Jdeme do kina a dorazíme tam a slečna mi v klidu oznámí, že mají změnu programu a film nedávají - ??? Ona ukáže na papír pověšenej u pokladen a já na to - a proč to nemáte na internetu ? Online rezervace Vám funguje a vy si to tu vyvěsíte nad sebe ??? Ona, že mi zavolá managera..Já naní, že nepotřebuju, že to svědčí o jejich profesionalitě a úrovni ( multiplex ), že tam jedu z druhého konce Prahy, neb předpokládám, že informace,tedy program, který mají uvedený na internetu je platný.. Ona, že mi zavolá managera, já - děkuji nepotřebuji, vyřeší něco ? To nevím, ale zavolám ho...Já - pokud mi film nepustí, pak ho nevolejte, neb jsem u vás naposledy...
Nu a že pojedeme do Světozoru na jinej... Dorazíme a hle - vyprodáááno !
A já vytáhla kamaráda za kuturou... :) Tak nám poděkoval a ještě jsme zžertovali, že nemá zač a přidá nám na benzín :) :) :)
Takže zítra pokus číslo dvě, ale rozhodně v jiném kině :) :)
Stando já myslím, že člověk si nepotřebuje hledat výmysl proč nekouří.. Dle mě si musí ,,uvědomit,, proč nekouří...
U mě to je zdraví, ušetřené peníze ( a´t chceš nebo ne, jsou ušetřené a kouřením vyhozené z okna ), vadí mi, že smrdím, když kouřím, vadí mi, že nemám nad sebou kontrolu a nemohu o tom zda kouřit, či ne rozhodovat já, neb to rozhoduje droga ( cigereta ), je pro mě potupné hledat místa kde se smí kouřit... tad. atd... Nevidím na tom prostě nic, ale nic pozitivního...
Jinak já také nejsem zrovna spořivá :) Ale tohle šetření si prostě vychutnávám - poctivě se každý pátek těším,až si hodím další bankovku do kasičky a nemůžu se dočkat září, až kasičku otevřu otvírákem na konzervy a hrdě z toho zaplatím dovču mě, mamině a manžovi ( kuřákovi ). Protože to je naprosto úžasný pocit !
Což neznamená, že si něco musím odpustit, nebo odříct...Pro mě cigerety také nebyli finančně neúnosné, ale jsem moc ráda, že za ně neutrácím, neb je to zbytečné...
Ale moje mamina je ukázka toho, že pro někoho zdražování může být ten rozhodující faktor = většina kuřáků kouřit nechce, ale nedokáží přestat a neustálé zdražování jim to prostě nedovolí, nebo je to pouze motivuje, protože už jim to připadá moc... A já na tom nevidím nic špatného... Dle mě je jedno co je to co nás nakopne - zda zdraví, rozhodnutí bez argumentu, nebo peníze... Důležité je, že nekouříme...:) Motivaci si každý musí najít tu svou a to je důležité...
Jinak můj otec měl taky budík ( operován cca před 28 lety ), jako jediný z pokoje kde tehdy ležel, po zbytek života pil, hodně kouřil a vůbec se nešetřil ( přes invalidní důchod ). Vždycky jsme říkali, že ty hajzlíci vydrží nejvíc, jak je to nespravidlivé...
Operován byl zhruba v 25 letech, když mu bylo padesát zemřel. Celá léta si života nevážil a jeho oblíbená věta byla : už abych chcípnul.. Když mu pak bylo zle,tak byl několikrát prosit doktory, aby ho operovali..Ale ti už to neudělali, neb byl tak zhuntovanej, že by jim zůstal na stole...
Spolupacienti se šetřili a zemřeli podstatně dřív než on - vždy se tím zcestně chlubil... Možná by tu mohl být do sedmdesáti - kdo ví...
Ale jaké si to uděláme, takové to máme...
Jsem ráda, že nekouřím !!! A jdem pyšná i na vás všechny !
Přidat nový komentář