Dobré ránko kamarádi,
Pavluš to je radostná zpráva.. ty jsi úžasnej nadšenec... moc ti fandím, mám ráda lidi, kteří mají srdce na pravém místě a bohužel jich je v dnešní době méně a méně...Jsi prostě úžasná !!!
Končo ! Ty, ale nemáš vařit ! Máš ležet a necourat po bytě a dělat nudličky s nivou... Ono se to nezblázní, když nebude pár dní vařeno.. U nás to funguje tak, že pokud jsem churavá manža mě mi uvaří milion bylinkovejch čajů a různých léků k pelechu s argumentem, že kromě záchodu mě nechce vidět nohou na podlaze :) :) A má recht... musí se to prostě statečně vyležet, nic jiného není dobré !!Takže koukej mazat do pelíšku ty hyperaktivko naše :) :)
Megouši, gratulačka k pokrokům.. je super, že se to konečně hejbe... Budu k vám jezdit místo chalupy, udělj mi tam nějakou komůrku :) Trucovnu, kam budeme chodit na cígo :) :) Jinak s podzimem souhlas... A pochopitelně se hlásím a můžu dorazit dřív manže pomoct s nějakou přípravou...ju ?
Končí souhlas - jaro je za dveřma¨- by´t to dnes vůbec nevypadá, ale já myslím, že se to urovná :) :) Takže ano, někdo by měl a Megan ukázal, že mu to jde statečně a nejlépe ze všech a když je někdo jedinej kdo může, tak pak přece musí :) A co místo ? Zase tedy Chvalovice, nebo neojedeme za tím Ládíkem ? I když se nám neozývá, halooooo chlape :) :) Jestli by nás tam tedy uvítal... Teď nemyslím doma, ale třebas v kempu, nebo tak...nebo stále platí návrh na Krkonoše...cenu bych upřesnila...Další návrhy a místa se přijímají a i by bylo fajn, kdyby ti co se chystají dorazit - napsali co upředňostňují... A myslím, že už bude teplo, tak se klidně můžou vzít i děcka ??? Kdyby byl problém s hlídáním.. drahé polovičky jsou automatické...Tak a teď se projevte :)
A nesmím zapomenout všem potřásttlapkou - jste šikulky, že nekouříte...
Apropo, možná přitáhnu i naší zatoulanou Kakamilu.. pokud bude termín domluven, pak myslím, že půjde, pokud bude mít volno...
Hlásím, že na 100% nemůžu 15.5., neb jdu na koncert mého miláčka toma Kluse :) :) A taky chceme jet do toho Maroka, takže možná by jsme se mohli na začátek poprat s termínem ? A pak doladit místo, co vy na to ?
Přidat nový komentář