Ahoj Ifko, já zkouším taky syrovátku, asi tyden, jednou denně, 2velké lžíce rozmíchat s teplou vodou, buďto před nebo po jídle a můžu říct, že nic moc. Já teda nemám problémy, ale když jsou, vypiju vodu z kyselého zelí. Toje myslím drastičtější než ta tvoje syrovátka, ale je po problému.Já jsem přibrala ze začátku jen 2kila, ale tak jak Míla, omezovala jsem sladké, zmenšovala porce, jedla hodně zeleniny a místo bonbonu a žvýkaček jsem cumlala hřebíček! a necvičila jsem! nebaví mě to! Po vánocích další kilo! A to jsem týden hlídala dvouletého, živého skřítka-moji vnučku, takže pohybu ažaž a přibraja jsem. No a už víc jak týden šlapu denně na orbitreku, snažím se jíst malé porce 5-6x denně, hodně vody, hodně zeleniny / občas zhřeším něčím sledkým, skoro denně / a ani deko dolů. Je zajímavé, že když jsem se rozhodovala, že přestanu s cigaretami, věděla jsem, že se přibírá. Říkala jsem si, že když přestanu a vydržím to, nebude mi vadit ani když naberu 10kilo. Hlavně, že nebudu kouřit. A víte, jak mi to teď vadí? Ale na jaře, až bude víc pohybu venku, půjde to dolů samo!! Snad. Sigi, mě to opravdu vůbec nevadí, že nás tady informuješ a objasňuješ věci, o kterých nemám ani páru. Ty jsi chytrá ženská a když někdo něco ví, co ostatní neznají a ani neví, kde to zjistit, měl by to ostatním říct. Trochu jsem se do toho zamotala, ale já jsem opravdu ráda, že nás informuješ a otatní se určitě ke mě připojí. Díky. Tak se držte odvykačky a odvykači a pište, opravdu to pomáhá vám i nám!!
Přidat nový komentář