Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Konča

to je dost, že ses ozval chlape jeden. Ty nikdy neotravuješ, ty jsi zdejší sluníčko spolu s Meganem. Já jsem na oběd měla cizrnový salát - což je luštěnina jako hrášek :-DDDD A kolik Litvínov vyhrál a jestlipak se ti dva u stánku potkali??? A tím nemyslím u Kolína :-)

Ládík

vede dokonce již 2:0 na zápasy , a na víc hraje zatím s přehledem. V Litvínově musí být radost. Jen , aby se naslavilo s bílýma tyčkama. Konči nepřehánej to s těma dietama, vždyť za chvíli budeš jako tyčka, neunesou tě nohy a budou tě muset do práce nosit.. Sorry , to je blbost....budou tě muset na srazy nekuřáků vozit a přenášet do sklípků.

Konča

To jako hrají na 3 vítězné zápasy jo? Moc se v tom nevyznám. S dietou nepřeháním. Jaksi jsem se tento měsíc zastavila. Kolena už přestala bolet, ale zatím jsem měla strach vlízt na trampošku - co když potom zase budu kulhat jako Peyrac. Ale občas vlezu na chvíli na rotoped, ovšem to mě nebaví :-(

Ládík

přímo hokejovej expert. Jasně na 3vítězství. Teď jim to půjde. Plzeň je přiblblá. To víš, my patrioti ze severu. Když to tak píši, nemohu si vzpomenout, ale loni touto dobou jsem si tu psali s.......jméno ???......... a její syn hrál za "pardubky". Ach ta skleroza. A to jsem přes číslo na drese věděl i přijmení a sázel na něj jako na střelce.. Možná jsem si to i někam napsal. Nevíte někdo kam jsem si ten papírek založil?

Konča

teď si na ní nemůžu taky vzpomenout. Fernet mi již ničí mozkové buňky. Asi se budu nad sebou muset zamyslet a začít abstinovat a více luštit sudoku. Loni touto dobou jsem měla nervy z Olympijských zápasů.

Ivča

Ládík se nám ozval. Super, hlavně, že je vše při starém a nekouříš krabku denně, to by ses určitě přiznal. Já se v poledne hodinu potila jak blbec a přijedu domů a manža pěkně v křesle na sluníčku venku, tak já hned vedle něho a jedno pivko, druhé pivko a hned na to jeden grog a druhý grog, protože přituhuje a propocený kilo je opět nahoře. A k večeři bude krkonošský kyselo, taky nic dietního. Konči, zítra si na tebe při salátku a řízečku určitě vzpomenu. Jsem ti psala, že by jsme měly bydlet vedle sebe. To by byla drbárna. A ty grilovačky:-))) Mějte všichni krásný pohodový nekuřácký víkend.

Konča

docela si to dokážu představit. Drbárna není můj šálek kávy, ale agitačka o přestávání kouření, udílení zaručeně dobrých rad a vlastních zkušeností, to jooo. Gril a udírna - to by jelo bez přestávky, v zimě by se postavil nad grilem stan abychom neumrzli. Pivovarské auto by každý týden vyklopilo jednu bečku s pívem. Přepravku s fernetem a dostatek minerálních vod by automaticky dovezlo další auto. Jakákoli flákota by se ugrilovala nebo vyudila. To by byl živót. Bysme nevěděli co dřív do té huby strčit a na čem si dřív pochutnat:-D

Ivča

ty minerální vody bych vypustila. Tady teče dobrá voda z kohoutku. Já taky nejsem drbna v pravém slova smyslu, ale že bychom to všechno probraly, to teda jooo. Jinak se vším souhlasím. Už jsem kolikrát přemýšlela, že by k nám mohli zajíždět z pivovaru s cisternou. Nestačíme lítat pro basy a přez léto je i sud. Strašný. Hezký víkend.

Konča

zejtra pojedeme na chatu, tak koupím špekáčky a ke svačince na ohni opeču alespoň buřty. Hovězí polívka s domácími nudlemi a játrov. knedlíčky, řízky a brambor. salát a odpoledne buřty. No už aby bylo zítra.

Konča

mám konečně padla a pošupajdím dom vařit brambory na ten salátek. Přátelé nekuřte avšak všechno ostatní je povoleno :-D

Megan

Ahojky všici. Já na vás nezapoměl, jen nějak nemám čas, páč su furt na stavbě. Štíty dostavěny, zabetonováno a za chvilku střecha a okna. Už aby to bylo. Ládíku, to je taky dost, že jsi se ozval. Pak ti pošlu fotky Hele, Mona má nějaký rodinný problémy, tak zatím nějak nemá náladu na psaní, ale snad se to zlepší Mějte se všici krásně a Fridu, tolik nebumbej, znáš se:-)

Konča

fotky. Stavebník nejsem, ale třeba si domyslím, kde budeme mít příště nekuřácký srazík a už se velmi těším až vás všechny i nováčky uvidím. Díky že jsi písnul něco o Monče a přeji jí, aby co nejdřív byla v pohodě. Možná bychom jí mohli rozebrat na srazu. Že máš noční?

Megan

Jo, až to hodím do komplu, tak ti to pošlu taky. Mám noční

Friduča

Ahojky všem, tak já taky lítám, rozmejšlím zda seknout se svým nehtěním, nebo se doškolit a přidat něco dalšího.. K tomu jsem dostala nabídku od jednoho bývalého zaměstnavatele - docela zajímavou... Taáák vůbec nevím nevím co dělat a jak se rozhodnout, ach joooooo.. Megouší drzouši :) :) Dneska jdeme na sklenku a řekla jsem si, že půjdu normálně domů - tedy do půlnoci... Tak jsem sama zvěavá zda to zvládnu :) :) Ve čtvrtek jsme šli na sklenku jen probrat tu nabídku a dát hlavy dohromady a navrátil ve čtyři... Jsme hrozný !!! Já chci taky fotečky, jak pokračuješ :) Taky hodně zdravím Ládíka a jsem ráda, že se ozval !!! Myslím, že nekuřácká naše republika ještě dlouho nebude... :) Ale minulej týden v hospodě, vzhledem k chřipkám apd. u stolu kouřili jen dva lidi - což byl docela nezvyk...Dneska to už určitě bude jinak :) A ty se stále držíš svejch tří ? Nezmínil jsi se ( nebo jsem přehlídla ? ), tak jen jestli jsi se nám nerozkouřil... :) Nekouřím a snad ani už nikdy nebudu !!! Držte se !!! Dneska byl nádhernej, ale fakt nádhernej slunečnej den !!!! Sluníčko svítilo, nebe bylo modré...nádhera...

štěpánka

Ahojky lidičky, dneska jsem celý den bez abstáku :D Začala jsem trochu víc pracovat se svojí psychikou a je to fakt super. Papa a držím všem palce!

Konča

a kvapem se blíží konec osmého měsíce:-) a s těma kilama navíc bych mohla nastoupit na mateřskou:-( Včera počasí krásné, ale mrazivé. Ovšem to nás neodradilo opíct na ohni letošní první buřty. Jsem byla mastná až za ušima:-) Fridučka se taky krásně drží. Šikulka končí druhý měsíc. Gratuluji. Štěpko, můžeš popsat, jak se psychika ovlivňuje? Jinak super zpráva, že se držíš. Všem přeji krásnou nekuřáckou i když mrazivou (-5) neděli.

Pavluš

tady na severu není moc hezky.....jinak přeji všem hezkou neděli..;))) ..já jsem měla tenhle týden hodně ale hodně lákadel....v důchoďáku chodili o přestávku sestry kouřit a drbat...ale já zůstala na oddělení a nenechala se zlomit....no a včera závody v Lounech kde zase chodily kouřit rodiče a přátelé ven s kafíčkem...ale já se zase zlomit nedala...holt jsem počkala až dorazí. Ale smrděli pěkně jako...a ten libí dech no eňo ňuňo...;))))))))))))))) Jinak synáček vyhrál druhé místo za motýlka..a zlepšil si čas o 4 sekundy...letos pojede na ropubliku....tak zatím pa mějte se ;)))

Ivča

Zdravím všechny, krásný víkend, ale krátký. Vždycky to strašně uteče. Nekouřím a gratuluju všem co se vám taky daří bojovat. Hlavně nováčci, nepokažte si to a užívejte si každý nový den bez cigaret. Je to fakt úžasný. A taky si hlídejte kila ať nedopadnete jaká já a Konča, co může jít na mateřskou. Jsem se zasmála. Jo, nahoru to jde samo, dolů ani h..o. Ať děláme co děláme. No, se to snad nezblázní. Šatník už je vyměněn, okolí si zvyká, tak co. Hlavně zdraví. Ve středu se zabil bývalé sousedce vnuk v autě, to je strašná tragidie a v tu chvíli si říkám, co je to nějakých 10 kg nahoře. Hlavně, že jsme zdraví. Tak jsem se vykecala a už se těším na salátek s řízečkem. Krásný zbytek nekuřáckého víkendu všem.

MJerda

Lidicky, Litvinov to jsou kluci co??? !!! Pavli promiň, ale opravdzu jsem neměl TIME :-) . Měl jem nocni a nechtelo se mi od prcka driv odejit. Lidicky moji zlaty (Ladik , Konca, Ivca, Stepka bojovnice, Friduca a Megan na koho jsem zapomel tak sorry). Jsem strasne moc stastny. Litvinov Plzen porazil a postupuje URÁÁÁ . Kdo Litvajz nemusi, tomu se omlouvám. Neni to tu o hokeji. Ja mam dnes super tezkych 45 a dal bych si ho (smradlavy cigo) z fleku. Ale ja vas v tom nenecham. Ja proste hulit nebudu ( Chut a moznost mam porad), Zlaticka mi to dame. Jsem dlouho nepsal (5 dni) , ale je vas potebuji. Mi to proste dame a ja tomu porad verim. Zitra pisnu, dnes toho fandeni atd, mam dost. CAGO

Ládík

Mjerdo, tak to máš již nejhorší skutečně za sebou. Takové nervy a vydržel jsi, tak to je již paráda. Gratulace k hokejistům. Dobrý, fakt dobrý.

Konča

s gratulací na sever republiky. Jste tam hvězdy a borci. Já tomu taky věřím, že to dáte. Řízečky, salátek a špekáčky .... a mám 1,5 kg navíc :-( zase mám do pátku co shazovat. Hlavně že NEKOUŘÍM dnes již 241 den.

pepa

Hokej je to, co se Hokej je to, co se hraje takovýma tyčema na ledě, že, to se mi libi. Jenom nevim, proč pořád utíkají z jedné strany na druhou, mohli by pěkně jezdit dokola a ne tak rychle. Také se citim skoro jako hokejista. Už vyrážím si koupit cigára, ale pak to obrátím zase k lajně zpět a tak to jde furt dokola. Dneska osmý den. To jsem si nemyslel, že udržím čisté konto tak dlouho. Ale když je mi ouvej, kouknu na Vaše maily a je to lepší. Ne zas tak uplně, ale stačí to na to, abych neprohrával. Hezký den přeje Pepa. hraje takovýma tyčema na ledě, že, to se mi libi. Jenom nevim, proč pořád utíkají z jedné strany na druhou, mohli by pěkně jezdit dokola a ne tak rychle. Také se citim skoro jako hokejista. Už vyrážím si koupit cigára, ale pak to obrátím zase k lajně zpět a tak to jde furt dokola. Dneska osmý den. To jsem si nemyslel, že udržím čisté konto tak dlouho. Ale když je mi ouvej, kouknu na Vaše maily a je to lepší. Ne zas tak uplně, ale stačí to na to, abych neprohrával. Hezký den přeje Pepa.

pepa

Tak se to nějak rozhodilo, pardon, ale snad se v tom zorientujete. Pepa

Pavluš

ahojte lidííí při pondělku...tady je krásně na severu...že se ale pomalu to jaro blíží...doufám.. Já dočetla včera Carra.....dost logický asi jsem byla fakt debilní....kouřit za vlastní prachy a čekat na totální sebedestrukci...no volovina nééé.;))) Mjerda....od prcka se mi taky párkrát už nechtělo...takže podobnej lokál...no tak to se asi budeme znát od vidění hehe... Celý týden mám školu odpolku do půl třetí od 11h....jak za starých časů na základce....a zkoušky...ale ty budou za jedna to je jasný.... tak zatím pááánekuřácí

Konča

Pepa je BOREC a já mu posílám na dálku VELIKÉ BLAHOPŘÁNÍ k prvnímu voňavému týdnu. Jsem se musela nasmát tvému příspěvku. Humoru máš na rozdávání a to je dobře. Druhý týden zvládneš taky:-DDD Pavluš je taky hvězda, která již nastoupila do záchranného člunu, který jí veze na protější nekuřácký břeh. Ovšem název lokálu nemá chybu, jsem myslela, že nechcete odcházet od děcka :-DDDD

irena 2

...já chci taky bydlet vedle Ivanek a grilovat a pít tu dobrou vodu a všecko ostatní s váma rozebírat , tak mi tam držte místo. Co se týče těhotenství tak bych byla na prvním místě. A taky bych prosila poslat fotky od Megouše. A taky pozdravuju naše chlapce. Ládíkovy pozdravy doma vyřídím.Milouš je dnes naposlady v práci od zítřka je v důchodě , od rána jsem si vyslechla tolik keců jak se těší ajak bude zítra vylehávat a nic nedělat a nebo všechno dělat....to se tak někdo má. Ale na druhou stranu ,my co ještě musíme do práce jsme aspoň ještě mlaďučcí , ne? tak si všichni pěkně užívejte pracovního procesu a nehulte. P:S: Štěpánko jak pracuješ na té psychyce?

Ivča

a taky Mjerdovi k 45 dnům. Dvojitá radost, super. Zdravím taky všechny ostatní, tady je nádherně, nejlepší by byla dovolená a ne tvrdnout v kanclu. Nehulím, ale ani nehubnu, ale ani netloustnu, je to ustálené. Nevím, jestli je to dobře nebo špatně. Jsem v polovině vacu shapu, zatím výsledek nic moc. Možná by to k tomu chtělo nežrat. Pak by to možná zabralo. Mějte se všichni krásně a kdo můžete si venku užít, tak si užívejte sluníčka. Je už cítit jaro. Doma už mám na stole narcisky a kočičky a opeřence, snažím se to jaro přivolávat jak to jde.

Konča

raději byla starší a ten důchod už pobírat. Neb co ten malý ušatec (kalous ušatý) se svou tunelářskou partou vymýšlí nemá oddoby. Miloušovi závidím a přeji mu, aby si ten zatím ještě vysoký důchod ve zdraví užil alespoň 50 let a více. Irčo ty víš, že jste oba dva u nás na chatě vítáni. Stačí se domluvit na některou jarní pěknou sobotu, já nakoupím jehněčí kotletky, udělám tzatziky z řeckého jogurtu a řecký salát s fetou, možno koupit i OUZO a dáme si co naše hrdla a žaludky snesou. TAKOVÁ ŘECKÁ ŽRANICE NA MORAVĚ.

pepa

Určitě skvělý nápad, ale nebyl bych ani proti MORAVSKÉ ŽRANICI V ŘECKU. Pepa

Ivča

Hm, to by bylo super. Obé by nemělo chybu. A ten důchod k tomu, jééé to by bylo supééér. Jak já bych si to užívala. Irenko, taky tě s manželem - šťastným důchodcem zvu. Třeba někdy pojedete navštívit Krkonoše a uděláte zastávku u nás. (já bych teda do hor dobrovolně nikdy nejela, jedině na jih). Ale někdo hory rád. Když to vidím venku, tak bych vraždila, že musím být v práci. A zdrhnout to nejde. Tak nevím.

irena

ale naše vypuštěná přehrada taky stojí za shlédnutí , určitě se domluvíme!

Ivča

Určitě, a vemete do vleku Konču s manželem (původně jsem napsala Končovi):-)))

Ládík

Ať si užívá důchodu a ať mu čas neletí. Mohu mu dát osobní poznatky. V důchodu není na nic čas, stále nestíháš. Nejlepší je gaučing dopoledne. Na Nově jsou po Stephanii lepší filmy , jak večer. U nás +11°C, opakuji +11°C. Zrovna jsem se vrátil z procházky se psem a bylo nádherně. Škoda, že nejsou již otevřené předzahrádky. Jo a Moravo, ne aby jste se nám holky ujedly. To je jen samé jídlo.

Konča

žranice v Řecku by byla lepší, ovšem taky podstatně dražší. A vidím, že Pepa je taky naše krevní skupina :-DDD

Friduča

Ahojky všem důchodcům :) , tak já asi budu držet basu a půjdu do invalidního :) :) Jinak jsem přijala novou práci a tak se docela těším... Březen bude takovej zahřejvací a i nadále budu nehtit... A dál se uvidí... K žranici v Řecku se přidávám - to je luxuxní představa a ještě dneska při těch 14st. ??? Úplně jsem to viděla !!! Nekuřte, držte se !!!

LUBAN

Zdravím Vás!!!!! Známé i nováčky.Gratuluji všem kteří nekouří!!! Nováčci držte se.Já už jsem s tím skončil nadobro!!!!!! Paráda!!! Když to máš v hlavě, jde to hravě. Myslím na Vás a NEHULTE !!!!!! Megane pěkný počasí!! Ať ta stavba frčí. A Pardubice do TOHO !!!!!!

Ivča

Krásný, a máš moc hezký slogan "Když to máš v hlavě, jde to hravě". To by se mohlo někde vytesat, moc hezký a pravdivý. Jsem o měsíc a půl za tebou, ale já si tak jistá nejsem, že mám vyhráno. Vím, že stačí jedno ujetí třeba pod vlivem a je to včudu. Všechny zdravím, opět bude krásný den, sluníčke pere od rána, jaro máme asi tady. Mějte krásný den a nekouříme!!! Teda teď jsem si udělala kafe a klidně bych si jedno cígo dala. Jsem hrozná. Jak dlouho mě to bude pronásledovat??????????????

Konča

Lubane posílám hobla a fanfáru ♫♫♪♪♫♪♫ a gratulaci. Jsi BOREC. Jo a ten tvůj super mozkový test jsem přeposlala i ostatním, aby zjistili, jak jim nikotin zničil šedou kůru mozkovou:-) I u nás slunečno, ovšem -5 stupňů:-( Do práce s kulichem na hlavě, v rukavicích a zimní bundě :-( Ivčo a ten super slogan by jsme si měli každý z nás nechat vytesat na čelo:-) Kafe piju hned ráno po probuzení, ale už mi ani na zlomek vteřiny nenapadne si k němu zapálit. To bejvávalo a naštěstí to přešlo. Fridu gratuluji k nové práci. A co budeš dělat? A jak se drží nováčci?

Friduča

Dobré ránko, jse moc ráda, že se ozval i mazák Luban - pochopitelně i já mu gratuluju... Víte co tenhle kluk potvrzuje ? Že čím méně se na to cígo myslí a přeýšlí o něm, tím snáze to jde... On je ten druh člověka co se prostě rozhodl a nikterak si s tím moc hlavu nelámal, byť to byl silnej kuřák... Ještě jednou tleskám - jsi frajer !!! Tady opět hlásím slunečno - zatím za oknem, odcházím, tak za půl hodinky, tak nevím jak je to v realu :) :) Končo - sama přesně nevím, ozval se mi bejvalej zaměstnavatel ( cca 7 let zpět ) a že někoho potřebuje, má holčinu, která nestíhá... My se známe dobře, rozešli jsme se tehdy v dobrém ( vlastně kvůli jeho společníkovi, který nebyl zrovna snesitelný ) a nyní mě chce :) Co přesně budu dělat se bude formovat - mí reklamku a i jiné aktivity.. Takže papírování, možná i trochu hledání kšeftů... Ale podstatné je, že docela fajn peníze, volná pracovní doba ( nikdo si na pevnou nehraje a všichni rádi spí :) ) a zatím u toho budu dělat i nehtíky... a uvidím jak to dohromady budu zvládat... Takže všem hezký, sluníčkový den - já si jdu namolvat obličej na ksichtík :) a vyrážím do terénu... Nekuřte - všem vám držím paleček !!! Ty jo Ivčo - a klidně bych si zapálila... To zní hrůzostrašně !!! Co, až bude fakt jaro, léto, zahrádka, pohoda.. Vydržíš to ? Četla jsi tu volně ztažitelnou knížku ?? pokud ne, pak si to přečti.. mohlo by ti to trochu pomoct, přehodit tu výhybku v hlavě.... Já se sice držím a to prakticky bez CHMP a černou myšlenku mám občas po hooodně alkoholu :) A trochu obavy má mtaky toho nadcházejícícho teploučka a pohodičky, ale doufám a věřím, že mě to nepoloží :) Takže drž se !!!!!

Konča

ke 2 měsícům. Jsi hvězda. Mám velikou radost jak ti to pěkně jde :-)

Pavluš

Tak kdepak je Mjerda...čekám co z nás vyleze hehe Ivčo to je šílený tyhlety myšlenky...jááj..žádné cígo ale čerství svěží jarní vzdoušek pěkně do plic...;))) Mě myšlenky neprovokujou..kniha mi je srovnala..ale tak nějak jsem věděla už o co jde...takže já to víím....a nedám nikdy žádnou a bude...snad ;))) Švagrová přestává též...konečně mě nebude na Klínech nikdo provokovat....to jsem ráda...snad jí pomůžu...no a co jínáááč...jak se máme??? Já frčím za hodku do školičky pěkně...

Konča

bez šampíku, dobře naladěná, ukecala i švagrovou na odvykačku, škola jí jde a hlavně baví a to je moc dobře. Mjerda písal, že jde dnes na transfuzku.

pepa

Nevím, jestli se to tady hodí, ale risknu to. Ptá se paní učitelka ve škole, co je nejtěžší na světě. Odpověď Pepa: pánské přirození. Když lehne, ani heverem ho nepostavíš. A co je nejlehčí na světě. Odpověď Pepa: pánské přirození. Stačí myšlenka a už stojí. Ponaučení: Nejtěžší je vyhnat myšlenku, pak tě ani heverem nedostanou k cigaretě.

Konča

dost dobrý :-DDD Tenhle ještě neznám:-DDD Dej si do vyhledávače www.walk77.com/literatura.html je tam kniha od Allena Carra Snadná cesta jak přestat kouřit. Pavluška už jí dočetla, tak si jí taky přečti. Je v ní dost moudra a možná to je ten pomyslný hever co ti chybí.

štěpánka

Prostě už mě začala štvát ta neustálá myšlenka na cigáro, úplně mě to svádělo si zakouřit. Takže jsem si vynadala, něco se ve mě hnulo a od té doby si nepřipouštím cigarety k myšlenkám. Říkám si, že to ke mě nepatří a nikdy nepatřilo. Snažím se myšlenku na cigaretu zastrčit někam do šuplíku v hlavě a hlavně neotvírat :) Funguje to :) Je mi lehčeji, už nevláčím cigaretový balvan na noze! Cítím se svobodněji a mám ze sebe radost. Moc se mi líbí pocit, že tu zatracenou cigaretu nepotřebuju. Byla jsem u té doktorky, jsem prý zdravá jako řemen. Tak jí to věřim :) PS: omlouvám se, že jsem dlouho nepsala, nebyl čas ani chut na net! V práci velké změny.. v něčem k lepšímu a v něčem z mého pohledu k horšímu.

Konča

Výborná zpráva. A ten šampík jsi doktorce ukázala? Šuplík v hlavě zabetonuj. Držís se výborně.

Pavluš

..JJ přehodit a přeladit si život...na" Nekuřákov"...tam je hej..tam si lidi nesmrděj...žádnej smog a hnusnej dým....každej je tam samej šprým. Nálada je bezvadná...páč tam je nemoc bezvládná.... Nikotin je malí pán....musí sedět v cele sám....nikdo ho tam nekrmí asi umře v ústraní.. A tak se chystám nekouřit a svůj život podpořit...ke zdraví ho přiměju...a potom si užiju...hehe Už z toho sluníčka blbnu...:)))))))))

Konča
1x

tleskám, super báseň, ta nemá chybu:-) Skládej do šuplíku a pak vydej básnickou sbírku - já si jí určo koupím :-) Taky bych takhle chtěla zblbnout :-)

štěpánka

tleskám :) moc, moc hezký!

LUBAN

Ivčo, Končo a Friduč za gratulace!!!!! Končo jak jde testík? Ivčo nic není v čudu.Taky zajdu na pivo,a na POHODĚ i pd vlivem v pohodě.Jsme přece silní BORCI !!!!! Friduč s tím klukem jsi to dost přehnala!! Roč.52 !! Ale potěší to.Paráda že nekouříš. Všichni se držte a NEHULTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce