nepodlehni, poslechni Fridu, a dej si mrkev nebo jako horší variantu paipo, ale nezačínej a už vůbec ne kvůli chlapovi. Jdu makat, všem krásný den.

irena
1x

..stejně si tě nezaloužil , to ještě nebyl "On". Holky píšou dobře , cigareta ti ho nenahradí . Vzpomeň si na Monu jak je naštavaná , že k vůli nezodpovědnýmu chlapovi zahodila 3 roky nekouření . A dokážeš si vůbec představit začínat znovu? No mně to už taky došlo, vždyť to Ivča i psala že v dubnu 2x slaví . Tak Ivanko k těm narozeninám všechno všechno nejlepší.Ať se ti cigareta obloukem vyhýbá a nikdy v životě už na tebe nedošáhne.......a potom ještě spoustu krásných dárků (nové BMV, vilu s bazénem atd.....) Z Ifky a Pepu mně už pomalu taky začínají zlobit dutiny.Ale lítá tu toho hodně , u nás je taky plno lidí nemocných z dutinama , to jsou ty větry...cha ,cha.... Já osobně mám úplnou hrůzu z toho, že bych si zapálila , už bych nikdy nedokázala přestat, bylo to hrozný trápení,a chutě mám bohužel pořád . Včera sama doma jsem vzpomínala: jedno okno -jednao cígo, drhé okno -druhé cígo, nádobí -třetí cígo....jak to pěkně utíkalo... Blbě kecám, asi z hladu, nekuřte!!!

Konča

Ivčo, tak neslav Ivanu v dubnu, ale v prosinci co? Ovšem ta trojkombinace je děsivá-chybí vaječný koňak:-) Griotka se ještě prodává? Sunny, Fridu ti to napsala moc pěkně. Zapomeň na cígo. VYDRŽ, PŘECE SI TO NEPOKAZÍŠ!!!! Irenko, já hulila po každým okenním křídle:-( Tvoje vzpomínky na cigára jsou fakt šílené.

Konča

jak bojuješ??? Nemáme od tebe žádné zprávy. Champix snášíš dobře? NAPIŠ!!!

Ivča

tak se ani nezasměju. V práci se většinou smíchy neválím, ale stačí vlíst na tyhle stránky a hned mě je líp. Jo jo, kde jsou ty časy, když jsem přesně jak píše Irenka po každým umytým okně, někdy i tabuli Konči dávala práska. To jinak nešlo. Ale že bych dnes udělala víc práce, se mě nějak nezdá. Zas to prokládám pauzou na občerstvení, abych nebyla dehydrovaná:-)))

Konča

po obědě, ale mám pořád hlad. V 11 h. jsem si dala vlastní bramboračku se sušenými houbami a bramborami - Ivča už bude vědět. A teď jsem měla k plátku kuřecího prsíčka místo restované zeleniny kterou neměli, 2 polévkové lžíce rýže. A ještě bych jedla:-( No nic, asi si uvařím kotel čaje a ten hlad jím umořím. 5 kilo mám dole a shazuji kilo šesté:-)

Ivča

Hmm, já měla maggi polívku - 2 dcl vody + něco z pytlíku a 2 celozrnný rohlíky a zapila jsem to s kolegyní pitem. Bramboračka s bramborama a houbama když se vydaří, tak nemá chybu. Hlavně nezapomenout na ty brambory:-))) A ty kila dole ti závidím a hlavně přeju. Jseš fakt dobrá☺

Konča

s VATIKÁNSKÝM CHLEBEM ŠTĚSTÍ? Ve skleničce jsem dostala kousek těsta a postup co s tím mám dělat. Každý den do těsta něco přisypu a zamíchám - dle návodu, po dobu 7 dnů. Poslední den se upeče. Prý přinese rodině štěstí a osobě, která ho pekla splní velké přání. Peče se jednou za život z darovaného těsta. Nevím co si o tom mám myslet. 7 dnů to leží mimo lednici a bobtná to. A samozřejmě se v tom zákonitě množí nejenom kvasnice. Sice se to pak upeče v troubě a teplota mikroby zničí, ale co když ne? Nerada bych se samým štěstím posr..la.

