Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Jan Cidrych

Ač silný kuřák ,přestal jsem sám .Dokažte to také vy ,že se máte rádi a že máte rozum a pevnou vůli. Nadávky Vám nepomůží dobrý příklad snad ano.

KAKA

ahoj kamarádi, tak začínám mít fyzičku z renovace bytu, už mě ani nic nebolí a dnes jsem po 4 měsících spala až DO RÁÁÁÁÁÁNA!BOMBA! Ivčo, velká gratulace k 200!!!!Jsi dobrá, dej si několik panáčků a užij si je na zahradě!!Já pít nemůžu, mám rýmu jak prase a nejede mi vínko, tak jedu v čajích s citronem.Víš, já to musím doma zrenovovat, páč prcíček jde do školy a chci to mít všechno hezký, tak jsem to vzala zgruntu už i s kuchyní a s obývákem.Komplet NOVÉ!Když nehulim, budou na to prašulky!!! No fakt, od tý doby, co jsem poznala vás a přestala hulit, se mi vážně změnil život a tím i byt o 180 stupňů....dobrý!!!! Všem krásný den bez depek a nevšímejte si "otravných much a podobného hmyzu"... Pa KK

irena

Nebudeme řešit vyřešené. Emička jsme statečné holky ještě si rok dva posmutíme a budeme za vodou neboj. Ivče přejí další tisíce a tisíce ušetřených cigaret,blahopřeji ta dvojstovka je nádherná. Co to u vás letí? Metaxa? Tak odpoledne u bazénu na zahradce v plavkách si to s manžou krásně oslavte.

Konča

vedlejší diskuzi rozvrátil a nyní se chystá na nás. Vedle mu admin maže příspěvky, tak hledá kde by se vetřel. Ivčo k dnešní krásné 200 ti posílám gratulačku - jsi borka! Emo, za pár dnů už vejdeš do statistik jako nekuřačka, tak si to prosím tě nepokaz a buď na sebe náležitě pyšná.

Jan Cidrych

Vše je ve vašich rukách a díky 28 let nekuřáctví se cítím na dvacet let .Přál bych Vám také ten prima pocit a nehovořte o rozvracení spíše o duševní pomoci. Vidíte maják a o to jde ,že to jde. Hezký den přátelé a ted slavím 58 narozeniny a i díky Vám a vašemu kamarádství se cítím být štasten.

Jan Cidrych

Vše je ve vašich rukách a díky 28 let nekuřáctví se cítím na dvacet let .Přál bych Vám také ten prima pocit a nehovořte o rozvracení spíše o duševní pomoci. Vidíte maják a o to jde ,že to jde. Hezký den přátelé a ted slavím 58 narozeniny a i díky Vám a vašemu kamarádství se cítím být štasten.

Ivča

Vám všem za gratulace. Je to krásný pocit. Champix - neuvěřitelnej zázrak. Spolu s Váma tady to šlo a jde samo. Mějte krááásný den.

Lexa

že taky stále nekouřím a manža bude mít měsíc,tak to lidičky fakt dal!!Sice si myslím,že to u něho je jako u mamky od Mony!Prostě dal prašule do Chmp. tak nekouří,ale až se mu to vrátí no nebudu předbíhat prostě nekouříme!!:))Taky ted jak je pěkně tak nemám na PC čas jsem stále s dvojčaty na zahradě,konečně!!A Friduč co manža asi pořád hulí co?Tak se mějte vonavě a nehulte!!!

Pavel

Vy jste se asi všichni úplně zbláznili! :-)))) Proč přestáváte kouřit? Čím víc lidí bude kouřit, tím větší budu mít dividendy.Koupil jsem akcie jedné kuřácké firmy, Tak kuřte, ať mám prašulky:-)))

irena

tak dnes bude asi pěknej pařák, můj opar se už těší.Lexo manža je hvězda...a že je to kvůli penězům? Já jsem tvrdila ,že kdyby ch. stál pár korun tak bych to asi nedokázala ,ale zvítězila lakota a já nebyla ochotná platit za dvoje... Píšu to všechno samozřejmě s nadsázkou, fakt je ten ,že těch faktorů bylo víc a peníze hrály taky roli. Ema se nepochlubila, že bude mít výročí, Emo, tak kolik? Kaka myslela jsem na tebe včera odpoledne, když jsem visela ve stínu v křesle a zdechala horkem, to makáš i v tom horku? An dulko od lesa, co se nosí v košících, už jsou tam i nějací praváci /sakra dytˇjá nemůžu s tou ortézou ani do lesa.) Ládíku ozvi se jestli tě Slováci nezlomili. A Ivčo jak jsi to včera oslavila?

Friduča

Lexo - manžel bohužel kouří dál... Sice málo a né předemnou, ale kouří... No jedeme dál...

Kaka

rodinku, Ireno, ano makala jsem, spadl mi strop, tak jsem ho musela CELEJ škrábat, vše mi padalo do očí a za triko a vedro jak prase...DĚSNÝÝÝÝ!Tak se mi tak chtělo vzteky tak kouřit, že jsem si došla aspon pro bílý víno a dala si střik, i když mi to nejede, protože jsem strašně nastydlá, takže vše špatně...Dnes jdu popřát jedné kámošce, má narozky, ale půjdu rychle zdechnout domů, nejede mi pít...nemá to význam... a doma stojí práce... Lexo, ta mamka, to je moje..myslim, že ne Mony, ale to neva, hlavně že nekouří mamky a manžové...Chudák Fridu, má to 10 násobně těžší, mě by to svádělo jak blázen... Ivčo, věřím, že sis dala za nás za všechny... Přeji všem krásný den.KK

Ivča

Zdravím všechny statečné. Kaka - hrůza, mě spadnout strop na hlavu, tak by asi nestačiljeden střik...,teď v těch vedrech si užiješ. včera oslavička nebyla, nebyl čas. Přijela jsem z práce a rozhodla jsem se, že ostříhám naši pudlici, ať ji není vedro, jenomže jsem jí omylem zajela na záda strojkem bez nástavce, no manža to málem nepřežil, tak jsem ji musela vzít celou bez nástavce a vypadá chudinka jak bezdomovec. Prošla na žížu jedna desítka a tím to zvadlo. Fridu, moje drahá polovička hulí dál a i předemnou, to bychom se jinak celý den neviděli, kdyby měl chodit jinam. Už jsem si zvykla a bojuju. -ale když natáhnu, tak mě to stále nesmrdí. Je to divný. Ireno, do lesa občas zajdu, ale houbu jsem u nás zatím žádnou neviděla. Ale viděla jsem taky houbaře s plnejma košema. Já se bojím hadů, tak moc daleko nezacházím. Mějte všichni kráááásný den, zítra a v pátek mám dovču, už se strašně těším!!!!!!!!!Asi přijde i ta oslavička. Ono je stále co slavit.

LUBAN

Ty .......Kouřit už nikdy nebudeme!!!!!!!!!!!!!! A ty prašulky.....Nas..t!! Tak Čus...

Pavel

No, jak to tady čtu, tak sami od sebe se toho nezbavíte, cpete se chemií a šílíte z každého dne co jste zuby nechty vydrželi bez cigára.Nechápu, proč lidé vůbec vdechují něco o čem ví, že jim škodí??Vyslech jsem si hromadu alibistíckých keců, ale nic rozumného.Štamprdle dehtu nikdo z vás nevipijete, ale po kouskách to vdechovat nikomu nevadí. Všimli jste si, že pokud kouří ženská, tak smrdí víc jak kuřák chlap? a mít vedle sebe někoho, kdo páchne jak 20 let nemytej popelník, no fuj!!

Ema

Vidím že som sa poriadne posťažovala a náhodný čitateľ si môže povedať že než takéto divné stavy až depresie tak že radšej bude fajčiť. Ale nie je to tak, tie divné stavy by som mala aj keby som fajčila, vyplýva to z pesimistickej povahy a nie z nefajčenia. Málokto je viac tolerantný k fajčiarom ako ja a predsa mám jednu naivnú neuskutočniteľnú túžbu - aby čo najviac ľudí prestalo fajčiť. Mne sa nepodarilo nikoho presvedčiť a pokúšala som sa o to viackrát. Celý život som čakala na zázrak a ten prišiel v podobe champixu, je mi divné že mu ľudia neveria, a zamrzelo ma že som k tomu svojim žalovaním v tejto diskusii možno prispela aj ja, Tak ľudia moji zlatí, cigareta je pliaga najväčšieho zrna, najideálnejšie je ani ju nespoznať.

irena

ted´,když čtu co píšeš je mi to úplně jasné . Já jsem na ty slova nepřišla ale přesně vystihují i moji situaci: .....celý svůj kuřácký život jsem čekala na zázrak a ten přšel v podobě champixu......

Friduča

Dobré ránko, nekouříme a to je oč tu běží .- nikdo a nic nám to nemůže pokazit .. :) Držte se kamarádi moji - jedeme dál :) já 308 dní :)

Andula

Ahoj, všechny vás zdravím, počasí u nás stále krásné, každý den jsem venku na zahradě, mám plno práce ani si na cigárko nevzpomenu. Nekouření je pro mě s každým dnem lehčí.

Ivča

Souhlas, champix je zázrak. Ahojte všichni, my jsme dnes zahájili sezonu v bazénu, koupání super, sluníčko super, nekouřím a je to už docela pohoda. Chuť se objevuje čím dál méně, ikdyž mám doma kuřáka. Na všechno se dá zvyknout. Andulko, velká gratulace, Friduč - super 308, to už je téměř rok- Emě držím palce, ať jsou depky menší a menší až se stanou nejmenší na celém světě. A prudiči ať si přelezou na jinou diskusi. Tady nemá nikdo šanci!!!

Jan Cidrych

Ano už je to tak. Ne nějaký champix a šidítka, ale pevná vůle a rozum Vás přenesou přes ten práh svobody do světa pohody a štěstí. Doufám ,že na přání Vám všem není nic špatného. Znovu říkám ,že díky pevné vůli nekouřím 28 let a děkuji za své pevné rozhodnutí .Vám radím ,položte cigaretu tak jako já tenkrát. Byl jsme na to sám ,Vás jsou davy.

cydrychu

tady nic nepřej protoře tady nikdo nekouří...ty jeden blbe korunovanej....

Kakamila

já tu žádné příspěvky nevidím...:) vy snad ano??? Vidím jen Andulku, skvělý, drž se, Fridu, taky dobrý, musíme dát kávičku, už se blíží finish, Ivčo, bazén si dnes užijete ještě víc...Emičko, máš pravdu..držte se, lidi. Já dnes opět budu makat v bytě, zpocená, ale mám vymalováno a dnes montáž nábytku, mám 24 hodin do příjezdu prcíka...nestíhám...ač ze mě leje...když si vzpomenu na Megana...no comment... Přátelé, krásný víkend a nevšímejte si tady nějakých ptákovin... Pa KK

irena

Mám takovej dojem že polovina nás je na dovolené, Ivča se určitě válí na zahradě u bazénu , megan někde pochlastává pod slunečníkem na pláži, Mona cvíčí s holkama u moře (..a nebo to co Megan?),marja se chystá na cestua my ostatní si užijeme perfektní ,letní nekuřácký víkend. Akorád chudák Kaka maká ať to všechno stihnem Škoda že bydlíš tak daleko, přišla bych na brigádu. A co dělá Ifka Konča? A Ládík taky nenapsal . Lexa má asi moc práce s dvojčaty a manželem.A Luban buď sport nebo vnučka? Andulce a Friduč gratulace ,holky dobrý,jen tak dál.Emo ,kdy to máš ty,? A jak to jde Kikině?

Ema

Utekala som sa pozrieť do kalendára, tak jeden rok abstinovania mám 29.června! Nádhera, neverila som, uverila som. Ale musím povedať, že som za ten rok nemala veľa pokušení, tak neviem ako by som v takých skúškach obstála. Ládik ako obstál? Nepovie a nepovie.

janina

p ozítří mám rok a půl (zlatý champix) a 5 kilo dole. Ráda bych napsala jupííííí, ale nezhubla jsem díky silné vůli, nýbrž díky paradentoze :-((( Huba mně bolí,jíst nemůžu a tak jdou kila jak po másle. Uvědomila jsem si, že jsem sice moc nejedla, ale furt byla v lednici a něco maličkého uďobávala. Takže se už do lecčeho opět vejdu, ale za jakou cenu!!Irenko myslím na tě, pásový opar taky nic moc...Všem gratuluju a držím palce a přeju krásný nekuřácký vííííkend!!!!

Friduča

Ahojky lidičky moji zlatí, tak další sluníčkovej den před náma - lidi nadávaj..Když je zima nadávaj, když je vedro nadávaj... No prostě se nám ten nahoře nezavděčí :) Je pravda, že pro lidi co jsou slabší na srdíčko je to hrozný, sanitky furt lítaj... Ano Ládík nic a dlouho - to se mi tedy vůbec nelibí !! Ale opravdu vůbec !!!! Ládíku ?????? Kaka - domluvíme se, já sednu klidně do aua a dorazím za tebou, i když je to cesta daleká :) :) A můžeš vzít prcka a pokud bude pěkně někam na zahrádku, třeba .. Nebo tak :) Uvidíme ... :) Hlavně se neupracuj... Děkuju za gratulace, nemám z toho čísla až tak velkou radost, to moje malé přerušení mi ji trochu kazí, ale na adruhou stranu si říkám no co - hlavu mi nikdo neutrhne a důležité je, že jedu dál... A Vy všichni se taky držte - stojí to za to !!! Voňavý, ušetřené penízky bez otročení.... Jupí :) Ema - rok je krásnej, fakt krásnej... To je radost se hrdě chlubit !!! Gratuluju Vám všem ke všem výročím ....Jste šikulky !!! Velký !!! Do jednoho ! Jani a máš dobrého paradentologa ? Bacha na to, to není sranda a jsou to nevratné věci..Držím palec,ať je ti líp a jsi zahojená ...:)

Ládík

holky nebojte, jsem stále tady a bojuji (390 i s tím zkratem). Jen nějak nemám až tak náladu. Zdraví nic moc a to teplo tomu nepřidá. A navíc slunce a lidi chtěj stavět-blázni. A navíc frýdlantský maják. No co na to říci. Z posledně, oslava přežita. Jo příbuzní poprad a kežmarok, někde jsem to měl sdělit. Zatím ahojky. nějak mě psaní nejde. snad se nálada večer při fotbale zlepší

janina

opsala jsem si tvůj recept na těstovinový salát, neb vypadá báječně. Chystám se ho dnes dělat a nevím, jestli sýry strouhat či krájet, dtto salátová okurka a jestli můžu použít místo majonézy tatarku, manžel to popletl při nákupu. Jo, mám kámošku zubařku, neco utrhla, něco sešila, uvidíme, ale je do děs běs.

Ivča

Hlásím, že jsem se ani neutopila, ani nepřipálila, ani nekouřím, ale den byl přímo ukázkový. Tohle já miluju. Od rána jsem neslezla ze sluníčka. Janině bych poradila sýry krájet, okurku a vše ostatní taky. Dělám též tyhle saláty. Kdyby jsi to strouhala, tak z toho bude kaše. A tatatrkou taky nic nezkazíš. Zapoj trochu fakntazie a dochutíš si to už podle svého. Já do toho ještě přidávám ledový salát nebo čínské zelí. Moc všechny zdravím a užívejte, kdo můžete ještě poslední sluníčko, asi se nám to pokazí. Ládíku super 390, Janina 1,5 roku - nádhera, problémy se zubama nezávidím, ale kila dole jo. Ale rači budu svých 7 kg hýčkat, než bolesti zubů. Papá

kikina

Lidičky, já jsem se včera opila a 3x jsem si šlukla od kamrádky cígo, strašně mi to chutnalo a moc se za sebe stydím a dneska mě celej den trápí neuvěřitelná chuť na cigáro...myslíte, že kvůli pár šlukům budu procházet celým absťákem znova? Já bych se nejradši nakopala, je mi to hrozně líto, jak jsem to jen mohla udělat, teď jsem si to zkazila a jinak bych měla 22den :-( JInak Vám přeju krásný víkend

liaj

dneska je to čtvrtý den, co beru champix. 4 z 6 mých kolegů s kouřením po léčbě champixem přestali (už nekouří 4 měsíce). já jsem kouřila tak 10-15 cigaret denně. ten účinek je naprosto neuvěřitelný! asi to má každý jinak, ale mě cigareta přestala chutnat hned po prvním prášku. od třetího dne léčby už jsem nevykouřila ani jednu cigaretu....došel mě prostě balíček a už jsem vůbec neměla potřebu jít si koupit další. kdyby mě tohle někdo řekl, tak se mu vysměju....jsem teprve na začátku léčby, tak uvidíme. ještě nejásám...ale ty pocity jsou neuvěřitelné. nemám absolutně žádné abstinenční příznaky. jak kdyby mě tu cigaretu někdo z mozku vygumoval...

Ema

Pekne si to napísala - že ako keby tá cigareta bola z mozgu vygumovaná. Tak nech to je u Teba trvalý stav.

Friduča

Jani - já to také krájím, ale myslím, že pro sebe, když tě bolí ta hubina si to klidně nastrouhej... Jinak použít můžeš co chceš :) Ale ta majolka yougurtová má úplně jinou chuť - je naprosto luxusní !! Kikino - nic si z toho nedělěj a hlavně na to furt nemyslet !!! Jak na to budeš myslet jsi jen krůček k selhání... A nepokoušej to znovu !!! Jakmile si začneš říkat, dám si jedno stejně jsem to pokazila třema práskama, tak se rozkouříš... Dělej jako, že se to nestalo a znovu o neopakuj - nestojí to za to a vím o čem mluvím :) Bojuj dál !!!

Mona

Tak mě tu zase máte. Itálie perfektní,počasí úžasné. Na cigáro jsem ani jednou chuť neměla,naopak jsem všechny,co kouřiloy /a to byla naprostá většina/ moc litovala. Když jsem po ránu viděla ty nakouřený popelníky,tak jsem si všechny představila,že takoví jsou i uvnitř-fujky... Fotky budou na rajčeti,ale až příští týden. Pa

Ivča

všechny a vítám Monu z Itálie. Tady byly taky tropy, škoda, že se to už pokazilo. Nekouřím, příští týden to bude už 7 měsíců. Na dnešek byl další už asi třetí sen, že jsem si zapálila, opět mě to strašně štvalo a opět jsem byla šťastná, že to byl jenom sen. Tak se všichni držte a krásný start do nového týden.

irena

Janino ,k tomu tvýmu včerejšímu jubileu všechno nej,nej,nej a atˇse ti brzo zahojí ta pusa. A jak dopadly ty povodně, ušli jste tomu? IMono tak vítej doma, kolik jsi tam toho nechala? Mě už dělají taky zle ty plné popelníky,páni jak jsme to mohli dělat ,fuj! Kikino ,to nic , to byl zlej sen , jedeme dál!

Mona

Holky zlatý,ptáte se mě,kolik jsem toho tam nechala-předpokládám,že se ptáš Ireno na kila. Je to neuvěřitelné ale při-ráno 1 hod běh-kombinace s chůzí, 10-11 aquaaerobik v bazéně, odpoledne 16,00-16,30 aquaaerobic v moři. SWkoro vůbec žádný alkohol,z jídla jsem 2x zhřešila,jinak saláty s tuňákem apod..... dole ANI 1/2 KG!!!!!!!!!!!Nechápu a jsem nasraná....

Andula

Tak dnes už počítám 79. den, toto letí. U mě je zatím všechno v pohodě, kolik jsem přibrala nevím, protože se nám polámala váha, ale dnes jsem se narvala do riflí, které mám asi 5 let a zatím ještě nepraskly, ale nabírám, to je jasné. nahoním se, od rána do večera si nesednu a přibírám, začíná mě to dost vadit, ale ještě kouřit nebudu, nechám tomu ještě tak měsíc a pak se uvidí. Všechny vás moc zdravím a přeju vám krásný nekuřácký pracovní týden.

janina

Kikino nezoufej, jsme jen lidi a holt se to stane. Friduča, Irena i ostatní mají pravdu nemysli na to, jedeme dál. Ireno, naštěstí jsme neplavali jako v 97., ale mám to pořás v paměti, proto ty obavy. Fridučo, tvůj salát byl úžasný, celá návštěva mlaskala! Poslechla jsem Ivču a jen krájjela, fakt moc dobré. Počasi se pokazilo, ale nám nekuřákům to neva, viďte?!! Tak držím všem palce v boji s tím fujtablem!!!

Konča

Jsem zpět po dovolené na chaloupce. Vzala jsem si při tom nádherném počasí narychlo dovču. A už se taky začínám loupat neb se ničím nemažu-nejsem na to zvyklá. Vůbec se mi do práce nechtělo. Ani do lesa jsme se v tom parnu nezašli podívat. Manža trošku brčel, že tam nemá fotbal, ale on si to vynahradí v týdnu. Máme srub v divočině a za těch 30 let co je postavený, dočista zčernaly všechny klády, což se nám vůbec nelíbí a tak jsme se dali do broušení a následné natírání, tak snad to do zimy zvládneme. Všem přeji pevnou vůli v tom nelehkém boji.

Friduča

Ahojky zdravím všechny vojovníky, mě uvítala v práci příjemná zpráva takhle při pondělku a to výpověď :) Ale není to překvápko...Pomalu končíme...Dostanu odstupné platy a tak musím promyslet co dál, zda si budu hledat novou práci, nebo si udělám prázdniny a kadeřnický kurz, o kterém dlouho přemýšlím a následně otevřu kadeřnictví.. No mám o čem dumat :) Takže se držte a nekuřte, jedeme dál !!!! Moně Itošku závidím :) Sama se nemůžu dočkat září a Rhodosu ...furt čučím na fotky...

irena

drž se, odvykaly jsme jednou spolu, nekouřím - 6.března to byly dva roky. dva roky bez toho smradu :) je to paráda

Megan
1x

Ahoj rodinko. Tak jsme se dnes vrátili. V Egyotě to bylo fakr super. Nádherný počasí, teplounká voda, naprosto luxusní hotel a služby, perfektní jídlo a pití. Jsme opálení jako cigáni. Vůbec se nám nechtělo dom. Tady vidím, že je plno změn. Prvně přeji všem jejich malé i velké výročí i pár hodin je dobrejch. V tý Epoše jsem o škodlivosti Champixu (sebevražedné sklony) četl taky, páč jsem měl Epochy v Egyptě. Jsou to blbouni. Takhle strašit lidi. Vemte si, jak nám champix všem strašně moc pomohl a takhle si někdo přečte Epochu a raději se na Champix vykašle a kouří dál. Je to strašná škoda. Ohledně Cydricha máte pravdu. Vedle ho vyhodili a tady začal otravovat pičus jeden!!!!! Fridu, s tou prácí je to pech. Snad brzo něco najdeš. Držím palce. Naše stavba pokračuje tak uvidíme jak to půjde dál. Mějte se všichni krásně, já su opět ve výkonu:-)

Jan Cidrych
1x

Tak mne tady máte milánkové po C měkké a po R y to jste nechodili do školy? A co se týká hrdinství o rekové tak já jsem přestal kouřit sám před 28 roky a tak bych prosil trochu úcty. Až nebudete tak dlouho kouřit tak si Vás budu považovat .To platí pro ty co nemají chování. Pro ty co jsou slušní a skromní -držte se a kašlete na champix .Nemáte zapotřebí si zhoršovat činnost mozku už takhle je to nápor. Slušným držím palce a nulám nic a to platí pro ty sprosté .

Jan CIDRYCH
1x

Ty Megan nebo megero kdo je u tebe píčus ty škraboško obecná

kikina

Lidičky, děkuju, že jste mě nazavrhli. Držím se dál, ale mám pocit, že ty podělaný 3 prásky mě zase vrátili o dva tejdny zpátky-šílená úzkost, vzteklost, permanentně stažený žaludek...ach jo, doufám, že někdy bude líp, tyhle stavy jsou fakt na palici. Mono, upřímnou soustrast, to je fakt k naštvání, takhle poctivě cvičit, zdravě jíst a neshodit...to je opravdu nefér. Fridučo, jestli tě netíží peníze, rozhodně si udělej prázdniny, pracovat budeme až do smrti, na důchody nám už nikdo nevydělá :-) Andul přeju vše nej k tvým zítřejším osmdesátinám, jseš fakt dobrá Mějte se všichni krásně a užijte si další voňavej den

Kakamila

celou milou rodinku, makám pořád na bytě, už se klube a mám radost. Vítám Monu, se divím-skoro žádnej alkohol????? Vítám Megánka, ahojte, jste se měli krásně, že? Fridu, nezoufej, práce bude...věříme v pozitivní věci, ne??Zajdem na kafe, dáme cígo...:):):) Končo, taky jsme natírali na chatě, ale jen zábradlí, to si máknete!!! Ivčo, ty mě irituješ, ty furt na slunci,salátky, masíčka... já furt se štětkou nebo šroubovákem v ruce jak ten debil....., no dopr...le!!! Kiki, hlavně na to nemysli, prosímtě, já si taky hned zkraje dala na tý mý jedný pracovní akci, kde se furt chlastá a leze na jeviště, asi 2 takový úplně malý prásky, to se nedalo ustát, ale dnes o tom ani nevím...Ano, chutnalo by mi to IHNED A DOBŘE, dala bych si zase apořád, když kámoška vedle mě hulí....vím to, ale zatím jsem přesvědčená o tom, že na tom nejsem závislá, že bych to ustála jako Fridu...Už to není jako dřív, zjistíš, že to nepotřebuješ v autě, při práci, na procházce, v restauraci u jídla, ALE JEN U TOHO CHLASTÁNÍ A zábavy..., a proto to vymaž z hlavy a POKRAČUJ V KRASOJÍZDĚ, NEJSI NA TOM SMRADU ZÁVISLÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!U toho pití používám inhalátor za 300,-Kč z lékárny, mám doporučeno z poradny od DR. P.S. Kdyby se nám povedlo si zahulit jen u kávy, a jinak vůbec, to bych chtěla...co říkáte??? Všem k výročím gratuluji a přeji krásný den bez smradu!!!KK

Ivča

Megana, to moře závidím, letos mě musí stačít náš bazén. Ale my už jsme taky jako cikáni. Na rozdíl od Kakamily každý sluníčko užíváme venku a ve vodě. Práce počká. Ale já vím,že mě se to dobře říká. Kakamilo, vydrž, snad už budete mít brzo hotovo, trvá to nějak dlouho. Stále jenom makáš.To by snad nevydržel ani kůň. Konča taky stále jenom maká. připadám si jako vyvrhel nejlínější. S tím kouřením u kafe, já to nechápu, ale dost lidí si koupí v hospodě kusovku k pivu a pak zas nehulej. To my teda skoušet nemůžeme. To by špatně dopadlo. Už nikdy ani práska!!!! Friduč fandím, dala bych prázdniny a pak bych tady šla do té rekvalifikace. On to úřad práce zaplatí, ale musíš mít někoho, kdo by tě zaměstnal, aspoň naoko. Alespoň to tak bylo ještě nedávno. Mono, je to nespravedlivý, ale asi je týden málo. Chtělo by to zabrat aspoň na půl roku. Já zatím aspoň už nepřibírám, ale taky nic neshodím. Snad se to časem zlepší. Jenže se nedokážu omezovat jídle. Týden jím k večeři saláty, a pak si dám řízek, knedlík a zelí a ještě to zapiju pivem, aby se neřeklo. Andule k 80 gratulace!!!!!!!!!Krásné číslo. Mějte všichni krááásný den.

Friduča

Irčo - děkuji ti, jsi zlatíčko :) Já si tě moc dobře pamatuju a díky vlastní blbosti mi nezbejvá, než ty krásný dva roky závidět .) Jsi šikulka !!! Moje mamina teď objevila Ameriku - zjistila, že nekouří 8 let :) Myslela si, že tak 4 roky.. :) To je příjemné zjištění... Děkuju všem za podporu, musím to promyslet...Je pravda, že mám ještě 3 dovolené, ale tak pokud mě někde budou chtít, tak to budou respektovat :) Manža dneska zjistí co a jak u známé na úřadě a uvidíme...Ona to není sranda jsou to 4 měsíce denního studia :( A ta chemie - vždycky jsem jí nesnášela - vzorečky :( Jinak mám dvě kamarádky kadeřnice, tak to by jsme nějak...Myslím, že stačí když seženu zodpovědnou osobu...Ale to musím všechno zjistit... Odpověděla jsem na tři inzeráty, ale pokud by mě někde vzali ani nevím zda chci...Chjo... to mi byl čert dlužen - takhle se rozhodovat... Megouši tebe vítám zpět - to je děs, viď to prozření a návrat do reality...:( Jinak ty negativní účinky NIKDY nebyli prokázané - jsou to jen domněnky. Nezapomínejte, že pozorovaní byli Amíci,kde každý druhý má svého psychologa a je nějakým způsobem labilní...Takže přímá spojitost nebyla NIKDY lékařsky dokázána. Kde máme zase Ládíka ???? Ládíku - ty kouříš, viď ????Co ??? Tak taháme dál a držte se lidičky moji...Všem obrovská gratulačka !!!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce