Dobré ránko,
jse moc ráda, že se ozval i mazák Luban - pochopitelně i já mu gratuluju... Víte co tenhle kluk potvrzuje ? Že čím méně se na to cígo myslí a přeýšlí o něm, tím snáze to jde... On je ten druh člověka co se prostě rozhodl a nikterak si s tím moc hlavu nelámal, byť to byl silnej kuřák... Ještě jednou tleskám - jsi frajer !!!
Tady opět hlásím slunečno - zatím za oknem, odcházím, tak za půl hodinky, tak nevím jak je to v realu :) :)
Končo - sama přesně nevím, ozval se mi bejvalej zaměstnavatel ( cca 7 let zpět ) a že někoho potřebuje, má holčinu, která nestíhá... My se známe dobře, rozešli jsme se tehdy v dobrém ( vlastně kvůli jeho společníkovi, který nebyl zrovna snesitelný ) a nyní mě chce :) Co přesně budu dělat se bude formovat - mí reklamku a i jiné aktivity.. Takže papírování, možná i trochu hledání kšeftů... Ale podstatné je, že docela fajn peníze, volná pracovní doba ( nikdo si na pevnou nehraje a všichni rádi spí :) ) a zatím u toho budu dělat i nehtíky... a uvidím jak to dohromady budu zvládat...
Takže všem hezký, sluníčkový den - já si jdu namolvat obličej na ksichtík :) a vyrážím do terénu...
Nekuřte - všem vám držím paleček !!!
Ty jo Ivčo - a klidně bych si zapálila... To zní hrůzostrašně !!! Co, až bude fakt jaro, léto, zahrádka, pohoda.. Vydržíš to ? Četla jsi tu volně ztažitelnou knížku ?? pokud ne, pak si to přečti.. mohlo by ti to trochu pomoct, přehodit tu výhybku v hlavě....
Já se sice držím a to prakticky bez CHMP a černou myšlenku mám občas po hooodně alkoholu :) A trochu obavy má mtaky toho nadcházejícícho teploučka a pohodičky, ale doufám a věřím, že mě to nepoloží :) Takže drž se !!!!!
Přidat nový komentář