Zdravím všechny přispěvatele v tomto fóru. Dnes jsem načal druhé balení Champixu a jsem opravdu rád, že jsem s ním začal, jelikož je to něco přes týden, co jsem si nezapálil. Vím, že to není nijak dlouho, ale nikdy předtím jsem nevydržel víc než půl dne, a to ani když jsem byl nemocný.. Mám skoro 25 a kouřil jsem tak od 17, končil jsem zhruba s 15 cigaretama na den. Až mě samotného překvapilo, jak moc dobře to šlo, jsou sice chvíle, kdy bych si nejradši zapálil hned, ale už jsem úspěšně přečkal zkoušku ve škole, třídní sraz, kde jsem se docela opil a spoustu dalších setkání v restauracích, kterých teď přes svátky bylo opravdu hodně. Normálně bych na takovýchto setkáních vykouřil tak krabičku. A mezi mými kamarády kouří zhruba polovina lidí, ale i přesto mi nedělalo problémy s nimi sedět u jednoho stolu, ikdyž oni vesele plnili popelníky.. Výborný je i pocit, že jsem za tu krátkou dobu, co nekouřím, ušetřil cca. 400,- Kč (náklady na Champix nepočítám - kvůli tomu dobrému pocitu..;-) ), za které jsem si dnes koupil permanentku po posilovny (tu bych si koupil tak jako tak, ale takhle byla "zadarmo"). Jinak mě osobně neprovázejí žádné zažívací, ani jiné potíže, snad jen zvýšená touha po jídle, ale dá se to zvládat.. Krom firmy Pfizer má na mém nekouření stejný podíl i má přítelkyně, kvůli které jsem přestal, ale nebýt Champixu, tak bych to asi nedokázal a pořád bych kouřil někde "po tajnu". Proto patří oběma velký dík. Vám všem přeji všechno nejlepší do roku 2008 a hlavně už nikdy nepropadnout tomu tabákovému zlu.
Přidat nový komentář