Inzerce https://www.lekarna.cz/posileni-imunity/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=posileni-imunity

Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?

Psala jsem to už tady v jiném fóru. Od února je v ČR k dostání nový lék proti kouření - Champix. Je sice na předpis, ale předepsat ho může i normální doktor. Cena sice vyšší, ale snad se mi to tisíckrát vrátí na nenakoupených krabičkách :). Beru ho zatím tři týdny, chuť na cigaretu mám rozhodně menší než s náplastmi - tak doufám, že se mi konečně podaří s kouřením PŘESTAT!!! Máte někdo další zkušenosti?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
ládík

jen na rychlo, nahání mě jeden nsepokojený a netrpělivý zákazník (a to nebude skoro nic platit a nedá pokoj a nedá). rychlé odpovědi : anny : je to překvapující , ale asi budu fandit pardoubkám (fuj to jsem si oddechl, že jsem nezapoměl to d) a hašanovi. fandit hadamčíkovi mě fakt nikdo nepřinutí megan : popravdě není to málo. já myslím, žes dopadl ještě dobře. to mohlo být i hůř. já bych byl asi někde mezi 55-65 i s dph, ale nevím co všechno musel zajišťovat. ale měl by jsi v tom ode mě i dozor. já jsem , ale podceňák, mě je těch lidí líto. co všechno je ještě čeká. megan : a jsi přesvědčen, že to je již všechno ??? ale ten můj lednový tip na 15-30.květen nebyl až tak mimo mísu, co ???? sorry. jdu kreslit, aby se mě tu neobjevil nějaký druhý rozčílený megan, jsem přeci jenom starnoucí nemohoucí skoro důchodce a to bych se již asi cvičeným udržovaným stavebníkům, moc neubránil.

LUBAN

Megan jsem tady!V pohodě.Syn mě PS musel trochu poopravit.To byla doba než přijel!! To víš že nekouřím a už nikdy nebudu!!! P O Z O R a zítra 200 krásných voňavejch Dnů!!!!!!!!!!!!!!!! Zdravím všechny známé a nováčky.Držím Vám palce. Andula,Kikina, Tomáš a další!! A jak se má naše stará parta? Friduč(krásnou dovolenou),KAKA,Konča,Ladík(stále pracuje),Mona, irena, Marja,Ivča a další. Megane koukám,že do toho asi nekopneš!!!Počasí taky na hov....no!!!!Už aby to začalo,co??Pozdravuj Manžu!!!Co hokej Ivčo? Pardubice Olé Olé!!!! Jo Friduč gratulace k těm milionum!!TO se to pak jezdí,CO? Jinak vše o.k. Zdravím a NEKUŘTE!!!!!!!!!!

irena

Kdopak to má dneska oslavu ? No přece naše Andulka , teď jsou to dny, pak měsíce počkej až to bude 20 roků,to už se budeš ptát: a co to byla ta cigareta? Ládíku, ty starej nemohoucí duchodče, co ty budeš říkat za 20 let,dyť ty seš teď kluk v nejlepších letech a ještě k tomu voňavej.A zdraví to na tebe čeká za prvním rohem, vždyť jsi pro to udělal maximum Jestli Ifča kouří tak zase přestane. Omluvou by bylo to neskutečné počasí co nás na Hané trápilo. Dnes ráno byly po týdnu poprvé trošičku obeschlé chodníky.Ivčo, jak vám vyšla ta oslava? My ji taky odkládáme na .sobotu a za tu dobu se nám nastřádali už 3 oslavenci. Tak si všichni vesele nekuřme a kochejme se nastávajícím jarem bez toho hnusnýho jedovatýho cíga. Tomáši drž se...písni jak to jde.

Konča

K DNEŠNÍMU SVÁTKU POSÍLÁM IRENCE. Gratulace Andulce k 20 a Lubanovi ke 200. Znovu nekouřím. Mám úspěšně za sebou 2 voňavé dny. Nevím sice, jak dlouho to vydržím, ale budu se snažit i když mám v práci nervy - nebude to dlouho trvat a bude se tu lámat chleba - proto moc nepíšu a doma to připojení stojí za ho...vno.

Ivča

Ahoj všichni. Megan, když čtu tvé peripetie se stavebním povolením, tak si myslím, že to bude to druhé největší co se ti v životě povedlo, až postavíš. My jsme zařizovali pouze přístavu už postavenou a já tenkrát byla na infarkt, přesně jako ty, přijela domů a musela jsem si dát nejen pivo ale i panáka - někdy několik a tenkrát ještě hodně cigaret, aby to se mnou nešlehlo. Od projektantů až po stavební odbor na MU, všichni jsou na přezdržku!!! Takže opravdu pevný nervy.To je teprve začátek. Jinak velká gratulace Andule ke 20, Ireno, oslava bude zítra - cca 13 lidí. Má být slunečno, ale zima, tak uvidíme. Všem gratuluju k nekouření, všechny zdravím - nechci jmenovat, abych na někoho nezapomněla, jste všichni skvělí!!!!! Bezkonkurenční protikuřácká poradna. Možná bychom si mohli zažádat o IČO - třeba Společenství nekuřáků s r.o. a Ládík by to všechno zařídil, vyběhal po úřadech, my ostatní na to nemáme nervy. Mám tik, jen se k úředníkům přiblížím. Ahojda a užívejte nekukřáckých víkendových dnů.

Andula

Díky všem za gratulace a za podporu, bez vás bych toho neměla šanci dosáhnout. Konečně je venku pěkně a můžeme na zahradu a do lesa. O víkendu budu babičkovat, takže se k počítači nedostanu, proto vám už ted přeji krásný víkend plný odpočinku a pohody. Lubane, Ládíku nezapomeňte fandit těm našim klukům Pardubickejm.

Megan

Ahoj bojovníci. Taky bych chtěl popřát Irence ke svátku, Andulce ke 20, Lubanovi 200 (no, máš štěstí, že jsi se taky ozval. Už jsem si myslel, že zajedu do Starého Kolína a vyhlásím po tobě pátrání :-) Friduča za chvilku letí, tak snad z Afriky napíše co a jak:-) Jó, taky bych letěl a to hned:-) Tiše závidím......... Ládíku, taky si myslím, že je to dost. Kdyby jsi bydlel blíž, tak bys měl od Megánka kšeft. No, velká škoda:-( Ivčo, máš naprostoui pravdu. Je to na velkýho panáka. A to mám zase dalčí problémy. Již přes týden urguju elektrikáře na zapojení stavebního rozvaděče a firma, která mi má dělat zemní práce a přípojky se mnou jaksi přestala komunikovat a už od úterka čekám na kalkulaci. Nakopal bych je všechny:-( :-( :-( Končo, já si to myslel. Tak snad to tentokráte vyjde ne? No, i dva dny jsou lepší než nic:-) Marjo, jak to vypadá s tebou? Kouříš, nekouříš? Mějte se všichni krásně a NEHULTE

Irena

Za to může opravdu už ta skleroza protože při psaní si nejsem schopna zapamatovat vše, co jsem chtěla ,všechny oslavence, když pak hledám zpátky tak mi zmizí už i to co jsem napsala , no prostě stáří je na sviňu...., vlastně ta skleroza............. TAKŽE:Lubane k té tvé dvojstovce veliké gratulace , seš borec .... za chvíli budou cíga vzdálená minulost A ještě... když jsem kouřila tak jsem nikdy neměla hned po ránu tolik gratulací k svátku Děkuji! děkuji... děkuji....

Friduča

Dobré ránko, tak také se přidávám a gratuluji ke svátkům :) a všem výročím...:) No vzhledem k situaci, která nastala se může stát, že taky neodletíme :( Ruší se lety a my letíme z Německa..nu uvidíme, zatím nic nezrušili... Marja, kdyby nekouřila, tak nám to hned nahlásí...Je v přípravě :) :) Viď :) Končo ty se drž...držím palec i dva dny dobrý :)

Mona

Ahoj všichni kamnarádi. Já dnes odjíždím do Poděbrad na cvičící víkend. Zatím na aktivitu ale nevypadám,neb se právě cpu těstovinovym salátem-recept od Friduči. No a ten teda je-jen to nemá s hubnutim nic společnýho. Tak vám přeju krásný slunečný víkend a po neděli ahoj..

Ivča

Irenko, taky se připojuju ke gratulantům. Hezky to oslav. Svátek a ještě 20 bez, to chce pořádnou oslavu. A všem ostatním gratuluju k nekouření a držte se. Friduč držím palce, ať odletí. Je to pech, zase blbne sopka a vše je naruby. A Megonovi přeju, ať se z toho nezblázní. Mě by jeblo. Obdivuju každého, kdo jde do stavby od základu. Tak se mějte rodinko krásně, já se asi ozvu až v pondělí neb o víkendu nebude čas.

Megan

No Mono, tak si nech chutnat, páč salát od Fridučáka je naprosto úžasný. Užij si to v Poděbradech a pořádně zapař. Já popíjím Veltýnka a čučím na dovči. Celkem si to užívám. Ahoj

KAKAMILA

taky všem gartuluji, Ireně k svátku, Andule a hlavně Lubanovi k 200!!bORCI!! Já k dnešnímu dni ušetřila 7000,-Kč! jsme dnes měli školení, sedla si vedle mě kolegyně, přiševší (nevim to slovo) z cigárpauzy, no síla...bez komentáře, tož Končo, nesmrď již více, je to fakt STRAAAŠNÝ!!!Držím palce! Megánku, Tvou nasranost zcela chápu, to musí bejt na mrtvici, ale vydrž, stejně Ti nic jinýho nezbyde!!Taky držim palce!A pozdravuj manžu ode mě!! Fridu, radši nepospíchejte, zadřou se motory u letadla z popílku ze sopky a je to v pr...! A jinak přeji krásný pobyt v Africe!, taky bych jela!!!! Ládíku, to jsem ráda, že jsi i dozor, toho možná v budoucnu využiji, neboj, to nebude tak brzy, bude-li to vůbec!To jsem měla vědět dříve, když jsem vyběhávala stavebko....no nic. Přátelé všichni, slunce svítí, popílek ze sopky lítá, tak všem přeji nádherný víkend, a NEHULTE!!!pAPA KK

ládík

irenko gratulace. ty ranní máš za sebou, tak alespoň nějakán odpolední. ivčo, proč hned mlátit a zrovna přes držku ??? bojím , bojím, pověsím projektování raději na hřebík, dnešní generace začínají být agresivní a když jsou ozbrojené jako megan, tak nevymyslíš ani čáru......jen dodělám ještě jednu akci. mimo toho povolání jsem fakt hodnej člověk a snad jsem nikomu tak moc neudělal. friduč to bude dobré. v maroku již chystají slavobrány. situace se zlepší, věř tomu. my čekáme ze soboty na neděli šváru z pekingu. doufám, že si ho tam nenechaj, šikmookej by byl prostě vošklivej. a hokej. to je jistota, pardoubky to maj jistý. megan, musíš to brát s nadhledem, přijdou horší chvíle. to víš v této době je to někdy opruz. každej se bojí, pustí telku a všude podvod, tak se dělaj jen nabídky jedna za druhou, a pak z toho třeba nic není, a termínově, nikde to není tak ideální, aby jsi jednu akci skončil a hned měl čas na megana. a víc akcí musíš mít rozjetejch , abys taky vydělával. ale to finále na konci pětiletky. sice sedřenej jak mula , ale ve vlastním. nové čisté prostory, kde můžeš honit mamču a ještě možná víc. radši končím, slíbil jsem stručnost. slíbil jsem si, že to nebudu sledovat, že to budu brát jako samozřejmost, ale přeci jen, zítra třistatřicettři. hezké

LUBAN

Děkuji!!Irence k svátku vše nejlepší.Ségra je taky Irča.Andulko krásná DVACKA a DYNAMO do TOHO!!!!! Končo vydrž!!! Friduč,snad to bude dobrý!!! KAKA zdravím. Megane samé problémy.Kdy už to konečně začne!! Ladíku 333 - paráda!!!!!! Krásný víkend a nehulte!!!!!!!

LUBAN

Plíce si pamatují i jedinou cigaretu!!!!!!! Podívejte se .... Zdraví.iDNES.cz

Marja

Zdravím vás, ještě jsem všechno nedočetla,ale když jsem četla, jak mě má Friduč přečtenou, tak aspoň pár řádků. Jasně, když nebudu kouřit ani jednu, hned to hrdě oznámím.Momentálně jsem v jednom kole a ještě máme od včerejška 6týdenní štěně Kavalíra.Což nejsem vůbec ráda, šlo to mimo mě. Samozřejmě gratulace k dalším vaším nekuřáckým dnům.Je to fajň, jak píšete, že ty hrozné nekuřácké začátky přejdou.

Granvin

Nově i něco o kouření http://www.facebook.com/group.php?gid=287592467392

..

bacha na Granvina, je to profláklý dealer všelijakých farmaceutických "zázraků"

Megan

Ahoj rodinko, tak tady je teda ale dneska mrtvo. Fridučka už asi nemůže ani dospat, Konča je na chatě, Ládík kreslí, Luban fandí, Kakamila zpívá, Marja se strará o štěně, Lexa přebaluje, Mona se fláká v Poděbradech, no prostě všichni něco děláte. Já byl s manžou v Brně na výstavišti ohledně stavení a celkem v poho. Počasí úplně super. No, mějte se, já jdu ráno do výkonu. Papa a nehulte

LUBAN

PARDUBICE OLéééééééééééééééééé

Valja

Lubane, moc gratuluji! A taky Ládíkovi, 333 je moc pěkné číslo, Ifčo, nezkusíš to už vydržet - asi je to moc těžké, když je kolem tolik svodů, viď (ale stejně si myslím, že se k tomu nekouření jednou dopracuješ) a Friduča má zítra 250 - taky moc hezké čísílko. Megane, vidím dobře, že máš dnes 225? Teda, jste všichni borci, i Irena, Ivča, Kakamila ... Prostě všichni, co se snaží žít bez cigarety a najít si jiný smysl života, což není žádná legrace. A zdravím nováčka Andulku - drž se holka, s touhle partou to určitě zvládneš! Mám teď angínu, tak lezu do pelechu. V něm si teď přímo lebedím, že jsem už jen bývalý kuřák, že si můžu v klidu ležet a nikdo mě z toho klidu nehoní ven (žádná hnusná cigareta !). Dřív jsem musila kouřit, i když mi bylo pod psa - tělo si nikotin prostě žádalo. Takže marodění je teď jednodušší. Až bude líp, ozvu se, mějte se.

Megan

No valjo, já už snad myslel, že jsi opět začala hulit, páč jsi se tak dlouho neozvala. Brzy se uzdrav

Friduča

Ahojky, měla jsem náročný pátek i včerejšek :) :) Vzhledem k situaci myslím,že můžu úplně v klidu spát, protože na 99% nikam neodletíme... :( No uvidíme, jak to zítra bude vypadat... Všem blahopřeju k číslům a výročím :) Držme se !!!

Megan

No, Fridu, já vám držím palečky,aby jste odletěli, ale faktz to vypadá blbě. Však vám to nepropadne ne? Cestovka se o to musí postarat. Měj se krásně a nesmutni:-(

Ivča

Ahoj. Zdravím všechny na konci víkendu. Mám za sebou náročnou oslavu, ale dopadlo to, nikdo se moc neožral, všichni tak akorát. Čtu tu spoustu příspěvků za víkend, pokusím se reagovat. Ládíku, jasně, že jsou výjímky a ty jseš určitě jedna z nich, asi jsem měla smůlu, to víš, když chce úředník ukázat, že má nad tebou moc, tak to na....re. Fridu vydrž, vysněná dovolená v teple tě určitě nemine, ale je to pech. Lubanovi velká gratulace k 200 - SUPER, Kakamile k nekuřáckýcm dnům a ušetřeným 7000,-. Já už ušetřila 6500 čistého po odečtění peněz za Champix a hned jsem je investovala. Objednala jsem si navigaci, neb moje orientace je bídná, Zabloudím všude. Takhle budu moc třeba přijet i na další srazík. Valjo, dobře, že ses ozvala a nehulíš. Megan - 224 - pecka. Všem gratuluju, všechny zdravím a užijte si zbytek víkendu.

Andula

Všechny vás zdravím, tak se mě už daří 23. den nekouřit, je to paráda. Vždycky je nejhorší víkend, to těch chutí je nejvíc, ale zvádla jsem to. Je to pořád o 200 a 300 míň než vy, ale radost máme asi stejnou. Hokej jsme vyhráli, boj s cigárama taky, nádhera. Krásný vstup do nového týdne. Gratuluju všem a nezávidím, taky to dokážu.

Kakamila

všechny při pondělku, víkend super, žádná práce, Megánku...až v květnu zase.....návštěva kámošky s dětmi, koně, stříček, dětičky, sluníčko ale BEZ CIGÁRA ještě lepší...Všm gratuluji k výročím, a nejvíc myslím na Fridu, jestli nesedí v letištní hale.... Zdravím rodinu!!! KK

Friduča

Dobré ránko, poslušně hláím, že stále nekouřím, ale teda měla bych právo si zapálit :) :) Tedy kdybych kouřila... :) Manža stále cumlá inhalátor a při něm kouří 2 cíga za den...Takže docela dobrý a uvidíme zda skočí...:) Kaka - sedím na zadku v práci, půjdu na oběd, pak domů a musíme čekat... Vzhledem k tomu, že letíme z Německa, tak nás čeká 6h cesty autem. Tzn. vyrazit ve tři v noci a nyní mi nikdo není schopen říct, zda to poletí, nebo ne - ví co poletí a co neletí do dnešní 20 h - neb některé lety letí a některé ne... Ty letadla, která lítají vejš jak 7500 Km smí letět a ostatní nikoliv... Třeba na Kanáry se letělo ( což je naším směrem ), tak uvidíme na večír..Přemýšlíme jestli jet autem ( i tato varianta tu již byla ), nebo to přebukujeme... :( Ach jo - loni to neklaplo a teď tohle - Maroko mi není dané asi ...

Konča

a krásně si to užijte. Moc vám držím pěsti. Včera jsem dělala ten tvůj salát a moc si všichni pochutnali. Ládíku, dnes jsi vykročil do 12 měsíce, tak ti frajere posílám gratulaci:-) Lubane, tak jsem prohlédla to zdraví - to je síla, docela by mě zajímalo, kolik deci dehtu by vytlačili z mých plic. Asi hodně:-(

Andula

Dnes je tu nějak mrtvo. Stejně vám napíšu jaká mě přepadla hrozná chuť na cigáro, ani jsem nemohla jít koupit něco k jídlu, abych si ze zoufalství nekoupila cigarety. Chuť už skoro přešla, ale nemáme doma ani chleba obchod zavřený, teď asi zase neusnu hladem. To jsem teda dopadla.Kdy už to skončí? Vždycky, když napíšu, jak je mi fajn, tak se to tak z ničeho nic pos.. Doufám, že už se to nebude opakovat, jinak nevím co bude, jestli to vůbec ustojím.Mít vedle sebe kuřáka, tak už hulím jak bosňák.

lexa

tak jak,ve zprávách to vypadá,ž snad letíteco?JJ už jste na letišti se máte!!Megane já bych ráda za ušetřené penizky do Egypta co doporučuješ kam mám kuknout???Myslím cestovka atd..Jo taky jsem byla v kině na mamas papas no nic moc alespon pro mě!!A stále nekouřím :))))

Lexa

jo dneska tu je fáákt nějak mrtvo!Jsem se trošku pobavila jak doma hladovíte,no hlavně,že nekouříš:)))Juá to mám horší švagrová začala dělat v cukrárně,tak je to v prd....neustálý přísun zákusku a já neumím říci ne!!:))))

Friduča

Ještě nejsme vyrážíme v půl čtvrté ráno... Letíme ze Stuttgartu...Zatím to mají zavřené a poslední info je, že od pšti od rána budou lítat...No, pokud to neklapne, tak asi pojedeme na Sicílii autem...Předběžnej plán...Pokud to poletí bude to asi nejhorší let v mém životě ( strach ). Andul, drž se .. bude líp..mojem mamina nekouří 8 let ( mysleli jsme míň,ale už je to tááák dlouho - masakr ) a je úplně v klidu--Měla chuť tak 3 roky a bylo to lepší a lepší...Tak neboj - bude to dobrý !!! Kde jsou ostatní ???? Pevně doufám, že nekouříte a Ládíkan epotkala nějaká příhoda !? Držte se !!! Já jdu teprve balit :) A udělat nějakej kus žvance na cestu :) A pak na chvilku hajnout :)

Megan

Fridu, neboj, určo to bude OK. Moc si to tam užij. Andulo, neboj, přejde to, jen tomu dej čas. Jsi fakt dobrá Lexo, já do Egypta lítám s Eximem (2x) a jednou jsem byl s Fisherem. Beru to přes Last.cz, nebo Exim last minute. Doporučuji ti Hurghadu a to hotel Bel Air, Arabia, Arabela, Sea Gull. Ty znám a jsou fakt dobrý. Egypt ber pouze s All inclusive a min. 10 dní. Letos letím v červnu. EGYPT!!!!!!!!!!!!!!!! Mějte se všichni krásně a nekuřte. Já jsem opět ve výkonu PS, Končo, doufám, že sis na tý chlastačce nezapálila:-(

Friduča

Megouši díky, já jsem teď vstala a za hodinu a půl jedeme...zatím to vypadá, že náš let není zrušen...Nu, jedeme na ně :)

Andula

všechny vás zdravím, dnes nebudu psát, jak je mi dobře, abych to nezakřikla. Nikomu se dnes jaksi do psaní nechce. Čím to asi bude? Kouříte nebo co? Mějte se krásně, užívejte si sluníčka, prý se to má zase pokazit. Já jdu zase pracovat na zahradu a půjdu s Agnes (to je náš pes) do lesa, abych zase nemyslela celé odpoledne na kouření jako včera.

Konča

tak já trčím v práci a jsem tu až do večera, tak slunko opět neuvidím:-( raději bych dřela na zahrádce. O víkendu jsem dělala jarní úklid v chatě a žádná chlastačka Megane nebyla - to ses spletl. Včera večer jsem byla líná jít do obchodu, tak jsem z mrazáku vytáhla chleba a buřty a uklohnila jsem buřtguláš a zrovna se s ním cpu. Jo a zatím nekouřím:-)

Kakamila

zase předělávám celý byt, visím stále na netu, sháním nábytky, pokojíčky, koberce...lítám po bytě s metrem jak šílenec, ale hlavně NEKOUŘÍM!!! Všechny vás tu zdravím, snad Fridu letíííííí.... Andulo, neboj, to bude čím dál lepší... Pa KK

ládík

ahoj. tady by byl zájemce na buřtguláš, ten já rád. no nic nechám si o něm večer alespoň zdát. musím se spokojit bramborovou kaší a karbanátkem od neděle. andulko, máš asi pravdu. ani mě se nechce v poslední době nějak psát. mám nějaké problémy se zdravím. nebo né problémy, ale něco není , jak by mělo a mám takový nepříjemný pocit, že něco začíná být špatně. jestli jsou mé pocity správné, tak budu hodně nas...nej, protože pak bych asi na rekonstrukci bay-passu musel chodit pravidelně po půl roce , jako k zubaři. snad je to jen momentální a přejde to, ale nevím. držte se., ahoj

Konča

že se něco děje. Kdybych mohla, tak ti k Řípu pošlu celý kotel buřtguláše abys přišel na jiné myšlenky. Snad nebude tak zle jak píšeš - držím pěsti. Karbanátek je taky skvělá mňamka. Když jsem jezdila na návštěvu k rodičům, musela jsem vždycky karbošky dovézt. Měla jsem je chutnější než mamka. Dělám je totiž pouze z vepřového masa (bůček+plecko) a melu si to sama doma. Kaka tak ať se ti zařizování zdaří.

Ivča

Hm, takový karboše bych si taky dala říct. Přístroj na mletí masa mám a stejně vždycky jdu a koupím hotové mleté a všichni mě vynadaj, že je to fujtajbl. Nojo, ale ta lenost.... Jinak všechny zdravím. Ládíku tobě hlavně to zdravíčko ať slouží. Fridu snad odletěla, Andula má hotovou zahradu, Kakamila bude mít nově zařízenej bejvák, všichni řádíte a já měla včera dovču, abych se po flámu dala do kupy, tak jsem taky trošku něco udělala. Hlavně už jsem se válela venku v plavkách. Bylo super teplo. Konečně. Dnes už je to zase zašmoulený. Jinak dnes to mám za 151. A gratuluju všem k nekouření. Je to úžasný bez toho pitomýho cigára. Jsme fakt dobrý!!! Ahoj všem.

irena

Je ta diskuze o nekouření nebo o jídle! Proboha přestaňte já bych si dala cokoliv . Jenom můžu závidět Ivče, ty plavky, já jsem si na podzim potupně musela koupit jednodílné a teď už ani to ne. A vy tady buřtguláše, moje nejoblíbenější jídlo.

Konča

Tak u nás to zatím na plavky nebylo, ale třeba se tady na Hané taky dočkáme. Když v krámu pomelou všechno možné a hlavně je to i s hovězím - a proto jsou karbošky tužší.

Konča

bych potřebovala plavky vcelku a navíc ještě s nějakou sukýnkou:-)

Kakamila

myslim na Tebe, cítím, že nejsi ve své kůži a držím palce, aby vše bylo co nejoptimálnější!!!! Drž se, chlape!!!! Plavky a jídlo mě teď naštěstí neberou, řešim, jakou podlahu, koberec a míry a míry a centimetry....Počkej Megane, to se teprve nevyspíš....Ale je to příjemný to zařizování!! Tak Friduč je už někde v "Mexiku" Lubane ta reklama na to cígo I - dnes - zdraví, jak tam narůstá ten pěknej nádůrek rakovinkovej .....brrrrr!!!Fakt NEHULTE, to jsme byli blbci, kdo ještě váhá, práskněte s tím svinstvem!!!Je to na h...o!!! Krásnou středu vońavou přeji všem !!KK

Ivča

Tak teď jsem se chechtala, až mě slzy tečou. Končo, Ireno, s těma plavkama je to tak, že jsem byla zalezlá v koutě zahrady, aby nikdo neviděl mých 6 kg navíc. V pondělí jsem vyházela už 3. pytel mých modelů - všechno malé. Vozím to do práce a včera mě kolegyně zase dovezla své modely, protože "díky" nemoci zhubla a je jí všechno velké, takže mě zachránila, jinak nemám co na sebe. Ale chodím denně běhat, už se tak necpu, jako první 3 měsíce nekouření, tak to snad půjde s jarem dolů. Kakamilo, pěkně zařizuj, je to lepší než se cpát jídlem. My když jsme se stěhovali před 3 roky, tak jsem byla kost a kůže, nebyl čas na jídlo a těch cigaret vyhulenejch, na to se čas vždycky udělal - fuj. Je to fakt hnus . Tak užívejte si to, jsme kabrňáci - nekuřáci. Krásný pocit a na ty kila se můžem vykašlat, to se spraví. Ládíku dej vědět, jak zdravíčko . Mějte kráááásný den.

Andula

Toto letí, ale ty odpolední chutě na cigárko mě už přestávají bavit. Vy máte zkušenosti, neměla bych raději vynechat i ty žvýkačky a přetrpět to beze všeho? Přece jenom nějaký ten nikotin v těch mých 2 žvýkačkách je a tělo si ho pořád žádá. Co myslíte? Jinak vás všechny zdravím, sluníčko už zase svítí a možná bude další krásný den. A hlavně dnes večer bude zase hokej - tak hoši fandíme Pardubicím.

Irena

Andulko, to záleží na tobě jestli to vydržíš, ale jestli máš chutě na cígo tak ta žvýka by je měla utlumit ale myslím si ,že na vysazení je ještě brzo je to teprve 25 dní i když krásných,buď na ně pyšnáMě doktor nutil k šampíku brát taky žvýkačky ,proto abych neměla takové absťáky a abych tak nejedla. Já je statečně odmítala , trpěla a cpala se.Teď mám 15,kg navíc. Ale zítra to mám za 444.

Ivča

Ireno, gratulace ke 444!!! Je to nádherné číslo. Jenom ty kila mě děsí. Já mám navíc 6 kg a krásných 152 nekuřáckých dnů. Všichni mě utěšují, že se váha zase dostane do normálu. ale po 444 dnech už by se to mělo snad už hnout směrem dolů nebo ne??? Je pravda, že už tolik nejím, jako první tři měsíce, a chodím běhat, tak uvidíme. Andule gratuluju k 25 dnům a ty to máš myslím bez champixu nebo se pletu? O to větší je to hrdinství. Neskoušela jsi místo nikot. náhražek paipo? Mějte se krásně. Já si jdu dát kafe a něco sladkýho !!!!!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce

Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

2024_Magniflex_OrdinaceCZ_voucher_300x300_sleva.jpg

Anketní otázka

Máte rádi zázvor?

79%
21%
Zatím hlasovalo 145 lidí

Mohlo by vás zajímat

Jak na úspěšné kojení od A do Z

Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...

Pátá nemoc vyrážka čím mazat

Dobrý den. Děti mají pátou nemoc, která se projevila vyrážkou v obličeji. Čím ji prosím mazat?

Lennoxův-Gastautův syndrom: Vzácný syndrom způsobuje desítky záchvatů denně

Závažné neurologické onemocnění postihuje nejčastěji děti kolem 3 let věku. Projevuje se epileptickými záchvaty různého typu, syndrom provází také mentální postižení a další zdravotní komplikace. Někdy si ale diagnózu vyslechnou pozdě – až v dospělosti. Správně zacílená léčba jim přitom může výrazně usnadnit život. A nejen jim, ale i rodinám, které se doma o pacienty nepřetržitě starají. Lékaři na to upozorňují u příležitosti Světového dne LGS, který připadá na 1. listopadu.

Dluh na zdravotním pojištění. Kdy hrozí? A co dělat?

Zdravotní pojištění musí mít zaplacené všichni. Může se ale stát, že vám přijde upozornění z pojišťovny, že u ní máte dluh. Ten mnohdy vzniká i z nevědomosti – nevíte, že platit máte. Třeba žijete v domnění, že za vás pojistné odvádí stát či zaměstnavatel. Co v takové situaci dělat?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce