Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Ivča

právě jsem se chtěla pochlubit a Irenka už mě předběhla gratulací. Moc díky. Meganovi gratulace ke zkouškám, Končo, jak je? Snad už je líp a doufám, že nehulíš. Mějte se všichni krásně, snad se dočkáme už i sluníčka. Držte se, nekuřte a Irenko, ta metaxa dnes asi bude nutná - ještě kdyby se povedl hokej - bude dvojitý důvod. A zítra pátek. úúúúááááááá!!!

Ivča

SUPER. DÍKY. 4 525 hřebíků do rakve jsem si odpustila, 13 575 korunek ušetřila.

Konča

za podporu. I když mě už antibiotika zabrala, tak chodím od středy do práce alespoň na půl dne. Pořád nekouřím a to jsem pouze na půlce šampíku denně a i tu půlku dlouho přemýšlím jestli mám zobnout. Je to zvláštní. Jsou dny, kdybych díky chutím, snědla šampíku víc než je povoleno, ale to nejde neb musí stačit dva na den. A přijde nemoc a já bych to zvládla klidně bez šampíku. Toto je pro mě novinka. Před více jak rokem bych při téhle chorobě kouřila. Ivčo, ke krásnému půl roku ti posílám gratulačku. Krásný výkon a do dalšího půl roku ti přeji pevné nervy a dost síly. Megane, i tobě gratuluji ke zkouškám. Od nevěsty vím co všechno tam musíte umět.

Konča

ti posílám blahopřání. Jsi jednička!

Konča

Ivče gartulaci po řece Moravě neposílám neb by se mohla utopit:-)

Kaka

Ivčo, velká gratulace, jsi dobrá!! KK

Ivča

za gratulace. Je to hlavně díky vám přátelé!!! Bez Vás nevím nevím, jestli bych to zvládla. Jste super. A tady v Kerkonoších už svítí!!!! Tak krásný zbytek dne.

Mona

Strašně gratuluju,je to velká pohoda co? Včera jsem byla v divadle na Sklepácích na Dobešce a bylo to super. O přestávce se všichni hnali ven jako blázen a hulili a hulili-fuj-to byl takovej smrad. My byli se známejma a náš kamarád taky kouří,tak jsme šli s nima ven.Já tak litovala ty lidi-oni si fakt ale asi nemůžou pomoct-otroci jsou to. Vůbec jim nezávidim. Takže buďme šťastní,že jsme to dali a važme si toho,že nás ještě včas osvítil duch svatej. Hezkej den a ať už svítí sluníčko.

Andula

aspoň na chvilku u nás vysvitlo sluníčko, nálada je o 100% lepší, ani cigareta nechybí. Ládík začíná druhý rok, Ivča druhý půlrok tak vám oběma posílám velkou gratulaci. Dnes zase hokej, to budou nervy, ale když budeme hodně fandit vyhrajem, já jim věřím. U nás v práci teď budou řádit finančáci, nevím, kdy se dostanu k PC, takže když se nebudu ozývat, neznamená to, že kouřím. Mějte se všichni krásně a konečně si užijte trochu toho sluníčka.

ládík

tak žárovky ve světle. Chodit nemocnej do práce , to musí být oprus. Ještě štěstí, že mám takové povolání. Sice momentálně jsem nezaměstnanej. Ráno jsem se sám na sebe naštval, tak jsem si dal okamžitou výpověď. A basta. Představte si, že si přivstanu, abych potěšil jednoho malého stavebníka a po půl hodině práce, zapnu kopírku a ony vypadly pojistky. Půl hodina práce pryč, protože jsem to průběžně neukádal. No prostě neschopnost a na hodinu vyhazov. Ale nebojte, já se zase po víkendu sám přijmu a myslím, že si i zvýším plat. Nějaká odměna za tu vůli být musí ne. Kdo potebuje podporu, tak tomu přeji hodně vůle a vítězství, kdo slaví nějakou překonanou metu, tomu blahopřeji a přeji hezký výhled na metu další. Využiji nezaměstnanosti a v klidu zkouknu hokej. Doufá, já fakt doufám, že to dnes dokážeme. Nějaké Finsko, kde to vůbec je ?? Jo a díky za všechna přání k mému roku. Mám máslo na hlavě, protože jsem se o den spletl. Jak narostla zase práce, tak jsem nestačil sledovat kolikátého vlastně je , jen jsem měl zafixováno, že mě to usekli od huby v úterý ve 21:00, ale on má rok 365 dní, takže to vlastně vyšlo až na středu. No prostě zmatený nemocný. Jo a jestli jsem to nepsal, tak bych měl mít tutovej odchod do plného invalidního důchodu. Sice se fyzicky cítím dobře, ale prej není naděje na nějaké podstatnější vylepšení, tak odchod do důchodu. Sice jsem tiše doufal, že řeknou, že je naděje anebo že se to alspoň chvíli zlepší, no nic zakoupím bačkory, houpací křeslo a bude. Jinak stále čekám na lázně, nějaký křížkový, a ono nic. Možná až někdy ??? tak ahoj rodinko, partičko, dobrá partičko, zdravím

Friduča

Hlásím, že nekouřím !

Konča

vyhazov??? Já myslím, že by stačilo tu půl hodinu pouze nezaplatit:-D Jinak co se týče tvého "zmatení" tak to klidně můžeš zapomenout. Já ti ten datum vždy připomenu. Až budeš kupovat ty bačkory, tak nejlepší jsou kostkované s přeskou:-D Hokej budu sledovat leda tak v rádiu pokud se mi podaří najít správnou stanici která ho vysílá.

Megan

Ahoj všici. Tak první den po zkouškách jsem to v práci zvládl (alespoň prozatím). Ládíku, moc to ten rok přeji. Ivča, půl roku? Sákra toto utíká. Jako by to bylo včera, co jsi tady psala poprvé. Blahopřeji. Mějte se všichni krásně a čau PS Lubane, za kolik to mám?

ládík

jóóóóóóó , konec dobrý všechno dobré , hned se líp nekouří

Konča

ale ty šílený nervy fuj.

janina

Irenko dík za vzpomenutí, byly to opět nervy veliké neb bydlím i pracuji velmi blízko soutoku Ostravice a Odry. Je to snad za námi. Měla jsem stokrát chuť si kouřnout, alekdyž se člověk jednou rozhodne, ano velká voda by ho rozhodit neměla!Vydržme!!

Megan

Jasně, vydrž, stojí to za to. Blahopřeji k dobrému rozhodnutí

Ivča

Ještě jednou velké díky všem za gratulace. Dnes ráno jsem se nadechla a řekla si, tak Ivanko, vzhůru do dalšího půlroku. Úžasný pocit!!! A to všechno díky Vám. Jinak se zdá, že se blýská na lepší zítřky. Hokej dobrý, počasí snad lepší, voda snad taky dá pokoj, ikdyž dnes ráno šílená průtrž, nedalo se ani jet. Ale teď už se klube sluníčko. Ládíku nebuď na sebe tak přísný. Kdybych tě měla blíž, tak tě asi dost využiju. Stále něco budujeme (většinou bez povolení). Doufám, že ses taky řádně nadechl do dalšího roku. Celé zdejší rodince přeju kráásný víkend bez cigaret!!!!!

irena

Jenom jestli to ten Ládík neudělal schválně aby se mu dvakrát blahopřálo . A k tomu hokeji....šílený nervy to byly ,ale co teprve jaký budou.....pozor vysoký stupeň nebezpečí kouření pro slabší jedince!!! No a voda nám pomalu opadává,snad už ta hrůza skončila . AspoŇ že ta naše Janina dopadla dobře a vydržela při té hrůze nekouřit. Je to šikovná holka. Megane a kdy tě čeká povýšení? Pak dej vědět a my to s tebou opět rádi oslavíme. No, ještě jsem chtěla napsat,že nám zahrádky už obesychají, ale zrovna začalo venku pršet. Takže zase nic. Tu trávu letos asi neposekáme.

Konča

k dnešnímu svátku a přeji pevné zdraví.

Konča

že nebezpečí bude vysoké. Naštěstí do neděle nevidím nějaké výrazné zlepšení své nemoci. Mám pocit, že kdybych si zapálila, tak se prochrchlám do krematoria.

Irena

Ifčo ,ifčo ty nevíš, že když se berou antibiotika tak se má ležet? On ten svět nespadne ,když se pořádně vyležíš. Dyť si tak neubližuj, Ale jinak s tebou souhlasím a Monče přeju k svátku taky pevné zdraví.

Kakamila

čaute lidi, vy mě bavíte!Ládíku, tys mě rozesmál!!!!Výpově´d a zvýšení platu!!Fakt se těším, až Tě poznám osobně v Roudnici na srazu, který snad vyjde, že, rodinko?? Megan sice staví, je ted ještě chytřejší nekuřák, tak doufám, že s manžou dorazí. Ivčo, půlrok je fakt krása, já to mám dnes za 88, taky dobrý číslo, dříve nepředstavitelný!! Vše nejlepší k svátku Monče! slunce asi nikdy již nebude,začínám s tím do budoucna počítat, inu, nevadí, hlavně nekouřit, přátelé. Všem přeji krásný víkend!!! KK

ládík

a vyjíždím do republiky. tento víkend máme od dětí k vánocům poukaz do Českého Krumlova. Po 30letech sami s manželkou, ani psa nevezem. Bojím , bojím. Vše zabaleno a cigára zabalena jen manželčina. Asi ani neuvidím hokej, budu naslouchat po ulicích nebo to prodiskutuji s medvědem v hradním příkopu. také gratulejšn k svátkům. kaka i já rád poznám, ale ty se nemáš na co těšit, normální popadesátník, těžší tonáže, dlouhé vlasy, ikdyž v poslední době nějak řídnou, vousy. Momentálně ani po 15letech nekulhám, ale jsem odepsanej, asi mám svoje za sebou, nějak to ale uteklo. jo a podnikatel a mohu každému doporučit podnikat doma a sám. má to někdy svoje negativa, někdy by bylo dobré s někým se poradit, podpořit, ale mám co si udělám, když to zkur...ím tak si za to mohu zase jen sám a všechno je moje. a člověk pozná lidi, hodně těch chudáků stavebníků. Jestli mohu radit, tak bytovka je bytovka ovšem když máš kam vypadnout. Jo a rozesmávání, to já mám moc rád, ikdyž někdy mám až strach abych to nepřehnal. Jo megan ??? a to bude major nebo rovnou třebíčský generál ??? o povýšení nic nepsal. jen aby jsme mu, až bude v tom polstrovaným křesle stáli vůbec za napsání příspěvku. Zatím čauky, vyjíždím, doufám že na jihu čech je dobrý vzduch. Chci nemyslet na to protivné kouření. ahóóóóóóój

ládík

jen budujte, horčí je to bez povolení. nejhorší jsou závistioví sousedé. já zrovna nejsem moralista. zrovna dodělávám jeden rodinný domek a oni jsou již pod věncem a největší obavy jsou právě z okolí. český človíček je závistivý a co neví, tak nepoví. ikdyž jsme dohodlí se stavebním úřadem a máme slíbeno, že když pojedou kolem , tak se otočí nebo nasedí černé brýle, člověk nikdy neví. ahojky, již doopravdy vyjíždím

iRENA

No 88 je velice pěkné celkem i dost kulaté číslo tak to si zaslouží jo' velikou gratulaci ,to teda pěkně utíká Kamilo vždyť jsi teprve před chvilkou začínala. A co mamka ,jak jí to jde?

Mona

Díky za blahopřání. Opět se pokouším překonat sama sebe. Dneska jsem do práce koupila 30 chlebíčků a nevzala jsem si ani jeden!!!! To zaslouží snad větší pochvalu,než nekouření. Víte,že mi to ani tak úplně strašnej stres nedělalo? Vzala jsem si z domova chleba se šunkou a snědla ho místo těch dobrot.A to chlebéšky přímo miluju!!! No ale za 14 dní jedu s holkama /45 ženskejch/ na cvičení do Itálie. Tak se snažím ještě na poslední chvíli setřást alespoň část špeků. Ach jo,má to někdo štěstí,že je hubenej!!!! Ještě jednou vám všem díky za gratulace a nekuřte,ať se v Roudnici sejdeme v co největšim počtu!

Ivča

Velká gratulace KK k 88. Krásný číslo!!! Moně gratulace k svátku, užij si dnešní den, Konče uzdravení, Ládíkovi hodně kulturních zážitků z Krumlova a Ládíku tvoji výstrahu beru a jsem si toho vědoma, ale je to silnější. Běhání po stavebním úřadě, zařizování st. povolení jsem zažila jednou a myslím, že mě to stačilo na celý život. Buzerace až na půdu. Všechny zdravím.Opatrujte se.

lexa

taky přeji vše nej k tomu svátečku a nedělej chutě s těma chlebíčkama:))Jinak u nás už přestalo(snad)pršet,doma stropy pomalu schnou!Manža má dnes 10 dní bez!!!Jde mu to!Včera jsem mu koupila pokračovací balení chmp na měsíc,tak jsem zvědavá!On už totiž myslí,že by to zvládl bez chmp,tak jsem ho přemluvila at nespěchá,at ještě měsíc vydrží a pak se uvidí!! i to teda stačilo!!Tak pěkný víkend a nekuřte já taky nebudu!!!

LUBAN

Všechny Vás moc zdravím!Konečně můžu číst a něco napsat.Měl jsem střevní chřipku. Stále nekouřím,a to již 235 DNÍ!!!!!Velká gratulace Ládíkovi k roku, Ivče k 1/2 roku, KAKA 88 dní!!!MONO hodně zdravíčka k svátku!!MEGANE dnes máš 260 dní a gratuluju ke složení zkoušek!!!!!! Hokej.....Velké nervy!V Kolíně svítí slnko,tak snad už bude líp. Hezký nekuřácký víkend!!! A NEHULTE!!!!!!

kikina

Ahoj lidi, tak druhý den nekouřím a když jsem v práci, tak to jde, ale jakmile vypadnu z práce, tak mám hrozný chutě, dneska je to horší než včera, úplně se děsím víkendu. Přeju všem krásný víkend a koukala jsem,že se tu slavilo, tak i já se trochu opožděně přidávám ke gratulaci Ivče a Ládíkovi k jejich výročí

Konča

a hlásím, že ležím a nekouřím. Posílám blahopřání Kikině - šikulka, gratuluji Kakamile k zítřejší 90, Lubanovi k 236 a Meganovi k 261, Andulce k 56, manžovi od Lexy, Fridučce a všem ostatním statečným na které jsem momentálně nevzpomněla.

kikina

Díky Končo za přání. Včera večer mi začala nějaká krizovka a je to šílený, ne že bych měla chuť na cígo, ale je mi blbě od žaludku, bolí mě hlava, nejsem schopná se na nic soustředit, jsem strašně náladová a pořád cítím takovou úzkost . Doufám, že to brzy přejde, asi absťák nebo co. Měli jste na začátku taky takový stavy? Mějte se hezky a užívejte voňavý víkend

Ivča

všechny přítomné statečné nekuřáky. Kikino vydrž, mělo by to přejít. Jájsem teda takový stavy neměla, mě bylo docela fajn, jenom blbý sny a nespavost. Jinak to šlo. Co v poradně, mám dojem, že ty jsi to vzala přes poradnu. Jinak víkend dobrý, počasí se umoudřilo, tak šlo dělat na zahradě, večer grilovačka, všechny kolem hulí, já ne!!!!! Na stole samá krabička s cigárama, je to hnus, že musím takhle odolávat. Ale daří se. Všem velká gratulačka k dalším nekuřácký dnům, užívejte zbytek neděle. Zítra zase do rachoty.

LUBAN

na Rusáky..... bez cigára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivča

JASNĚ, ŽE JSME TO DALI. Kdybych ráno nejela, tak se zmažu. Ale přežila jsem to bez cigára. Nádhera!!!

ládík

ahoj. jo to byla paráda a až ráno jsem si uvědomil, že to byla paráda a dokonce bez cigarety a ani mě to nějak ani nenapadlo. jsem doma pod řípem. zkulturněný, ale nejvíce unavený. Ti naši dědkové byli šikovní, krumlov je hezkej, ale ta hrbolatá dlažba a všechny cesty do kopce, to není zrovna pro nemocného s nohama a zádama. ale držel jsem se, medvědy viděl, jen věž jsem odmítl a hlavně jsem tady. jo a to podstatné, bez cíga, kdyby něco. takže ještě jednou, jsme mistři, myslím si, že jsme přišli i o nějakého ne zcela přesvědčeného kamaráda, ale věřím, že to silné jádro na této diskuzi pokračuje dál. zahraju si na machra....jedu již druhý rok a ani nevím za kolik to již mám. Stačí, vím to moc dobře a dokonce občas i něco probleskne, blbého, ale pátý den druhého nekuřáckého roku začíná. zatím ahoj.

KAKA

ahojte rodinko, všechny zdravím,tak hokej super, dali jsme to!!! Kikino, ano, všechno špatný, co budeš pociťovat včetně nespavosti, ta je taky hnusná, je ABSŤÁK. Tak mi to bylo řečeno v poradně. Připisovala jsem to šampíku, ale ne, to víš, tolik let jsme to tam rvaly pod parou a teď se čistíš...je to běh na dlouhou trať. Psal mi kamarád, že nejhorších je prvních 7 let po posledním cígu...tak to mě naštval... Děkuji všem za podporu a KIKI , vydrž!!!Bude jen líp!! Zatím pa, jdu makat!!

irena

To byla teda včera síla,tak jsme si ten hokej krásně užili.... Kikino ,jáměla taky takový stavy depky nespavost bylo mi divně,to jsou ty absťáky,jenom se pěkně drž , to půjde,překonáš to. Ifko, ty jsi teda chudáčku dopadla,ještě že u nás na Hané furt prší ,tak tě nemusí mrzet ,že venku nic nuděláš. My jsme přes víkend 2x kyblovali sklep a to jsme na kopci. To jsou ty přivalovky. Tu naši plumlovskou přehradu asi nevypustí, co odpustí to zase naprší.

Andula

V sobotu jsem hokej neviděla, protože jsem byla na oslavě bráchových narozenin, ale včera jsem si to vychutnala, jsou dobří ti naši kluci zlatí. Dnes nastoupila k nám do práce už druhá studentka na praxi, k tomu finančáci, je to tady na zblbnutí. Tak já dnes nastupuju 58. den nekouření. Jsem dobrá co? Musím se trochu pochválit, ráno jsem sice nadávala, že si odpoledne půjdu koupit cigára ,nemohla jsem se narvat do riflí, ale už se trochu vytahaly, tak to ještě nebudu řešit , budu věřit tomu, že se při praní srazily. Všechny vás moc pozdravuju a budeme svorně pokračovat v nekouření ne?

Konča

i já jsem opět v rachotě. A co víc, díky nemoci jsem sobotní i nedělní infarktové zápasy přežila bez ztráty kytičky. Větší nervy jsem ale měla v sobotu - ten gól 7 sekund před koncem to byla pohádka neb jsem už nevěřila. Včera naopak jsem věřila, že ty okupanty zničíme. Naši jediní ví co na ně platí:-))) Kiki, já takové stavy nemám. Držím ti palce, abys tolik netrpěla. Dnes má svátek Jana - takže Janino všechno nejlepší:-) Počasí hnus fialovej. Tady pořád prší nebo je bouřka.

Ivča

jasně, že se to všechno srazí. Mě se celý šatník srazil o 2 (SLOVY DVĚ) velikosti!!!! To bys neřekla, co je to za šlendrián. Ale jedu už 4.den 2. půlroku. Tak to snad za to stojí. Hlavně vydržet!!! Gratulace k 58 dnům. Super. Zdravím všechny. Není mě po včerejšku nic moc. málo spánku. Klaus měl včera ze šatny hokejistů vyhlásit státní svátek. To by jsme si zasloužili, ne?

.

Čtyři myšlenky, které vás při odvykání kouření mohou dostat na scestí Většina kuřáků si přeje přestat kouřit a značná část se o to pokouší. Nástrah, které vás ve snaze zbavit se závislosti mohou potkat, je mnoho. Ukážeme vám ty nejčastější z nich. 1. On kouří, tak proč ne já? Mnoho těch, co přestali kouřit, zatouží po cigaretě, jakmile uvidí jiného kuřáka. Řeknou si – když on kouří, proč já nemůžu? Je ovšem třeba si uvědomit, že on se zřejmě také již pokoušel přestat, ale své závislosti podlehl a kouří dál. Není to jeho svobodná vůle – je to závislost. On podlehl, vy stále úspěšně bojujete. 2. Nedokážu to. Lidé stojící před velkým úkolem jsou často úzkostní. Mají strach, že selžou. Ale právě jejich strach dělá daný úkol tak náročným. Je třeba si dát pozor na myšlenky týkající se selhání. Ty vám jen uberou síly. Myslete pozitivně a věřte ve své schopnosti. I když pozitivním myšlenkám zpočátku nebudete zcela věřit, podvědomí je zpracuje a posílí vás. 3. Nemůžu přestat, protože… Hledání důvodů, proč cigaretu nezahodit, i když byste moc chtěli, vám příliš nepomůže. Stejně ve skrytu duše budete vědět, že jde jen o výmluvy. Obviňujete ze své závislosti někoho jiného? Ani to není ideální cesta. To, že vaši kamarádi kouří, není důvod, abyste selhali. Je to vaše zdraví. Je třeba vzít zodpovědnost do vlastních rukou a hledat cesty, jak dokázat přestat, ne důvody, proč to nepůjde. 4. Jednu cigaretu si mohu dát kdykoli. I přílišné sebevědomí je na škodu. Zpočátku může vypadat odvykání snadně. A když je to tak v pohodě, proč si jednu cigaretu nedat? To je velmi nebezpečná myšlenka. Uvědomte si, že bojujete se závislostí a že si opět budete kazit zdraví. Jedna cigareta vytažená z krabičky může mít stejný efekt jako karta vytažená z domečku z karet. K cigaretám je třeba mít nulovou toleranci – už nikdy a od teď – ne až od zítřka.

Friduča

Zdravím - nevím kdo mi to vložil..Nicméně tohle vše já vím... :) Mám načteno asi jako málokdo...A do dovolené jsem myslela, že i urovnáno... Hlásím, že nekouřím.

Megan

Ahoj rodinko. Tak sleduju, že vás tady vcšechny bere hokej. Já jsem toho naštěstí vyvarovaný, páč mi to vůbec nic neříká. Mě zajímá jedině cyklistika. To je sport číslo jedna. Tak nějak už vůbec nevím, za kolik to mám. Jinak nekouření zvládám čím dál lépe. Chutě mě neberou a to ani u piva. Mějte se krásně. Jo, hlásím, že už mám zaplacený Egypt. Jedeme s manžou 3.6. a to do Hurghady, pětihvězdičkový hotel, All Inclusive, Albatros Palace na 12 dní. Už se fakt těším. Ten hotel (palác) je vybudován v Maurckém stylu.Fakt super. Písnu odkaz http://video.furtpryc.cz/afrika/egypt/nejlepsi-hotely-v-hurghade-tripadvisor-radi/comment-page-1 Čauky

Friduča

Megouši - nádhera, to se musí nechat, ale ta cena je hustá ! Cena za osobu jsou pro mě dvě mazácký dovči :) Tak si to hlavně užijte !!!

Mona

Čaute všichni,nevím,čím to je,ale zase mi Megan mluví z duše. Hokej mě taky absolutně nebere,pro mě jsou to červený a modrý figurky. Letos jsem ale trochu pokročila,protože náhodou vím,že to bylo MS. Nechlubím se tím,že jsem takovej iognorant,ale zkrátka je to tak. Kouření mě taky už nic neříká,což je tak zvláštní,když se nad tím zamyslím a kdyby mě to někdo prorokoval ještě před 3 lety,tak si poklepu na hlavu. V pátek jsem byla v kině na Mamas a papas-a byla jsem z toho trošku vykulená-doporučuji,ale je to opravdu hodně naturální.. Megane,závidím ti ten Egypt,já jedu za 14 dní do Itošky s holkama na cvičení,ale myslím,že v Egyptě bude stopro lepší počasí. Mějte se vy nekouřící fandové a pamatujte si,že největší vítězové jsme my,že jsme to vybojovali..... Kaka-co mamča?

Friduča

Já na tom taky byla a já mám Alici Nelis moc ráda, takže u mě opět zabodovala :) Myslím, ale že člověk, kterého se tento problém týká, tak ho to může hodně rozhodit... Já mám ráda filmy, které člověka nutí k zamyšlení a něco v něm zanechají..Můj muž tvrdí, že jsou všechny depkové :)

kikina

Hlasím, že 5 den nekouřím a celou neděli jsem byla s kamarádama co kouří a ještě večer jsem byla na pivku :-). Ale ty stavy jsou fakt šílený, připadám si jak mišuge. Kako a Irčo jak dlouho Vám tyhle stavy trvaly? Já to v práci absolutně nezvládám, mám to tam docela hektický a potřebuju bejt schopná se soustředit :-(. Ivčo, ta poradna je k ničemu, tehdy mi tam řekli, že pokud budu brát champík, tak fyzickej absťák mít nebudu, jenom tu chuť na cígo (tu ale naštěstí ani tak hroznou nemám) a půjdu tam zase až za 3 týdny. Moc Vám všem děkuju za podporu a mějte se krásně

Megan

Ahojky, no, Fridu, je to v lastu, tak místo nějakejch 35 000 Kč za osobu jsem to sehnal za necelých 20 000 za osobu. Když to vezmeš, že je to na 12 dní se vším všudy tak to není tak hrozný. Dělá to 1625 Kč na den. A to je 5* hotel se vším v ceně. Ani kačka za pití ( a že já teda těch škopků na dovče zvládnu), jídlo v ceně, zmrska apod. No, myslím, že to celkem jde:-) Mějte se krásně a nekuřte. Jinak, příští pondělí začínáme stavět!!!!! Jsem zvědav, jak to pokročí po návratu z Egypta.... Papa

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce