Dobré dopo všem,
velká gratulačka k dalšímu voňavému dni :) :) Jsme všichni šikulky !!!
Já mám asi velkou kliku, že jsem nikdy nebyla rozežraná, nikdy jsem moc nemusela sladké... Když mě to chytí, dám si třeba tři kousky mandle v čokoládě mé chuťové buňky jsou spokojené :)
Jím tak 6x za den... Malá snídaně, cca půlka normální porce k oběda, zhruba okolo druhé zase něco malého, okolo páté opět malého a osmá ještě ´dobnu.. Jak jím málo a často, tak mám menší žaludek a víc do něj prostě nenacpu i kdybych chtěla.. tak jo, asi bych ho roztáhla :) :) Zásadně jím pomalu a NIKDY se nepřežírám ! Pár posledních soust co do sebe cpeme vyloženě pod tlakem jsou prý to nejhorší co může bejt... A nemusím tlusté a houskové knedle ( pouze ke svíčkajdě )...snažím se, aby prioritou v jídelníčku bylo kuřecí, ryby a hovězí...
Pepčo - držíš se statečně 4 den je super, takže i já se přidávám s držím palce všechny co mám !!!
Manžovi se to nebezpečně blíží, budu muset doma naťuknout a zeptat se na plán :) :)
Mažu na masáž - to miluju, relax, napravení a pohoda :)
Kamarád mi včera povídá - ráno jsem šel ven, že si dám cígo, dvakrát jsem potáhl a to fáááákt nešlo, tak jsem to zahodil :) :) Ten vzduch je fakt jedovatej...Je to obrovská výhoda nemuset se tam klepat a neotročit tomu svinstvu ...Jsme dobří !!!
Přidat nový komentář