Dobré ránko přátelé,
musím suše konstatovat, že jak vylezlo slunko a ten jarní vzduch je všude kolem, ptáčcí zpívají...Úžasnej cvrkot, tak na mě sedla chuť a s menšíma přestávkama né a né odejít.. Vyhazuju jí, kopu do ní. plivu na ní ! A nic, drží se jak klíště... :) Je to hnus, hnusnej...
Manža mi dnes ráno volal a přálo dobré ráno ( vstává dřív než já ) a po ukončení hovoru zvoní telefon znovu - zvednu to a slyším jak je manža v krámě a platí cíga :) :)
Tak mu asi za 15 min. volám a říkám, ty jsi si te´d kupoval cíga ? On vyvylenej se řechtá a říká, jak to víš ? Ty jssi normální Kolombo :) Tak jsem mu vysvětlila, že vědma nejsem, ale ať si hlídá telefoun :) Nu krátí se mu to, prášky zatím nebere, neb nechce být unavenej...Ale pokud do toho půjde už by měl...Příští čtvrtek je konec března :)
Ludvíku taky tě vítám, je to boj..Pořiď si ty dvě knihy a přečti hodně to pomáhá..byť už jsem je kdysi četla a dokoce jednu přepsala na blog, tak se chystám znovu..potřebuju trochu přidat do pedálu a utužit motivaci¨, abych přežila léto, které je za dveřma...Rozhodnutí je to statečné a staečně se s tím per :) Nevzdávej to ani pokud porušíš... Nejhorší je rezignace a hození flinty do žita...Drž se a hlaš nám své pocity a styvy...Držím palec !!!
Já vím jak Taba vypadá - že jsou to jen hory :) Ale to výborné místo na tyhle výlety..které jsou raketa, to je pravda... Ale já v Hurgádě už jednou byla..Bylo to s kámoškou super, pařby v Café Praha, potápění, výlety na čtyřkolkách...Ale já bych tentokrát chtěla za památkama a to je z Hurgády všude daleko... Ještě juknu na Němce, že bych to riskla a dali by jsme tu plavbu po Nilu... No tak nejraději bych zopákla své milované Maroko, ale bohužel nám chybá dva lidi do party...Chjo....Tak jsem to měla krásně namyšlené - rozpočet na osobu 10-15 tis. a oni mi to zruší..bych se z toho...
Jasně Megouši doraž do PHA a pojedem spolu.. Já už se tě a¨si nikdy nezbavím, viď moraváku :) :) Bude to super jízda - po cestěc pivečko na benzínce :) Slivka na palubce.. už to vidím :) :)
Přidat nový komentář