Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Megan

Ahoj rodinko. Tak už mě pomalu, ale jistě bere cestovní horečka. Jsem ve výkonu, ještě zejtra mám noční a hned po noční valím na letiště. Odlítá to v 12:30 a budeme tam v 17:30 hod. Na hotel se dostaneme až ta tmy. Škoda Ohledně stavby: už se mělo kopat, ale stavební firmě se posral bagr, tak čekám. Se picnu, furt nějaký problémy. Tak se mějte všichni krásně a čus PS a stále nekouřím:-)

Ivča

Depka trvá, mám opět další kilo nahoře, k pravidelnýmu sportu se nepřinutím, jídlo omezit neumím, slunce nesvítí a nesvítí, ale nehulím!!! Těším se domů na panáka. Mějte krááásný den a lepší náladu, než já. Nějak postrádám něco, co by mě pozitivnně naladilo.

Ivča

Megane, závidím, ale přeju. Užijte si to a napytlujte si domů sluníčko a teplo. Bude to tady potřeba. A s tou stavbou, to je teprve začátek. Se picneš ještě párkrát. Andulko, koukám, že jsme na tom podobně. No nic. Musíme vydržet.

Friduča

Teda holky - počasí Vás přece nemůže takhle položit !!! Nebojte bude líp.. Sice to prostě nebude žádné krásné léto, ale pár pěknejch slunečnejch dní bude, tak se na ně těšte !!! Já jdu takly dneska cvičit - musím se k tomu dokopat, neb 3 týdny nic moc a i když mě bolej záda, musím najet na svůj pravidelnej režim, i když opatrně... Jdu si taky něco objednat z knižního webu - dneska přišel a mám tam tři favoritky :) Jinak jsem během včerejška přečetla dvě knihy ( dva díly ) a dneska jsem zjistila, že to má třetí pokračování.. Tak to jdu taky objednat :) Ať mám co na vánoce rozdávat... Už jsem to tu asi psala - před lety jsem zajela pravidlo a mezi kamarádkama si dáváme pod stromek knížky, které jsme přečetly..Všichni se na to těší jako malé děti :) Já čtu asi nejvíc a tak nejvíc posílám..Nač mi to má ležet doma v knihovně..? Tal hlavu vzhůru nekouříme a taky nemrzne :) Teda Magouši já ti prachsprostě závidím !!! Aaaach joooo - já chci takýýýýýýý !!!

Ládík

Příjemná zpráva. I druhá dcera je inženýrka, státnice za námi a můžu do důchodu. Svoje mám splněno. Paráda. Nervy povolily, tak snad zbyde i na humor. Megan, vydíš, před chvílí jsem psal , že to začne a je to tady. Nejsou stroje. Co může být dál ?? Osobní úsměvný příklad. Pro dceru jsem zadal vytýčení stavby renovované geodetické firmě. Nabídla se , že zároveň vyhrabe základové pasy. Paráda. Máme jednoduchý domek s jednou středovou nosnou zdí. Není úplně ve středu, ale o půl metru excentická. Jestli jsem profesionál, tak ani mě nenapadlo, že si dají výkres vzhůru nohama a vyhrabou to špatně a navíc podle toho i osadí lavičky a když na to nemyslíš, tak to ani nezkoukneš a nezaznamenáš. To byl fofr, jak se předělávaly nahonem výkresy. Budou mít sice menší obývák, ale o to větší koupelnu. A takových detailů bude ještě spousta. Kvalitní český přemýšlející dělník, tě ještě párkrát pošle k trafice. To nestraším, tak to prostě je. Zvlášť u takového kolosu , jako tvoje hacienda. Nevím jestli ve stavebním povolení nemáš, že stavebník, který je příslušníkem ozbrojených sil nemá po dobu výstavby odevzdat střelnou zbraň ?? Myslím, že by to tam pro jistotu mělo být. Jo a jinak, slunce svítit prostě nebude. To je dlouhodobější. Tak si najděme jiné povyražení.

irana

přeju Meganovým krásnou dovču .Dnes se tady asi všichni picnou. No ono někdy není jiné řešení . Ifko , hlavně že ti to vyšlo s tím místem,to je to nejdůležitější ....a tedˇuž máš ten prostor pro nekouření...(?) Jinak navrhuju dnes v 20,00si podˇme dát každý kotel nebo skleničku atˇse picnem asponˇtrošku organizovaně.

Konča
1x

pořád prší a je zima jak v rusku fuj. I mě honila mlsná, tak jsem si zašla do Green baru na tři druhy salátů: kedlubnový, květákový a šopský a děsně jsem se přejedla:-) Fridu, knížky dost dobrý nápad. Já jsem skoro všechny knihy loni darovala malé obecní knihovně ve vesničce kde máme chatu. Megane přiji vám nádhernou dovolenou.

Konča

Andulce ke krásné 66. Ládíku státnice pořádně oslav a vyřiď blahopřání. Irčo nemáš špatný nápad:-)

Ivča

jak jsem již naznačila před chvílí, dám si skleničku hned po návratu z práce a ve 20,00 si dám s Váma se všema další moc ráda. (už jen vyhlídka na to mě zvedla náladu). U Ládíka jich určitě bude taky víc, mají v rodině pěkný důvod k oslavě - taky gratuluju.

Kakamila

rodinko milá!!Tak Megouš už skoro staví, Ládík opět mozkový trust plný vtipných a duchaplných hlášek...to miluju!!Mimoch gratuluji dceři!!Megouši, dovča je zapotřebí. Fridu, potřebuji nějakou knihu - recesi - pro "kámošku-celebritu" -něco jako SEX PO 60, nemáš????Asi ne, blbej nápad... Ivčo, veselý kalíšek každý večer musí být!!Taky mám chut na sladký a na CIGÁRO STRAŠNOU, ale dám si obligátní bílý střik...ve 20,00...jo??Tak jo. Končo, zajímalo by mě to přání...!! No nic, dnes jdu montovat další nábytek!!!Tož večer při sklence!!Papa KK

Konča

do zbytku knihovny. Někde se tam povalovala knížka Sex po padesátce, ale fakt nevím, jestli jsem jí taky nedarovala do již zmíněné knihovny.

Megan

Děkuju všem ke krásnému přání dovči a Ládíkovi dceři přeju vše nej ke státnicím. Mít dvě dcery inženýrkami je teda dost dobrý. Musíš bejt pyšnej otec. Fridu, taky rád čtu, do Egypta si beru tři knížky. S tím panákem to je úplně super nápad. Já seš jsem téměměř abstinent:-) do toho jdu taky a u jednoho určitě nezůstanu. Mějjte se všichni krásně a hlavně NEKUŘTE!!!!!!!! !!

ládík

Sice jsem to nestihl přesně, ale slivka v 20.15 byla. Jo a Megan díky. To víš, že su pyšný. Výdyť jsem jim také věnoval své dvě nejlepší a nejsilnější spermijky. Léta jsem je pěstoval a trénoval. ba ne, ta první nekontrolavatelně uletěla již v osmnácti. Jéžíši já dám panáka a co na sebe nevykecám. Konec zábavy, jdu na injekci. Čauky, mějte se

Mons

Strašně ti přeju,at se ti vydaří dovča a to že vydaří je nad slunce jasný. Já jedu taky v pátek do Itálier,ale momentálně je mi fakt blbě po těch antibiotikách,takže se zatím ani netěším,Mějte se všichni a nekuřte!!!!

Konča

jak řekl klasik ve filmu Na samotě u lesa. To ani není možný co z toho nebe na nás neustále padá. Kdy už toho bude konec???? Mončo, to musíš brát nějaké silné svinstvo, když je ti po něm špatně. Možná by to měl vědět doktor. Tobě taky přeji brzké uzdravení a pěknou dovolenou. Včera jsem taky naplnila "veselý kalíšek".

Megan

Ahoj všici. Tak jak jsem slíbil, tak jsem splnil. Kalíšek jsem si ve 20 hodin dal a u jednoho nezůstalo. No, já ještě zabalím do kufru šnorch, brejle, podívám se na noční a hurááááááááá do Albatros palace -Egypt Hurghada. Jo, včera tam bylo 39 ve stínu. Tak papa

Kakamila

ten Megánek se má!!!S nefalšovanou českou závistí Ti přeji krásnou dovolenou!!! Mono, Ty taky, užijte si to i za nás!!! Ládíku, Tvoje spermie musí být zákonitě jen DOBRÉ...!!!To je přeci jasný!! Já si včera dala taky trochu střiku se vzpomínkou na rodinu!! O počasí ani nemluvim, LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE!! Mějte se krásně a nehulme!!KK

Friduča

Dobré ránko kamarádi, tak Kaka - bohužel fakt nemám :) Ale jistě něco seženeš..Takové knížky se většinou kupujou jako dárek a cíleně :) :) Apropo musíme se nějak srazit na skleničku prďolo :) Počásko dneska zase na prdlačku, ale není mi taková zima jako včera, tak mi to tolik nevadí.. snesu, když není sluníčko, ale nesmí mi bejt zima... Ty potopy furt - dneska zase.. Je mi těch chudáků líto !! Je to tak dlouhý... Jinak stále nekouřím a bratr se chytil taky a jede druhý den.. Ale on má max. 3 měsíce a trápení u toho ...Tak mu držím palec, ale nevím, nevím... :) uvidíme ...

Ivča

Tak dnes 194 a zrovna před chvílí mě přepadla šílená chuť na to pitomý cigáro. To snad nikdy nepřejde. Ale odolávám. Jenom jsem zjistila, že od dubna další 2 kilča navíc. To je příšerný. Co měsíc. to kilo. Jinak včera v 8 panáček samozřejmě byl. Dnes opět padá voda, hrůza. Víkend snad slibují, že bude lépe. Možná i napustíme bazén. Snad to lepší bude!! Budeme doufat, že se neohřeje jenom Megan na dovče, ale i my tady. Mějte se všichni krásně a bojujte.

Friduča

Ivčo - nezapalovat !!! Za žádných okolností, vím o čem mluvím :( Mono - měla by jsi okamžitě vysadit !!! Já měla nedávno antibiotika a bylo mi po nich tak, ale tak strašně zle - cca 4 dny jsem neustále měla pocit, že omdlím, návaly no hrůza.. Vůbec mě nenapadlo, že je to od těch antibiotik..Doktorka mi je IHNED vysadila... Pokud je bereš víc jak 6 dní, ani by jsi nemusela nasazovat nové... Ale určitě bych je vysadila :(

LUBAN

nekouřím!! V pohodě.Dnes již 247 Dní!!!!!!!!!!Ivčo 194 paráda!! Stále chč..e,tak se dívám na tenis.Snad bude lépe.Megan se má!!!!

Mona

Je mi právě líto léčbu přerušit,když mám za sebou už 4 dny. Dneska odpoledne mi bylo o trošku líp,ale už se ani netěšim do Itálie.A ještě k tomu zítra ten pohřeb-no máme to dny teda. Na kouření nemám ani myšlenku-zaplaťpámbůh.....

Megan

Hurááááá, Luban se ozval a tak konečně vím, za kolik to mám!!!!!!!!!. Já si teda odbydu tu dnešní noční, v 09:15 hod. nás kolega bere na letiště do Brna a ve12:30 hod. tradááááááááááááá. Budu na vás zítra touhle dobou myslet při popíjení nějakýho dobrýho Egyptskýho drinku. Mějte se všichni krásně a za 13 dní papa PS opalovacího krému jsem si vzal dost, v Egyptě se vždycky spálím:-)

LUBAN

Meganovi - krásnou dovolenou!! a Nehul!!!!!

kikina

Ahoj lidi, tak hlásím, že 13 den nekouřím, byla jsem naštvaná na celej svět, že ani na internet jsem nevlezla, teď už je to lepší, akorát mě začali trápit chutě na cígo a nahlodávat červíček, jestli mi nebylo dřív líp, ale logicky vím, že je to nesmysl, že se jen ty podělaný receptory v mozku dožadujou nikotinu. Ale co me teda štve je to počasí, probůh co to má znamenat, nemáte někdo tu odstřeovačku na mraky jako maj v čínani ? No nic, mějte se krásně a nekuřte

Megan

Blahopřeju, vydrž, chutě přejdou!!!!!!

Kakamila

jupííí, dnes to mám za 100, tím větší je riziko znova začít...Ach jo!!Kikino, chutě budou furt, nauč se s nima žít a hlavně je neuspokojovat!! Zdravím Lubánka a Monu, neboj, bude to lepší, až změníš toto počasí za jiný prostředí... Ivčo, a netloustneš z těch panáčků??,Pozor, zrádný kalorie....jsou tam!!! Fridu, neva, něco už mám, jako "Jak lovit zajíčky "nebo tak nějak, k tomu velkou kytku a je to!!!Jo, na skleničku bych utekla úplně nejvíc, ted vypravim dítě na školoku v přírodě..a pak vlítnu na byt, až zkolabuju...už jsem si vyštukovala kus zdi...(Ládíku, jsem magor, vim, Ty, projektant, kdybys viděl, jak jsem to nahazovala ...:):))Fridunko, ozvu se jak to půjde!!!! Všem, co mají výročí, gratuluji, zatím jsme dobří!!!Zdravím rodinko!!!KK P.S. V rádiu říkali, že má chcát 12 měsíců, žádný slunce, prý popel ze sopky....No comment!

Ivča

Kakamile ka stovce. Super. Mám taky radost, že ty dny narůstaj, ale chuť snad nikdy nezmizí. Kakamilo, já jsem vždycky byla hubená a nikdy jsem se nemusela omezovat v jídle. Dost mě chutnalo, ale nehrozilo tloustnutí. Co jsem přestala hulit, tak je všechno jinak, cpu se ještě víc a mám dojem, že do dneška nahrazuju stále cigára jídlem a bonbonama, no a těma panákama taky. Prostě se nějak neumím omezit v jídle. Četla jsem o tom, že se úplně změní metabolismus v těle při přestání kouření, ale představa, že nebudu kouřit a ještě k tomu nebudu jíst je hrozná. Nemám pevnou vůli ani na to, abych se pravidelně hejbala. Začala jsem běhat, ale je to o ničem. Jednou jdu 3 x týdně a pak zas 3 týdny nic. No prostě u mě chybí pevná vůle a disciplina. A to mám posilovnu vedle kanceláře na chodbě!! Tak jsem si postěžovala na mých 7 kg navíc a zase jdu makat. Mějte všichni krásný den bez kouření, gratuluju Lubanovi, Kikině, Moně přeju ať už je konečně v pohodě a zdravím všechny ostatní.

Marja

Přiznám se, že strašně dlouho jsem vás nečetla,ale nezapomněla na vás. Teď jsem přečetla jen poslední stránku a někdy přečtu pozpátku ostatní. U mě to je nahouby, sotva kouření omezím, tak za pár dní jsem tam, kde jsem byla.Nevím, proč mi to nejde, když poprvé to šlo tak dobře. Pak jsem se smířila s tím, že kouřím a proto jsem to tady ani nečetla. Ale já se vrátím. Zítra jedu na Ischii do Itálie a po návratu budu zastupovat v pobočce, kde není šance si zakouřit, uvidím jak to budu snášet a snad mě to nastartuje. Fridučo, pochopila jsem z této stránky, že jsi vydržela a nekouříš, myslím, že už jsi fakt za vodou.Kakamilo, já bych asi dopadla jako tvá mamka. Jsem zvědavá jestli vydrží.Všem vám velká gratulace,jste dobří.Mono, tobě se nějak s tím zdravím nedaří, určitě se to srovná. Všechny vás moc a moc zdravím. Fridu, s těmi knihami to je dobrý nápad.

Irena
1x

Všecko se to na tebe a rodinu letos sype .Jako by nestačila ta krize, ještě i nemoci a nakonec ta babička.Ale ty seš statečná baba a musíš vydržet ,však ono zase začne "svítit sliuníčko" Držím ti palce aby to bylo brzo. Ty antibiotika bych taky nevysazovala,aspoň ne bez lékaře,opravdu je škoda těch dnů ,bereš už druhé tak co má ten žaludek na to říkat.Ta infekce se musí zlikvidovat a bohužel to někdy bez vedlejších účinků nejde.Tak se drž!!! Ládíkovi blahopřeji k jeho dcerám,máš být na co pyšný,jsou to šikulky. Kaka a u vás dneska veliká sláva ...krásné výročí ... že by jsme v 8 zase něco zorganizovali?Kaka 100,Kikina 13,Megan272,Luban247,Ivča195,andulka 68 ati co nemají výročí si něco už najdou (Ifka práci,Ládík dcery...).....a potom se společně přihlásíme do jiné diskuze jak přetat pít.....tak zatím zdravím a nekuřte!!!!!

LUBAN

Moc Ti gratuluji a s tím zedničením to moc nepřeháněj!!!!!!!!!! Kikino,paráda,to zvládneš!!!!!!!!!!!!! Tak nehulte!!! Čus

Konča

Kaka posílám gratulačku, jsi borka a drž se do další 100. Ostatním rovněž blahopřeji. Kiki 14 to je krásné číslo, vydrž. Není jak Meganovcům. Ti jsou už na rozpálené pláži nebo v bazénovém baru na drinku. Tady nad námi jsou opět ocelově šedá až černá mračna - fuj fuj.

Irena

...kde jste všichni, ještě že je pátek ,to počasí nás totálně vyčerpalo.U nás už svítí sluníčko tak možná už ta slota skončí . Mějte se přes víkend krásně...ať se vám dobře nekouří !!!

kikina

Velká gratulace Kaka ke krásný 100, kéž bych se taky jednou dočkala. Dneska je super počasí a já mám zase super chutě na čouda-to je fakt na palici. Lidičky děkuju Vám za podporu a užijte si víkend, má být sluníčko....konečně !!!!!,

Ládík

Ahojky. Zde je nádherně. Puňta vykouklej na maximum. Držte mě dneska palce. Čeká mě velká zkouška - návštěva slovenských příbuzných, paličl jedna báseň. Jdu na to. Čauky

irena

To musíš všechno vydržet Kikino,pro mně bylo hrozně těžké kochat se čímkoli bez cíga a už si pomalounku zvykám i když tam v koutku je mi za tím trochu smutno. Ale nezapálím si protože bych to podruhé už nedokázala. Ládíku piš, jak dopadla tvoje paličská zkouška, nezlomili tě? Z takových návštěv mám vyloženě hrůzu Tento víkend se opravdu vypekl.Strávila jsem ho celý ve stínu z nohou nahoře,zatím se to moc nelepší, asi jsem neměla podceňovat tan křupave zvuk ,co jsem zaslechla. Užívejte si krásného pondělka a nekuřte!!!.

Kaka

všem za podporu, tedy, to byl víkend, mám hotovou kuchyn, jsem HOTOVÁ, nastydlá a dnes začínám s dalším pokojem...Zatímco ostatní grilovali a chlastali, já makakala jak negr, ale nemám kdy jindy...prcek je pryč...a strašně se mi po něm stejská...Ireno, to s tou nohou je fakt na prd!! Mwgan se válí na pláži...Jak dopadl Ládík?? Hlásím, že já nehulím, ale mám velkou chut....Tak si jí zase nechám zajít...!! Všechny zdravím!!!Pa KK

Andula

zdravím vás všechny. U nás byl nádherný víkend, plný sluníčka, seno pro králíky máme usušený, ještě aby dnes aspoň do večera nepršelo a budu mximálně spokojená. Všichni máte chuť na cigáro, ale já si na ně za celý víkend ani nevzpoměla až dnes ráno, když jsem se zase nemohla vlízt do gatí, tak jsem nadávala, že to brzo rozkouřím, ale nerozkouřím, zase mě to přejde až přijdu z práce a obleču tepláky. Všem vám přeju krásný pondělí a celý pracovní týden a kouřit nebudeme, že ne?

Kaka

Přes takovej víkend doma makat a to ještě jak jsem pochopila takový těžký zednický práce,fakt seš borecTo děláš sama úplně celej byt?. Tys to napsala tak drsně ,prcek je pryč, však se vrátí ,ne?Když byli děti malé tak jsem si pořád přála ,aby si je vzala na víkend babička a když to udělala tak jsem za něma vyla.Moji prcci vnoučátka byli u nás na víkend, už odjeli a mě se taky hrozně stýská ,fungovala jsem jako opravdická babička ,seděla v křesle a oni po mě lezli.Bylo to fajn.

Irena

Omlovám se ,Kaka,seš hvězda jsem se zase nepodeosala

Marcela

Tento "lék" u vetšího množství pacientu vyvolává změny v chování a sebevražedné sklony. S potěšením jsem uvítala článek o tomto přípravku v časopisu Epocha s názvem " léky s pachutí smrti" Raději si kupte lízátko a pořádně si to srovnejte v hlavně, než brát něco, co nepomůže ale poškodí.

Ema

Ládiku v ktorej časti Slovenska si skladal tú skúšku? Irenko mne je za cigaretou nie trošku ale veľmi smutno, strašne veľmi smutno, príšerne, teraz prežívam akúsi divnú depresiu, z ničoho nemám radosť, som nepríjemná a zlá na rodinu a myslím len na to kochanie s cigaretou, je to hnusoba hnusná ale chýba mi, nedá sa povedať že mám na ňu chuť, len mi je smutno, doma sa nemôžem nikomu posťažovať lebo to nechápu nefajčiari protivní, nechápu moju poondiatu lásku k cigarete, jediný fajčiar v našej rodine musel prestať fajčiť kvôli chorobe a toho mi dávajú za príklad, že nemu cigarety nechýbajú a ja stále čosi hľadám, no, pravda je, že som fajčila pridlho a že nemôžem čakať skorý zázrak, musím by trpezlivá a myslieť na tie výhody, stále musím myslieť na výhody a na dovolenku na Floride či kde, ale i keby sa uskutočnila, bude ma baviť bez nej? Asi nie. Depresia ako hrom, idem ju niekde zahodiť.

Kaka

Emička, taky je mi smutno za cígem...taky jsem nervozní a podrážděná, ale právě ta práce na bytě mi strašně pomáhá na nic nemyslet.... pa a drž se

Irena

Marcelo, máš špatné informace, kdo ti řekl že champix nepomuže ale poškodí. Nám co jsme tady na diskuzi tak z 99%pomohl.U lidí s anamnézou psychiatrického onemocnění je třeba postupovet opatrně,což je doslova napsáno v kontraindikacích,ale většinu psychyckých problémů vyvolává absence nikotýnu. Nestraš tady potencionální odvykače. Většina nás by byla bez chmpixu banda kouřících smradˇochů.

Marcela

Milá Ireno, ptáš se kde jsem to vzala?? Tuto informaci mám od jednoho profesora medicíny. On totiž málokterý doktor řekne svým pacientům pravdu.Můj táta 10 let dělal ředitele jedné polikliniky v Praze.Dost dlouho ho jeho známý, dalo by se říci kamarád,"léčil" na vysoký cholesterol.Dlouhou dobu jsem tátovi říkala, že mu ty prášky napomůžou, naopak ředí krev a při nějakém úrazu by mohl i vykrvácet. Táta mě vždy odbyl, až jednou jsem se u něj v kanceláři s oním lékařem potkala a táta hned " hele, dcera mě pořád straší......" on chvíli koukal a pak řekl" no víš Vašku, ona má pravdu, už ti je psát nebudu" A bylo po kamarádství....Fakt si myslíte že vám nějaký prášek pomůže? Můj strejda si řekl a přestal takřka ze dne na den. Ano, chce to opravdu pevnou vůli. Ono se říká, že nejdůležitější je zdraví. Já říkám, že to není pravda. Nejdůležitější jsou informace, protože pokud nemáte ty správné poškodíte si i to zdraví. Já nikomu nezakazuji tyto prášky brát, to je každého věc. Za čas se ukáže, kdo měl pravdu, ale aby nebylo pozdě. Přála bych vám vidět při pitvě kuřáka ze vnitř, není to pěkný pohled, ale kdo chce kam....

Kaka

souhlasím s Irenou, strašně záleží na psychice, já mám depky z něčeho jinýho než je champix. Z absence nikotinu...To je relativní....Irčo, prcek je na školce v přírodě a já nejsem zvyklá, že o něm nemám absolutně žádný zprávy...Jinak, co můžu, si dělám sama, pokládka lina, koberců....stěhování nábytku, malování, ale ušetřim, otázka je, co by tomu řekl profík...Pracovní desku dělal profík včera...hezký!! Tak já za chvíli zdrhnu, svítí bobík, tak jdu umýt zdi!!!Pa KK P.S. Na champix já osobně nedám dopustit, už ho ale neberu...3 měsíce, snad, stačí...

Ivča

zdravím rodinku. Víkend byl po dlouhé době tak super, že jsem ani PC nepustila. Ba ani televizi. Bazén je nepuštěný, vše na zahradě hotové, tak teď už jenom dovču a válet se a válet. Nevím, kdo je Marcela, ale nejrači mám takový štouralové. Já bych dnes bez Chmp hulila jak fabrika, dalších 7 tisíc cigaret už by bylo vyhulených. A že je změna v chování, to je určitě, když po 35 letech člověk přestane do těla ládovat tu hnusnou drogu, tak se to někde projevit musí. Chmp se bere pár týdnů, co to je proti tomu, že bych do smrti hulila - a těch peněz! Kaka, jseš borec, já už jsem strašně lína na tyhle radikální změny. Po stěhování před 3 lety jsem rezignovala. Emě držím palce, ať jsou depky co nejmenší, vydrž, je to opravdu čím dál lepší. Já to mám rodinko zítra za 200!!! Mám strašnou radost a všechny Vás zdravím. Hlavně že už svítí a je teplíčko.

Friduča

hlásím, že nekouřím, držte se ...

JC.skuteč,

Dle studidí amerických vědců má champix vedlejší psychické účinky. Na některých se to dle jejich příspěvků už objevuje

JC.skuteč,

Dle studidí amerických vědců má champix vedlejší psychické účinky. Na některých se to dle jejich příspěvků už objevuje

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce