celou milou rodinku, makám pořád na bytě, už se klube a mám radost.
Vítám Monu, se divím-skoro žádnej alkohol?????
Vítám Megánka, ahojte, jste se měli krásně, že?
Fridu, nezoufej, práce bude...věříme v pozitivní věci, ne??Zajdem na kafe, dáme cígo...:):):)
Končo, taky jsme natírali na chatě, ale jen zábradlí, to si máknete!!!
Ivčo, ty mě irituješ, ty furt na slunci,salátky, masíčka... já furt se štětkou nebo šroubovákem v ruce jak ten debil....., no dopr...le!!!
Kiki, hlavně na to nemysli, prosímtě, já si taky hned zkraje dala na tý mý jedný pracovní akci, kde se furt chlastá a leze na jeviště, asi 2 takový úplně malý prásky, to se nedalo ustát, ale dnes o tom ani nevím...Ano, chutnalo by mi to IHNED A DOBŘE, dala bych si zase apořád, když kámoška vedle mě hulí....vím to, ale zatím jsem přesvědčená o tom, že na tom nejsem závislá, že bych to ustála jako Fridu...Už to není jako dřív, zjistíš, že to nepotřebuješ v autě, při práci, na procházce, v restauraci u jídla, ALE JEN U TOHO CHLASTÁNÍ A zábavy..., a proto to vymaž z hlavy a POKRAČUJ V KRASOJÍZDĚ, NEJSI NA TOM SMRADU ZÁVISLÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!U toho pití používám inhalátor za 300,-Kč z lékárny, mám doporučeno z poradny od DR.
P.S. Kdyby se nám povedlo si zahulit jen u kávy, a jinak vůbec, to bych chtěla...co říkáte???
Všem k výročím gratuluji a přeji krásný den bez smradu!!!KK
Přidat nový komentář