tak zase něco. snad jsem již klidnější.
megan neblbnu, jen další krize. prostě to není jednoduché a když se k tomu přičtou ty blbé problémy, tak si člověk říká...............?
já si musím vůbec promyslet co dál.
když je den v normálu...spánek, seriály v telce, procházka a tak stále dokola, tak to je v poho. jak , ale sednu do auta nebo se blížím k nemo, tak se to nějak zlomí. člověk se začne tak nějak litovat a chvácholit se a pak je jen krůček k chybě.
já bojuji rok s něčím co nechci, ale.....
jak mě friduč kolikrát na tomto foru napsala, já do toho nešel z přesvědčení, ale ze dne na den zákaz a jak všichni víme, tak zákazy se hrozně snadno porušují. kdyby to tak nebylo, tak ani megan by neměl práci, jak by všechno bylo krásné nalajnované.
a mohu si stále říkat, nestojí to za to, co všechno jsi již vydržel , jedna tě nezabije a podobně.
navíc já těch zákazů nebo doporučení mám více. teď je v kurzu udržení nebo snížení váhy. na jednu stranu beru, že je to lékařská tradiční věta, když se neví jak dále. na druhou stranu je to neoddiskutovatelná pravda a to co určitě nijak neuškodí.
přestat kouřit není brnkačka, více vás tu píše, že na druhou stranu taky jinak hřeší a přibývají. jak to tedy udělat ??? co je přednější ??? a udržet vše, to by člověk musel nejspíš někam na samotku, bez jakýchkoliv lákadel, v naprostém klidu a potom snad.
nejhorší je, že já vlastně hodně dodržel to co se po mě chtělo a přes výrazné zlepšení najednou se to zase kazí. navíc polovina včerejšího vyšetření byla, že jsem lhář, že můj stav někdy počátkem března, kdy se mě zahojilo, prý není lékařsky možný, protože takového výsledku ještě nedosáhli a ani ho nepředpokládali. já to nemohu doložit, protože kontroly mě předepsaly až po čtvrt roce a prostě v záznamech není, že jsem se tak zlepšil. na druhou stranu prostě přiznají, že prostě nevědí proč se to tak rapidně zhoršuje.
no nic, s tím se člověk musí prostě poprat, svět není spravedlivej a lehkej.
ale stále pokračuji, bojuji. já snad neblbnu, jen nejsem až tak určitě přesvědčenej.
ano myslím, že i po roce se dá to zkazit, dá se zahodit to co se vybudovalo. friduč tu propaguje, že si člověk, když mu něco hrozí, tak to do sebe nebude zase vědomě rvát. na jednu stranu s tím souhlasím, na druhou stranu si myslím, že toto lze použít , když je doopravdy nejhůř, ale v době kdy ti není úplně zle si to nějak podvědomě povolíš.
nechci vůbec agitovat nějak pro kouření, kouření je hnus, negativa jsme tu popsali mockrát, ale jak z toho ven a skutečně úplně a zcela ven ??
já skutečně neblbnu, jen nejsem již tak skálopevný.
a přitom jste všichni tak fajn, a nechtěl bych zradit nejen sebe, ale i vás a úplně přijít o možnost psát na této diskuzi.
omlouvám se, jestli jsem se tu příliš vyplakal a unavoval.
možná chci jen napsat něco, co vlastně neumím ani popsat.
na druhou stranu jsem asi příklad, že to svinstvo se prostě nesmí podcenit a že stoprocentní pravdu má friduč, že prvotní je hlava.
Přidat nový komentář