tak jsem dom. doktoři na chvíli vyřízeni a já spěchám do rodinného kruhu. našeho nekuřáckého kruhu.
a ptám se. nevíte náhodou jaký jsem druh nekuřáka ?
cestou jsem ledabyle poslouchal nějakou zdravotní relaci a propagaci nějakého léku a na konci jsem zaregistroval, že lék je vhodný skoro pro všechny druhy kuřáků i nekuřáků. a tak se ptám. co jsem za druh ???.
viděl bych to na bojovný nekuřák smolař. stále se držím a bojuji, ale při mé smůle se mě ten nikotin drží a stále vnucuje.
marjo děkuji za podporu. myslím, že není důležité co mě je. já osobně myslím, že mám vše co doktoři kdy zaznamenali, citím se na vyhození do sběru. podstatnější je , že do tohoto stavu mě podstatně podpořily ty bílé smradlavé svině. správně bych se měl pozorovat a stále si připomínat, co všechno jsem již vytrpěl. ale ono se ti na chvíli uleví a již si tak nevzpomeneš co všechno jsi vytrpěl a jsou zde znovu myšlenky.
ale věřte, že překonávání je každým dnem snadnější.
kéž bych mohl tak sebejistě jako friduč vyslovit, že je finito, hotovo.
prostě letí gratulace k přistání na druhém břehu.
andulka dobrý. z mého pohledu ti to perfektně letí (to nejhorší by mělo být pryč, hlavně to prvotní rozhodnutí) . teď by bylo dobré přistoupení dalšího nováčka a uvidíš, že ti stoupne sebevědomí a půjde to ještě lépe.
chtěl jsem večer taky fandit tesle, ale vy to s lubanem zvládnete, tak budu fandit liberci. pro nás sparťany je to již jen zábava.
končo, jen dotaz. jaké to bylo ??? jaké to je ??? stálo by to za to ???
dnes jsem si byl vsadit a vedle mě to tam psala nějaká paní, ale ta smrděla. dokonce jsem si i udělal poznatek, že u doktora (nekuřáka) je přiševší kuřák, z kterého to vypáchává trošičku ihned degradován a zařazen na další kolej. možná je to jen můj pocit, ale i lidi nedávájí sympatie někomu , z koho to pach pach pach. a největší diskrimanace je k někomu, kdo se probojuje k sezení na židli nebo i blíže v pořadí a odskočí si bafnout a při návratu již není sympaťák.
a já si vždycky myslel, že to nikdo nepozná, že jsem to přehlušil žvejkou, otevřeným okénkem nebo čím. prostě naivka.
friduč, gratulace manžovi. já osobně bych mu to dopřál, ale je vidět, že láska dělá divy a překoná i ta největší úskalí.
PS :
končo, mluv s námi. my budem při tobě při jakémkoliv stavu. neboj. jseš přeci naše a to nějaký čmoudík nezamázne. čmoudík sem, čmoudík tam.
Přidat nový komentář