Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
Irenko moc Ti děkuji za krásné přáníčko. Ráno jsem měla pohovor s ředitelem - je kuřák a zrovna kouřil. Po vstupu do jeho kanclu jsem se ze smradu otřásla. Pak jsem ho sledovala, jak šukuje, odklepává cígo do popelníku - v tu chvíli mne přepadla myšlenka, že bych si taky dala, on by mi daroval, kdybych ho poprosila - naštěstí to trvalo chvilinku, než jsem si uvědomila, že nesmím ani jednoho šluka neb bych byla opět závislák. Opět bych chrchlala, dusila se kašlem atd... Během půl hodinového pobytu v jeho kanclu jsem si opět na kouř zvykla:-( Ale jsem ráda, že jsem pokušení odolala:-) ♫♪♪♪♫♫ fanfára pro Ivču k 500 a přání pevné vůle na další pětistovku:-) Jsi hvězda!!!
Přidat nový komentář