Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
ládík

já ti tak závidím, nevědět ani, kolikátý máš již den, to musí být nádhera. mrzí mě, že jsem se netrefil a blbé 4dny. jestli se podíváš zpětně, tak jsem prognozoval dovolenou a potom začátek stavby. stejně to máš megan nějak nestandardně. rozkopeš a rozhrabeš nám českou zemi a zmizíš do ciziny. většinou ti stavebníci po celou dobu stavby nevyjedou ani do jižních čech.. krásně zařízené. zatím ahoj, já jdu bojovat s dalším dnem

Kaka

všechny zdravím, přátelé a hlásím, že ani já ani mamka nehulí. Ted za ní zas jedu, tak jítrochu podpořím, protože vím, že ona to bere, jako by přišla o hračku, a je docela podrážděná. Snad se to bude zlepšovat. Kiki, jasně, je to normální, ty to tedy máš obzvlášt silný, nesoustředěnost, podrážděnost, nespavost, to všechno je absták.Musíš to vydržet, nezapal si!!!!Poradnu neberu jako velký přínos, ale chodÍm tam...Tohle všechno mi tam říkala Dr.,,,Vydrž!!!! Megane, tak to si tedy užij, to ti přeji a v dobrém závidím...Dobře se od tebe a od Mony čte, že chut na cígo vám nic neříká...Už, abych to měla stejný...! Zrovna dnes jsem si říkala, kolik mám pořád v peněžence papírků, dřív by už nebyly v půlce měsíce...RADOST, fakt.!!! Mějte se krásně, už svítí slunce a NEHULME!!! KAKA

Konča

do tepla. Užijte si to i za mně. A s kterou cestovkou?

Friduča

Dobré ránko, hlásím, že stále nekouřím :) :) 292 dní, já to vím, neb to mám napsané v kalendáři...počítám do toho pochopitelně mé škobrtnutí...:( Jasně Megouši, já jen, že se dá jet za to co jste dali za jednoho pro dva jukni : http://airstop.cz/last-minute/egypt/hurghada/?daysMin=10&daysMax=13&food=6 sice je to z Německa, nebo Rakouska, ale tam od vás to na některé letiště máte blízko... My tak létáme docela často a je to oprvadu za polovinu... Např Dominika za dvacet tři tisíc !!! Jukněte : http://airstop.cz/last-minute/?daysMin=10&daysMax=13&food=6

Irena

Já byla ropzhozená aspoň 2 měsíce tak jak ty, Měla jsem taky tak příšerný stavy a s tím soustředěním je to podezřelý ještě teď. . Byla jsem hrozně unavená ,nespala jsem od 3 hodin.Ale asi to všechno stojí za to, teda určitě to stojí za to,i když tak jistá jek Megan nebo Mona si nejsem A k té poradně,mě hrozně pomohl primář v Ol. Já bych snad ani neměla odvahu si zapálit, co bych mu tak řekla,a nejeď tam t o nešlo protože jsem slíbila ,že přijedu. Ono určitě záleží na tom s kým máš tu čest a já ji s ním teda měla. Mimo jiné ,před měsícem jsem za ním byla představit se jako starej nekuřák a on měl takovou radost...... no fakt bezva chlap Do tepla bych taky strašně ráda,ale bohužel jsem si za roky opalování vypěstovala hrozný sol. ekzém takže mám smůlu. A cvičení na slunku na pláži by mě asi zabilo. Tak jenom s lítostí tiše závidím.

Megan

Ahoj všici. Ládíku, je to naplánované fakt dobře. Od pátku začnou přípravné práce na stavbě a od pondělka se to rozjede. Příští čtvrtek odlétáme, tak jsem zvědav, jak stavaři pokročí. Abych řekl pravdu, fakt tu dovču potřebuju, páč co já zažil poslední měsíce za nervy s projektantem, úřady, pracovní vytížeností apod. to je fakt síla. Hlavně že se to konečně rozbíhá. Prachy taky v pohodě, už jsme prodali jeden byt, po návratu z Egypta prodáme jeden pozemek a na dodělávky střelíme náš byt. Nějak to snad finančně dáme dokupy. Fridu, tak jsem mrkl na ty odkazy a ceny celkem zajímavé. Problém je v tom, že jsem chtěl jet letos do pětihvězdičkového hotelu a ten hotel co jsem vybral, je jeden z nejlepších v Egyptě. Loni jsem letěl do Egypta na 10 nocí, All inclusive za 10500 Kč na osobu a to byl 4* hotel. Mě to vlastně letos nestálo téměř žádné peníze. Každý měsíc jsem dával do prasátka ušetřené kačky za cigarety a ono to udělalo pěknou bakulu. Proč si neudělat radost? Místo vykuřování si zažiju alespoň opravdový luxus a to se oplatí:-) Končo, letíme s CK Firo. Mějte se všichni krásně a nekuřte. PS, Mono, tak to se má Itálie na co těšit. Užijte si to tam:-)

Ema

Ja som mala stavy že sa dívím že sa so mnou moja rodina ešte rozpráva. V začiatkoch odvykania keď sme boli na hubách som si ľahla na zem a chcela som tam zostať, sestru som poriadne vystrašila. Pomohlo mi keď mi to Konča vysvetlila tak, že sa ľutujem, samu by ma to samozrejme nenapadlo, vždy za všetko môžu iní. Potom som sa snažila ovládať a šlo to, všetko v poriadku až doteraz, lebo som začala mávať chvíľky ako keby som fajčiť neprestala, možno je to starecké zabúdanie, hrôza! Pobavil ma príspevok pre Friduč, tie pravdy ona ovláda ako málokto. Idem sa pozrieť na Meganovu dovolenku.

Ema

Tak to je naozaj neskutočné! Je fajn že tú krásu nebudeš špiniť dymom, popolom a špakmi. Uži si ju a vráť sa v poriadku. A teším sa na fotky.

Megan

Děkuji, snad to tam bude fajn. Měj se krásně

KAKA

Megánku, Egypt bomba, užij si to za nás za všechny!!!Byste si mohli zadělat na malýho Megouše, co???Domeček se staví.... Mono, tak mě napadlo, na tý hubnoucí dovolený v Itálii, tam si nesmíte dát vlastně alkohol, když se drží dieta a cvičí se, ne??? Nebo, jak to máte vychytaný??? No, zase prší, tak jen hlásím, že nekouřím a jdu makat!! Všechny vás zdravím. KAKA

Mona

No Kaka,tak vychytaný my to zase májme,to jako jo. Po 9ti letech... No zkrátka,jak ti to napsat. Cvičíme-to jo,ale víno tam teče proudem stále. Není to hubnoucí dovolená-spíš všechny trošku přiberem,ale je to odpočinková-zákaz vstupu -dětí,chlapů a zaprdlejch lidí.Holky z tohoto fora,Martina a Yveta byly jednou se mnou a moc se jim to líbilo..Pojeď s náma za rok-uvidíš...

Ivča

Megane a Mono a další, kdo jedete letos na jih, asi jediná šance, jak si užít sluníčka. A Egypt bude zaručenej. Teď třeba Chorvatsko - hrůůza. Už z toho počasí mám depku. Bude vůbec letos hezky??? Megane kráásnou dovču, pak nám budeš vyprávět, jak vypadá teplo. Všechny nekuřáky - mazáky i začátečniky trpící zdravím a vydrže i v tomhle hnusným počasí. Taky ještě dost často trpím. Kdy to přejde???

Mona

Jak se jmenuje ten hotel? Já to nenašla.

ládík

sluníčko se ještě pořádně neusadilo a zde hned dovolené. a samý jih, afrika a vůbec dálky. To nevíte nebo jste neslyšeli, že největší teplo bude letos na východě ??? , Rusko je ideální. Tam budou pařáky. Od minulého týdne pálej hokejky, to budou vedra.

Kaka

no, tak to bych zapadla do party!!!! jenže právě, já každou volnou dovolenou budu muset věnovat pinďovi, tak ještě pár let jen tak s babama nehrozí...Ale třeba to nějak vymyslim, fakt bych moc ráda, to musí bejt PARÁÁÁÁDA!!!!! KK

Ela

Kikino, jestli nezvládáš v práci a jsou ty stavy takový, že si začínáš připadat jako blázen okamžitě zahoď Champix a mazej k doktorovi. Já měla stejný pocity jako ty, po tejdnu nekouření jsem se málem z těch stavů zbláznila, připadala jsem si jako retardovanej dement, skoro jsem přestala jíst a byla jsem dneska u doktorky a ta mi okamžitě zakázala brát champix, s tím, že to co jsem prožívala není absťák, že to není normální a mám pravděpodobně přecitlivělost na léky, které ovlivňují mozkovou činnost a pak mám všechny vedlejší účinky. Sama nevím, kdy a jak se to spraví, ale včera jsem se z toho málem složila, teď abych se dala trochu do kupy, tak mám Neurol a Hypnogen na spaní. Nechodím na tuto diskusi pravidelně, ale občas jsem mrknu pro inspiraci. Je úžasný jak tu spolu všichni držíte jako jedna rodina. Mějte se krásně

Andula

Dnešek od rána stojí za prd. Lije, v práci honička, oběd byl taky nějakej jalovej, už abych byla doma. Ládíku, tvůj příspěvek nemá chybu, hned se mi nálada zlepšila, s tebou je teda sranda. Všechny vás zdravím a co jedete na dovolenou přeju šťastnou cestu, na dovolené pohodu a zase šťastný návrat domů.

Irena

Kikino opravdu to v práci nezvládáš a opravdu jsou tvý stavy šílený?,Já tady ty příspěvky beru s troškou nadsázky .Když si vzpomenu na moje začátky píšu že to bylo šílený ,ale určitě jsem si ani v tu dobu nemyslela ,že zešílím, jen jsem sháněla rady na diskuzi ,kdy už ta HRUZA skončí Ale všechno v uvozovkách.CHampix má sice ve vedlejších účincích psané i ty sklony k sebevraždě ,je to sice zanedbatelný procento ,ale přece jen. Ty musíš sama posoudit míru té "šílenosti" a když si myslíš ,že to nezvládneš běž k doktorovi a ch vyřaď. A ještě k příspěvku Eli. Po týdnu nekouření a braní champixu,který způsobuje nespavost,(to je fakt)jsi dnes na radu doktorky přestala CH brát a okamžitě ještě dnes jsi nasadila silné léky na spaní,a hypnotika a ani neskusila pár dnů jak to půjde samo?Nebo nedej bože jsi to užívala souběžně? Jinak v Albatrosu jsem byla juknout ,no paráda.máš se na co těšit Megane, KMegánkovi jsi se nevyjádřil, tak co myslíš.... Zdravím všechny a vydržte H2O!!

Irena

Všechno nej,nej,nej...!!!

Ivča

Andule ke krásné 80!!!. Když tady čtu ty hrůzy, tak jsem ráda, že už jsem takhle daleko. Ty začátky nejsou nic příjemného, ikdyž mě chmp celkem nevadil, až na nespavost a sny. Je pravda, že po přečtení toho letáku se někteří zaleknou, soused mě taky říkal, že není sebevrah a že bude radši hulit dál. To nikomu nenutím ani nerozmlouvám. Je to každého věc. Musí chtít a rozhodnout se každý sám a dobrovolně. Kikině držím palce, ať vydrží bez újmy na zdraví a mějte se krásně nekdouřící rodinko.

Konča

Andulce ke krásné 60. Posílám pozdravy Emě na Slovensko a mám takový pocit, že každým dnem budeš slavit konec 11 měsíce - takže tobě taky posílám gratulaci. Ládíku, že by konečně z Kremlu přišlo místo mrazu horko??? Akorát jsem někde četla, že hokejky se už nedělají ze dřeva, ale z plastu, tak snad to nebude nehořlavý plast:-)

Ivča

Andulko, jsem ti přidala 20. Ale 80 budeš taky za chvíli mít. Ještě jednou gratulace!!!

Eli

Ireno, já jsem jen napsala hlavně ať jde k lékaři a ten pak samozřejmě rozhodne, pokud jsou ty stavy opravdu nezvladatelný, nezvládáš dělat svou práci a vyřazují tě z běžného života, což poznáš sama, může se stát, že prostě špatně snáší champix. Jestli to nebude nezbytně nutné, tak samozřejmě ten neurol a hypnogen brát nebudu, lékař ti přesně vysvětlí v jakých případech tyto přípravky užít,ale teď prostě musím pokračovat v nekouření bez champixu a nemám z toho nejmenší radost

kaka

za 1. Gratulace Andulce za 2. to musíte vidět!!!!!!!! dvouletý kuřák 40 cig/denně v Indii http://www.blesk.cz/clanek/video-udalosti/136692/batole-z-indonesie-vykouri-2-krabicky-denne.html za 3. Kikino, já ted už champix dobírám a můžu říct, že to mám obráceně, jsem strašně nevrlá, podrážděná a mám šílenou chut na cígo, tak přemýšlím, že budu ještě pokračovat...Musíš se v každým případě poradit s Dr. a napiš konkrétně, jak se cítíš, ŠÍLENĚ....znamená moc širokej pojem, to já se cítím 16 h denně a nespavost mám stále...již 4. měsíc.. Všechny vás po ránu zdravím!! KK

Ivča

Zdravím všechny. To video to je děs. Otce bych zavřela za mříže. Taky jsem dřív byla agresivní, když došly cigára. Chudák malej. Ale já když začínala kouřit, tak mě dnes připadá, že jsem měla taky rozum dvouletýho dítěte. Vůbec mě nedošlo, co to je za svinstvo. Mějte krásný nekuřácký den. Kikině dřžím palce, ať to ustojí. Je to fakt hrozný, jak teď doplácíme na tu dřívější blbost a co si vytrpíme. Tyhle stránky by měli číst ty děti, co dnes začínaj kouřit cestou ze školy.

Megan

Ahoj všichni. Mono, ten hotel se jmenuje Albatros Palace a má 5*. Ohledně malého Megánka, by to bylo super. Snad se jednou zadaří. Jak se to říká? Postav dům, sasaď strom..............Já su ve výkonu a jdu na sebeobranu, Papa

Konča

To batole je opravdu šílenost, dokonce to včera ukazovali ve zprávách na Nově. Koukám, že asi všichni probíráte volební lístky:-)

Andula

Všechny vás zdravím a přeji krásný slunečný a nekuřácký víkend.

Irena

Volební lístky jsou přebrány ajá odcházím zdechnout do houští ,jelikož se mi udělal pásový opar na lopatce a podelTh pateře. Bolí to jak ďas a ze sluníčkem mám na pár měsíců utrum.Takže už mě může být úplně jedno jestli oblíknu nebo neoblíknu plavky Vzteky bych brečela a to všechno kvůli klimatizaci co nám nechali namontovat do práce. Ještě že nekouřím , to by padla krabička, Tak si užijte víkend pěkně nekuřácky

kaka

přátelům, nekuřákům přeji krásný víkend, odvolím a jedu zase za mamkou, zkontrolovat,jestli má stejnou chutna cígo já....ale NEHULIM!! Irenko, tak to mě mrzí, to je na h..o!Tak vydrž a pa. KK

Mona

Tak kamarádi,já jdu dneska od půl sedmý na thajsou masáž-už se moc a moc těším. Jinak k volbám jdu až zítra,dnes to z Prahy k nám na ves nestihnu včas. Irenko,je mi moc líto,co se ti stalo,držím palce k brzkému uzdravení,ale abys věděla,že v tom nejsi sama,tak mě doktor zase nasadil antibiotika,protože ten nález v močovejch cestách si manžel vyléčil a mě ho předal. Beru už 2. várku,ale žádné obtíže nemám. Musím to stihnout než pojedu do Itálie,protože bych nemohla na sluníčko,cvičit a pít a to jsou věci,kvůli kterým tam jedu. Všem přeju hezký nekuřácký víkend.....

Megan

S tím sluníčkem a pitím mi opět mluvíš z duše. Ahojte všichni. Jo, ty rodiče od toho vyžranýho dvouletýho kouřícího děcka bych kopl do patřičných míst.

Megan

Ahoj rodinko, copak se děje? Jak to, že nikdo nic nepíše? To jste tak přepadlí z voleb? U nás jsou pivní slavnosti a já mám opět noční. To bude zase fofr. Tak čau všici

Ivča

všechny. Mám depku z počasí. Prognoza na léto je strašná, jestli to vyjde, tak nevím, jak to nekouření ustojím. Slunce potřebuju k životu. Mějte krásný zbytek víkendu, já jdu něco dělat, abych se z toho nezbláznila.

Kakamila

tak vidím, rodinko, že nikdo moc nepíše, myslím si , že jsme na tom asi podobně všichni, to počasí je síla!!Mám fakt takový "veselý" období doma a zatím jsem to ustála bez cíga....ale jsou chvíle,že kdybych je měla u sebe....tak to dám. Ale nemám, tak nekouřím. Mamka taky nekouří, ale musím vám říct, že od tý doby, co přestala, stojí za prd, je vzteklá a podrážděná čím dál víc...Kouřit nechce, neb do toho vrazila 6000,-, ale není pohoda...nikde, jen v kolbenu, paradoxně. No, tak jsem vás nerozesmála, je to na Ládíkovi.... I když prší, přeji hezký den!KK

Irena

Zase nám nateklo do sklepa a já šle kýblovat a uklouzla mi noha a opět mám výron.Ten letošní rok pro mě není vbůbec pozitivní.Tak se držte i když prší ,dyť ono může být i hůř.

Ivča

pásový opar a ještě voda ve sklepě a ještě výron a to počasí a bez cigára, to už je teda síla. Držím Ti pěsit, abys to všechno ustála a byla brzo zdravá. A hlavně nám všem přeju to slunce, který zřejmě už letos nebude nebo co. A maminku Kakamily úplně chápu a obdivuju, že do toho v tomhle věku šla, má můj obdov. Ještě bere chmp? Rodinko mějte se v rámci možností pěkně, já jdu makat.

Andula

a hodně zdraví k svátku přeji Kamile. U nás taky prší, ale víkend byl hezký. Něco málo jsem stihla na zahradě udělat, ale už je zase bláto. To už je na zblbnutí. V takovým počasí se špatně přestává kouřit, ale musíme vydržet. Je to težký. Všechny vás zdravím a nekuřte

mystifikace

Anduličko zlatá, děkuji, jen musím upřesnit, že toto je moje přezdívka již 5 let, ve skutečnosti jsem Hanka, ale Kaka používám dlouho...Tak díky!! Ireno, no to je na h..o, tedy drž se, holka!!! Ivčo, máma ještě šampík bere...Já bych jí to odpustila, kdyby zase začala, byla to její celoživotní radost a nebyla by tak protivná..., ale kvůli těm penězům nechce, na zdraví prdí..., zatim žádný problémy nemá.

Mona

No ty jedna mystifikace,chtěla jsem ti taky popřát,ale když je to takhle,tak si musíš počkat. Jinak jak tady poslouchám ty nářky,je to fakt,tenhle tok 2010 je nějaký nešťastný.Manžel marodil snad 3 měsíce a teď předal ten bacil mě a já beru už druhý antibiotika. V sobotu umřela manželovi máma,no zkrátka fakt nic veselýho no a ještě to počasí k tomu.......

Friduča

Ahojky kamarádi, hlásím, že nekouřím... Zdravotní problémy jsou i u mě - mám nějaké výrustky na obratlích, takže se musím objednat do Motola ke známému doktorovi,a´t mi to okoukne ...Nu,ale žádný děs - prsím nato :) :) A koukám na ten svět i když je teď pod mrakem z vesela, neb nic jiného nezbejvá... :) Usměvy na rtu lidičky moji... Alespoň se o to snažme... Na světě existuje jen jedno hrdinství: vidět svět takový, jaký je, a milovat ho.

irena

Muj manža říká ...na světě je krásně i když je škaredě (ale nesmí u toho bolet záda, kotník hlava.....atd)

Konča

Ahoj všichni. V pátek přesně po 4 týdnech od pálení čarodějnic mi vyšlo jedno přání převázané černou pentlí, které jsem hodila do ohně. Já se z toho picnu. Když vyšlo to jedno přání, tak od radosti jsem pokazila to druhé přání, ale snad se taky zadaří. Irence přeji, aby se brzy uzdravila.

Megan

Končo Ifko, a jaký to bylo přání? Abych pravdu řekl, mě už se jedno přání vyplnilo. Dnes jsem konečně dostal štítek STAVBA POVOLENA a dnes začala firma kopat!!!!!!!! Se asi picnu. To že Kakamila není KIakamila vím, páč jsem jí čuměl do občanky, když jsme jí s Fridučou vezli dom. Mějte se krásně a papa

Konča

to ti moc gratuluji. Super zpráva. Konečně ses toho papíru dočkal. Teď už jenom, aby ti tvoji stavebníci nesoutěžili o stavbařskýho idiota a bude to vše v nejlepším pořádku.

ládík

Konečně. Již jsem z toho měl taky deprese. Představte si, že jsem převrhl hrnek s kafem na klávesnici, a byl jsem mimo hru. Ono to i psalo, jen některá písmena ne a některé pokyny to nedělalo vůbec, no prostě fiasko a najednou je člověk jako bez ruky. Ikdyž, když kouknu na poslední příspěvky, tak problém s klávesnicí mají i jiní. viď Friduč ??? Nebo jestli ne, tak napiš kdy a u kterého doktora bude v motole prsení. I pod řípem je zataženo, takže kaka, která nejsi kaka, i zde není nálada nejlepší, ale o něco se určitě pokusíme. Chvilku, jen nabrat dech. a samozřejmě velká gratulace do třebíče. konečně nějaká podpora skomírajícímu stavebnímu průmyslu a dokonce stihnuto ještě v květnu, to je paráda a dokonce již se kope. Kolik hříšníků jsi tam poslal ??? ale jinak super zpráva, jak píše Konča a teď to přijde. Problémky, potížky, počkej, ale ten pocit, když je hotovo, ten stojí za to.

irena

Ifko, že ty sis z radosti zapálila? Já se z tebe asi taky picnu. Ale co ,šak ono to jednou přijde ,neboj.Jo a díky za podporu,(všem) tedˇbych se sice nejradši zmačkala a zahodila ,ale ono bude nejlepší nerouhat se,vždytˇmůže být i hůř. A k tomu Meganovýmu povolení na stavbu ....tak jsme se konečně dočkali,..dytˇ na to čekáme s tebou ,jak kdyby jsme měli stavět my. Tak už se těšíme na glajchu.

Friduča

Ahojky všem, už jsem se Ládíku lekla, že jsi si zapálil... :) :) :) Pochopitelně byl to pěknej překlep, ale pan doktor je mladej, tak bych se prsit klidně mohla :) :) I když moje výbava není nijak veliká :) :) :) Má termín,až 22.6. a vezmeme mě ve své soukromé praxi - což je super, neb v Motole se čeká i když jsi objednaný strašně dlouho... Sváží tam na ambulanci lidi z celé republiky, takže nic moc... No tak uvidíme co mi řekne chytrého :) Jinak stále nekouřím a jsem ráda... :) :) Venku je furt zima.. mě by snad ani nevadilo zataženo, kdyby bylo tepleji..chjooo...

Konča

Irčo tys mě odhalila. 14 dnů ani čouda a pak zpráva, že neruší mojí pobočku jenom zruší 1 místo a já zůstávám.

Andula

u nás už včera a ani dneska (teda do teď) nepršelo, ale je zima. Hlavně, že se dá jít ven, nebo doma z těch seriálů zblbnu a ujím se k smrti. Začínám nějak přibírat na váze, záda bolí, vůbec nejsem ve své kůži. jestli začnu kouřit, tak to bude ze zdravotních důvodů, když jsem kouřila připadala jsem si zdravější. Ale já se zatím nechystám kouřit, jenom tak poslední dobou nad tím mým zdravím přemýšlím, já vím, je to blbost. Takže dnes jsem vykročila do krásného 66. dne nekouření. Pěkné číslo co? Všechny vás zdravím, Irence přeju brzké uzdravení. Friduči ať to dobře dopadne u doktora, Ládíku ty si dávej pozor při pití kafe, bez tvého psaní by tady nebylo tak veselo. Ještě pořád mám mezery v tom kdo jste kdo, chvilku mě to ještě potrvá než vás líp poznám, ale zdá se mě, že nás je tady jaksi míň. Tak se mějte krásně, ahoj.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce