Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Megan

Ahojky, tak já taky blahopřeji Lubanovi a jsem rád, že jsi se taky ozval:-) Na baráku děláme schodiště a měla by se začít dělat střecha a okna, tak už se těším:-) mějte se krásně a nekuřte

Ivča

všechny chválím, jste všichni nejlepší. Já opravdu do dneška nemám vypěstovaný nějaký odpor k cigáru. Je to strašný, ale stále si musím říkat, nechci, nechci a hotovo. Ale jak jsem psala, klidně bych si kdykoliv zapálila. Jenom kdybych si nebyla jistá, že by veškerý snažení za ten rok a čtvrt bylo okamžitě v pr..i. Nevím, asi jsem divná. Včera jsme seděli venku a já podávala manžovi cigára a málem jsem mu jednu zapálila. Tak se mějte líp než já a užívejte sluníčka. Zase bude dnes nádherně. Kdybych mohla,a tak si vezmu dovču, ale není čas.

irena 2

tak jsem včera večer četla dědečkovi (teď mu tak říkám) vaše přáníčka a měl velkou radost až vrtěl ocáskem. Dokonce říkal že se naučí s počítačem aby s Ládíkem mohl řešit důchodcovské problémy. A já taky přeju, protože včera byla v práci honička a nebyl čas, Lubanovi,ten kluk je už starej mazák a mohl by dělat lektora nekouření , Mjerdovi jak se řítí dopředu, Pavlušce za tu krásnou báseň (ještě by to chtělo Pavli zhudebnit a budeme mít hymnu)Friduč za dva měsíce ,Štěpánce , Ifce, Meganovi.... no Všem A hlavně Ivče ať vedle toho svýho kuřáka vydrží , ale ona vydrží , srovnaný to má ,tak vydrží . Já na cígo taky moc myslím nemám k němu žádný odpor , pojily se mi s ním jenom ty krásný chvíle.Ale samozřejmě kouřit už nebudu nechci smrdět ,zemřít hroznou smrtí a chci mít peníze.a svobodu. Bohužel je to blbý ,ale je to pravda.

Ivča

Moc děkuju Irenko, za podporu. Jsem ráda, že nejsem sama, kdo myslí stále na to blbý cigáro, ale je to přesně tak jak říkáš. Hlavně ta svoboda je úžasná. Ikdyž u nás, co na to cigáro občas myslíme, je to taková svoboda-nesvoboda. Asi doživotní úděl. Ale my se nedáme.

Ládík

Tal to mě pobavilo. (ještě to na důchod není)

Konča

na koho mám mailovku přeposlala super mail, který mi poslala naše spřátelená dlouholetá nekuřačka HanaR z vedlejší pomalu již zaniklé diskuse na laikovi. Japonci vymysleli řešení pro kuřáky i nekuřáky. Pokud někdo z nováčků je taky zvědavý, písněte sem mailovku a já ráda přepošlu. Tímto velmi zdravím HankuR a vyzývám, aby nás tady jenom nečetla, ale aby se taky s námi zapojila do psaní neb co si vzpomínám, tak nekouří moc let (jsem to číslo raději nenapsala abych jej nespletla). Lubane testík mi vyšel na 34. Ovšem z Ládíka je 23 letý puberťák:-) Dnes končím 8 měsíc :-)

irena
1x

...je to paráda a navíc by to mohla být i ochrana proti blbým pindům, opravdu velmi povedený vyná lez. Já měla test na 37 , jsem na sebe pyšná. Ivi tak radostně vzhůru do devátého .

Konča

nezklamali. Jejich paipo je rovněž skvělé:-)

Pavluš

..v pátek testíky..bude mi po té škole moc smutno..ale doufám že hned teda nastoupím..a kdyby ne...budu se snažit dokavad někam nastoupit. Půjdu tvrdě za svým cílem..a tu práci dostanu..chci mezi staroušky a šmitec ;)))))))))) Krásně bude snad ted dlouho..je to nádhera... Jinak všem též gratuluji...jste nekuřáčtí borcííí a borkiňky...;)))))))))já už to mám okolo 16 dní..asi to nebudu nějak počítat jen tak zhruba....prostě nekouřím a nechci...tak pááá všem přeji krásný den...a on bude a jěště bude vonět jarem...hmmmmm

Konča

nechci a nebudu hulit. Testy zvládneš protože nebudeš mít nerva, že trvají dlouho a ty přece potřebuješ dostat do těla svou drogu nikotin :-) A nejlepší studentku přece rádi zaměstnají.

lexa

pravě jsem zjistila,že jsem tady srašně dlouho nebyla,ale nebojte nezapoměla jsem!!Nemám čas číst zpět,ale vidím,že konča je tu stále!!Moc tě zdavím a hlásím,že stále nehulím ani manža!Přes vánocemi jsme se stěhovali do většího bytu,tak jsem byla v jednom kole dvojčata zlobí pořád víc,tak nějak nestíhám!Ted už se vše vrací do normálu!A co megan už bydlí?No nic,tak já zase letím malí zase otravují:))

Konča

že sis na nás vzpomnělááá. Zdravím OSTRAVAKY:-) a oběma posílám gratulaci. Tys měla rok tuším v srpnu a manža rok oslaví zanedlouho že? Je fajn, že jsi se ozvala a dala o vás zprávu. Mějte se krásně a čas od času písni :-)

Mjerda
1x

Pavli, to s tim prckem bylo myšleno jako s 3,5 letou dcerkou a ty do toho hned taháš hospodu :-))). Fuj. Co staříci, neplácaj tě po .... ? Jsou s tebou spokojeni? Příprava na Třinec je v plném proudu, minimálně dva zápasy budou doma. Gratulace (opožděná) Friduče a Konče - holky už to máte v malíčku co? Jste moooc dobré a držim samozřejmě palce. Dneska je venku fajno a ja tdrdnu na odpolední, raději bych šel s prckem (pro Pavlu - dcerkou) na procházku a samosebou i s pejskem. Jsem vám jeste asi nepovidal, ale máme ještě psíka no. :-) Včera jsem daroval, večer jsem doplnil až tfuj. Kolega zapíjel dcerku a tak jsme se trochu sekli v Benaru (restauračka). Ale dal jsem si rumpsteaka (300 g superkravičky trochu krvavé) s arabskejma krumplama. Jů to byla ňamka jo a k tomu 3 lahve Veltlínského zeleného :-))). Pak má člověk něco shodit grrrrrrr. Jinak šampík beru opravdu jen sporadicky a to půlku dopoledne. Ještě 14 dní a začnu dělat něco s kilama. Jsem se nechtěl trápit dvakrát. Jsem sice přibral, ale já ani před tím nebyl twigy. Chci tím říct, že mám tak 8 kilo navrch a většina lidiček to ani nepoznala :-))) . Vlastně je to vůbec výhoda, asi ne. Už plácám blbosti, tak bojujte a hlavně - NEKUŔTE!!!

írena2

Tak vítáme ztracenou dceru,ty jsi tu byla naposledy ještě před srazem Jste oba dobři už máte kusanec za sebou.A manžel to měl pěkně těžký s tím úrazem, ...který ty dvojčata zlobí víc ti malí a nebo ti velcí?

Konča

Uteklo to líp jak jsem si myslela. A opravdu začínám mít v sobě ten pocit že jsem "ZA VODOU". Cígo mi páchne, kuřáci ještě více, chuť zapálit si nemám nebo jen opravdu velmi ale velmi zřídka. Vím moc dobře, že se mám mít pořád na pozoru a nedat si nikdy ani čouda neb je to otočka zpět do spárů toho svinstva!!! Pomalu již začínám věřit, že ten rok dám a zařadím se mezi vás NEKUŘÁKY:-) Blahopřeji Mjerdovi ke dnešní 49. K zítřejší 50 ti zahraju :-) A co máš za pejska? Jo a dnes mi váha poprvé NEUKÁZALA 80 :-))) Nováčci držte se a bojujte. Všem držím palce. Pepa včera pauzíroval, snad si nešel koupit cíga?

Konča

a gratulačka k ukončenému 7 měsíci a nástupu do 8 měsíce. Jak bojuje zeťák?

Standa

Končo dík, a mám 5 kilo dole, ještě 5 a jsem spokojený. Všechno jde, jen to chce moc času a nervů. Mně pomohly stránky a jídelníčky na f-sport.cz Zdravím všechny nováčky, nedejte se, bojujte.

Pavluš

..snad se někdy dočkám :))) Mjerda...ahááá tak dcérečka...jsem to ale popleta...a pejsek no tak to potom jooo, už to budu chápat...he No jo...zasejc půjdu točit..ten druhý zápas ve čtvrtek jsem myslela že mě odvezou...byla sice kosa...ale lidi lemtali to pívo jak vezteklí...natož teď až se oteplí..;))) Dědečkové byly super..a ne nic ...se vší slušností...:) Jinak včera se o mě pokoušela vzpomínka na pana nikotina...tak jsem ji okamžitě zavrhla....bestii....Jde po mě vždycinky odpoledne ke kávě...a já se kávy nemůžu odpoledne zříct...na to jí mám moc ráda....já mám totiž pohodu s kávou....cígo je otravovalo..a dožaduje se pozornosti zmetek...;)))...hehe ale já mu ukážu kdo vládne na mojí kebulkou...

pepa

10 dnů za mnou, nevěřil jsem tomu, že je to možné. Chtěl jsem si dokázat, že zvládnu 3 dny. Sledují Vás všechny, bacha. Pepa.

Konča

taky se dočkáš. A fakt se divím, že tak šikovnou, hezkou a mladou ošetřovatelku ještě žádnej neplácl:-) Na zítřejší testy ti budu držet palce. Gratulačka pro Pepu. Bojuj nadále, stojí to opravdu za to. Začátky jsou nejtěžší a ty na to s pomocí šampíku máš. Stando co ten skorozeťák?

Standa

Končo podle posledních zpráv, mu to prý jde. Momentálně ale nevím nic. Možná zítra budu něco vědět.

Mjerda

Konči ještě dodat (a voňavou ) ošetřovatelku a bude to asi komplet :-) . Pejsek se jmenuje Don a je to razmazlenej rotvajler. Pavlo, ti ani nemusíme žádnou fanfáru dělat. Ty jsi už za vodou. Vzhledem k tomu co píšeš, tak podle mého názoru to dáš. Jsi určo silná osobnost, to jasně vidim. :-))) Pepo 10 dnů je super. Jen tak dál chlape. A jen nás sleduj, to je hodně potřeba, bo by jsme to mohli třeba pokazit. Na ty trubičky si opravdu vzpomenu jen zřídka tak snad to nepo.... . Zajímavý je, že mi až tak nevadí kuřáci v hospodě, nebo někde na návštěvě. Ale vadí mi na místech, kde se nepálí. Třeba v obchodech, stačí aby prošel okolo a je to jako by na mě foukal studenej fén zabalenej ve špinavym a nevysypanym popelníku. Prostě je mi to dost nepříjemný. Zatim čágo nekuřáci

Pavluš

..ta chvála je ale príma...u vás je ovšem chvála též na místě...u všech ale úúplně u Všech..;))) -byl tam dědeček...dřív prý pěkný kanec...a jednou jsem mu řekla že tam má šílený teplo...odvětil "že teplo sálá z něj"....a asi jsem to způsobila já...hehe Někteří jsou pěkní stydlíni...no ale nic nezmůžou holt...vykoupat a oholit se musí ne...;))) Mjerdo...rotvík je obr pesan..bacha na tebe teda...já mám mini rotvíka ( pražskou krysařici ), stejné zabarvení ale tak o 95% menší...:o)))......a prcka taky...ale už 10-ti letého..:)))))))))......jinak občas i do té hospůdky u prcka je fajn v létě na terásce ;))) Dneska ten den dogaučuju..jsem nějaká zvadlá..asi že nesvítí ten mozol na obloze...:/...a jasan nebudu hulit páááá pá

Mjerda

U Prcka jsem byl asi 2x v mé alkoholické kariéře 20-ti leté. :-) Léta jsem okouzloval svou přítomností Hvězdu - útulná to byla hospůdka :-) a nyní ponejvíce Taverna u Tasa v Chudeříně. Krysařík jé to je na mě moooc malé plémně. Mám > než 100 kilo a bych asi neusnul. Bo nespim moc klidně (povidala žena) a asi by to nedopadlo dobře. :-) . Gaučoval bych taky rád, ale mám odpolední a gauč tu bohužel nemam.

Ivča

Mjerda bude mít padesátku, super, jsi chlapák, Konča ani neví jak, a je v devátém měsíci a rodí se nám nový človíček - nekuřák - jseš fakt borec a šlo to celkem bez porodních bolestí, viď. Palvuš, bacha na ty staříky - kance - oni se asi někdy nezdaj. Tak se všichni držte, nekuřte, já se taky snažím. V práci není čas na to myslet a doma už jsem smířená s tím, že taťkovi podávám krabku, uklízím vajgly občas, když to nestihne sám, prostě si říkám už nikdy více. Ale venku zhluboka inhaluju, když kouří vedle mě. No joo, to se asi nezmění. Krásný zbytek dne a hezký večer.

Standa

Končo, tak stále nekouří. Jen prý má ty sny, které tu mají snad všichni, že ve snu kouří, a pak má výčitky.

Friduča

Zdravím všechny držáky !!! Mám toho teď nějak moc, tak jsem ani pořáně nestihla na net :) Nekouřím, jsem za to ráda :) Manžel bohužel vypaluje dál a když jsem prvního upozornila, že je prvního, za ten den kouřil ? Odpověď přesně taková jakou jsem čekala - já, ale neřekl kolikátého března... tak netlačím a čekám a zase připomenu :) Jste všichni velký šikulky a jen tak dál !!! Až budu mít chvilku otlačím fotku - moc hezky jsem se předvedla první en v práci - v plné parádě :) :) Rozhodně na mě nezapomenou :) :) Měla bych se obarvit na blond.. Končo,Megouši - jdou vám mms ? Pošlu :)

Konča

a gratulačka k dnešní krásné 50. Ivčo já ty bolesti (šílený) měla pokaždé, ale opravdu tento pokus (snad už bude poslední) je takřka bezbolestný a s minimum nákladů. Sama se nestačím divit. Ale při představě, že bych do toho opět spadla a měla zase projít těmi všemi šílenými bolestmi..., tak to už opravdu nechci nikdy zažít. Fridu posílám ti blahopřání a pořád držím palečky. Na MMSku se už těším:-) Stando zeťák je borec.

Friduča

Dobré ránko, tak Megouš i ty Ivčo - letí to k vám.. myslím, že se posmějete :) Kolegyňka to vyfotila a poslala šéfovi s komentářem - myslím, že to bude fungovat :) :) O jakých bolestech je řeč ? Něco mi tu uniklo :( Jdu něco dělat, v poledně jdu domů a od čtyř do druhé práce, až do večera...

Friduča

Ifko došlo ti to ? Já to z toho mého telefonu nepoznám :( Snažila jsem se to nastavit a nevím, nevím zda se mi to podařilo...

Konča

Ale to nevypadá na šéfovu zahradu - by ses mohla zahojit. Kdybych tam skončila já, tak je kolem pusto a prázdno - babo pomož si sama. Ovšem kočka jako ty a hned je kolem tebe plno pomocníků :-) Si piš, že na toto se opravdu nezapomíná :-DDD

Friduča

To je parkoviště u Paroplavby :) :) Čuměla jsem čuměla - jestli jsem tu dobře... a byl tam ďolík cca mestr - za mnou dál v řadě už není :) No něčučím před sebe, rozhlížím se a najednou hup :) :) Ty vogo, víš jak jsem se styděla :) :) :) Já zdatnej řidič a trénovanej jezdec... :) :) Ale celej den se na mě všichni usmívali... :) :) nebo mě ? :) :)

Konča

Taky bych se usmívala. Paroplavba udržuje přístavy a ne parkoviště:-D požádej o služební člun:-DDD

Konča

všichni? Pavluš je ve škole a dělá chudák testy, ale co vy ostatní???? Snad nehulíte někde za bukem na jarním sluníčku? Já již mám po pátečním blázinci, ale utíct nemůžu. Budu tady trčet až do 17h.fuj :-(((((

Friduča

Končo já s tebou držím basu - právě jsem dorazila do salonu a čekám na zákaznici a budu tu cca do půl šesté... :) Ale venku se to překrásně vybralo a vypadá to tam heeeezky - kdybych kouřila, sedla bych si na terásku dala cígo :) Ale to se nestane.. teď s tím létem budeme muset odolávat trochu víc... :( :( to se přímo nabízí...

Konča

jé ty jsi zlatíčko:-) Já byla venku přes oběd a to bylo nádherně. Jinak jsem zalezlá a pomalu ani nevím, jestli slunko svítí, protože je ještě nízko nad obzorem. Vlastně celý rok mi semka slunko vůbec nepřijde:-( Hradba protějších vysokých domů mu v tom brání. Co to píšeš? Kočenko vyžeň hříšné myšlenky teráska=cígo. Žádný takový!!! To bylo, užila sis až až, a to stačí!!!

Megan

Fridučo, došlo mi to. No, to se může stát komukoliv, aj vám Pražákům. Jinak se všichni mějte krásně a nehulte.

Ivča

Nekouřím, ale nějak nestíhám poslední dobou psát. V práci to je na prášky a dnes doma zase dopoledne větší úklid a teď připravuju na oslavu svátku Tomáše. Bude za chvíli. Držte se, nekuřte a užívejte víkend.;

Friduča

Zdravím při sobotním večeru, neboj Končo - omi mi tam teď lezou všechny zákaznice a otázka zní : nejdete ? Ještě nekouříte ? :) :) Holky tam vysedávaj prakticky od rána do večera - když nemají práci a je to tak nějak fajn... Jenže ! Já tam s nima můžu chodit a nemusím kouřit ! A s tím nikdo z nich nepočítá.. počkej jak budou čučet, až bude léto.. Teď je sice krásně, ale zatím né dost na moje vysedávání na terase :) Neb bejsem závislák a NEMUSÍM tam vysedávat, když na to ještě není počásko :) :) No a není to fajn ???? Megouši, to je jasný, ale moje věta - blonďatější už nebudu byla na místě :) :) Ivčo - je super, že se držíš a to jde... Hezky si užijte oslavu !!! Já jsem právě dovařila - má oblíbená Frankfurtská, těstovinovej salát, vajíčková pomazánka a naložila jsem si čínu na zítra :) :) A teď půjdu prasknout do postele :) A přátelé - teď se držte - tento týden ani KAPKA alkoholu ! Hmmm ??? Zítra bych ráda vstala normálně, což je u mě problém, jsem prostě medvěd :) :) a opřela se do treninku...

Konča

Nekuřácký víkend je úspěšně za mnou. Včera nás mladí pozvali na sváteční oběd - husa, zelí a dva druhy knedlíků a opět kilo nahoře. Z krásného víkendu nebylo nic neb jsem opět nachcípaná, od prosince už potřetí:-( Dnes, kdybych nebyla blbá, jsem mohla slavit 2 nekuřácké roky:-( takhle to mám jen za 248. Tak se všichni pěkně držte a bojujte. Pavluš, jak dopadly testy?

Pavluš
1x

..Konči dobrý mám to za sebou a úspěšně, tak jsem teda pečovatelka...od zítřka budu objíždět ústavy a domovy důchodců ;))). V pátek mi ani večír nešel net...chtěla jsem se pochlubit..pak už jsem šla slavit a jěště dneska je mi ouvejjj...myslím že mám na tři měsíce vybráno...a cigára nemůžu cítit ani na ulici ani jinde...okamžitě se mě chce...to no...bléé fuj...všici mi hulily pod nos..a ty balený...šmarjá bylo to horší jako bych kouřila sama...no fuuj... Ale zase k něčemu dobrý....nemůžu vidět ani vajgla..hehe.. A konči jsi přece nejlepčí i tak...jé...248...dyť je to nádhera...;)))

Konča

a moc gratuluji. Jsi fakt moc dobrá!!!! Tak ať se práce daří a stále baví.

Pavluš

..Kuju...jéééé fanfára....;)))))) ..no první mě někde budou muset vzít...tak snad to nebude dlouho trvat...:/ Jinak pojedu pořád hokeje a občas bazén..třeba když bude potřeba...,ale každopádně dám do hledání všecky síly co mám..;))), a kdyby ne...budu se chvilku kopat do zadnice...ale já si něco najdu...ženský mají práce pořád dost...že jo...:o)))

Konča

šlachy nemaj možnost, aby se nám zkrátily. Když už vyhodíš kopyta, že si jako odpočineš, tak ti v hlavě šrotuje co bys měla dělat, která práce stojí a co není doděláno, co dřív a co potom.

Ivča

nejdřím musím vyseknout poklonu Fridu. Teda týden ani kapka alkoholu, to je snad větší zásluha, než nekouřit a obojí dohromady, to fakt smekám. To já teda říct nemůžu. Ale aspoň nekouřím. Konči, ty určitě taky neužíváš žádnou prevenci - slivovičku ap a pak jsem nastydlá. To je špatně. Nechci to zakřiknout, ale já neměla ani rýmu už snad 3 roky. Taky u nás prevence funguje řádně. Tak se brzo uzdrav ať ještě užiješ venku sluníčko, jsou to nádherné dny. Držte se všichni, nekuřte, Jdu zas makat. Za hoďku a půl mám padla a nestíhám.

Konča

v únoru jsem měla prevenci fernetem (slivku já nerada) skoro denně a stejně to na mě lidi nachrchlali. Každý druhý chodil s rýmou :-( A co nováčci???? Chybí hlášení!!! Že by to někdo z nich vzdal???

pepa

Nevzdal, dnes první den třetího týdne bez. Ta chuť na cígo občas polevuje, ale do mozku dělá díru našeptavač, že to kouření není tak hrozné, že se s tím taky dá žít. Připouštím, chabě oponuji, že snad také se dá žít bez cíga. Zdraví Pepa s dírou v hlavě.

Konča

ne že díru ucpeš bílou tyčkou. Dnes bojuješ 15 den a to se počítá. Škoda je zahodit. To pak mrzí, věř mi. A co šampík? Užívání bez problémů?

pepa

nema problema, problema papani. Pepa

Konča

Žravost jde s odvykačkou ruku v ruce:-( Každý si tím bohužel projde. Sportuj pokud můžeš. Nebo alespoň provozuj nordik walking = chůze s holemi.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce