tak Vás zase zdravím v podvečer. Musím se do toho dnes obout dřív než přijede rodina, přijedou dnes skoro všichni (bratru sedm lidí), sjezdovky se jim pacholkům zachtělo, ne maminky. A to už sem pak ani nenakouknu. Přemýšlím už dlouho, jak to oddělit, když chci oslovit víc lidí, abych nemusela psát deset zpráv. Nejdou mi tu udělat odstavce. A teď mě osvítil geniální nápad - jména napíšu kapitálkami. Takže: MÍLO, já Tě vlastně chápu, ale líto mi to přijde stejně, je to jako přijít o anděla strážnýho (i když ten se vlastně taky verbálně moc neprojevuje, taky je jenom za voyeura). Tak se ozvi alespoň občas. A pokud najdeš hubnoucí forum, dej vědět kde. V Evropě existují "Weight Watchers", ale myslím, že česká mutace ještě neexistuje. JANO, na přitele pozor. Kdyby opravdu ztrácel zájem o všechno okolo a byl v depresi, tak to takhle s počínajícím jarem není moc legrace. Je úplně jedno, jestli to má po chmpx-u nebo od absťáku, ale pokud Ti to přijde patologické, měl by ho vidět doktor. MAFOSI, můj strýc měl chronickou obstrukční chorobu plic a dávali mu dva roky života (to mu bylo dvaasedmdesát). Tetička se hrozně rozčílila, šlápla mu na krk a donutila ho přestat kouřit a teď už je to devět let a jsou tu oba, veselí a čiperní, jak ptáčátka. Strýc dokonce bez kyslíku, jen s nějakou medikací. MONO, ale že to k tomu volantu patří, jak kvelbloudovi hrb, viď. Tam mi taky chybí. LENKO, LENY, MONO a všichni tloustnoucí, našla jsem na netu Centrum pro boj s obesitou, je to v Holešovicích a vypadá to, že tam mají s tlusťochy soucit - když bude nejhůř, alespoň víme, kam jít. VIKI, SOŇO, je v klidu fňukejte, ono to časem přejde a koneckonců, jsme sice děsně dobrý, ale taky jsme pěkný chudáci. Když se samy nepochválíme, nepochválí nás nikdo a když se nepolitujeme, zůstaneme nepolitovaný. No nic, jdu péct obrovský pekáč perníku a vařit uzený. No řekněte, jestli to nejni krtutý, pro sebe mám zapečenou cuketu (bez smetany). A ta vomladina to všechno sežere, zapně jeansy velikost 34 a vypráská se ue dveří. Himmel laudón!
Přidat nový komentář