Ivča

kdysi dávno jsem to taky pekla. Neboj, životu nebezpečný to není, ale asi Vám to život ani nepřevrátí moc k lepšímu. Myslím, že vše zůstane při starém. Ale směle do toho.

irena

jsem měla tukožroutskou polívku plnou zelí a řapíkatého celeru, zalilo mi to žaludek a je mi divně. Asi mám hlad na něco dobrého. Dnes jsem dostala výsledky z nemocnice z infekčního tak mám lymskou boroliozu,že prý silně pozitivní a jdu ležet na 14 dní do nemocnice .A já pořád ,že na mně vlezla jarní únava a přidala se skleroza. Ukecala jsem to po velikonocích ,protože musím příští týden ještě na školení . Ach jo , já tam zdechnu , tam si nemůžu vzít ani knížku. Ifko ten chleba klidně upeč to se v troubě vysterilizuje a budeš mít to štěstí .Kila ti taky závidím mě jdou jenom nahoru , asi dělám něco špatně. Žeru. Tak se mějte pěkně už jdu domů ,papa a nekuřte!

Ivča

tak to tě lituju. 14 dní ve špitále, to je teda vopruz. Z čeho taková borolioza vzniká? Já myslela, že to přenášej klíšťata. Ale to asi blbnu. Hlavně, ať se z toho dostaneš a jseš do srazu fit. Já myslím, že si tam knížku vzít můžeš, ale musíš ji tam potom nechat. Aspoň dřív to tak bylo. Moc držím palce. Ale aspoň nebudeš muset chodit tajně kouřit na záchod.

Konča

Holky díky. Irčo to je mi moc líto. Taková sviňská nemoc. Tys už ale na to loni přece brala antibiotika ne? Nezabraly a proto musíš do nemo? A ještě na tak dlouho, fuj. Fakt nezávidím. Přeji brzké vyléčení.

Sunny

Mate pravdu, cigareta to neresi. Ale stve me to, kamosky kolem me maji vazny vztahy, jsou vdany, nektere maji deti a ja jsem porad sama, furt nejaky rozchody, uz me porad nebavi se s nekym seznamovat, vzdycky to dopadne stejne. Ivča - no ze me bude brzo taky "alkoholicka", o to vic piju, kdyz nekourim :-))) v patek jsem se tak zridila, ze sem malem zapomela ze uz nekourim a podlehla jsem :-)))) Uplne mimo

Ivča

vítej v klubu:-))))

irena

já beru antibiotika už 5 let asi 2x do roka a už asi nezabírají .Takže kapačky.Ivčo je to z klíštěte,buĎ NA CHATĚ nebo v lese tam chodíme v sezoně furt.JÁ JICH MĚLA NĚKOLIK , KDYŽ ŽIJEŠ V PŘÍRODĚ TAK S TIM NIC NENADĚLÁŠ,Sakra zase mi to píše blbě.Na sraz se těšíme i s manžou ,doufám,že to vyjde. Sunny,on někde je ,seš mladá .Máš čas, neboj on přijde,Hlavně se netrap,to chce všechno čas .A s tím pitím to taky moc nepřeháněj nejhorší jsou osamocený opice.MOc ti přeju aby sis i ty našla svý štěstí ,ale nehoň se .Dej si na první místo školu a pak uvidíš.Možná když nebudeš na nic čekat......... My staré opilky už máme kusanec života za sebou,děti vychované ,ale tebe to teprve všechno čeká.Dávej na sebe pozor.

Ivča

tady máme bílo, pěkná otrava, doufám, že se odpoledne dokloužu na letňákách. To jsem zase s tím přezutím byla aktivní. No nic. Irenko, já jsem taky stále v lese a vlastě bydlím v přírodě, ale na mě klíšťgata naštěstí nejdou. Prý je to tím pivem. Vitamín D, pach kvasnic nebo co prý nesnášej. To víš, mě koluje v žilách místo krve pivo a to jim asi vadí. Držím ti strašně moc pěsti. Vím, že to některé zlobí celý život. Moje kadeřnice se stím pere už taky asi 3 roky. Mám lidi, ještě napíšu

Konča

Irenko tak ať ti ty kapačky zaberou. Už sis s tím užila až až. Teorie s pivem je velmi zajímavá. Já pivo nepiji a hned to na mě vleze. Nechala jsem se naočkovat, ovšem na boreliózu očkování není a stejně jí kromě klíšťat může přenést komár či muchnička:-(((( Tady u nás naštěstí sníh není a doufám, že ani nenapadne. Truhlíky s muškáty jsem dnes na noc raději schovala domů. Jo a ŽÁDNÉ HULENÍ!

irena

... já jsem z toho(myslím klíštˇata) nikdy nedělala vědu, a ono se to asi nesmí podceňovat.Loni jsem pivo pila minimálně protože jsem se snažila hubnout ...na h....,stajně to nepomohlo a naví mně uštkl klíšťák. Takže 26,4, nastupuju. Ifko , to máš jedno co na tebe vleze , jestli pivo , nebo klíště. ...taky lidi , musím jít ..nekuřte!

Friduča

Ahojky, Irčo to je tedy pech..moje známá jí měla taky - ale už je to 20 let a tedy podceněné, neléčené a zničilo jí to játra :( Není to žádná sranda.. tak šup, šup do nemocnice, a´t jsi jako rybička.. vydržíš to, dají tě do kupy a hlídej se ! šetři se !!! Sunny - kolik je ti let ? Měla bych pro tebe hodnýho chlapa.. je starší něž ty, ale žádnej páprda...najdu tě na FB ? No my máme zase problémy s hafákem..od soboty nechtěl žrát, šel po vodě jako blázen...( vysoká cukrovka ), takže jsem ho musela uplácet vodou, aby mi žral ( neb musí k inzulínu ) a včera vyšetření krve a injekce a dva litry v háji...ale co... má nějakej zánět v těle .. pravděpodobně slinivka...na to jsou vhodné steroidy, ale ty on s cukrovkou nemůže, neb by mu zničili játra..nemáme to snadný... :( takže dostal nějaké spešl antibiotika a měla jsem koupit Minirin proti žíznivosti, aby si oddechli ledviny, které mu momentálně slouží jako průtokáč...a hle - nikde to nemají a ani to nejde objednat...prý bych měla štěstí pokud by to nějaká lékarna měla na skladě - jinak neseženu..takže mažu znovu k vetíkovi pro jinou alternativu... v pátek na kontrolu a pokud se to nedá do kupy, tak hrozí, že slinivka odejde a tím je to konečná...ach jo... Já mám zase nález na krční páteři...rehabilitace pochopitelně nezvládám dodržet..takže se budu muset opatrně, ale hodně aktivně opřít do posilování...mám obrácené držení krčení páteře a obratle asi tlačí občas na nervy a tak..zákaz spaní na břiše... moje nehtění pochopitelně naprosto nevhodné... No nic.. mažu a snad vyleze sluníčko :) Sníh ????? Je tu hnusně, ale sníh ??? Brrrrr

Ivča
1x

gratuluju. Fridu, pokud sháníš chlapy pro známé, tak já bych jednoho schopnýho brala pro kolegyni. 40 let, sportovkyně, pěkná baba a má smůlu na chlapy. Tak pokud o někom víš, tak sem s ním. Teď už tady padá sníh s deštěm střídavě se sněhem. Je to humus. Opatrujte se.

Friduča

Ivčo, tak mi hoď její fotku do mailu :)

Konča

přeji mu, aby se z toho dostal. No jo, nesmíš dělat nehty, ale co tedy můžeš dělat? Je nějaká práce co můžeš?

Friduča

Dneska už je lepší.. ráno měl chu´t k jídlu a te´d taky...byla jsem koupit léky, aby neměl takovou žízeň a nezatěžoval tím ledviny..budu z balení potřebovat cca 4 tablety a stálo 650,- Kč, děs !!! :( Tak uvidíme v pátek večer jaké budou výsledky ... No, nic co by škodilo :) Takže nic :) Ne, já to fakt cítím, jedu pátý měsíc a ty záda a hlava mě bolej fakt šíleně.. Sedím u toho jak paragraf, ale bohužel jinak to nejde...Když jsem dělala kancelářskou práci nikdy to nebylo tak šílené..jasan sedět u PC taky není ideální, ale tam si to trochu můžeš ohlídat - monitor ve vejšce očí, rovná záda, nohy srovnané tak jak mají být..atd.. Tady to prostě nejde . nemůžu sedět jako pravítko, když potřebuji vidět každý detail...Bolej mě i když se jen z hluboka nadejchnu...předminulej tejden se mi motala hlava, že jsem myslela, že omdlím - všechno pravděpodobně té krční páteře... Ále, ono se to nějak vyvrbí a nějakou práci si vyberu..Stejně je to náročný takhle lítat.. za chvilku zase mažu do salonu..naštěstí jen tak do osmé hodiny.. ale je běžné, že jsem od rána v kanclu a do večera v salonu..a ono to taky nejde věčně..co si budeme povídat... odjedu se někam ohřát a promyslím :) :) Te´d jsem si narvala pupík :) Zbytek hovězího na česneku - hodila jsem na pánvičku na cibulku a knedlíček bramborový :) Mlask...se do toho salonu budu muset odkulit :) A od pátku se konečně budu snažit začít cvičit opravdu pravidelně..ale ono není moc kdy, v tohle fofru :( Leda ráno...a to sem i nechce z pelíšku...:( Ale ty jsi Končo frajerka, máš fakt disciplínu, i když víš co v tomhle režimu dělá Fernýtek :) :) To je kalorická bomba :) :) :) Vem to čert, viď :) :)

Konča

tady je zima jako v rusku fuj, ale naštěstí je Haná bez sněhu. Fridu, dík za vysvětlení - nemáš to jednoduché. Ovšem zdraví je přednější, tak tady toho moc na rozmýšlení není. Dnešní den požijte bez absťáků a bez myšlenek na cigára. Co Ludvík J. a Pepa?????

konča

Díky za optání, jak sleduji politiku, tak jestli ten chlad nejde od Kremlu. Jinak vše OK, Preju hezky den.Pepa

Konča

Ses teda rozkecal:-) fakt jsem si početla:-)

pepa

že

Konča

Koukám, že se nenecháš ukecat. Tak alespoň "něco veselého z natáčení" - se tu v práci sama nudím.

Ivča

tady je asi též zima, nevím, za chvíli vyrážím ven, dnes dokonce i na oběd, tak uvidím,jestli nezmrznu. Fridu, ze seznamky nic nebude, kolegyně říkala, že když chlapa, tak jedině tady z okolí. Teď má někoho až od Plzně a je to na nic, že se vidí málo. Ale díky moc za bleskovou reakci. Ještě seznamku, že bysme tady rozjeli, to by bylo hezký. Konči, absťáky nikotinový už dávno nejsou, ale mám obavy že začínají ty alkoholový. Ale včera jsem tady poseděli v práci, všichni pili a já pila pito neb jsem se rozhodla, že odjedu autem. Sockou se mě nechtělo a přežila jsem. Doma teda potom něco málo proběhlo, ale to bylo decentní. Fridu, držím palce tobě i pejskovi, vím co to je nemocný zvířata, taky máme občas starosti a lítáme k veterináři. Nic příjemnýho. Jsou to naše "děti", tak se taky o ně staráme ať to stojí co to stojí. To zná každý, kdo něco doma čtyřnohého má. Tak dobrou chuť k obědu všem a krásný den bez nikotinu!!!

Friduča

Ahojky, Ivčo to je škoda...ale aby nezaváhala - kdysi jezdil až do Ostravy :) :) Odkud vlastně jsi ?? Kdyžtak písni na mail - Konča má můj, tak ti ho písne, ať tu nekučíme tak moc veřejně :) :) Děkuju holky, zítra uvidíme...prášky na žížu nepomohli což není dobré znamení...měli zabrat okamžitě a zvýená dávka inzulínu taky asi ne, když má furt žížu...No uvidíme zítra... Já mám občas chuť a největší, když si všichni po obědě zapálí ke káfu...Ale vždycky, když dám to kafe BEZ odcházím si soukromě pyšně :) :)

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce