Kojení je důležitou součástí péče o novorozené miminko a má řadu přínosů. Poskytuje dítěti nejen nezbytné živiny, ale také protilátky, které ho chrání před infekcemi. Navíc se při něm buduje hluboké pouto mezi matkou a dítětem. Kojení však může být pro některé matky náročné, hlavně zpočátku. Poradíme vám, jak poznáte, že je miminko správně přisáté, a co dělat, když se objeví problémy...
jen na rychlo, nahání mě jeden nsepokojený a netrpělivý zákazník (a to nebude skoro nic platit a nedá pokoj a nedá). rychlé odpovědi : anny : je to překvapující , ale asi budu fandit pardoubkám (fuj to jsem si oddechl, že jsem nezapoměl to d) a hašanovi. fandit hadamčíkovi mě fakt nikdo nepřinutí megan : popravdě není to málo. já myslím, žes dopadl ještě dobře. to mohlo být i hůř. já bych byl asi někde mezi 55-65 i s dph, ale nevím co všechno musel zajišťovat. ale měl by jsi v tom ode mě i dozor. já jsem , ale podceňák, mě je těch lidí líto. co všechno je ještě čeká. megan : a jsi přesvědčen, že to je již všechno ??? ale ten můj lednový tip na 15-30.květen nebyl až tak mimo mísu, co ???? sorry. jdu kreslit, aby se mě tu neobjevil nějaký druhý rozčílený megan, jsem přeci jenom starnoucí nemohoucí skoro důchodce a to bych se již asi cvičeným udržovaným stavebníkům, moc neubránil.
Přidat nový komentář