Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Andula

bych měla spíš já a taky že gratuluju, 444 a 152 to už je k čemu. Díky za rady, ještě ty žvýkačky asi zatím nechám, mám strach, že bych se taky rozjedla. Zatím jsem pořád v pohybu, tak jsem spíš 1 kg shodila, myslím si, že jsem si vybrala dobrou dobu, v zimě by to bylo horší. Jdu si dát taky kafíčko , sladkého zde nic nemám (jenom kyselý ksicht šéfa). Doufám, že to nečte, ještě bych nějakou dobu ráda pracovala.

ládík

zdravím. ano zdravím. moje zdraví je zatím na vodě. můj praktický lékař skončil ze dne na den na operačním sále se zády. tak nevíjm, jak jim důvěřovat, když neohlídají ani sebe a nám radí. můj osud směřuje na pondělní kontrolu do prahy. tak raději něco veselejšího. friduč asi odletěla, ať si užije tu nikotinovou výsluhu. naše rodina si již také oddechla, švagr je z číny doma a již spí. včera byla trochu detektivka a strach, dostal se sám ze skupiny jen do moskvy a další osud byl nejistý, přesun v kordonu do hotelu, noc, přesun s kordonem na letiště, ale neštěstí to odlétlo, ale jestli jsem pochopil , o rusku již nechce ani slyšet, něco o nic nedělání a házím na to salám a podobně. no a teď na kutě a fandit pardoubkám. ten hadamčík po těch prohrách je ještě ošklivější a kyselejší než normálně. ireno já to dopracoval na plus 19kilo, ale o 26kg jsem přišel po operaci. to se dá, ale shodit o normálně. opalovačka za keři je dobrá, které tvary listů se nedoopálily ???? jo a u nás o víkendu začíná pouť , řipská pouť. slavíme, jak se praotec čech pod řípem ožral, přišel o kolo a musel vylézt na kopec, aby se podíval , kde je a tam mu teprve došlo, že to je ta země , vším bla bla oplývající. zase jsem se těmi prsty rozkecal. takže raději ahojky páček nekuřáček.

ládík

tak to bude na východě čech ale noc. hezké

Megan

Ahoj rodinko. Tak jsem ani neměl čas psát, páč jsem lítal ohledně stavby. Tak mám konečně rozpočet na zemní práce + voda a kanalizace. Když jsem se dozvěděl tu cifru a to 582 000 Kč bez DPH, tak jsem šel do kolen a okamžitě jsem to zazdil velkým panákem. To je teda síla!!!!! Já jsem ve výkonu a jdu se litovat. Ahojte a nekuřte

Irena

Dneska si vrtím ocáskem a natřásám se u počítačem To číslo se mi velice líbí. A co rekapitulace ?.....kouřila jsem 35 let ke konci i 2 krabky denně....když přišla doba ,že už jsem si mohla vykašlat plíce, kouřila jsem ještě víc, že stejně umřu.Pak jsem se dozvěděla o šampíku. Ještě půl roku jsem ze sebou bojovala ,ale pak jsem se objednala do kuř. poradny a začala jsem ho brát. Všichni na diskuzi ,co začínali se mnou už nekouřil a já hulila jak fabrika a litovala jsem se. A pak jsem si jednou zapoměla koupit cíga, v práci bylo moc práce,nepotkala jsem žádnýho kuřáka,co by mi půjčil.Tak mě napadlo že by to mohlo být ono.Přišla jsem domů ,sedla si do obyváku-tam se nekouřilo ,chytla se pevně opěradel a nekouřila až do večera.A druhý den jsem si nevzala peníze, a zase bylo moc práce,zase žádnej kuřák,zase obyvák.....pak měla vnučka narozeniny a tak jsem jí to nekouření dala k 10 tým narozeninám. Řekla ,že je to ten nejkrásnější dárek co dostala.Já bych si tolikrát do teĎ tak zapálila,ale řekněte copak můžu? Jsem se nějak rozkecala po ránu, ale když to číslo se mi tak líbí, tak nebudu teda slavit pětistovku. Ládíku copak ty nevíš ,že doktoři jsou nejvíc neukáznění,co se léčby týče,to jsou teoretici co ti radí a radí a když mají sami........Ale já si myslím že důvěřovat se musí , snad dělají všechno co můžou aby ti pomohli a držím si pěsti abych měla pravdu a dobře ti to dopadlo.

Andula

Gratulace Irence ke krásné 444 (kdybych já měla už aspoň 44). Ládíku dobře jsme včera fandili co? Ještě dneska - to si myslím bude horší, manžel jede do Vítkovic, já budu sama doma, už se bojím teď - já se asi užvýkám. Dnes jdu k zubaři žvýkání odnesla už 1 plomba. Ale co já to zase risknu, lepší jak kouřit ne? Všechny vás zdravím, mějte se krásně.

Ivča

Ireno velká gratulace ke 444!!!! Jenom mě prozraď jak je to s těma kilama. To jsi neshodila vůbec nic od té doby co jsi přibrala? Já pořád doufám, že teď už mám žrací období za sebou a budu jenom hubnout. Megane bacha, aby jsi na konci stavby nebyl alkoholikem. Já bych tak dopadla určitě. Rodinka se bude stěhovat do baráčku a Megánek do léčebny... Ládíku, užij si pouť, praotec Čech měl hlavně pokračovat na jih a zakotvit u moře. To podělal. Držte se všichni, nehulte, jenom sem tam panák je povolenej. To je totiž nutnost pro přežití.

irena

Asi mi není souzený zhubnout...koupila jsem si orbirek ,tak na něm cvičím.Koupila jsem si běžky, udělala jsem si výron takže 3 měsíce pajdám.Koupila jsem si pernamentku do bazénu(už na podzim)-udělal se mi pásový opar . To jsou všecko samozřejmě výmluvy nejhorší je u mě to jídlo já pořád držím, držím a nakonec nevydržím. Je to jako s tím kouřením ,když po dni odříkaní vidím manžela jak si labužnicky pochutnává na večeři ,tak hned jak odejde z kuchyně se podle plížím do ledničky a vyžeru ji. Když jsem kouřila tak jsem vůbec jíst nemusela a manželovi jsem se vysmívala za to jeho gurmánství . Teď jak to píšu tak se mi asi začíná rozsvětlovat... já se vlastně cpu potají a ne v pohodě a to je ta celulitida a ty pneumatiky .A ještě trochu hormonů a přechod....ono už i to cvičení není jak bývalo,měla jsem zlomenou páteř a následky zůstaly ...den co den začínám znovu.....začíná práce venku ...chození do lesa......,třeba to už vyjde. Praotec udělal dobře dyť tady je taky pěkně.Ještě že se nám pod tím Řípem ožral, aby tak dorazil pod Vesův. S těma panákama je to taky těžký , co si má člověk v afektu dát když skoro všecno škodí. Teď mě napadlo ,snad jenom sex ne.Ale to už je asi jiná diskuze.

Kakamila

velká gratulace, Irenko!!!Já se snažím omezovat v jídle, páč se toho právě bojím. A teď začnu makat na bytě, tak to půjde samo...myslim, hubnutí!!! Megánku, ted to začne skákat, ty cifry!!!! Mějte se krásně, všichni a nehulit!!! KK

Konča

k nádherné 444 - no já smekám. A kdy už konečně přijedeš abys mě řádně nakopla (nebo nakopala)? Opět se mi totiž nedaří:-( Megane a co kouhoutky u vany, ty budeš mít taky ze zlata? Neb za ty peníze předpokládám, že kanalizaci ze zlata už máš vyprojektovanou. Ivčo taky jsem se zasmála, jak si měníš šatník - perfektně vyřešené. Ládíku, moc to na těch kolotočích nepřežeň.

Mona

Velkou gratulaci ti posílám-jsi frajerka. Je to zkrátka SUPER!!!!!!!!!!!!

ládík

ahojky. megan co to stavíš ???? vždyť jsi poslal jen takovou fotku a z té nebyly vidět ty podzemní bazény a vlnolamy. jestli chceš pošli na e-mail nabídku, já ti ji zkouknu. nic to nepřinese, když je to již něčí nabídka, ale dá se alespoň přes ceníky ukázat, kde ti povolují kohoutky. většinou , ale ta vata nebývá v jednotkové ceně, ale v rozsahu (ve výměrách). a kde máš, megan, ty bohaté příbuzné ?? státy, británie ??? to vypadá na takovou šestku celkem , co ??? jsem nevěděl , že městký se tak maj. konec humoru konča má koukám po obědě lepší náladičku. já ti dám kolotoč. já jsem starší ročník. já tak nejvýše, když mě děti přinesou nějaké čoko a tím končím. já na pouti nebyl již 25let. včera jsem jel kolem, již stavěj atrakce. ruské kolo jsem zkouknul za jízdy a i tak na mě padla tíseň. jo a andulka. dnes bych to již neviděl tak slavně. dal jsem 4:1. lepší se titul slaví doma. manža je ale odvážnej borec, to ti řeknu. nebo tam jede prodávat limo ???? já byl jednou za mlada na kladně, ani sparta tam nehrála, jen brno. se strejdou jsou vyjádřili radost nebo spíše jen takové uznání, když brno dalo gola, to se ještě stálo a na to, jak se ta masa hnula, na to nikdy nezapomenu a na cizí stadion bych nikdy nejel, leda jako zamaskovanej chameleon.

Ivča

Až Megan dostaví ten palác, tak mu to přijedeme zkolaudovat.A bude mít kliku, že jsme nekuřácká banda a nepropálíme mu ty perský koberce. Končo, jakto, že se nedaří??? Mějte krásný zbytek dne, já jedu domů a hurá do lesa běhat ať jdou kila dolů neb ty plavky budou o víkendu aktuální a já se zase budu krčit v koutku zahrady.

Konča

ani po obědě. Koukám Ládíku, žes mě i na dálku prokoukl. Já když mám hlad, tak jsem děsně nevrlá. Vidíš, oproti tobě já kolotoče můžu. Třeba se mi někdy splní návštěva Prátru ve Vídni. Ivčo pracovní problémy. Krize se totiž alespoň u nás prohlubuje. Tento týden jsem z vlastní iniciativy dělala pro vedení srovnání 1. kvartálu za roky 2008, 2009 a 2010. Je to děs. Např. dnes tu bylo od 8 do 15 hod. pouze 17 lidí:-((( Mám vážné obavy, aby firma nezkrachovala dřív než půjdu do důchodu. A pak si jednu nedej. Čím jsem starší, tak jsem větší pesimista. A bohužel s mým debilním vzděláním a věkem můžu leda tak po domácku vařit perník. A i to bych se musela naučit neb jsem v oboru nikdy nepracovala:-(((

Konča

ti taky posílám gratulaci. Krásné číslo.

Mona

Vy jste mi ale povedená partička,já kdybych byla kuřačka,tak okamžitě kvůli vám přestanu. No a k Meganovi do nového domu se moc těším. Doufám,že zůstane stejný,jako ted a že nezačne hulit. Pa a zítra na mě myslete,mám sraz s kámoškou,kterou jsem neviděla asi 8 let. No a dco Friduča,doufám,že je spokojená a že odletěli. Pa,pa

Marja

Partička k nezaplacení. Teď jsem vás dva dny nečetla a teď jsem to doháněla. S vámi se to musí podařit nekouřit. Jo,Andulo a tak to u tebe vypadalo dobře, že netrpíš. Ono přestat jde,ale vydržet, to je problém.Máš můj obdiv a vydrž. Moc mi pomáhá, že po těch těžkých začátcích to je pak lepší a lepší. Asi to chce opravdu vydržet to počáteční trápení a ne to brzy vzdát, jako já. Fridu,odletěla, jinak by se ozvala. Já zítra jedu na Floru. štěně je u dcery a my si bereme nebo tam chodíme, e to pět minut cesty a je to tak lepší. Mějte se krásně a gratulace všem nekuřákům.Kako a co mamka.

Konča

pokud ti to vyjde, tak se zastav u mě v práci. Jsem tam až do 17.30 h.

Kakamilo

veselá rodinko!! Megane, to je fakt, jsem zvědavá na konečnou cifru, ale pokud v tom máš základovou desku, tak by to odpovídalo, pokud jen ty přípojky, tyyyy vogo!!!!!Zlatý potrubí?????? Ládíku, nelez ani na malou houpačku, nech si zajít chuť!! Jinak holky, nehulte, nežerte a hlavně, což je krutý při dietě, nesmíte si dát víc než 2 dcl střiku denně, když chcete hubnout, což tedy asi nehrozí....!!!Musíme to spálit pohybem, nedá se nic dělat!!! Všechny moc zdravím!! KK

Andula

Ahoj, konečně se blíží víkend a k tomu ještě má být hezky, paráda. Hokej jsme vyhráli, chvíli ještě budeme slavit a pak už nás konečně čeká zase normální život bez nervování a strachu o zdraví toho našeho kluka zlatýho. Teď už i ty moje chutě na cigáro opadly, snad už to tak bude napořád (ať to zase nezakřiknu). Všem vám přeji krásný a pohodový víkend a nekuřte, já taky nebudu.

Ivča

Ahoj všichni. Pardubice vyhrály, Andula má radost a já jasně taky, ikdyž to zas tak nesleduju. Hlavně mám radost, že stále nekouřím a že se dřžíte i vy všichni, Kakamilo ty 2 střiky, no nevím. Když já miluju pivo. Sice je šííleně zdravý, ale šíííleně kalorický. A když bude krásný počasí,tak to bude víc piveček. Soused má točený a to se nedá odolat. Hlavně žádný cigáro. Ti vím jistě. Konče držím palce, ať má lepší vyhlídky v práci a pohodu a pak nebude ani kouřit. To je jasný. Ládíku užij si ty kolotoče nebo aspoň na malou houpačku můžeš jít. To vydržíš. Megan je asi ještě stále v šoku neb se nehlásí. Všechny zdravím a užívejte další nekuřácké dny.

Konča

Marja je už na výstavišti a možná se tu za mnou pokud jí zbude čas zastaví. Ivčo když máš tak ráda pivko nechceš přijet na pivní festival který se u nás koná od 12.5. do 15.5.? To je tady velký svátek pro všechny pivaře neb pivo teče proudem celé 4 dny. Já mám v prodeji na to lístky á 80 Kč na den. Letos pořadatelé dokonce připravili pro přespolní i camp na přespání:-)

ládík

takže andulko , prostě omluva. netušil jsem, že pardoubky jsou až tak úplně a zcela nej. doufám, že mě tedy omluvíš bez trestu. za svou naivnost jsem již potrestán ztrátou na tiketu. kdybych věděl který ten tvůj zlatý kluk je, mohl jsem na něj sázet jako na střelce. tak za rok.

Megan

Ahoj rodinko. Tak jsem opět rozhozen. Dnes si elektrikáři za zapojení stavebního rozvaděče řekli o 1300 Kč!!!!!!! A to dělali jen něco málo přes hodinu. Kurvy zlodějský!!!!!!! S takovouhle mě všichni okradou a já budu na suchu již při základech.!!!!!!!! Jsem nasrán!!!!!! A to jsem zase do rána na noční. Mějte se krásně a nekuřte

Ivča

Končo, to jako, že bych do sebe lila od 12. do 15. pivo? Moc děkuju za pozvání, zní to nádherně, ale obávám se, že by to doma neskousli. A oba jet nemůžeme neb máme pejska a kočičku. A kde to vůbec je takový sympatický festival? Megane gratuluju k 231 a raduj se z toho krásnýho nekouření nebo to s tebou šlehne ještě než začneš stavět. Je to pouze pro silný nátury. Já už bych střílela. Všem Vám přeju krásný prosluněný voňavý nekuřácký víkend. Opatrujte se.

Jirka

Státní ústav pro kontrolu léčiv vyzývá lékaře a pacienty ke zvýšené opatrnosti při používání léčivého přípravku Champix v souvislosti s případy sebevražedných myšlenek a pokusů, které byly primárně hlášeny u pacientů užívajících Champix v USA. Léčivý přípravek Champix obsahuje účinnou látku vareniclin a používá se ve formě tablet pro odvykání kouření u dospělých. Champix je registrován centralizovanou procedurou pro celou Evropu od roku 2006 a od té doby je dostupný i na trhu v České republice. V průběhu druhého pololetí roku 2007 byly hlášeny případy sebevražedných myšlenek a sebevražedných pokusů u lidí užívajících Champix. Samotné odvykání kouření však může také způsobovat deprese, hlavně u pacientů, kteří již v minulosti měli nějaké potíže s duševním zdravím. Deprese jsou často spojeny se sebevražednými myšlenkami. Lékaři by měli být opatrní při předepisování Champixu pacientům s duševní chorobou. Měli by také myslet na možnost rozvoje deprese u pacientů, kteří si odvykají kouřit a dostatečně je o tomto možném riziku informovat. Pacienti, u kterých se objeví sebevražedné úmysly, musí ukončit užívání Champixu a okamžitě navštívit lékaře, který jim přípravek předepsal. Texty doprovázející léčivý přípravek budou doplněny o výše uvedená varování pro lékaře a pacienty, která schválila Evropská léková agentura (EMEA) v prosinci 2007.

Megan

SÁKRA A JÁ SI V POSLEDNÍ DOBĚ ŘÍKÁM, PROČ MÁM POŘÁD CHUTĚ SKÁKAT Z MOSTU :-) NO, TO JE TEDA PĚKNÁ PÍ....TLOVINA

Mona

Jirko nepruď,to už tady bylo mnohokrát. Je to jen další výmluva kuřáků,proč kouřit dál. Já champix brala a sebevražedné myšlenky teda nemám. Spíš vražedné,když se tu objeví nějaký pitomec a bez jediného osobního slova sem vystřihne kus hovadiny. Jinak všem ostatním krásný víkend. Mě přijdou dnes na kurty kamarádky s kterýma jedu v červnu do Itálie. Tak si asi dáme nějakou baňku.Točíme tam výborný pivo-koutecký ze Šumavy. Černá 14ka nemá chybu. Už aby byl večer!!!!

Megan

Ahoj rodinko. tak krásný den všem přeji z rozzářené Třebíče. Copak dělá asi naše Fridučka? Tam musí být pecen. No, já jedu začátkem června do toho Egypta, tak se mi to taky krátí. Čauky všichni. Za chvilku zvedám kotvy a jedu s manžou a mojí maminou na chalupu do Beskyd. Musím posekat dřevo. PS a nekouřím. Je ale zajímavý, že po ránu mě ty chutě berou

ládík

megan ty nás prostě dostáváš. to je prostě bezva život stavebníka. nejdříve jen a jen spěch a najednou v sézoně nějako dovolené. a pak , že se tu máme zle. včera jsem zavedl novou jednotku. milionu již neříkám mega, ale jeden mega...n. myslel jsem , že se seká tráva, ale v Beskydech i dřevo. z těch rán si nic nedělej. mě se vrátily bolesti a již je i vidět, že nejen něco je zle. již aby bylo pondělí. a tak mám chutě prakticky celý den. na druhou stranu je paráda, že jsem nebral Cháčko, již bych ležel pod mostem a při mé smůle bych trefil mašinu na kolejích nebo silniční provoz. s úsměvem by se dalo konstatovat, ža asi proto tu nepíše tolik lidí, protože stojej frontu na mosty.

Ivča

Ahoj všichni. To je venku nádhera co?. Jdu kolem PC, tak mě neda, abych sem nejukla, jak se máte. Megan maká v Beskydech, já se válím na slunci, Ládík je naživu díky tomu, že nebrach Champix, je to paráda. Žádnej sebevrah a tolik vyléčených kuřáků. Já jsem se chtěla věšet, když už jsem hulila 60 denně. To jo. ale teď mě je kráásně. A to si občas ještě zobnu. Mějte se hezky, nehulte, já jdu zas na slunko. A to točený kt omu, to nemá chybu!!!

Monba

No moje rodinko,můžu vám říct,že to teda stálo za to. Morálkn í kocovina se nekoná,ale stálo to za to fakt....Jo a hráli jsme u toho aktivity a to nemělo chybu FAKT. No a já nehullila ,ale moje kámošky jo no chudinky.....

Megan

Ahoj všici. Tak jsem se právě vrátil z Beskyd. Jo, bylo tam fakt krásně, ale mám úplně dodělaný ruce od sekání. Ládíku, tak ty jsi mě fakt dostal. No, my na ten červen budeme mít na stavbě řemeslníky na základy, tak to nějak neřeším. Co su, otrok??????? Nějak mi unikla Monba, že by nějaký nový NiK? Papa

LUBAN

Všechny zdravím!!Stále nekouřím!!!! Zítra to bude již 210 DNÍ!!! Nováčkové držte se!!! Nehulte Čus

Konča

Nejdříve gratulace Andulce k dnešní tuším 30. Jsi šikulka. Ivčo ten pivní festival je v Olomouci. Má tu stánek snad každý pivovar co u nás vyrábí pivo a o kulturní program se starají pozvané kapely. Megane, fakt jsem si myslela, že se zastavíte alespoň na kafčo. Jo a u nás se taky zrovna sekalo dřevo:-) Ládíku, moc moc ti dnes držím pěsti.

Kakamila

ahojte rodinko, Megane, a to je teprve začátek, ale neboj, všechno dobře dopadne!!Lidi, víkend jako malovaný, kolo s prckem, na zahrádce stříček, dobrý to bylo... Champix beru jen 1x denně a zatim žiju, ještě jsem se neoběsila, tak nevim...Vím jen, že nekouřim, je mi fajn, už mě ani nebolí nohy do kopce, mám víc korunek a nesmrdim, vid Lubane, 210, gratuluji!!! Všechny zdravím a pěkný den. P.S Končo, někdy mezi 13.5.-15.5. se mám taky pohybovat mezi Olomoucí a tam někde na Moravě, ale nevim ještě přesně kdy, dám vědět...dáme pivko, nééé???? KK

irena

Takže Andulce, Meganovi, Lubanovi patří po ránu pořádná gratulace, Jirkovi pozdrav z onoho světa....to nám zase řekl novinu...Léčení každé závislosti má přece vedlejší účinky ,k nimž patří i sebevražedné skolny. Strašně jsem se smála Ivče která se krčí v koutku zahrady...on totiž existuje vtip kdy se housátko krčí v koutku zahrady ... no radši to nerozepisovat.... Ifču zdravím ,žádné kopance nepřijdou protože ONO to přijde samo až se pořádně nase.... te Olmík vidím konec tohoto týdne Ládíku ,držím pěsti ...stejně seš dobrej nemáš před absŤákem kam uniknout a přesto to dáš..a už těm felčarům dej konečně na frak.. Víkend jsem strávila u dcery v Brně ,užívala si vnoučátek a nízkokalorických přednášek z hlavním tématem tlustá babička.Bylo to velice posilující ,zachránil mě dědeček který pro mně přijel a odvezl mě do naší zahrady ,kde se pokorně krčím v koutku zahrady..radši oblečená a ve stínu neboť už mám vyrážku ze slunka.

Andula

Končo máš pravdu dnes už krásný 30. den bez cigár, díky za gratulaci a díky všem, moc mi pomáháte. Ládíku, ještě budu muset 18 dní nekouřit, abych měla číslo dresu našeho kluka zlatýho. Jinak ti budu taky držet pěsti, ať ti všechno dobře dopadne u těch felčarů. Všem vám gratuluju k vašim pro mě už moc vysokým číslům dnů nekouření a já se budu snažit abych jich měla taky tolik. Myslím si, že už teď bude jenom líp a líp. Začínám zjišťovat, že mě to kouření taky pěkně smrdí. Ještě minulý týten mě to vůbec nepřišlo. Takže přeji všem krásný voňavý nekuřácký den.

Megan

Ahoj všici. Končo, já bych se rád zastavil, ale fakt jsem neměl čas hledat chatu v lesích. Spěchal jsem na to dřevo a už v 11:30 hod. jsem vyjížděl. Ještě jsem měl v Třebíči plno zařizování, ale neboj, příště to určo vyjde. To už budu mít i navigaci a bude to OK. A co, hulíš, nehulíš? Tak naše Fridučka asi nemá přístup na net, jinak by určo napsala. No, měj se holka Ládíku, tak jsem tu cenu zemních prací nakonec stáhl a to o 102 000 Kč. Nechal jsem to dělat jinou firmu a v poho. Lubane, co ty máš s těma Pardubicema? však jsi ze Starého Kolína ne? Ireno, na kila se vyprď, hlavně že nekouříš. Já mám 15 nahoře a nějak to neřeším. Třeba zhubnu:-) Kakamilo, tak ty budeš někde na Moravě? Pak napiš kde Andulo, velká gratulace ke 30.... Jsi dobrá. Neboj, taky se 48 dočkáš:-) A kdepak máme naši Monu a Marju? Snad nehulíte? Tak zdravím úplně všechny

Konča

taky posílám gratulačku. Kakamilo určo se ozvi. Blbé je, že o víkendech jsem na chatě, ale třeba budou zrovna padat trakaře - to bych byla doma. Irčo v pátek budu pouze do 12 h.

Konča

že v té navigaci bude zakreslen i náš srub v divočině? Přes víkend jsem tomu dala co hrdlo, žaludek a plíce ráčí:-(

Mona

To jsem b yla já,ale po tom tahu,takže překlep. A nehulím!!!!

Valja

Já jsem pořád ještě nemocná, ale dnes jsem na net musela, neboť mám výročí - přesně 6 měsíců (183 dní). Tak držím palce vám i sobě a nadále nekuřte!!!!!!!!!! Ještě lepší by to bylo, kdyby ta kila zmizela sama od sebe - no jak má nemocný člověk cvičit, že jo? Mějte se zdravě!!!!!!!!

Megan

Valjo, jsi borka. Půl roku, tak to už jsi úplně za vodou ne? gratulace

Megan

Teda Končo, ty bys teda zasloužila. Holka, s tebou je ale boj!!!!!! Musíš si říct, cigarety? takovej HUMUS!!!!!!!!!!!!!!! Přeci si JÁ nebudu kazit zdraví. No a máš to:-):-):-)

Mona
1x

Posílám ti veeeeeelikááááánskou gratulaci k výročí-jen tak dál!!!

ládík

je to tak. dneska se v telce zase rozebírá třebíč. jo andulko - je to ten útočník s levým držením hole, 88kg, 183cm, co se prodral na svět 21.3.81 a byl letos 5*hráčem utkání a jednou i v play off ??? tak na toho tedy budu za rok sázet. letos jsem na něj mockrát neměl (já měl vytipováno zohorna apod.), omlouvám se, ale když ten sparťan nějak neví , kdo je kdo, když ten druhý, obránce, má stejné jméno a oni to značí nějak jako honzík .......(ú). jo a večer chystám zapálení. dopadl jsem blbě. ještě bojuji, ale jsem nějak nalomen. zatím ahoj hrdinové nekuřáci.

LUBAN
1x

ZDAR všichni!!Gratulace Valje 183, Andule 30 a té 48!! Je to zlatý borec!! Megane u nás se narodil reprezentant v hokeji Josef Paleček ,který hrál a trénoval v Pardubicích.Má zlato z roku 1972.z Prahy.Loni vyhrál s K. Vary titul jako trenér!! Někdy se přijede podívat.Já jsem s ním hrál pár zápasů v Kolíně,než odešel do Pardubic.Proto tam jezdím a fandím jim!!Rozumíš jo!!! Ladíku držím palce!!!!!! Končo,už stím sekni!!!Nehul.Kakamilo koukám,že jsi v pohodě,nééé!! Přátelé NEKUŘTE

Ivča

Ahoj všichni. Všem gratuluju k nehulení. Ládíku vydrž a večer nic takovýho. Žádný nalomení. VYDRŽ!!!! Dnes nějak nestíhám. Do večera v práci, pak trocha panáčku z radosti, že nekouříma že už jsem po 12 hod. doma a teď se dozvím, že Ládík je nalomen. Tak nic takovýho. VYDRŽ!!!!! Já dnes za 157!!! Čauky.

Irena

Ládíku vydrž ,nesmíš to pustit když už jsi se tolik natrápil. Zase bude dobře, bude to trvatm o něco dýl ale zase tě dají dohromady. A ty jim v tom pomůžeš. Sakra dyť jsi nám slíbiltu Roudnici. Všichni na tebe myslíme a držíme ti palce protože TY TO D'AŠ !!!!!!!!!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce