Milá Sigrid.Já,když jsem přestala kouřit před 10ti rokama,přibrala jsem 16kilo.Připadala jsem si jak vuřt!(168cm a 80kg)I když jsem tenkrát v přechodu nebyla,trvalo mně to sundat víc než 2roky.A po čtyřech letech nekouření,jsem zase začala-z blbosti!Pak trvalo dlouhých pět let,než jsem se odhodlala a znova s tím sekla.Fakt jsem na to,že přestanu,myslela snad denně,ale vždycky jsem si vzpomněla na ty šílený absťáky,co jsem prožívala....Až když jsem uslyšela o Chmpxu a věděla jsem,že pár lidí v okolí s ním už má nějaký zkušenosti,šla jsem nadšeně do toho.Tomu,že na cigaretu prakticky,až na vyjímky,nemám chuť,přičítám i té dlouhé době rozhodování.Vím na 100%,že už nikdy nechci být závislá na cigaretách!!!Na ten start do nekouření jsem si vybrala tu nejnevhodnější dobu-přechod(přibírala jsem i při kouření,nervozita,náladovos t,výbušnost,špatný spaní...)vánoce(mám dost kladnej vztah k jídlu a k vaření.Při vaření relaxuju,moc mě to baví a ještě raději to pak jím :)) a o vánocích se pořát něco dobrýho kuchtí!)Tak teď koukám,kolik jsem toho zase napsala a až teď se dostávám k podstatě.S tím,že přiberu,jsem počítala a že ty kila navíc už dnes budu těžko zhazovat,vím taky.Podstatný je mít rád sám sebe a nebýt na sebe moc přísná.Jasně!Nějaký meze člověk mít musí,ale když se s nějakým tím kilem navíc člověk vnitřně srovná a k tomu se snaží aspoň trošku dodržovat zásady správné životosprávy,myslím,že i ta váha se pak zastaví a třeba i trošku sleze :D Tak lidičky,mějme se rádi a buďme na sebe hodní!!!
Přidat nový komentář