Super !!!Přibylo nás nekouřících!!!!
Díky práci a životu nestíhám psát,sotva jsem stihla přečíst Vaše nekolikastránkové příspěvky za minulý měsíc.
Souhlasím- Konča je doopravdy dobrý kronikář!!! Já přečtu stránku diskuse a pamatujii si úplné h...o co se týče pžezdívek a dnů nekouření.
Proto gratuluji všem k dosaženým metám!!! A je jedno,jestli je to pár dní,nebo několik měsíců,či rok, dva.Hlavně ,že jsme to zvládli a nesmrdíme!!!!!!
Mono nejdříve se vypořádej,s tím ,co přinesl život.Sama ucítíš,kdy je čas začít znovu bez cíga.Zhruba před sedmi lety jsem začala znovu řešit svou budoucnost a stále se mi nedařilo potkat toho právého.Mezitím jsem jsem se snažila řešit i sama sebe,trochu se zdokonalovat,vzdělávat.S cigárem jsem 28 let štvala okolí a sama sebe.Myslela jsem,že bez cíga nemůžu žít.Když mi bylo nejhůř,tahala jsem i 40 denně.Před sedmi měsíci jsem přestala díky šampíku
kouřit a dva měsíce na to jsem potkala super nekuřáka.Asi jsem si ho musila zasloužit)))
A pro ty co se cpou šampíkem týden či dva týdny a nic moc - tak já jsem překuřovala champík zhruba 34 dní s přídavkem velké vůle,usilí a každodenních meditací.
Jo a jestli je někdo schopen dát pár dní nekouření bez champíku,tak champík fakt nepotřebuje.Champík je super a jediné řešení pro závisláky jako jsem byla já,Konča ,Sigrid,Mona, Megan,Ivča,Irča1 či Irča2.....a další.Každopádně champík je jedinečný,ale i tak trochu svinstvo a kdo to zvládá bez něho jen vůlí je na tom o mnoho lépe.I závisláci ,co přemohli cigára champíkem,mi dají za pravdu,že bylo potřeba i dost silného přesvědčení a vůle.Champík sám o sobě by určitě nestačil.
Přidat nový komentář